Tenhle eshop jsem neměla vidět

24. srpna 2012

... aneb pár krátkých tipů.



V první řadě na eshop Pretty Little Thing, kterého jsem si všimla v newsletteru Boohoo a který má naprosto skvělé ocvočkované věci. Ačkoli podstatná část jejich nabídky se mi nelíbí vůbec, tak zrovna tyhle vybrané kousky bych si bez problémů dovedla představit třeba v Zaře, kde by byly vyprodané v cukuletu, nebo v nabídce Topshopu, kde by se taky dlouho neohřály.




















Druhý tip už jste dneska tutově viděli tak desetkrát - dávala jsem ho včera i na svůj Facebook (ačkoli moje posty na blogu nejsou denně, tak právě na FB se minimálně jednou denně nějakého krátkého příspěvku dočkáte, to jen tak tip na okraj, pokud ho nemáte lajklý a v rozmezí mezi blogoposty by se vám po mně neovladatelně stýskalo ;))))

A jo, samozřejmě jde o Ladybox aneb další českou variaci na birch/glossy boxy, které když člověk vidí na zahraničních blozích, jímá ho slepá závist. Jsem velmi zvědavá, jak se s tímhle úkolem popasují, protože předchozí český pokus o totéž byl postupem času opravdu propadák (rozhořčovala jsem se zde: http://cernamoora.blogspot.cz/2011/12/beauty-box.html). Právě kvůli téhle zkušenosti předčasně bezhlavě nejásám, prostě uvidíme, co se z toho vykutálí.









Třetí tip je na nový film o Marii Antoinette od francouzského režiséra Benoît Jacquota s názvem Sbohem královno (Les Adieux à la reine; Farewell, My Queen)


On tedy zase tak nový není, ve většině civilizovaného světa měl premiéru už na jaře a v části méně civilizovaného v létě. V prosinci se ho dočkají třeba v Japonsku. Bohužel ČR spadá očividně do nějaké podkategorie třetího světa, protože u nás žádná premiéra není stanovená ani teoreticky.

Děj se zaměřuje na dobu po vypuknutí francouzské revoluce. Je fakt, že jeho jemně gay téma mě vůbec netankuje, ale zas na druhou stranu, na ty kostýmy a Versailles se podívám vždycky ráda ;)





No a to by bylo z tipů pro dnešek tak vše. Zaujal vás některý? :)

14 comments

24. srpna 2012 v 23:16

z toho boxíku já mám naopak radost! :D u toho minulého jsem čeka a čekala a najednou byl fuč, takže jsem ani neměla šanci ho zkusit...

a ten film chci vidět! předpokládám ale, že o českých titulách si můžu nechat zdát :D

24. srpna 2012 v 23:18

@Natálje no o nic jsi nepřišla :D

kdyby o titulkách, i o tom filmu ... aneb nenašla jsem

25. srpna 2012 v 10:28

Mna velmi zaujali tie farebne naramky, pripominaju mi niekdajsie od Hermes a z tych som bola svojho casu straaasne hotova (len ta cena!), cize toto ma urcite velmi milo prekvapilo :-).
Na film sa tesim, verim, ze az tak dlho nepotrva, kym si ho budeme moct pozriet.. MA je jedna z mojich oblubenych historickych postav a som si ista, ze aj tento film bude super eye candy - uz aby bol aj tu! :-)

25. srpna 2012 v 17:22

@VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com) jo, Hermes mi taky pripomněly ;) ještě, že tam není ten kroužek, to už by mi přišlo moc jako kopie ... i když zas na druhou stranu je otázka jestli Hermes zas nevykrádá punkáče a metloše :D

25. srpna 2012 v 20:00

No. A teď jsme ten shopík objevily všechny...Sakra:-D

26. srpna 2012 v 0:20

Tolika cvoků jsem nepotkala za celý svůj život... Ne tak na doplňcích nebo botech :-) Každopádně věděla bych, co s těma botkama vlevo nahoře... těma hezkýma černýma. Pořídila bych si je a doma oprašovala a obdivovala. Páč jakmile by se mi na ně nějakým záhadným způsobem podařilo vyšplhat... Věřím tomu, že bych pak jezdila do konce života na kolečkovém křesle se zlámanýma hnátama :-)

26. srpna 2012 v 2:38

Ty me asi nebudes mit rada, ale ja uz ty cvocky nemuzu. Bavily me, dokud to bylo neco specialniho, co nemela kazda nanynka, ale ted uz mi to prijde asi jen laciny. Prestaly me bavit :(

26. srpna 2012 v 13:20

@Bebe ale ony budou určitě celkem pohodlné :) odečte se přední platforma od zadní a vyjde, že to ani nejsou tak vysoké boty ;)

26. srpna 2012 v 13:22

@SJ no a co myslíš? však mě to taky vadí, ne že ne ;) jenomže tohle je prostě můj styl už léta a žádná nanynka nemá šanci, aby mi ho znechutila :D však ono je to brzo přestane bavit, jen co jim módní řetězce předhoděj zase něco jinýho in ... a výhoda celýho toho je ta, že právě proto, že je jich teď všude plno, nemusím je pracně shánět ;)))

26. srpna 2012 v 15:12

no na ladybox jsem teda jako zvědavá..jelikož si přímo říkají o spolupráci s blogerkama, tak jsem se rozhodla ho na blogu zcela ignorovat...takže si ho asi objednám...bohužel moje touha po kvalitní birchboxu je silnější než já..ale psát o něm nebudu..takže tak...

jináč teda cvočky mě nevzrušují..já jsem spíš kraječková...hollister, abercrombie a spol.. :D

26. srpna 2012 v 15:37

@Jájatak to k tomu máš úplně jinej přístup než já :D protože po tom předchozím propadáku už do něčeho podobnýho nehodlám investovat peníze naslepo a to až do tý doby, dokud nebude ověřeno, že to je funkční a vyplatí se to (takže jestli se nepoštěstí k recenzi zdarma, bude blog o tuhle záležitost kratší ;))) (ne, že by to vadilo, protože se vsadím, že po spuštění o něm bude referovat naprosto každej :D)

26. srpna 2012 v 20:44

Ten film se mi líbí, musím na něj mrknout:-) No na ladybox jsem vážně zvědavá:-) Docela bych si to i předplatila. Ten nápad, že dostáváš každý měsíc nějakou novou kosmetiku, se mi líbí:-) Jen doufám, že prozradí, které značky se zapojily:-) Nerada bych si předplatila krabičkou s "luxusní" kosmetikou a pak každý měsíc dostávala něco, co nechci...

26. srpna 2012 v 22:39

velice me zaujal tip na film, dekuji, tohle bych si nechtela nechat ujit.
potesil me jak trailer, tak hudba, kterou vybrali, toto patri mezi jeden z mych nejoblibenejsich kousku:-)

21. září 2012 v 13:25

ty černé studded loafers jsou úžasný!♥ do programu Ladyboxu jsme se zaregistrovala, tak uvidíme))
a filmík si nejspíš stáhnu!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...