Senzabox na říjen a proč ten příští rozhodně vynechám

26. října 2012

Jak jsem psala ve srovnávacím článku k minulému vydání, Ladybox byl pro mě osobně trefa, kdežto u Senzaboxu se konalo velké úlevné ufffffffffffff, že jsem ho nakonec objednat nestihla, protože v jeho případě by to byly úplně vyhozené peníze.

I přes nepovedenou prvotinu jsem ale byla rozhodnutá ho zatím úplně nezavrhovat a alespoň jednu edici si vyzkoušet na vlastní peněženku - buď to mohlo být jen lepší, nebo naopak zase o ničem, což by následně vedlo k jednoznačnému (a zároveň snadnému) rozhodnutí do dalšího vydání už neinvestovat. 
Což se nakonec taky stalo. Listopadový Senzabox si v žádném případě objednávat nebudu.

Ale vezmeme to popořadě. Nejdřív tragicky povzdychnu nad obsahem, potom nad balením a nakonec si dáme shrnutí.




OBSAH

Detailními fotkami krabky, stuhy a šupiny ze zmutovaného kapra vás nudit nebudu, beztak jste je viděli už x-krát a popsat do posledního pixelu by je dokázal i ten, kdo je sám nemá. Takže si dáme v krabici jen jedno skupinové foto obviněných. 





Báze Dermacol

- měla jsem, nepoužívala, dala máti
- používat stále nehodlám, dám máti
- čímž nechci říct, že je to šmejd, objektivně je povedená, ovšem pro mě subjektivně je její využitelnost zcela nulová




Deo krystal

- na fotce ho vidíte s deo krystalem od Balea, který mám tak cca 2 roky ... a vidíte, jak je ta Balea jako nová? Jó, tak to bohužel není tím, že je kouzelná a bezedná, ale tím, že ji vlastně skoro nepoužívám.

Krystal je jako teorie dobrá, ale reálně moc k ničemu není - sice částečně funguje, ale to nanášení je opruz - musíte mít buď mokré podpaží, nebo namočit krystal (pokud ovšem budete močit krystal, tak vám garantuju, že se po pár použitích začne drolit a rozpadat - ale aspoň se ho zbavíte, což je plus :D). Účinky mě taky nebaví - jako ony nějaké jsou, ale nijak spolehlivé a výrazné, a pro jakoukoli namáhavější aktivitu, než válení se u televize, bych ho spíš nedoporučovala.

- co s ním budu dělat nevím - možná sem dám za dva roky fotku, jak se oba pořád těší dobrému zdraví a jejich věk by jim nikdo nehádal :D 




Mandlová Weleda

- ve svém období posedlosti přírodní kosmetikou jsem ji myslím už zkoušela, ale protože si to pořádně ani nepamatuju, nejspíš mě zrovna dvakrát nedostala
Weleda obecně není špatná značka, časem vám od ní něco, co si myslím, že funguje, doporučím, ale ty její krémy mě nikdy nějak nebavily.




Sada vzorků od L´Occitane

Slaměnkovou řadu často vychvaluje kámoška, takže původně jsem si říkala, že fajn, aspoň si udělám představu - to jsem ale ještě nevěděla, že velikost tuby je ukázkovej false advertising, protože je plná asi tak ze čtvrtiny a množství krému reálně odpovídá menšímu skřítčímu uplivnutí ... namáznout se s tím teda můžete tak maximálně 2x (ovšem jen v případě, že budete šetřit).

Tomu se říká deal roku.
Ale hlavně, že to má úúúžasnou krabičku promakanou do všech úúúžasnejch detailů, to je podstatný, že jo. Krabička a tuba v tomhle případě imo stála víc, než množství produktu "k vyzkoušení".

- recenzi vám teda můžu poskytnout rovnou, protože dvakrát jsem se už namáznout stihla a mohla těmhle skvělejm vzorkům udělat pápá: papulu to na pohled vyhladí, protože je to plný silikonů. Vůně je velmi osobitá a evokuje mi seník, ve kterým farmářův syn suší marihuanu.
 



