Beauty Box

10. prosince 2011

Objednávala jsem (kvůli micelárce of course) někdy v létě, rozhodně tak dávno, že přesné datum jsem již zapomněla, takže jsem ani nečekala, že by snad ještě přišel, přece jen prosinec, ehm ehm.
No, přišel.
No, ani nemusel.
No, tak podrobně.

Obsah za 159 Kč: pěna do koupele od Aquolina, časák, tři vzorky vůní, vzorek parfému, vzorek šamponu a slevová kartička do Fannu na 10%.




Využitelnost pro Černou Mooru v procentech:

Pěna: 0%
Nakládání do vany neprovozuju, kvůli inzerovaný pěně bych si to teda v životě neobjednala; ok, ostatní z rodiny provozujou, tak sekundárně by se to teda možná dalo použít jako dárek - ovšem to by v tom sajrajtu nesměly bejt čtyři parabeny, že jo. Jako já nejsem žádnej militantní přirodokosmetik, to fakt ne, ale to tam fakt musí bejt napytlíkovaná celá parabenová rodina i se vzdálenejma příbuznejma?? Omg. Parabeny jsou prostě out a je jen otázka (imo nedlouhého) času, kdy budou out definitivně i podle legislativy. Přemejšlím, že to vyhodim.
Pro pobavení: máti si koupila v návalu nudy na zastávce ňákej časák a byl tam kondicionér od Kenvela (k o n d i c i c i o n é r   od   K e n v e l a, get it?, to je konec světa nebo jak už?). Po očích v sloup jsem si přečetla složení a víte co? není v něm jedinej paraben, jedinej PEG. Ani tam ne. V pěně z Fannu komplet portfolio.
Co s tím udělám: křišťálově upřímně netuším

Vzorky vůní: 0%
Jako maj jediný štěstí, že neposlali Escadu a Hugo Bosse. To by byla fakt zablácená rukavice vmetená do tváře.
Co přišlo. Svěžěnky (jestli tam ten zhnusenej podtext necítíte, tak vás ujišťuju, že tam je). Svěženky pro mě, omg podruhý. Acqua di Gioia, L´Eau D´Issey, Shiro. Všechny stojej za hovno a ještě nulová výdrž. Zkoušet je ani nemusím, už se stalo (já totiž zkouším ze studijních důvodů všechno, takže mý zmlsaný čichový buňky se hned tak nad něčím netetelej; a nad timhle se netetelej ani Bílý Mooře v paralelním vesmíru).
Co s tím udělám: nějaký malý holčičce na hraní?

Vzorek šamponu: 0%
Jako ten si zaslouží vlastní odstaveček. Italian organic lifestyle, paraben free, sulfate free, propylen glycol free. A jednoznačně pro "zákazník mozek free". PEG na druhým místě ve složení. A taky na čtvrtým. Přírodní jako prase (z plastu).
Co s tím udělám: vyhodim?

Vzorek krému: 0%
Estee Lauder Time Zone.
Ten už jsem tady měla dvakrát, vždycky v ňákym časáku a nic pro moji pleť.
Co s tím udělám: dám máti

Fann Bonus Card: 0%
Ve Fannu jsem v životě nic nekoupila a tuto statistiku si hodlám udržet i nadále.
Pokud vás serou protivný prodavačky s nulovou znalostí sortimentu, tak Fann v tomhle ranku rozhodně vede. Aby bylo jasno, já tam párkrát něco koupit chtěla, ovšem výše zmíněný aspekt mě vždy natolik odradil, že mi to za to fakt nestálo. Navíc maj divnej dyzajn prodejen, divně rozmístěný zboží (o zamčenejch vůních ani nemluvím, to je fakt LOL, ale nevím, jestli to maj jen v Kotvě nebo všude, tak nebudu komplexně odsuzovat) a tak vůbec ty prodejny jsou strašně neútulný a nesympatický (skvěle laděj s prodavačkama, to se musí nechat). Když Fann míjím někde v nákupáku, tak ho fakt míjím, tady výjimečně bez výjimek.
Co s tím udělám: někomu věnuju. komu, je otázka. jestli to někdo chcete, tak hoďte adresu a já vám ji pošlu

Luxury Guide: pod nulou
Reklama na šperky, hodinky a nábytek prokládaná tragédiema. Přečetla jsem si jeden článek a asi si půjdu dát panáka nebo nevim. Kdyby to přetvořili v časák o bydlení, asi by udělali líp. Abych byla poctivá, tak ještě dodám, že tak divnej papír se hned tak nevidí a je to z léta (pár dní před Štědrym dnem jako když najdeš no ne). Do blízkosti tohohle se nadále budu přibližovat jen s dubovým kůlem.
Co s tím udělám: dám někomu, koho budu potřebovat zdeptat



Verdikt: neuvěřitelná znouzecnost.
Co se ceny týče, tak to bych jim snad ani nevyčítala, ta pěna a poštovný za dobírku, no jsme asi tak na 40% toho, co by to fakt stálo, kdyby si to člověk objednal někde v eshopu. Problém tady je, že tohle by si dobrovolně hned tak někdo neobjednal. Vidím v tom jen způsob jak se zbavit ležáků od Aquoliny (ono je jich totiž víc, byla k tomu i informační brožurka a tam mi vychvalovali přiložené tělové mléko) a neprodaných časáků. Doplňeno o pár vzorků.


