Helena Rubinstein MAGIC CONCEALER

14. července 2012



Dneska vám představím svůj velmi oblíbený korektor na kruhy pod očima.

Ačkoli Dermacol Make-up Cover ve dvěstěosmičce je naprosto skvělej jak barevně, tak krytím (a to nepočítám tu úplně nejvíc friendly cenu na světě), pod oči je ho třeba nanášet opatrně, protože svou hutností rád leze do vrásek, a to takových, o kterých ani nevíte, že je máte. Chce to prostě trochu času a to člověka ne vždycky baví, přičemž nemluvím o tom, že ne vždycky ten čas je.

Takže pod oči ho často vyměním právě za Magic Concealer.




Na tomhle místě bych se ještě ráda zmínila o YSL Touche Éclat, protože s mým nákupem Magic Concealeru úzce souvisí. Touche Éclat je taky skvělej. V jedničce je nádherně světlej a úplně skvěle rozjasňuje, což se pod očima obzvlášť hodí ... JENŽE ... je ho 2,5 ml. Vzhledem k ceně směšný množství, který mě osobně vydrželo asi tak 14 dní, a to nepřeháním. Opravdu mě to překvapilo, protože většinou mám problém spíš opačný, většina věcí mi vydrží věky (a přitom bych je už ráda spotřebovala, abych mohla zkusit něco jinýho). YSL mě v tomhle ohledu pěkně vyšplouchlo. Ačkoli byl fakt dobrej, ta spotřeba se mi nelíbí, to bych se prostě nedoplatila. Takže jsem hledala nějakou alternativu a nakonec na mě z provedeného výzkumu vypadl právě Magic Concealer, který pořešil zmíněný nedostatek YSL víc než dostatečně, protože ... teď se podržte! :) ... je ho celejch 15 ml. Oproti YSL teda celý moře korektoru. Fakt super množství, díky čemuž stojí za každou korunu, kterou do něj investujete.




Bohužel, ačkoli bych vám ráda řekla kolik těch korun bude třeba, tohle jsem úplně neošéfla, cenu si pamatuju spíš mlhavě. Tááákže s rezervou to berte tak, že stojí kolem 1000 Kč, já ho kupovala s 20% slevou, a tím cena klesla na velmi příjemných cca 800 Kč (proč tvrdím, že si to pamatuju mlhavě, je to, že mám pocit, že mě stál kolem 700 Kč ... jenomže to mi nesedí s tou slevou ... no do Sephory kvůli tomu volat nebudu, však vy se kdyžtak podívate sami, že jo, a případně mě v komentech opravíte ;) (EDIT: tak jsem se zašla mrknout a cena v Sephoře je momentálně 950 Kč). Je mi jasný, že někdo si může říct, ježiš, vosum stovek za korektor a ona ještě tvrdí, že to je levný! Jenže nezapomínejte na ten objem. YSL se dá sehnat za 700 Kč, ale je tam furt to pidi množství 2,5 ml. Magic Concealeru je 6x víc za stejnou cenu :) Myslím, že nebudu přehánět, když řeknu, že po přepočtu na množství bude dokonce levnější než lecjaký korektor z drogerky.




A aby recenze nebyla moc dlouhá, bodově shrnu, proč podle mě rozhodně stojí za nákup:

  • v 01 je úžasně světlej (dělá se celkem ve 3 odstínech, ale přiznejme si, že sehnat dostatečně světlej korektor je o něco težší, než ty tmavší barvy, těch je totiž většina ;)
  • výborně kryje, ale přitom nezalézá do vrásek
  • dávkováni zúženou trubičkou je velice praktické a precizní, díky čemuž není problém použít v případě potřeby opravdu jen stopové množství
  • na korektor opravdu velké množství, 15 ml

Vzhledem k tomu, že moje krabička je momentálně nezvěstná (ačkoli minulé týdny se neustále válela na stole, to jen když jsem si ji potřebovala vyfotit, tak zmizela, nejspíš je to stydlivka ;), ofiko foto:




A teď ještě porovnání odstínu a konzistence s Dermacolem. Pokud víte, jak hodně je jeho odstín 208 světlý, je vám jasné, že Magic Concealer je na tom s odstínem opravdu dobře. Ačkoli na fotu to možná není zas tak patrné, Dermacol je víc do růžova a Magic Concealer zase více do žluta.