Plnost tuby. Z takový štědrosti se asi hned tak neproberu.



Tělové mléko Verbena

- jako bacha na to, je ho víc než 3 ml! za takový plýtvání u L´Occitane určitě někoho vyhodili

- Verbena voní jako hodně kyselej citron - je to typ vůně, u které, když si představíte jejího původce a že byste do něj snad měli kousnout, se vám pusa podvědomě křiví už jen z té vůně samotné. Na můj vkus je parfemace hodně agresivní až nepříjemná.
- účinky také nejsou nic moc. Nemám nijak suchou kůži, mazat se v podstatě nepotřebuji (a taky to nedělám) a po použití tohohle jsem po minutě měla pocit, že jsem se ničím opravdu nemazala (až na lehkou ulepenost na povrchu  ... a tu vůni samozřejmě, té se hned tak nezbavíte).



Miniatura parfému Pivoňka

- řekla bych, že načicháno mám poměrně dost a vcelku obstojně dokážu poznat parfém zajímavý od nezajímavého a kvalitní od nekvalitního - a to aniž by se mi musel zároveň líbit
- po vyzkoušení jsem zhodnotila jako neurazí nenadchne, cítila jsem tisickrát, dál
(a kdyby mi někdo tvrdil, že to je poslední počin od Avonu nebo Yves Rocher, tak bych mu to bez problémů věřila).
- samozřejmě následovalo pátraní po ceně, protože ta je tady pro konečný verdikt podstatná ... a když jsem ji našla ... no, kdybych byla chlap, tak v tu chvíli automaticky pronesu to mi ho teda vyndej ... 50 ml za 1295 Kč !!! OMG. A ještě jednou OMG. Za takovou cenu seženete bez problémů úžasnej a originální parfém od renomované značky. Ne nudnej a tuctovej kytkošplích jako je tohle. Konkrétní tip na nákup z typově podobného ranku (a přitom kvalitnější a levnější): Dior Addict 2, Délices de Cartier nebo červené jablko od DKNY.
- odpovídající cena za 50 ml Pivoňky by byla max. 550 Kč




L´Occitane na mě celkově udělal přesně takovej dojem, jakej jsem si představovala - má to moc pěkné obaly, výrazné vůně, ale jinak je to kvalitativně průměr až podprůměr, ovšem za zcela astronomické ceny. Ale protože jim ty ceny někdo platí, tak jejich marketingové oddělení (narozdíl od toho výrobního) nejspíš moc dobře ví, jak na to.


Kajal

- od bio značky
- s certifikátem
- nj, bude na nic
- nj, je na nic
- aspoň, že je černá (i když je otázka, jak moc je to personalizací a jak moc štěstím)

Jako řeknu to takhle - bio značky jsou super na pěstící kosmetiku, ale neumí dekorativku. Prostě jim nejde a jsou v ní dvacet let zpátky. Ještě tak dokážou pudry a rtěnky, ale cokoli dalšího už je problém. Buď to nefachá nebo to má děsné odstíny. Nebo oboje.

Tahle tužka samozřejmě není výjimka. Mojí nejoblíbenější na waterline od Lancome jsem vám už ukazovala, a jejich fight dopadl, jak dopadnout musel. Jedno oko Lancome, jedno Benecos. Za hodinu Lancome drží a Benecos pomalu, ale vytrvale opouští palubu směrem pod waterline, prostě to mám pod dolníma řasama jednu velkou šmouhu.
Pokud si s ní někdo bude kreslit něco jinýho, třeba horní linku, tak to možná bude lepší.




Elmex

- normálně používám zelenej i červenej, takže aspoň něco se mi tady nebude bez užitku válet. Ale neodpustím si poznámku, že promo "chrání zubní sklovinu před působením kyselin z jídla při dietě obsahující hodně ovoce, džusů a iontových nápojů" zní jak pasta cílená na nějakou fitness bydlenu.








