Soutěž pro čtenáře - peněženka River Island

22. července 2012

Třístovka, vhodná příležitost pro soutěž ;)

Jako cenu jsem tentokrát chtěla něco nekosmetického ... uvažovala jsem nad vším možným, ale cokoli, co se dělá ve velikostech, jsem postupně zavrhla, protože vždycky by to sedělo jen někomu ... takže volba nakonec padla na peněženku jakožto doplněk poměrně univerzální.
Vybírala jsem podle toho, co bych nosila i sama, a tady máte výsledek :) Líbí se mi kombinace vyšívání se stříbrnými cvočky i její vnitřní uspořádání (má i můj osobní peněženkový must-have: separátní kapsu na drobné na zadní straně). River Island byl vybrán také záměrně, Bags n´ Purses je u nich rozhodně moje nejoblíbenější kategorie.




Podmínky pro účast:

1) sledovat tento blog přes GFC
2) mít doručovací adresu v Evropě
3) do komentáře pod post uvést email (pokud je viditelný na vašem vlastním blogu nebo v profilu, psát ho nemusíte)
4) a aby to nebylo jen nudně o emailech, napište do komentáře i svůj hodně oblíbený film a seriál

5) kdo si chce zvýšit šanci na výhru a přidat i druhý komentář, ať tuto soutěž někde sdílí (na FB, Twitteru, vlastním blogu atp.) a do druhého komentáře napíše odkaz na své sdílení

Konec bude za 14 dní, 5. 8., výherce vybere random.




93 comments

22. července 2012 v 3:16

Mám ráda Dogma, Jackie Brownovoua Magnolii. Magdalena.kohout@gmail.com

Anonymní
22. července 2012 v 4:50

Jééé ta je krásná, zrovna by se mi nová peněženka hodila! :-) Jinak mezi moje oblíbené filmy patří české klasiky jako Jedna ruka netleská, nebo Horem pádem. Ze zahraničních pak filmy, které můžu sledovat stokrát dokola a jsou jimi například Eurotrip, Hangover, Zkus mě rozesmát a nebo já Padouch :-)

barbora.snajdrova@seznam.cz

22. července 2012 v 8:30

Pěkná cena, sice ji nepotřebuji, ale chci.

To já mám ráda britské detektivky (Luther, Prime suspect, první série Vražd v Midsomeru), fantasy Game of Thrones, řadu psychologických filmů u kterých mé okolí trpí. Vlastně se mi líbila i romantika Downton Abbey a adaptace klasiky jako North and South, Wuthering Hights. Jo a české prvorepublikové komedie, jugoslávské komediální filmy a seriály (jako Vruć vetar). Co ale nemám ráda jsou nekonečné seriály, prvoplánovost a blbé zápletky :).

22. července 2012 v 8:39

Peňaženka je skvelá :)
Filmy sa mi páčia napríklad Funny Games USA, Prelet na kukučím hniezdom, Šiesty zmysel ...
A seriál jednoznačne Black Books :)

sona.sladeckova@gmail.com

22. července 2012 v 9:14

Strašně pěkná výhra :)
Seriál miluju upíří deníky. Miluji filmy s Upíry : Van Helsing, Underworld (první si pustit 3. díl a pak první ;), vážně by se mělo jím začít), Interview s upírem, atd.

annnasglamour@volny.cz

22. července 2012 v 10:17

Tá vyzerá dobre,tak ja to skúsim :) Veľmi obľúbený seriál je Pretty little liars.No rada mám aj seriál Povedz kto ťa zabil,je veľmi zaujímavý a plný farieb,stačí si pozrieť jednu časť :) Filmy obľúbené nemám žiadne,zvyčajne si ani neviem zapamätať názvy :D Ale mám rada animované filmy,alebo komédie.Napríklad Na vlásku,Já padouch,Megamozog a podobne :D
lizzy-fashion@centrum.sk

