Potřebujete umělé řasy nebo se nudíte?

20. června 2012

V případě, že potřebujete řasy, v Claire´s je teď zrovna akce, kdy za dvě krabičky zaplatíte jen 260 Kč. Řasy jsem sice nepotřebovala, ale protože vypadaly fakt pěkně, tak jsem je za tuhle cenu vzala. Praktické využití nejspíš moc časté nebude, jelikož minimálně u jedněch jsem délku tak trochu přehnala :D ale co už, přinejhorším je zastřihnu ... Jinak musím konstatovat, že na focení líčení očí asi nemám dost odolný nervy, bo foťák si to zchroustává po svým a výsledek je poměrně tristní ;)











A v případě, že se nudíte, či máte jen nutkavou potřebu prokrastinace, mám tady tip na super kosmetickou kravinku http://www.instyle.com/instyle/makeover/ - nenechte se odradit prezentací, protože o Hollywood tam zas tak nejde - jejich vlasy si sice vypůjčit můžete, nicméně nemusíte - a krom nich tam máte strašně širokou paletu odstínů líčení, které si na svém nahraném obličeji můžete vyzkoušet - make-upy, rtěnky, tvářenky, lesky, stíny - všechno v desítkách různých kombinací - a přitom to vypadá na obličeji opravdu poměrně reálně ;) A koneckonců ani ty vlasy nejsou špatné - pomocí zelených bodů je můžete upravovat do požadovaného tvaru a v dalších záložkách měnit i jejich barvu a odlesky ... prostě výborné na testování toho, co by vám mohlo slušet, aniž byste se museli reálně patlat ;)


12 comments

20. června 2012 v 9:45

Ty řasy vůbec nevypadají špatně, ale já se vždycky bojí, že když si je nalepím, v průběhu večera spadnou a naschvál jen z jednoho oka.
Což se mi jednou stalo. :))
Ten Makeover je super!!

20. června 2012 v 10:45

Mě se teda takovéhle řasy moc nelíbí, vypadají až moc uměle a nepřirozeně

20. června 2012 v 11:14

jo, to jsem takhle svyho casu dokazala stravit hodiny na www.taaz.com

20. června 2012 v 12:56

Řasy dobrý a fotky taky! Není se čeho obávat, jen to do nás val :))
A na ten MakeOver se kouknu. Zrovna přemýšlím, co vyvedu se svými vlasy - už je to trochu nuda, ale neumím si na sobě nic moc představit. Tož, prubneme fotografickou vlasoproměnu a uvidíme, co je schůdné ;) Dík!
Verunka

20. června 2012 v 13:50

Giveaway: http://artjournalstories.blogspot.sk/2012/06/trnava-minute-part-3-international.html

20. června 2012 v 16:19

@Kat nj, přirozeně nevypadají ... na druhou stranu, vypadají jak z reklamy na řasenku, což je to, co většina asi chce, když si ty řasenky kupuje :D ale na normální nošení mi taky přijdou moc

26. června 2012 v 15:22

Umele mihalnice si kupujem celkom casto, ale vzdy ked si ich planujem dat mam dokopy asi 2 minuty casu, tak skoncim zakazdym len pri obycajnej riasenke :D a so zastrihavanim pozor, tiez som si zastrihavala umele mihalnice, ale ked som skoncila vyzerali, akokeby som ich strcila do skartovacky :D

http://znackovakozmetika.blogspot.com/

27. června 2012 v 12:13

Tak umělé řasy jsou jedna z věcí, kterou jsem ještě nezkoušela. Babička mívala nádherné - na plesy a podobné příležitosti. Já ještě neměla odvahu, protože se bojím, že si vypíchnu nebo zalepím oko. Ale třeba to na příští ples hecnu:) Veronika

29. června 2012 v 20:09

Tak jsem zjistila, že by mi asi slušela ofina... i když bych ji musela žehlit, což už taková paráda není, ach jo.

Anna

1. července 2012 v 21:52

já bych tolik do umělých řas nedala, nejsem proti nim, zároveň jsem je ale nikdy nezkoušela, ale vyhodit 300 za asi i kvalitní řasy bych nikdy neudělala, mé kapené na to je příliš malé a to už si radi koupím stejně kvalitní řasenku. A však toto jen můj názor :))

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...