Jedenáctkovej tag

30. října 2012

Děkuju In your face! za nominaci na tenhle novej (snad pro čtenáře zajímavej) tag. V žádném případě ovšem nepanikařte, s fotbalem to nemá nic společnýho.


Pravidla jsou následující:

1) řekni o sobě 11 zajímavostí
2) zodpověz 11 otázek od blogerky, která tě nominovala
3) vymysli 11 otázek pro blogerky, které nominuješ ty
4) vyber 11 blogerek pro nominaci a informuj je o ní
5) neoznačuj tu, která označila tebe


Problém je, že mi přijde, že jsem se při odpovídání na dvojku nějak rozkecala a už se mi to nechce zkracovat. Ale ani se mi vás nechce nudit ňákou esejí. Takže to uděláme tak, že dneska si dáme pravidla (viz výš) a odpovědi na č. 2 (viz níž). A zejtra ten zbytek, teda zajímavosti, nový otázky a blogerky (a jako nezastírám, že zajímavosti mě fakt nenapadaj :D).





1. Čeho se nejvíc bojíte?

Radši nebudu konkrétní, Darryl van Horne nikdy nespí .)




2. Jaký je váš oblíbený okamžik z dětství?

Teď si ještě něco pamatovat. Já si toho totiž moc nepamatuju. Ale milá vzpomínka je na jeden krámek s bižů, okolo kterého jsme často chodili. Měli tam děsně nevkusný barevný dlouhý náušnice a náhrdelníky, ale hlavně ty náušnice. A já všechny chtěla. Máti mě odtud musela vždycky tahat násilím. Občas jsem si nějaký vyřvala, ale musím uznat, že kupovat čtyřletýmu dítěti deseticentimetrový náušnice se nedalo považovat zrovna za něco, co by mělo být v rodičovským top ten. Na ten krámek každopádně ráda vzpomínám, bylo to pro mě takové kouzelné místo. A vy aspoň vidíte, že kořeny mé marnivosti sahají opravdu hluboko ;)



3. Jaký je jeden kosmetický produkt, který si budete kupovat zas a znova?

Jo, některý to možná čekaj a dočkaj se - Avene Cicalfate (no, neříkej, že tě to překvapilo IYF :D). Vlastně je úplně nepochopitelný, že na blogu jsem o něm za celou tu dobu ještě nestvořila recenzi, takže bude brzo.







4. Tři věci, které byste si vzaly na opuštěný ostrov?

Vrtulník?
Kdyby vrtulník nevyšel, tak Jacka Sparrowa, rum a Cicalfate.



5. Plastické (estetické) operace - ano nebo ne?

Hm. Pokud to je něco hodně invazivního (něco se seká, něco se vkládá, něco se liposukcuje) a je to přitom jen kvůli diskutabilní honbě za "zkrásněním" a ne ze zdravotních důvodů, tak ne. Pokud to není tak brutální zásah, dejme tomu odřezání převislých víček, tak ok.

Já osobně třeba vůbec nechápu umělý prsa v případě, že dotyčná má svoje hezký, ale malý. Pokud by měla už v 18 kokří uši, tak jsem ochotná se do toho vcítit, ale jinak ... Vždyť chlapům na velikosti ve skutečnosti fakt nezáleží, sice nad nima můžou v pánským klubu teoreticky slintat, ale když dojde na lámání chleba, tak pro ně vůbec není podstatný, jakou má reálná dotyčná velikost, ale úplně jiný věci. Bohužel :D (true story). A naopak oblečení vždycky líp padne na menší/ke zbytku těla souměrný prsa. Celkově za tyhle úpravy nikoho neodsuzuju, ale přijdou mi prostě úplně zbytečný.


6. Nejoblíbenější film?

Na tohle se nerozhodnýho relativisty, prosím vás, nikdo neptejte.
No ale krom těch, co jsem na blogu už průběžně doporučila, tak určitě Talentovaný pan Ripley, to je jeden z filmů, který miluju (a to přes to, že všechny 4 hlavní postavy jsou herci, který naopak zrovna dvakrát nemusím). A pak obecně filmy Davida Finchera, kde vede Social Network a Klub rváčů.

Zato můžu říct jednoznačně nejoblíbenější seriál posledních pár let - Pretty Little Liars.

A nejoblíbenější díl minisérie - Marplovka a Mrtvola v knihovně. Kterou jsem si následně i přečetla a s úlevou konstatovala, že v knížce to skončí tak, jak by podle mě mělo, a ne tak divně, jako ve filmu, kde jsem se s koncem nikdy nedokázala úplně smířit a přišel mi divnej.





7. Jaká je vaše představa ideálního bydlení?

Ve Versailles.
Náhradní plán je dostatečně velkej dům a okolo tak hektar prostoru obklopenej hradbama. Marnej by tam nebyl ani vodní příkop s medvědama. Nebo něco takovýho. (Kdo si tipne, jak moc mám ráda cokoli, co se nazývá sousedama?)