22. července 2012 v 10:17

o ano, prosím, peněženku potřebuju, na rozdíl od kosmetiky

radši se koukam na dokumenty než na filmy...ale když na to přijde, koukam se na cokoli...večer usínam s kriminálkama a simsnama

kdybych náhodou vyhrála, šoupni mi to do vzkazu na blog=)

22. července 2012 v 10:38

Rozhodne je to fešanda, tá peňaženka ;) Obľúbený seriál musí byť Black Books (prečo len natočili len 3 série, žiaden iný seriál nemá tak perfektný britský humor!) a film... Hm, tých je viac, ale za spomenutie stoji animák Mary a Max. Rozhodne to nie je nič pre deti, ale hlbší film s tak jednoduchou myšlienkou som ešte nevidela.
veri.soltesova@gmail.com

22. července 2012 v 10:47

Peněženka je fakt krásná :-).
Mými nejoblíbenějšími seriály jsou Tady se nedá žít a The Walking Dead. Oblíbených filmů mám hodně například Kristiána s Oldřichem Novým, Underworld nebo indický film Ankahee.
v.habova@seznam.cz

22. července 2012 v 11:18

tak tá peňaženka je naozaj nádherná, úplne môj vkus :) priznám sa, že filmy a seriály príliš neobľubujem, ja radšej dám prednosť knihám :) seriály pozerám max. keď si chcem oddýchnuť a zasmiať sa a práve preto pozerám Big bang theory :D ..z filmov, fú.. neviem, mám rada filmy od Tima Burtona, hlavne tie staršie, tie nové už nie sú ono :)

simonakocurkova@gmail.com

22. července 2012 v 11:33

Už bych potřebovala nějakou novou:D
Nejoblíbenější seriál mám asi Gossipky a film Requiem for a dream a Deník nymfomanky:)
mrs.luczynka@seznam.cz

22. července 2012 v 11:34

Peňaženka je prekrásna!
obľúbené filmy sa u mňa pomerne často menia, ale z takých stálic Interview s upírom, Sweeney Todd, Pulp Fiction či Memento. A zo seriálov určite Sex v Meste a Hra o tróny :)

linkinzuzka@gmail.com

22. července 2012 v 11:40

Mé srdce plesá, peněženku sháním už přes rok :)
Filmy... je jich hodně a vždycky na některý zapomenu, ale do mých TOP 10 učitě patří Velmi nebezpečné známosti/Cruel Intentions a American Beauty
Seriály... Aktuálně The Game of Thrones a True Blood
ALililyA@seznam.cz

22. července 2012 v 11:44

Twitter kananál: https://twitter.com/Martulje/status/226975776082366465

ALililyA@seznam.cz

22. července 2012 v 12:14

Ta je nádherná, taky potŕebuju mít peněženku se separátní kapsičkou a taky spoustu přihrádek na různé kartičky.
Nejsem přiliš náročný divák- ze seriálů mě baví Sex ve městě, Zoufalé manželky, Červený trpaslík, Black books, IT crowd, Big bang theory, Gilmorky... Z filmů mám poslední dobou nejradši veselé filmy, hlavně kreslené, protože filmy pro náročného diváka jsou často hodně depresivní a já to špatně snáším, nepotřebuju si to do života tahat ještě takhle- takže např. Příšerky s.r.o., Madagaskar, Doba ledová, Hledá se nemo.. A taky jsou úžasné parodie Spaceballs a Připoutejte se prosím, ovšem s původním dabingem, novácký to úplně zabil.

dejnicka@volny.cz

22. července 2012 v 12:23

A tvítla jsem tady, bohužel přesnější adresu mi ipad nechce dát:
https://mobile.twitter.com/#!/Dejnicka

dejnicka@volny.cz

22. července 2012 v 12:43

Krásná peněženka! :) Ze seriálů miluju HIMYM, PLL, Zoufalé manželky, tBBT,.. A film bych doporučila například Všemocný, Počátek nebo the Game :)
kundrtova.v@seznam.cz