BALENÍ

Připravte se, bude to síla.
Takže ...
... oni tu krabici posílaj NEZALEPENOU !!!

Prostě vezmou vrchní krabici, do ní dají lesklý vnitřní box a tu vrchní ani lehce po stranách nepřelepí izolepou. Takže každej, komu projde rukama, si klidně může celej box otevřít, vybrat z něj, co se mu líbí a zase vrátit zpátky. A vy si ničeho nevšimnete, dokud ho doma neotevřete.
Jó, tak něco podobnýho jsem ještě nezažila. Ale tak, všechno je jednou poprvé.


Druhá výtka je ke způsobu doručení - tzv. balík do ruky - kterej by se měl jmenovat spíš "balík dojdi si pro mě na poštu" - jak jsem zjistila, u nás to doručuje jiná pošta, než normální balíky a pěkně na to prdí - takže hlavně, že mi pokrokově v duchu moderních informačních technologií poslali dva emaily - jeden, že mi doručí v úterý, a druhý, že se jim nepodařilo doručit a mám si pro to dojít druhej den. Njn, tak ono by to chtělo aspoň zvonit a ne házet jen do schránky předtištěný výzvy, pak by se doručovalo jedna radost (a to na tý výzvě ještě museli ty předtištěný data a hodiny ručně předpisovat, protože to v nich jaksi ani nestihli).

A jo, tohle je spíš lokální selhání, ale to neznamená, že mě to nemůže nasrat, protože nikdo jinej mi touhle blbou službou ještě nic neposlal.

Třetí výtka - ta výplň krabice, nařezanej papír (bo co to je za entitu), velmi diskutabilně páchne. Něco mezi nemocnicí a mentolkou. Nedík.






SHRNUTÍ

Zatím jsem jedinou další rovněž nespokojenou recenzi viděla pouze i Mily, což mě trochu překvapilo.

Upřímně neočekávám, že v beauty boxech budu mít pokaždé celé balení high-end kosmetiky. Ani v cizině to tak není, jak jsem se přesvědčila při tvorbě článku o zahraničních beauty boxech.
Ale očekávám, že obsah bude vybírat někdo, kdo kosmetice rozumí a předplatitelům nabídne buď něco zajímavého, nového na trhu nebo ověřeně funkčního.
Je fér říct, že ani u zahraničních verzí se jim tohle někdy nedaří a když jsem obsahy viděla, tak bych si většinu z nich rozhodně neobjednávala, protože mi přišly, až na pár výjimek, celkem na nic (ovšem 10 liber pro Brita je přece jen o něco menší částka než ekvivalent v Kč pro Čecha, a to by se taky mělo brát při hodnocení v úvahu).

Takže ačkoli náplň Senzaboxu není v zásadě špatná a kolegům z ciziny se vyrovná, mně osobně, stejně jako většina kolegů z ciziny, moc nenadchla. Sama bych si z jeho výběru nic dobrovolně nekoupila. A o to jde. Než dávat každý měsíc 300 Kč za věci, které nechci a nepotřebuju, raději si místo toho pořídím něco plně dle svého gusta.

Neobjednám si tedy ten listopadový, ani příští, ani přespříští. Teprve v případě, že by se mi všechny tři následující balení alespoň částečně trefily do vkusu, uvažovala bych opět o koupi.

Jo a ještě jedna věc - absolutně nechápu, proč zveřejňují obsah balení předem. To je přece část celé hry a tím, že ho sami zveřejní, úplně zkazí překvapení (a člověk případně hází čelovku z toho, co si to koupil, o pár dní dýl).
Chápala bych, kdyby obsah zveřejnili před počátkem objednávání - to by od nich bylo opravdu statečné. Ovšem až po objednání, ale před doručením?! Ne, to mi hlava nebere :D


Co vy, fakt si všichni myslíte, že je Senzabox senza?

