Super tip pro čočkonosiče

15. srpna 2012

Asi jste si všimli, že v postranním panelu mám už delší dobu odkaz na eshop s čočkami a souvisejícím zbožím. Je levný a nakupuju tam už dlouho, ale samostatný článek jsem mu nikdy nevěnovala, protože zaprvé nevím, jak moc čočkonosičů sem chodí, a zadruhé ho mám oblíbený zejména kvůli možnosti osobního odběru (nenávidím totiž platit poštovné, eshopy bez osobního odběru v podstatě vůbec nevyužívám) a ten mají jen v Praze - takže cílovka jen čočkonosiči z Prahy ... no, přišlo mi to na samostatný post vždycky trochu zbytečné.

Nedávno jsem ovšem objevila něco ještě lepšího a o tenhle tip už se s vámi už podělím přímo :) Jedná se o eshop http://www.vasecocky.cz.



Jak je zřejmé, opět se jedná o eshop, který se specializuje zejména na levné čočky a příslušenství, takže zase nic pro nečočkové čtenáře. Ovšem za doporučení mi už stál, protože:
  • zaprvé je ještě o dost levnější než výše zmíněný (což už jsem opravdu nečekala)
  • zadruhé mají celkem 27 odběrných míst a to po celé republice, takže zde žádný pragocentrismus ;) (a nejsou to takové ty placené Uloženky, nebo jak se to jmenuje, kdy musíte i za ten osobní odběr vysolit pár desetikorun, tady je fakt zdarma; osobně dávám palec tomu v Jindřišské, pěkně po ruce v centru).

Abych řekla, z čeho konkrétně jsem nadšená já, tak pravidelně kupuji tenhle roztok od Solocare - dva kusy v tom "pouze pražském" stojí 600 Kč. Ve Vašečočky jen 456 Kč. To je teda HODNĚ slušný :)




A třešnička na konec - mají také výborný program na voucherové slevy - při nákupu nad 500 Kč získáte se slevovým kuponem 9o20f další slevu 100 Kč.

Zadává se v tomhle kroku:



Zmíněné dvojbalení roztoků mě po přihození ještě nějaké drobnosti do 500 Kč tedy ve finále vyšlo na nějakých 380 Kč. To už není jen deal, ale rovnou steal :D Zvlášť když si hořce vzpomenu, že v optice jsem za jeden kus vždy naivně solila kolem 450 Kč.


 Co vy, kde rádi nakupujete čočky a ostatní věci (pokud je nosíte) - eshopy, nebo raději optiky?
Pokud nenosíte, můžete se podělit o vaše preference ohledně osobních odběrů - dáváte jim přednost stejně jako já, nebo vám platba poštovného nijak nevadí?

23 comments

15. srpna 2012 v 8:44

Čočky nenosím, ale taky preferuju osobní odběr- pokud to ale mám při cestě. Pokud bych si měla zakíždět někam přes celou Prahu, tak mi za to ten ztracený čas nestojí a raději si zaplatím poštovné. A úplně nejraději mám eshopy, kde je poštovné zdarma:-D

15. srpna 2012 v 9:02

objednávala jsem z čočkovník.cz,protože tam mají levnější čočky než na vašečočky.cz,ale zase tam nemají levnější ten roztok:)

15. srpna 2012 v 9:13

Čočky kvůli vaskularizaci nemůžu, ale nebrání mi to komentovat článek.

Já jsem těch, co si nechají pro pětník vrtat koleno, takže pokud je možnost bezplatného odběru, tak neváhám jet přes celou Prahu. U některých eshopů to i vzhledem k počtu spletených objednávek přijde přímo nutnost.

15. srpna 2012 v 11:03

Zrovna jsem dnes měla v plánu objednávat, a za tenhle tip moc děkuji !! :) Hned jsem využila tvého slevového kuponu :)

15. srpna 2012 v 11:03

Ja sosovky nosim uz dobrych 15 rokov a akurat pred par mesiacov som nasla slovensky ekvivalent tohto eshopu, ktory prezentujes :-). Ako samotne sosovky si budem zrejme stale kupovat v optike, tam som zvyknuta, ze mi pred zakupenim dalsieho balenia vzdy vsetko premeria, plus mam tam vernostnu zlavu. ALE! Sosovkovy obchod vyuzivat budem a to predovsetkym na nakupenie roztokov, puzdierok na sosovky (tie bud nikde nemaju, alebo maju take, ze 1ks = 5 EUR), ktore menim kazdy mesiac plus teraz chcem vyskusat farebne sosovky a rozhodne sa obratim na eshop :-). Uz sa neviem dockat :P.

15. srpna 2012 v 11:33

Oooo, chci nosit čočky. Proč mi to jen není umožněno :-D?