22. července 2012 v 13:07

Zo seriálov som taká tá závisláčka na Gossip Girl, Pretty Little Liars a 90210. A filmy..no posledne som videla Sex v meste 2. :)
paula.kulichova@gmail.com

22. července 2012 v 13:11

Peněženka je moc hezká, i když pro mne asi zbytečná, já jsem totiž vandrák co má doma peněženek snad deset a stejně se mu peníze válí po kapsách kalhot a kabelek (má to i výhody - třeba jako když jsem onehdá nutně potřebovala koupit něco k jídlu a neměla jsem ani korunu v hotovosti a nechtělo se mi jít těch 500m k nejbližšímu bankomatu - prostě jsem prohrábla kabelky,včetně jejich podšívek a ejhle! 400 káčé jsem tam našla :). Nicméně pokud by se mi náhodou podařilo vyhrát, tak bych se samozřejmě nad svým vztahem k peněženkám zamyslela, ehm ehm :)))
Co se týče seriálů, tak krom klasických a perfektních již zmíněných black books, it crowd, red dwarf, které zbožnuji už dlouho, jsem začala na začátku tohoto roku ulítat na Misfits. Miluju úžasný slang Kelly, naprosto šíleného Nathana a prostě celou bandu. Samozřejmě sleduji v původním znění, nemám tv a český dabing mne neuchvátil. U filmů mám problem vypíchnout nějaký obzvlášť oblíbený, ale vyřeším to asi tím, co jsem dobrého viděla v poslední době, což bylo El labyrinto del fauno. Pohádka, ale moc vydařená, mám ráda Torresův styl (Sirotčinec také nebyl špatný).
xxchucky@gmail.com

22. července 2012 v 13:14

di_va22@azet.sk

môj najobľúbenejší seriál momentálne je Once upon a time a Upírske denníky...najobľúbenejší všetkých čias - Čarodejnice a Simpsonovci 8)
Čo sa týka filmov, tak tam som expert 8D mám napozerané veľa 8D Taký najobľúbenejší, čo si raz za čas len tak znova pustím je Easy A alebo Ja zloduch, Zombieland,ale doporučiť by som ti určite chcela Our idiot brother - skvelý film s veľkou hĺbkou 8)

22. července 2012 v 13:14

odkaz na tvoju GA - http://violetwitch-eve.blogspot.sk/2012/07/ranc-pod-babicou.html

22. července 2012 v 14:22

Tak ta je božská!
Moje oblíbené filmy jsou asi Amelie z Montmartru, Z pekla nebo Trainspotting. Ze seriálů klasiky jako Sex ve městě, Futurama, Teorie velkého třesku nebo Family guy :)

Anna

agostyna@seznam.cz

22. července 2012 v 14:49

V poslednej dobe nemám vôbec čas sledovať filmy. Ale o5 som podľahla tento víkend Sex and the city a behom dvoch dní som si pozrela 2 série. :D Tak asi nie je o čom ...
dgrechova@gmail.com

22. července 2012 v 14:55

Tá je krásna :) Môj obľúbený film je 500 dní se Summer a zo seriálov je to Family Guy :)

kesulatko@gmail.com

22. července 2012 v 16:23

To je nádherňácká peněženka, budu si drtit palce pro štěstí :-)
U filmů a seriálů by to byly seznamy, takže to nemilosrdně zredukuji na film: Ostrov a seriál: Jmenuji se Earl a Přátelé

plasssma@gmail.com

22. července 2012 v 16:43

Nejsem soutěžní typ (od tý doby, co jsem vyhrála tričko s logem zoo Praha v osmi), ale krásná výhra. Takže můj oblíbenej film? Asi Život je krásný, Schindlerův seznam, Vykoupení z věznice Shawshank.

