Adidas?

3. října 2012




Asi se shodneme na tom, že na sport je nejlepší nosit oblečení vytvořené speciálně pro tyto účely. Mě ovšem i u sportovně-sportovních značek (=takových, které vyrábějí převážně oblečení na sportování; surf&skate firmy sem nezahrnuju) zajímá to, zda produkují i něco stylového, co se dá nosit také "normálně" a nikoli jen a pouze na cvičení.

A musím říct, že to není žádná sláva a vůbec si u nich nevyberu - s jedinou výjimkou, a to je Adidas. Ten mě na ty svoje tři oldschool pruhy vždycky ukecá.
Poslední boty jsem si od něj koupila minulý rok v Londýně a můžu akorát konstatovat, že značka, která dokáže vyrobit černé celosametové tenisky, už z principu nemůže být špatná ;)







Když jsem tedy byla požádána, zda bych svým čtenářům nepředstavila nový autorizovaný Adidas eshop, samozřejmě jsem souhlasila.

Eshop jsem prošmejdila a jako překvápko č. 1 se ukázala sekce zimní boty Adidas, protože to, že vyrábí i teplé boty na běžné nošení, jsem opravdu netušila.

Do oka mi padly tyhle černé semišové a celkem mě mrzí, že v mém čísle je nemají, protože s tím kožíškem uvnitř by to na zimu byly ideální bačkorky. Světlá verze se mi sice také líbí, ale do šatníku by se mi nehodila.






Z nezimních bot bych si u Adidasu ovšem taky vybrala.


Pro straky.






Pastelky. Bavěj.







Adidas meets Brogues (nebo oxfordky, jak chcete). Vtipnej model.








Nj, ani Adidasu neunikl mentolový trend. To já mu sice unikla, ale musím uznat, že mentol v tomhle provedení mi přijde dost kjůt.




A nakonec můj favorit.





Překvápko č. 2 - Bundy Adidas a nečekané zjištění, že nejspíš budu potřebovat bundu z alobalu :D






 

 Co vy, jak to máte s Adidasem a sportovními značkami obecně? Nosíte či nenosíte?


31 comments

3. října 2012 v 9:31

pekny clanok .)
http://she-is-the-1.blogspot.ch/

3. října 2012 v 9:31

Já teda nenosím, ale některé ty botky vypadají skvěle!

3. října 2012 v 9:33

nenosím, ale alobaovou bundu a žluté kecky bych si vzala klidně :)

3. října 2012 v 9:46

Haha, pro straky :D. Ja jsem Adidas jeste netestovala. Mam doma jen Reeboky, na to me naucil bejvalej. A taky jedny krasny Pumy, ktery jsou elegatni a daji se do prace. Ale uz maji odreny spicky :(((. Koupila bych je znova, ale uz se nedelaji :(((.

3. října 2012 v 10:35

Já jsem věrná Converse, ale ne samozřejmě jenom látkovým druhům:)

3. října 2012 v 10:39

Jéé ta první fotka je parádní :D :)

3. října 2012 v 11:10

Čistě sportovní kousky jsem docela vyřadila z běžného šatníku. Jen jsem si v létě oblíbila žabky od Adidasu...ty krásně polštářkové. Na festival a dlouhé běhání po francouzských městech byly ideální.

3. října 2012 v 11:11

já k těmhle značkám mám doslova odpor :D omlouvám se, ale je to tak :D neřeknu vyloženě na sport, to bych pak asi taky brala.. nebo u přítele to taky někdy snesu, protože to k němu coby k sportovci zkrátka jde, ale jinak nikdy. štve mě, že všude dokáží nacpat to jejich logo.. i ty zimní boty, který jsou jinak celkem hezký, dokázali úplně dojebat tím jejich znakem :D

já bych maximálně snesla ty pastelkový, ale to by byl můj strop :D :)

3. října 2012 v 12:45

musím říct, že super článek! Máš naprostou pravdu s tím designem, vzít na sebe nějaké alpin pro je pro mě nesnesitrlná představa :-D ale adidas taky můžu, třeba ty hnědé zimní boty jsou luxusní a ty pastelkové taky :-D Ráda bych věřila, že jsou jejich výrobky dost kvalitní, ale někdy mám pocit, že to není ani tak moc pravda.

Anonymní
3. října 2012 v 13:07

Nosím a překvapuje mě, že Adidasi mají módu nositelnou nejen na sport, ale s přivřenýma očima i na denní nošení. Loni jsem viděla nááádhernou skvěle střihově řešenou modrou bundičku s bílými puntíky a tekla mi slina...Moc hezké věci! Ze sportovních věcí mi ale víc vyhovují Nike, nějak mi líp sedí jejich střihy...

3. října 2012 v 14:11

MNe je tiez najsympatickejsi Adidas. Okrem mody a kozmetiky ma bavia aj auta a motorky a preto som bola stastna, ked som objavila tenisky Adidas Goodyear.. teraz ale zohnat novsi typ tu na Slovensku bude mensi problem.. A inak tvoj favorit je aj moj, su krasne :)

3. října 2012 v 14:38

@Noogeta Converse má pěkný i kožený. Mám od nich jedny skejtovky už tak sedm let, sice je už pár let skoro nenosím, ale i po týhle době můžu říct, že to byly dyzajnově nejvychytanější a nejhezčí skejtovky, jaký jsem kdy měla.

