Luisaviaroma - Pug Dogs For Happy Kids

22. března 2012


Pug Dogs For Happy Kids (Mopslíci pro šťastné děti) je charitativní akce, kterou pořádá Luisaviaroma ve spolupráci s Unicef a jejím cílem je získat peníze pro bangladéšské děti dražbou plyšových psíků, na jejichž vyšperkování se podíleli různí známí návrháři (celou akci propaguje i několik známých fashion blogerů, najdete je vždycky po kliku na jednotlivého psa).

To jen tak na úvod, aby bylo jasné vo co gou, ale není to úplně jádro mého postu, protože upřímně dost pochybuju, že se tady najdě někdo, kdo má možnost vyhodit několik tisíc euro za plyšového psíka. Je pravda, že si můžete v rámci podpory koupit i tašku za €130, bohužel je dost šeredná a já bych ji třeba nechtěla ani zadarmo, připomíná mi tržnicové kreace.

přesto pár odkazů:

- na infoweb: http://www.luisaviaroma.com
Vlevo vidíte chronologický rozpis, ve kterém se budou dražit postupně všechny hračky, tento týden probíhá aukce první tří kusů.
- na aukce: http://www.ebay.com/sch/luisaviaroma



Hlavním důvodem, proč tenhle post dělám, jsou oblečky, které na sobě ti plyšáci mají. Obecně považuju oblečky pro psy za čistou demenci (kromě pláštěnek, které mají chránit před deštěm a teplých oděvů pro psy, kteří opravdu zimou trpí), ovšem kdyby v krámech měli něco takovéhohle, demence nedemence, už by do toho svýho živýho plyšáka navlíkala :D


5 comments

22. března 2012 v 21:51

Ta uplně první fotka je hrubá. Jak by se v tom pěkně vyjímala Pitbulíková slečna...

28. března 2012 v 13:12

Je to roztomilý ale zároveň i trochu strašidelný, ta představa, že takhle navlíknutýho hafana potkám venku :)

6. dubna 2012 v 13:33

To je pěkný, ale chudáčci pejsci... Nemyslím, že kdyby tohle někdo navlíkl na svého miláčka, tak že by zrovna miláček nadšený nebyl, ale mě se to líbí :)

Monča
http://monikakratka.blogspot.com/

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...