dennidavkaironie@seznam.cz

22. července 2012 v 17:12

Poslední pár týdnů sháním peněžku, větší, ale furt nic :)
Oblíbených filmů mám víc: Srdce je zrádná děvka, Nedotknutelní, Trainspoting.. a seriál jednoznačně Sex ve městě..
wr55@centrum.cz

22. července 2012 v 17:25

Tahle je krásná... :) No, hodila by se... :)
Oblíbený film je strašně těžké najít... Asi Donnie Darko, Magnolie... A seriál How I met your mother. Je toho víc, ale to by to bylo na rok. :)

karamba.lou@gmail.com

22. července 2012 v 17:43

Nejoblíbenější seriál je the vampire diaries a nejoblíbenější film Twilight :)
Misssha2@seznam.cz

22. července 2012 v 18:20

Krásný dárek, přesně můj styl. Nevím, jestli by bylo vhodné ti sem vypsat všechny seriály, které miluju. Ale tak teda Game of Thrones, Sherlock, Teen Wolf. A z filmů Harry Potter.

22. července 2012 v 18:25

Oblíbený film? Tak to je těžká otázka, žádný vyloženě oblíbený asi nemám...Co se týká seriálů, tak je to Gossip Girl, Pretty Little Liars a Vampire Diaries:-)
michaela.cahlova@gmail.com

22. července 2012 v 20:54

Krasavice :) Nejoblíbenější seriál jednoznačně Gilmorova děvčata a z filmů mám ráda Pýchu a předsudek (2005), Čokoládu, Před úsvitem, Hledám Amy, Big fish, Amélii a filmy Camerona Crowa (až na Vanilkové nebe).

potulny.kovboj@seznam.cz

22. července 2012 v 22:56

hrmova.dominika@gmail.com

film:Inception
serial: klasika SATC :)

23. července 2012 v 9:01

Ahoj, můj nejblíbenější film je težké říct, ale v poslední době je to The Hidden face - je to novinka a vřele doporučuji, co se týče seriálů asi to budou Zoufalé manželky :-)

vendulajustova@gmail.com

23. července 2012 v 10:36

Tá kapsa z boku je fakt dobrá a nie je u každých peňaženiek, dokonca ani na mojej :D a je veľmi pekná.
Jednoznačne je môj najmilovanejší seriál seriál The Vampire Diaries, vďaka ktorému som spoznala veľa úžasný hercov a takisto aj úžasných interprétov, pretože NIČ nemá lepšie soundtracky ako TVD!!!Božský Damon, krásna Katherine, Caroline a Tyler a samozrejme Stefan.
A na päty mu dýcha Pretty little liars, keď bola raz na fb anketa o naj postavu z báb, nemám pretože každá je iná, niečím výnimočná a zaujímavá. A potom mám rada asi 434398656 ďalších seriálov takže končím:D
A film to je ťažké pretože vždy mám najradšej ten, ktorý som si práve pozrela, tie dojmy z neho sú také čerstvé, takže už to bol aj Twilight, aj Denník princeznej, Moderná popoluška s Hilary Duff, alebo dokonca Iron man :)

lola181@centrum.sk

23. července 2012 v 10:39

zdieľala som na fb tu http://www.facebook.com/nikola.banarova.7

lola181@centrum.sk

23. července 2012 v 15:34

peňaženka je krásna :)
zo seriálov mám rada Gossip girl, Zúfalé manželky a všetky kriminálky... :) a mojim najobľúbenejším filmom je Zápisník jednej lásky (Notebook)...

reichlova.petra@zoznam.sk

24. července 2012 v 8:51

uuuuu! pekna!
ja som serialova - zboznujem pravnicke serialy a krimi a krvaky (Law & Order a CSI) a tiez Mad Men a Californication (Haaaank!)
Filmy, Lost in Translation a Blade Runner a Diner a Swingers a....a...a...je toho vela :)