8. Kdybyste byly někdo jiný, kamarádily byste se samy se sebou?

Tak jasně. Pokud bych ovšem nebyla tupá malicherná slepice bez vkusu, to bych se kamarádit sama se sebou fakt psychicky nezvládla.



9. Je něco, co děláte, víte, že to není úplně správné/dobré, ale nemůžete si pomoct?

Jím věci, ve kterých jsou syrový vejce. Ta salmonela jednou přijde.





10. Oblíbená barva laku na nehty?

Čehože?
No když to musí bejt ... tak ... červená. A černá.



11. V jaké době byste chtěly žít?

Jako nevim. Pokud se týká minulosti, tak s dnešním vědomím asi v žádný, pokud bych teda nebyla brutální lokální alfasamec. Pokud se týká budoucnosti, tak nejspíš v nějaký, ve který nebudou dementi a zničená příroda. Což si teda nechci hrát na Nostradama, ale myslím, že jedno se druhým dost úzce souvisí.


Pokračování příště.

23 comments

30. října 2012 v 8:28

Dík za probrání, Mooro. Měla bych si vytvořit seznam stránek, na které nebudu chodit, když mám na oku řasenku. Protože to pak štípe. Pekelně. Páč jako slzí. Smíchy :-D

Anonymní
30. října 2012 v 8:30

Vrabec s Cicalfate v ruce mě přizabil :-))

30. října 2012 v 8:39

Terrynka: já si toho nevšimla!!! Ach bože, druhé oko v pr... No dík teda :-D :-D :-D

30. října 2012 v 10:04

Mooro, skvely clanok, uzasne odpovede, pobavila si ma... a dvomi z troch veci, co by som zobrala na ostrov, suhlasim, to Avene nepoznam.. Pri Jackovi nepotrebujes ani vrtulnik :D

30. října 2012 v 10:10

Super článek, moc vtipně sepsáno :-D A ten obrázek Jacka s Avene..:-D :-D :-D Bomba!

30. října 2012 v 10:12

moc vtipné a musím říct, že kokří uši taky chápu, jinak bych osobně operaci prsou dobrovolně nepodstupovala, au au :-)

Anonymní
30. října 2012 v 10:49

Mooro, konečně se někomu podařilo definovat ideální dobu pro život. Děkuju!

30. října 2012 v 11:10

Ha ha ha! Jack Sparrow se koukám propůjčil k reklamě na Avéne:-).
Jinak fakt zajímavý článek!

Anonymní
30. října 2012 v 11:16

Kokří uši mě rozsekaly :D:D:D

Anonymní
30. října 2012 v 11:25

Kokří ouška!!! Ty ďáble...

30. října 2012 v 12:09

nenávidim sousedy (např. právě ted, kterej magor dělá bordel ve všední den v poledne a ještě u toho řvou/řve "pánská jííízdaa"?)

30. října 2012 v 14:35

@Bebe to chce se předtím vybavit waterproofkou! :D - a víš která by ti vydržela i přeplavání Atlantiku? jedině kiss me heroine mascara http://kimoko.livejournal.com/399245.html - to je věc, ke který prodávaj i speciální odličovač - vědí, proč to dělaj :D - před pár lety jsem si ji koupila jako děsnej asijskej hit s tím že, "speciální odličovač haha, k čemu jako" - smích přešel, když to fakt nešlo odlíčit, ani micelárkou, ani ničím :DD - nakonec pustila asi po půl tubě indulony - samozřejmě šla obratem z domu coby ďáblovo dílo - a Stashed Jewel, která se jí ujala, jí má doteď a prej pořád funguje :D (ovšem pořídila si k ní i ten odličovač :D)

30. října 2012 v 14:37

@Bebe a já si říkala, jestli je to dost vidět :D ale nesehnala jsem bohužel tohle foto Jacka ve větším :D

30. října 2012 v 14:41

@balzu pánská jízda ve všední den v poledne?? no já teda nevím, ale někdo by jim měl říct, že podobný věci se dělaj spíš o víkendu a za šera, nejspíš sou v tom kluci ještě začátečníci :D

30. října 2012 v 14:48

Cicalfate mě fakt nepřekvapuje :D. Ale rozesmálo mě, že by sis ho vzala i na opuštěnej ostrov :). Super, hodně jsem se pobavila.

30. října 2012 v 18:30

díky takovým blogům jako máš ty budu žít věčně! :D :D děkuju pěkně! :D

talika
31. října 2012 v 3:56

Fajn tag, akorát jsem teda silně opožděná a nejen, že mě nerozesmál, ani ani jsem se nepousmála. No, chyba bude u mě :). Každopádně se mi to ale líbilo :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...