Po rozetření. Dermacol je v linkách viditelný, Magic Concealer se vsákl o dost lépe.



Nakonec ještě webovky, kde si můžete prohlédnout i zbývající odstíny, je tam i video ohledně nanášení a různé tipy: http://www.helenarubinstein.com/int/makeup/complexion/concealers/color-clone-pressed-powder.html



A jaký je vás nejoblíbenější korektor? Případně používáte něco od Heleny Rubinstein? Opět mi přijde, že se jedná o značku, které není moc frekventovaná, takže si ráda poslechnu vaše tipy.

18 comments

14. července 2012 v 20:24

teda tak YSL mě teda překvapil :D dost se mi zamlouval, ale to množství a za 14 dní pryč?! ani náhodou! :D

tenhle vypadá dobře!

14. července 2012 v 20:25

Tohle mě dost zaujalo. Já svůj opravdu nej korektor pod oči stále hledám. Zatím jsem zakotvila na Match perfection od Rimmelu, který mi přijde na drogérku hodně dobrej. Ale znáš to, ruka měě furt svrbí na něco zvučnějšího. :)))

14. července 2012 v 20:29

@Natálje určitě se ozve někdo, komu vydržel dýl, ale mně opravdu tak těch 14 dní ... což vzhledem k tomu, že obecně nejsem zrovna dvakrát plejtvák :D mě překvapilo tím spíš

14. července 2012 v 20:31

@Jája určitě ho omrkni :) za tu cenu/množství je to celkem deal

14. července 2012 v 20:57

Já mám teď pod oči od Astor korektor a spokojenost ... nejsem v tomhle nějak extra náročná :) Ale každopádně tenhle vypadá moc dobře! ;)
http://angellovely-things.blogspot.com

14. července 2012 v 21:05

Ja pouzivam korektor od Pupa a som velmi spokojna, kryje super a ani do vrasok nelezie. No a to najlepsie, stoji okolo 10 Eur, mnozstvo si sice nepamatam, ale je ho tam urcite dost, lebo uz ho mam dlhsie a stale mam co pouzivat :-).

VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

14. července 2012 v 22:38

Na pupínky a jiné nedokonalosti asi tento korektor vhodný nebude, že?

15. července 2012 v 15:32

Ahoj, kryle lépe než Dermacol? Mě Dermacol kryje dobře, ale potřebovala bych ještě silnější krytí. Kruhy pod očima mám až černé. Děkuju

15. července 2012 v 19:48

@viennettka Bude, pořád je to korektor, ale pokud se jedná o bodové krytí (a nikoli plochové, jako třeba pod očima), tak třeba ten Dermacol je určitě účinnější :)

15. července 2012 v 19:48

@Masin Karina Ahoj, to ne, Dermacol je nepřekonatelný štuk, tenhle je lehčí :)

15. července 2012 v 20:27

@Černá Moora Děkuji za odpověď, tak já teda zůstanu u svého původního plánu - koupit si Dermacol ve světlejším odstínu :-)

15. července 2012 v 22:00

@viennettka pokud ho nechceš vyložene na kruhy, tak je dermacol určitě lepší volba, kryje víc :) tenhle se spíš hodí na větší plochy

16. července 2012 v 10:36

takto po tomto sa rozhodne popozeram, podla swatchov na ruke vyzera velmi dobre:)!!!

18. července 2012 v 12:14

Tak tohleje super tip! Nedávno jsem psala o korektorech, co mám momentálně doma, a nejlíp mi z toho vyšel ten Dermacol. Tento HR mě fakt zaujal, ovšem budu muset trochu šetřit, než si ho budu moct dovolit.

19. července 2012 v 4:05

Jak je odolny? Vydrzi na kuzi alespon pul dne?

5. srpna 2012 v 14:16

Mam rovnako kruhy pod ocami a uz som vyskusala vselico mozne, momentalne mam Mineralize concealer od MAC-u a som s nim celkom spokojna, ale Helenu Rubenstein by som mozno vyskusala. Pocula som uz pochvalne recenzie na maskary, tak by to aj stalo za hriech :)

3. prosince 2013 v 23:45

mě třeba ysl vydrží tak pul roku, fakt :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...