24. července 2012 v 10:22

Taky vyzkouším štěstí.
Mám ráda Válku světů a film Přísaha. Nejoblíbenější seriál je momentálně Teorie velkého třesku, Dexter a Pravá krev.(mail mám na blogu):-)

24. července 2012 v 12:19

Filmů je hodně, ale letitý a stálý určitě Forest Gamp a ze seriálů Sběratelé kostí :)
Krásná cena, třeba se na mě usměje štěstí .)
janca.lt@seznam.cz

24. července 2012 v 12:20

Sdílím na FB, tak ještě jednou:)
janca.lt@seznam.cz

24. července 2012 v 19:22

Seriály mě moc neberou, ale How I Met Your Mother je parádní :) Z filmů těžko vybrat jeden, tak třeba The Prestige.
mipeli@centrum.cz

25. července 2012 v 10:33

1. Sleduji
2. ČR:)
3. lehnertova.eva@gmail.com
4. Seriál: The Big Bang Theory, Moje rodina, Will & Grace, Simpsonovi atd...
Film: Deuce Bigalow Dobrej striptér, Zkus mě rozesmát...

25. července 2012 v 10:40

Tak peněženka je výborná, supr kousek.
Seriálů a filmů mám jako srdcovek víc, ale když jsem se nad tím zamyslela dneska ráno, tak mě napadly tyto:
-seriál: In treatment.
-film: Alien.
Leelookillah@gmail.com

25. července 2012 v 10:48

haha, zrovna scháním peněženku, takže pokud to zvládneš, vybrat mě, tak budeš naprosto úžasná!! :D

Sleduji tě
e-mail: mám v kontaktech na blogu

http://theblondetime.blogspot.com/

seriál je můj nejoblíbenější Red Dwarf
a film... mám jich hodně, ale včera jsem viděla Never let me go, který mě bavil :))

25. července 2012 v 11:14

Sledujem :)
SR
zirova.timea@zoznam.sk
Najobľúbenejší film/seriál? Tak, jednoznačne, Sex v meste a Dva a pol chlapa :))

25. července 2012 v 11:17

filmy milujem posledný film ktorý som videla bol Som číslo 4 celkom pekný film- určite odporúčam. :)

icka.gazdova@gmail.com

25. července 2012 v 11:17

http://all-reserved.blog.cz/1207/http-cernamoora-blogspot-cz-2012-07-soutez-pro-ctenare-penezenka-river-html

25. července 2012 v 11:43

Sledujem ..som zo SR
Najoubľubenejší film je momentálne Predčítač a seriál Dva a pol chlapa :)
slavkawasserrabova@gmail.com

25. července 2012 v 12:01

R-Graphic@seznam.cz
Můj oblíbený film je Monte Carlo a Táta za všechny peníze a seriály moc nesleduju...nemám oblíbený

25. července 2012 v 12:11

Můj oblíbený film je HOME ALONE a seriál ...STEP BY STEP :)))
a.kikusek.a@seznam.cz

25. července 2012 v 13:00

michaalkaa@gmail.com

Mamma Mia a Gilmorova děvčata:)

25. července 2012 v 13:05

ellleanora@seznam.cz
FACEBOOK: http://www.facebook.com/#!/ellen.hurterova

Čauko, můj oblíbený film je Ženy sobě (Bridesmaids) a seriál je Teorie velkého třesku.
Jinak super dárek! ;)

25. července 2012 v 14:26

Petra.fejova@gmail.com
Môj obľúbený film je chlapec v pruhovanom pyžame a seriál dva a pol chlapa a kobra 11

25. července 2012 v 14:28

film: Polnoc v Paríži
seriál: Gossip girl :)

soninka11s@gmail.com

25. července 2012 v 14:57

Film : Lidská stonožka

Seriál : Nešika

zizkozuz@seznam.cz

25. července 2012 v 17:44

Ja osobne mám rada veľa seriálov ale najradšej mám GOSSIP GIRL, PRETTY LITTLE LIARS a THE SIMPSONS.
Môj najoblúbenejší film je rozhodne MEANS GIRLS.
Ale rada sa pozerám na všetko čo ide v telke a podobne. :)
m.malatinova626@gmail.com