V životě člověka je opravdu málo jistot, nicméně k jedné jsem díky této zkušenosti došla. Tohle už nikdy. Ať by inzerovali jako obsah cokoli a jakkoli atraktivního. Nevěřím totiž, že by to reálně poslali, resp. možná poslali nějakým prvním deseti a zbytek by obdržel opalovací mléko v prosinci nebo něco podobně svůdného.


Kdo má lepší zážitek a chce mi oponovat, nechť tak svobodně učiní v komentářích, alespoň se potěším, že to přece jen není takový ojeb, jak se zatím zdá.

17 comments

10. prosince 2011 v 9:24

no, já ti nebudu říkat, jak jsem dostala lepší beauty box (dostala jsem ten z micelárkou (naštěstí), ale micelárka mi až tak úžasná nepřijde, parfémy jsem na sebe stříkla dvakrát, vzorky krémů jsem někam založila, šampón jsem ani nezkusila, časopis jsem ale přečetla ve volných chvílích). jen prostě nechápu ty, co to dělali. já už bych se hanbou asi propadla, kdybych na poštu nesla něco, co si někdo objednal před půl rokem. no ale tak nakonec proč ne... všechno je možné, že ano.

10. prosince 2011 v 10:29

dlouho jsem nečetla tak dobrou kosmetickou recenzi! a časopis luxury guide je RECESE od začátku do konce (ani v čekárně u zubaře se to nedá...).

10. prosince 2011 v 10:55

vřelý dík za lehké rozveselení debilního sobotního rána

11. prosince 2011 v 1:26

trb: no aspoň někdo :) takže to nebyl ojeb úplný, ale jen částečný

pipilotti: diks; ten časák si imo podepisuje ortel už tím názvem, víc trapně okatě už to asi nešlo ... kdo si něco takovýho v trafice koupí ... "jedno luxury" ... no

dania: to je fajn :)

Anonymní
11. prosince 2011 v 13:17

Když si teď vzpomínám, jak sem si to taky chtěla objednat, chce se mi zvracet.

12. prosince 2011 v 11:27

Souhlasím s tebou
http://curllygirll.blogspot.com/

20. prosince 2011 v 0:38

=)...takovou blbost bych si nikdy neobjednala

20. prosince 2011 v 17:47

balzu: tak víš jak, ta micelárka za 140,- mi přišla právě jako docela dobrej nápad :D

5. ledna 2012 v 19:53

Ja si to objednala v lete a taky mi nic neprislo a doufam, ze neprijde:-) Aquolina je tragedie, uz jsem myslela, ze se to ani neprodava. Kdyz si vzpomenu, ze jsem si v Londyne kupovala casak za 2 libry, kde bylo plny baleni samponu Tigi, ktery mi vyhohoval a tady za nej chteli asi petikilo, musim se smat a v pristim cisle tam mela byt kosmeticka tasticka s miniaturkama Shiseido. Tady ti nacpou do casaku nejvetsi shity co se nikde neprodaji napr. Body basics nebo Kenvelo apod..

9. ledna 2012 v 10:54

Nevím, jestli si to s tím šampónem myslela vážně, ale já nikdy nic lepšího neměla! Už jsem si koupila "plné balení".. :) Philip Martin´s u mě teda vede.... :)

9. ledna 2012 v 10:58

.. a i jinak jsem byla s Beatu Boxem spokojená... řasenka Burjois, micelárka La roche, vzorečky vůní, krémů - které bych si nikdy nekoupila a ráda jsem je vyzkoušela, kosmetická taštička plná vzorků Sisley.. já bych si to za tu cenu objednala klidně znovu! Časopis teda letěl do koše, to jo. Ale i pro ty papírové tuby jsem našla doma využití - dávám do nich mašle, stuhy, které mi zbyly po vánočním balení dárků :)... takže asi tak.

9. ledna 2012 v 12:36

s tím šamponem to myslím úplně vážně :)

a co se zbytku týče, to je právě ten problém - kdyby mi poslali avizovanou micelárku a ne tyhle šunty, tak jsem taky spokojená

9. ledna 2012 v 13:24

... jestli si ho ještě nevyhodila do koše.. Vyzkoušej ho. Vážně. Složení výrobků na obalech nesleduji, protože jim stejně nerozumím, ale chápu někoho, kdo ano. Opravdu na něj nedám dopustit :).

26. února 2012 v 10:37

a já si říkala proč se na recepci pořád vrší ty vrácené zásilky:-))) (pracovala jsem donedávna ve stejném domě, kde sídlí luxury).

časopis jsem párkrát z pracovních důvodů proletěla...pro mě není, ale myslím že cílovku má...ženy zbohatlíků si určitě v trafice rádi lakšury objednají:-)

26. března 2012 v 10:38

Mooro, máš krásný blog:-)
Tenhle článek mě opravdu pobavil. Jsem na tom asi podobně a první, na co u kosmetiky koukám je složení. Tady v Itálii je všechno s názvem Natural, BIO nebo alespoň BIONaturale a já tam přitom nevidím nic jiného než kupu chemie a na posledním místě trochu toho parkii butter:-)

To jediné skutečně BIO je tu panenský olivový olej, tak se v něm i koupu:-)

Anonymní
6. prosince 2012 v 9:31

Plně se ztotožňuji s Vaším negativním názorem na prodavačky z Fannu - já pracovně navštěvuji hodně měst v republice a je fakt jedno, jestli to je Praha, Pardubice, nebo Jihlava - všude je to stejný - dvě, nebo tři trubky s otráveným výrazem
hlídají prázdný krám ...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...