Příšte si koupím pouta ...

12. listopadu 2011

... a nebudu je váhat použít, protože to je asi jediná možnost, jak se vyhnout nakupování dalších blejskavejch zbytečností.
Oficiálně prohlašuju, že se momentálně nacházím v třpytivém deliriu, a pokud jste taky straky, berte to jako varování, že v současné době je bezpečnější nevycházet nikam na dohled jakémukoli nákupáku (a to zejména, pokud tam naivně a nepřipraveně vkročíte s tím, že všude teď maj stejně jen obskurnosti v takových odstínech žluté a hnědé, na které vás nepřipravila ani ta nejhorší fantazie, takže co se může stát? - jako maj, ale krom toho i tuny ... dalších věcí ... které vás budou vábit do nebezpečných bažin bezhlavých nákupů svým zlověstným třpytem svádivě poblikávajícím v okolních bezútěšných hořčičných mokřadech).
Ovšem jak pořešit riziko plynoucí z eshopů (jo, Asosi, myslím přesně tebe!), to jsem zatím nevykoumala.



Celkem nemusím takové ty nadšené výkřiky, momentálně miluju tohle a tohle a tohle, pokud se hader týká, ale u těhle kožených rukavic jsem k tomu celkem blízko. Jsou prostě naprosto dokonalý, asi nejzajímavěji ztvárněná věc, co jsem letos kde reálně viděla (no, i když, nějaké menší výjimky najdete o něco níže :D). Třpytky jsou do kůže "inkorporované", není to chycené jen na povrchu, a jak moc se blýskají záleží na okolnostech, na denním světle jsou spíše ledově lesklé (ovšem já a denní světlo se v poslední době úspěšně míjíme, tímto ho alespoň pozdravuju). Kdyby je měli i v jiných barvách, beru je všechny, takové tmavě zelené anebo černé by vypadaly neméně úchvatně.

Photobucket


Photobucket



Klasika, triko. VŮBEC jsem ho nepotřebovala. Ale pak jsem si řekla, že je super, že třpytky jsou jen vepředu, má rukávy a je dost velké a dlouhé bez hlubokého výstřihu, takže se dá nosit bez problému i na den a ne jen jako sexy topík někam na party.

Photobucket



Šálička č. 1. Jo, tu taky miluju, dokonce láska na první pohled.

Photobucket


Photobucket



Šálička č. 2.

Photobucket



Kalhoty (tady se dostáváme k těm výjimkám, viz výše). Materiál naprostá pecka, poklad je lehce saténový (ale ne moc, trochu leskle vypadá jen na umělém světle) a na něm tak-nějak-vyšívané žakárové ornamenty. Nekompromisní must-have hned v okamžiku spatření.

Photobucket


Photobucket



Do džínova, na denním světle se chovají velmi umírněně, převažuje černo-šedá barva, třpytky se dostanou pořádně ke slovu až pod lampou.

Photobucket


Photobucket



Bačkorky. Ty jsem jediný FAKT potřebovala (jo, je to holt smutný příběh).

Photobucket



5 comments

Anonymní
12. listopadu 2011 v 21:59

tak tohle mi uplně mluví z duše :D zrovna včera jsem si koupila třpytivě-stříbrný svetr, kterej jsem taky vůbec nepotřebovala... jinak ty krajkový kalhoty jsou bezvadný, odkud jsou?

12. listopadu 2011 v 22:23

Kalhoty jsou oboje Kappahl :) Kterej je mimochodem dost zákeřnej, protože když tam něco koupíte, tak dostanete na letáku slevu 25% na příští nákup, a při příštím zase a tak dál a tak dál, no kdo se tomu má úspěšně bránit :D

11. února 2012 v 15:05

Já bych hned brala tu šálu. Kalhoty jsou na mě moc blýskavé, na rukavicích sice ujíždím, ale zatím se mě třpytivá mánie zase tolik nedotkla... Ale tá šála... Nádhera!
Veronika

Anonymní
25. září 2012 v 12:14

ta první šále je must have ! Kde, kde, kde?!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...