25. července 2012 v 21:53

Můj oblíbený film je Kamarád taky rád a Sucker Punch
A můj oblíbený seriál, těch je hodně. Futurama, Simpsonovi,HIMIM,Big Gang Teory, atd.. :D

SpisarovaK@seznam.cz

25. července 2012 v 22:56

Ako novinku mám jednoznačne najobľúbenejší francúzsky film INTOUCHABLE. Plakala som smiechom a slzela dojatím zároveň. Jeden z najlepších filmov za posledné roky, ktorý som videla, veľmi ľudský príbeh, emotívny. Určite odporúčam na pozretie. A čo sa týka seriálov tak fičíme doma na starej dobrej klasike: MASH, Friends, Big bang theory, The Simpons, a moje guilty pleasure je Vampire Diaries :)


monicainessence@gmail.com

26. července 2012 v 1:31

Podivuhodný príbeh Benjamina Buttona ♥
RubyTheCrystal@gmail.com

26. července 2012 v 12:20

Moje oblíbený seriály jsou Upíří deníky a True Blood a oblíbenej film ani nějak nemam...
crazy.metal.girl@seznam.cz

26. července 2012 v 18:36

Sleduju ✓
Mám ✓
lacinova.katerina1@seznam.cz ✓
Spíš komedie.. New Kids Nitro, Kick Ass, Pařba ve Vegas atd atd...
PS. Skvělá giveaway!

27. července 2012 v 4:47

Upiri deniky :)) ale bekonkurencni je Game of thrones <3 janca.necasova@gmail.com

27. července 2012 v 7:39

GFC follower - Katarzyna

gogunia3@wp.pl

My favourite TV series: "Dexter" and "Grey's Anatomy" :)

27. července 2012 v 22:20

Já mám ze seriálů ráda Big Bang Theory a z filmů třeba Šifru mistra Leonarda, Andělé a démoni, Počátek... :)

spicedchocolate(at)seznam.cz

28. července 2012 v 11:10

Sledujem ;)
Mám ;)
Film: Hunger Games; seriály: Tvd, Pll, Teen Wolf, Himym.... ;)
1431mary1431@gmail.com

28. července 2012 v 23:31

Dominika Murníková
dominikamurnikova@gmail.com
ja mam rada zeny z rodu gilmorovcov :)

29. července 2012 v 14:14

izurka357@azet.sk
:)

Simpsonovci :D
Dva a pol chlapa
NCIS

29. července 2012 v 14:17

Ano mám adresu :)
a tu som zdielala :) http://helleyworld.blogspot.sk/

29. července 2012 v 17:03

Úžasná! Mám ráda velké a prostorné peněženky:)

Oblíbených filmů jsou mraky - hlavně ty od Darrena Aronofskeho nebo Tima Burtona.
A seriály hlavně britské (IT Crowd, Misfits, How not to live your life, Black Books...)

fromlastto1st@gmail.com

29. července 2012 v 22:09

Miluju seriál Criminal Minds. Nejpropracovanějí krimi vůbec. A je tam na co se dívat:) Z filmů můžu doporučit The Brothers, Ctihodný občan, Shawshank, 200 cigaret, Hysteria, Colombiana, Last Night.

tess@centrum.cz

30. července 2012 v 9:45

..ještě jsem nic nikdy nevyhrála, ale tak zkusit to můžu, že jo.. Úplně nevím co je to GFC, ale odběr mám tu i na FB.. Seriál rozhodně The Black Adder a film.. ty jo.. asi Dogma bych ti doporučila, pokud neznáš (tvůj ironický humor by byl jistě uspokojen) to je jeden z nej. Jinak tvůj blog mám ráda, je důstojný.
michaeela@gmail.com

30. července 2012 v 12:34

Sledovať sledujem :) Mail: stefka.galandova@gmail.com
Seriál u mňa toto leto určite Skins :) Je to pecka :) a filmy mám rada s Hilary Duff ..napríklad Greta je senzačný.