3. října 2012 v 14:43

@Natálje hele, já to chápu :) taky bych si ani za nic nevzala třeba fajfku nebo pumu nebo kosočtverec naležato, u těhle to mám stejně jako ty
ale Adidas mám ráda, ty pruhy maj lehce rokenrolovej nádech, taková klasika no ;) (ovšem na nápisy nejsem ani u něj, nevadí mi jen loga a nápisy pak jenom v jejich rámci - třeba ty zimní boty by se mi bez loga ani nelíbily, ozvláštňuje je to - ale kdyby na nich bylo napsáno "Adidas", tak to už by mě nebralo)

3. října 2012 v 14:44

@ustarnouciblogeriny já tam teď viděla bundičku se srdíčky :)) původně jsem taky myslela, že puntíky

3. října 2012 v 16:32

óóó tie prvé čierne čižmy sú náááj

3. října 2012 v 17:01

Já mám Adidas dost ráda, líbí se mi, že u takových značek si můžu vzít tričko ráno na běhání a (pak vyprané) třeba ke kalhotám normálně ven a ani v jednom případě nebudu vypadat úplně mimo. Jejich boty jsou takový dobrý kompromis mezi funkčností pro studentky, které věčně nestíhají a dobíhají MHD :D a vzhledem. Myslím, že cenově vzhledem ke kvalitě vyjde fajn, jednoduché věci vyloženě z módy nevyjdou. Totéž bych vlastně mohla říct o značkách typu ROXY, ale původní ceny bývají přestřelené, nakupuji až ve slevě, nebo v dětským a ve slevě, kdy mě tričko vyjde na dvě stovky :D Plavky jsem ve výprodeji sehnala ve Francii za 5eur/díl, zatímco tady i se slevou byly za sedm stovek.

3. října 2012 v 17:13

Mám hodně podobnou bundu z Exe Jeans :) Jinak proti Adidasu nic nemám a vlastním několik kousků, ale příjemnější mi je značka Nike :)

3. října 2012 v 17:15

trefa. z takových značek nosím spoustu věcí od adidasu, tenisku mám, bundy miluju, mikiny. teď se mi zalíbily ty zimní boty, zajdu se podívat na Jungmaňák, jestli je tam mají! :)

3. října 2012 v 17:16

jinak na cvičení nosím věci z pumy, mají skvělé funkční tílka a podobně :)

3. října 2012 v 17:25

ty zimní boty se mi teda hrozně líbí! Jinak mě Adidas nevadí. Dřív jsem měla dost věcí a nosila, ale teď se to tak nějak k mému stylu nehodí ... takže nosím už fakt jen příležitostně. Na nějaký výlet nebo tak :)
http://angellovely-things.blogspot.cz

3. října 2012 v 17:26

No ja si isto nekupujem veci kvôli značke. Keď chcem niečo na šport pozerám na funkčnosť a mám len jedny značkové tenisky a to na beh. Len kvôli tomu, že sú pohodlné. Ja nikdy nepochopím ľudí, ktorí prídu do obchodu a nakupujú len to najdrahšie. Som schopná mať mikinu bez značy, ktorá zahreje rovnako ako každá značková.

3. října 2012 v 18:03

Adidas je moje značka! Mám pro ni slabost od puberty. Pokud už si kupuju něco od sportovní značky, tak jdu do Adidasu. Taky se mi strašně líbí ty jejich pruhy, ale i ten znak v podobě listu. A když jedu na chatu, nebo na sportovní výlet, tak mám i pár barevných triček s nápisem Adidas, nemám s tím problém. Ale fajfku tak tu opravdu nemusím (i když jedna sportovní bunda by se u mě našla), pořád to mám spojené s jedním starým vtipem: "Víš pro Bůh vymyslel Nike? "...???..." "Aby si mohl odškrtávat blbečky." :-DDD.

3. října 2012 v 18:09

Nemůžu říct, že bych to na sebe nikdy nevzala... tuhle jsem si dokonce koupila svojí historicky první mikinu (velikej černej pytel á la lisbeth salander), jakožto výsměch mému okolí (všichni bez výjimky najednou nosí legínovo-blazerovou uniformu) a hle, s minisukní to vypadá až brutálně dobře :D vítězství!

Ale celkově sportovní značky pro běžný nošení neuznávám... ani oldschoolovej Adidas. Vždycky se mi totiž vybaví ty prošívaný růžový nebo zlatý bundičky a přes to vlak nejede...

Jinak článek je super - nebýt taková konzerva, asi bych se od tebe nechala k některým kouskům ukecat :)

3. října 2012 v 18:50

Adidas je jediná značka, kterou uznávám. Jsem věrná jejich superstarky, jedny mám už téměř šest let a stále slouží. s veškerou obuví od nich jsem byla spokojená. superstar jsou navíc neuvěřitelně pohodlné.

Anonymní
3. října 2012 v 20:56

Ne a ne a ne ! :-)
Od Adidasu uznávám jedině Superstar ( http://s3.onlineshoes.com/images/br029/144653_366_45.jpg ), jen bych je neměla k čemu nosit.
Ovšem každý soudruh dle svého gusta, že :-)

3. října 2012 v 22:04

@Van Apperly Pravda, Roxy je u nás děsně přestřelené, v Amíkově se trička běžně dají sehnat ve slevě za 5 dolarů.

3. října 2012 v 22:08

@Terrynka no vidíš, ségra, aspoň v něčem se lišíme :DD

4. října 2012 v 21:21

@téra

Pravda, tenisky superstar mám dvoje a jsou super. Nosím je třeba když prší, protože mi přijdou do deště perfektní a už se mnou hodně procestovaly.

4. října 2012 v 21:48

Sportovní značky nosím, ale málo a když už, tak právě Adidas. Hrozně se mi líbej jejich boty,který hlavně nakupuju :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...