Paříž x Letenky = 0 Fashion ; Benátky + karneval = dilema

12. února 2011

Mno, tak nakonec pohár trpělivosti přetekl, psychicky jsem nevydržela a na otázku "co jsem si dnes koupila" si můžu s uspokojením odpovědět: letenky do Paříže. Důsledkem čehož si koupě fashion v následujících týdnech budu muset zkrouhnout :) Ne že by mě to nějak moc mrzelo, alespoň mám racionální důvod arzenál hader více nerozšiřovat, i tak si už delší dobu přijdu spíš jako jejich sběratelka než uživatelka, a to se mi zrovna dvakrát nezamlouvá.

Pro jistotu jsem si hned zabookovala i hotel (ačkoli zkušenost praví, že to zas až tak nespěchá a s přibližujícím se datem cena možná ještě o něco spadne), a v rámci toho omrkla, jak to vypadá momentálně s nabídkou v Benátkách - jestli třeba není nějaká last minute akcička ... haha :) ... nejen, že není, ale ceny od doby mé rezervace (jejíž cena už tehdy byla oproti nekarnevalovým datům pěkně přepálená) raketově vylétly na více než dvojnásobek - resp. žádné levné hotely prostě již nezbyly, všechno plné. Zajímá mě, jak to bude vypadat třeba za týden ;) A nejvíc mě zajímá samozřejmě samotný karneval, na nějž se už krutě těším. Zároveň začínám uvažovat, jestli si nemám přece jen pořídit nějakou tu masku ... je fakt, že jsem moc pohodlná na to klopýtat v úzkých benátských uličkách v nějakém neskladném kostýmu, ale taková decentní škraboška a decentní černý pláštík až na zem, oh la la :)

Třeba něco takového ...

venezian mask
venezian mask

zdroj: http://www.cartaalta.com


v kombinaci s ...

velvet brocade cape

zdroj: http://etsy.com


nebo s ...

velvet cloak

http://www.gravestoneartwear.com



Musím popřemýšlet, jak to šalamounsky vyřešit, aby plášť nebyl nějaký nekvalitní hadr z ptákovin a přitom jsem za něj nedala jmění - nj, vytanula mi samozřejmě na mysli půjčovna, ale z nějakého důvodu mám nedobrý pocit, že tam ani náhodou nebudou mít to, co bych si představovala :D

Jestli máte tip na půjčovnu s kvalitními kostýmy, sem s ní! :)

1 comment

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...