Marni pro H&M showroom fotky

1. března 2012




Jako na rovinu, tahle kolekce samozřejmě nebude nic pro mně. Vzory. Geometrický. A barevný. Nedík. Bez pochyby nejsem cílovka, takže k její povedenosti se vůbec nebudu unavovat vyjadřovat.
Tenhle příspěvěk dělám vlastně z úplně jinýho důvodu - chci vám představit další ze svých oblíbených blogů.

Ale protože na druhou stranu uznávám, že někdo může být z Marni pro H&M nadšenej, rozhodla jsem se spojit příjemné s užitečným, a odkaz na tenhle blog dát zrovna teď, protože jeho pisatelky už na prezentaci kolekce byly, a zájemci (a že nepochybuju, že jich bude dost, protože objektivně, co se přenosu stylu návrháře týče, tahle kolekce určitě povedená je) si ji tedy můžou pěkně prohlédnout i na jiných fotkách, než jen těch oficiálních katalogových.


Blog se jmenuje Beckerman Bite Plate a dělají ho tři sestry z Kanady (a někdy jejich máti), které se střídavě fotí v různých outfitech. Asi. Ty modely jsou v 90% tak šílený, že si nejsem vůbec nejsem jistá, jestli v tom opravdu i chodí, ale nejspíš jo. Občas si říkám, jestli to není spíš čistý peklo, než cokoli jinýho, ale nakonec stejně vždycky dojdu k tomu, že peklo to sice je, ale stejně mě baví si ho prohlížet, protože to jsou fakt kombinace ... že je svět ještě neviděl :D Kdyby po mně někdo chtěl, ať si něco z toho obleču, asi bych radši emigrovala do jinýho státu, ale jakožto čistě vizuální terapie mě to (naprosto nepochopitelně!) baví už docela dlouhou dobu. Prostě úplně jiná planeta. Galaxie. Vesmír.
Dobrou představu si uděláte z tohohle souhrnnýho článku modelů za rok 2011.
Nejmíň mě z nich bere ta s krátkými vlasy, Chloe, ale dvě zbývající jsou dokonale super(divný).

Jo, a děsně miluju jejich psa aka mini lištičko-medvídka :))














btw. tohle je třeba výjimečnej případ toho, co bych z jejich kombinačního arzenálu snesla .) Nebo snesla ... ty Marteny úplně nepokrytě chci.




A abych nezapomněla, odkaz na článek o Marni kolekci najdete zde: http://beckermanbiteplate.blogspot.com/2012/02/marni-at-h-preview.html


7 comments

1. března 2012 v 8:11

Ne, to jsem neměla vidět. Předposlední fotka je super, ty boty a vůbec....

1. března 2012 v 9:34

Mají svůj styl, to se jim nedá upřít! Pro mě je to moc bláznivé, já jsem stará konzerva, ale zase jsou nepřehlédnutelné.

1. března 2012 v 9:59

Mě se jejich fotky líbí, ne už tak kolekce pro HM. Nejde ani tak o barvy, HM trochu bývá na tíru s kvaliou zpracování. Jo a taky nemám ráda davové hysterie, které u kolaborací návrhář a HM bývají.
Říká někdo, kdo má doma dva svetry sonia rykiel h&m :).

1. března 2012 v 17:27

@Day mám to stejně, davovou hysterii ohledně hadru z H&M odmítám postupovat, přijde mi to mé osoby nedůstojné ;)

1. března 2012 v 17:45

@Simone ♥ bych řekla, že na tohle je konzerva asi tak 95% populace :) fakt jsem ještě podobný kreace jinde nepotkala :D

2. března 2012 v 16:34

mě se tahle kolekce jako první ze všech spolupráci s hm líbí nejvíc, ale štve mě , že už teď vím, že nebudu mít prachy na to jí vykoupit. tak aspoň třeba náramek žejo...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...