31. července 2012 v 11:32

tarantinovky a filmy od tima burtona:)
novotmarvgmail.com

31. července 2012 v 13:03

to je nádherná peněženka, mám na ně uchylky !D jinak můj oblíbený film třeba Popelky :)
surovych.lucie@seznam.cz

31. července 2012 v 20:47

Charlottemorningstar@gmail.com
Ze seriálů u mě momentálně vede teorie velkého třesku a film jednoznačně Stmívání :)

1. srpna 2012 v 4:51

Nadherna cenaa :)
Muj neoblibeneji serial jsou Griffinovi a sIMPSNOVI :)

1. srpna 2012 v 13:16

jé tu peněženku jsi vybrala fakt dobře!))
já mám hodně oblíbených filmů - třeba Kamarád taky rád, Vyměřený čas, Harry Potter všechny díly, Někdo to rád blond, To byl zítra flám, Mamma mia!, Loudilové, Mezi námi děvčaty, Wild child,... no je jich šííííleně moc :D :)
little.anys@seznam.cz

2. srpna 2012 v 2:52

ahoj, tak musim rict, ze ja jsem na penezenky opravdu uchyl :D mam jich doma hrozne moc a tahle se mi hodi do sbirky :) jsem schopna penezenky stridat kazdy den :) jinak abych odpovedela na tvou otazku, tak ja mam rada filmy historicke, horory a komedie. K mym nejoblibenejsim patri Tudorovci, 7 zivotu, Saw aj.
michaelawimerova@yahoo.co.uk

2. srpna 2012 v 9:41

Ahoj, tvuj blog (z ruznych duvodu) nesleduju pres GFC, ale mam ho v zalozkach a navstevuju pravidelne ;)
Co se filmu tyce, mam rada stare epizody Star Wars a ze serialu.. no to je tezky, ale poslendi dobou hodne koukam na Misfits :)

jedikats@gmail.com

3. srpna 2012 v 11:22

Můj oblíbený seriál je Scrubs ;)
Monika.Obrslikova@seznam.cz

4. srpna 2012 v 0:28

Peněženka by se mi hodila!:)

Miluju Gossipky a z posledně shlédnutých filmů bych ti doporučila Diktátora.

diaryofmia@gmail.com

4. srpna 2012 v 12:07

Moje oblíbené filmy jsou Midnight in Paris a ještě Friends with Benefits, u seriálů je to trochu složitejší, protože jich sleduju hrozně moc a oblíbené mám tak nějak všechny (takže teď nevím, jestli je všechny mám vypsat nebo ne :D).. no :D.. Tak začnu.. Gossip Girl, True Blood, Being Human, Big Bang Theory, Pretty Little Liars, Futurama, Switched at Birth, The Simpsons, The Vampire Diaries, Dexter, The Mentalist, The Lying Game, Supernatural, Teen Wolf, New Girl, Once Upon a Time, Glee, How I Met Your Mother a z českých akorát Partičku, pokud to můžeme považovat za seriál :)

petra.krykorkova@gmail.com

4. srpna 2012 v 23:22

Pretty Little Liars, a na Deník Princezny se můžu dívat pořád, hahaa. Mamma Mia nejlepší*

adelka001@email.cz

Anonymní
5. srpna 2012 v 11:04

Z filmů miluju nejvíc Kmotra, stejně jako knihu.
Seriál ? Dead like me.

tereza.hamralova @ gmail.com

5. srpna 2012 v 14:07

aneta.jel@seznam.cz
na seriály teď moc nekoukám, ale propadla jsem Hunger Games:)

Nové komentáře nejsou povoleny.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...