15. srpna 2012 v 12:48

Já jsem taky čočkonosič a tenhle roztok je fakt super! Už jsem jich docela dost vyzkoušela, ale tenhle mi sedl zatím nejlíp:-) Nakupuju taky v eshopech:-)

15. srpna 2012 v 13:16

@Dejnicka škoda, že to poštovné zdarma se v Česku moc nenosí .. případně je podmíněno nějakými směšnými podmínkami ohledně minimální hodnoty objednávky (např. klasicky nad 1500,- u Tchiba - fakt mě to nikdy nepřiměje tam vyhodit tolik, akorát pak nekoupím nic)

15. srpna 2012 v 13:20

@dennidavkaironie jestli to myslíš tak, že máš zrak v pořádku, tak je přece můžeš nosit i tak - barevné nedioptrické :)) opravdu jsou skvělé - já bych zase ráda neměla nic, jen abych mohla nosit všechny ty různé barevné šílenosti, které se s dioptriemi bohužel dělají v mnohem menším výběru a také stojí o dost víc :/

15. srpna 2012 v 13:23

@Mila de Illusoire já nikdy jiný nezkoušela - a někdy si právě říkám, jestli třeba jiné nejsou lepší ... :))

Anonymní
15. srpna 2012 v 17:58

Já doporučuju na roztoky e-shop www.levne-roztoky.cz
už je kupuju rok a jsem s nimi spokojená, za tu cenu poklad....a da se vyzvednout osobně v Praze:) takže doporučuje se mrknout:)
Péťa

15. srpna 2012 v 18:23

@Anonymní díky za tip, ale tam tedy moc výběr nemají :D

15. srpna 2012 v 20:18

dík za tip hned objednávám :-)

http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/

16. srpna 2012 v 10:10

jj můj oblíbený obchod a výdejní místo mám ve svém městě, ceny super a ještě jsem si nasbírala body a dostanu roztok zdarma, co víc si přát:)

16. srpna 2012 v 13:36

som pravidelný / občas občasný čočkonosič a už asi po prvom polroku nosenia čočiek som pochopila, že nákupom v kamenných predajniach veľmi neušetrím, bohužiaľ, keď osm začínala nosiť čočoky eshopy ešte veľmi nefungovali, takže som vyčkávala a vyčkávala, na SVK máme jeden dobrý, kde funguje tiež celkom slušný systém zlav a zbieranie zliav, takže spokojnosť a ceny oproti kamenným predajniam sa nedajú porovnať. Ak ešte premeriavali zrak online už by som ani k optikovi nešla :)

19. srpna 2012 v 10:13

Taky nakupuju čočky v tomhle e-shopu a vždycky si u toho vzpomenu, jak jsem v mým čočkových začátcích platila za dvě krabičky přes 2000 rovnou u doktorky, protože jinde se neprodávaly :D History

26. srpna 2012 v 17:20

taky nosím čočky, kupuju je na kontakto.cz, a jsem moc moc spokojená :) balení na 3 měsíce mě vyjde na směšných 400, a k tomu ještě roztok zdarma:)

jinak si roztok kupuju normálně v drogerii rossman, menší lahvička za 50, větší za 150 :)

27. srpna 2012 v 20:01

díky moc za tip!!! Hned jsem si objednala :-)

Anonymní
28. srpna 2012 v 8:36

Moc děkuju za tip, článek vyšel asi den předtím, než bych jako nezkušená prvonositelka vysolila za čočky a roztok na očním nehorázné prachy. Má peněženka tě miluje! :)

3. září 2012 v 19:29

já teda jedu roztok Biotrue a ten mě levnějc vychází na kontaktni.cz teda :)
a zbožňuju tyhle e-shopy, v optice to stojí hříšný prachy!
jo a ještě se tě zeptám, spadla ti čočka třeba do umyvadla někdy nebo tak? přežilas to? mě totiž hrozně vyhrožovali, že jestli se mi to stane, tak tu čočku můžu rovnou zahodit..né, že by mi tam nespadla třikrát minimálně, tak snad mi neupadne oko :D

3. září 2012 v 20:58

@Štikajó, kdybys viděla, kam všude mi už čočka spadla :DD do umyvadla teda ne, ale na mnohem špinavější místa několikrát, podlahu nevyjímaje ... tohle mi nikdo nikdy neříkal a přide mi to jako úplná blbost - protože si vezmi, s jakejma nečistotama ta čočka přijde denně do kontaktu - líčením počínaje, špinavým ovzduším a prachem konče - no a právě proto se dává do roztoku, aby se vyčistila ...
opravdu slyším prvně
a tohle ti tvrdil optometrista?

4. září 2012 v 14:51

@Černá Moora
jojo, když jsem tam byla poprvý...ale zas kdyby se všechny ty zásady, co jsem slyšela měly dodržovat..to je prostě nemožný! :D

11. září 2012 v 0:24

tak přesně tady, taky objednávám čočky :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...