Iron Fist

9. února 2012





Mám slabost pro ujetý tisky. Jako upřímně ujetý. S čímž jde ruku v ruce velikost - aneb čím větší, tím lepší, a nejlepší úplně největší. A značka Iron Fist tohle zadání splňuje naprosto dokonale.

Olibuju hlavně jejich trika. Zaprvé jsou fajn dlouhé, a za druhé - což je podstatnější - jsou jejich obrázky tvořené metodou vpíjeného tisku, takže je můžete prát třeba stokrát a nehrozí, že vám časem (po)tisk popraská nebo se ošoupe, barva je vsáknutá přímo do látky (stejnou metodu používá např. i Ed Hardy) - takže dokud vydrží triko, vydrží v nezměněném stavu i obrázek. A to se vyplatí.































Ovšem jen a pouze oversized tisky by byla trochu nuda, takže v jejich nabídce nechybí ani kousky tak jako fikaně divné. Prostě pro labužníky. Pozornosti doporučuju hlavně tu lišku :D










Nicméně je fakt, že ujetý potisky na oblečení dělá leckdo, resp. ne leckdo, ale pár adeptů by se našlo. V čem je ovšem Iron Fist zcela jedinečnej, jsou jeho boty. Protože proč se s obrázkama omezovat jen na látky, že? Iron Fist dává jasně najevo, že se toho nebojí a hodně ze svejch motivů pere právě na boty. A to už se jen tak nevidí. Alespoň já podobný počin neznám. Naprosto legendary jsou jejich platformy s vyhřezlýma očima a zubama ve správně jedovatejch barviškách. S tímhle na nohou vás prostě nikdo nepřehlídne; i kdyby stokrát chtěl.










Ale jako jo, ten podpatek je zabijáckej, nic na běžný nošení. Naštěstí existují i modely přízemnější.











To je fér, ne? :D Kdo se bojí, nesmí do lesa (na druhou stranu, i kdybyste se báli, s tímhle na nohou to vymaskujete docela slušně). Ale pokud i tak dáváte přednost lehce příčetnějšímu dyzajnu, máte u Iron Fistu pořád šanci.





V Čechách se dá Iron Fist pořídit buď na metalshop.cz nebo na ironfist.cz. Co se cen týká, někde je levnější to a někde zase ono, takže z hlediska výhodnosti to chce porovnávat vždycky až konkrétní objekt zájmu.




A jak jak jste na tom vy? Znáte? Máte? Nebo byste naopak nosili až po použití donucovacích prostředků? ;)

9 comments

9. února 2012 v 9:29

super, konečně něco co rozbije zimní šeď! :)

Anonymní
9. února 2012 v 11:02

tuhle značku mám moc ráda...skvělé originální hadříky ;o)

9. února 2012 v 12:35

Já přímo zbožňuju jejich boty a plavky... originální a zábavné :)

Anonymní
9. února 2012 v 19:34

Ty boty jsou dost zajímavé!

20. února 2012 v 18:12

Chci! Nutně! Naštěstí tohle nemá nic společnýho s aktuálními módními trendy, jelikož je to úžasný pořád :)

23. února 2012 v 17:29

mam jejich baleriny, maji skvely veci, nicmene ty baleriny jsou brutalne nepohodlny!!!

23. února 2012 v 21:39

ak mas rada iron fist, pozri este znacku T.U.K, ich topanky su kvalitnejsie spracované ako Iron fist

5. března 2012 v 19:36

Ty lodičky naprosto miluju!Láska na první pohled, bohužel jen platonická, protože na ně za 1. nemám, a za druhé tu asi vůbec neexistuje kamenný obchod :-/

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...