47 comments

26. října 2012 v 8:50

Ten farmářův syn mě po ránu vážně pobavil :D jinak je hezké přečíst si jiný než "áchající" článek ;)

Anna

26. října 2012 v 9:02

bohuzel sdilim Tvuj nazor na SeznaBox... ladybox jsem zatim nezkousela, takze nevim. Ale uprimne s tou postou - to u nas mame taky tak. I ja bych uvitala kuryra... :) proste vis jak - milyho pana, co se usmeje, kdyz Ti dava balicek :-)

26. října 2012 v 9:02

Mooro já Tvoje recenze fakt miluju! Jako hned po ránu jsem se dlouho takhle nezasmála :-*

26. října 2012 v 9:04

Já teda jsem asi o dost nenáročnější, protože jsem vcelku spokojená, jsou tam věci, které by se mi nikdy do rukou asi nedostaly.. a tak je moc ráda vyzkouším. Otázkou už pak zůstavá, jestli jsou opravdu tak jedinečné..
Taky příští box objednávat nebudu, ale jen z čistě praktického hlediska... šetřím na Vánoce :D

26. října 2012 v 9:04

Já jsem šupinu ze zmutovaného kapra ještě neviděla, asi budu muset víc sledovat blogísky... plnost vzorků mě překvapila, zajímalo by mě, jestli to tak bylo u všech, nebo jestli to byla nějaká "výrobní chyba", případně jestli si pošťačka taky "mázla hubu"...

26. října 2012 v 9:29

Mooro, ja se chlamu :). Supina zmutovaneho kapra, skupinove foto obvinenych, farmaruv syn susici marihuanu, to mi ho teda vyndej... Fitness bydlena me uz fatk dodelala :D.

26. října 2012 v 9:38

Tak tak, že se Ti chtělo se s tím psát. Sláva skřítkům nečest zmutovaným šupinám!! Za ten obsah ale určitě mohu já, protože když si něco objednám, tak to končí hrozně. Nadšená jsem byla do chvíle než jsem box otevřela, jenže než se v tom utápět, tak jsem si z toho udělala legraci. ( jsem občas měkká a až moc lidi lituji, je to lepší než když jsem tvrdá a chladná a každý vedle mně zmrzne ) Dám jim ještě jednu šanci a ladyboxu také (adrenalin a odvaha) a pak už to nechám pro druhé. Tvůj blog, ale od teď budu číst pravidelně, protože tím skřítčím uplivnutím, zmutovanou šupinou a farmářovic synem jsi mi dala znamení, že to bude velmi kvalitní čtení. Díky Ti :-)

26. října 2012 v 9:51

Tyjo akorát idu "od Luc" a zrovna sem ťa vzpomínala (to víš, už nejsu z nejmladších, tak si ty lidi mosím připomínat častějc :-)

Jako ty mikrovzorky jsou takové zvláštní. To tam mohli zrovna nechat enom ty papírové vzorečky. Sem nějak nepobrala.

A nad krystalem sem jednu dobu uvažovala, ale když to tak čtu... Nejspíš by to dopadlo podobně jak u tebe. Chodila bych ho oprašovat :-)

26. října 2012 v 10:02

Nemoyem si pomoct, tieto boxy su zatial skor jeden velky trapas. Ani jeden ma nepresvedcil, aby som si ho objednala.

26. října 2012 v 10:07

Haha, ty tvoje hlášky:D No ty vzorky krémů mě fakt naštvaly, na LOccitane jsem se těšila a pak dostanu "skřítčí uplivnutí". Listopadový box si překvapivě asi taky neobjednám, počkám, jak na tom budou do budoucna a jaké výrobky budou nabízet a pak se uvidí:) Ale všeobecně mi přijde, že jsme zatím jen dvě, komu se Senzabox nelíbil. Všichni ostatní si krabku pochvalují:)

26. října 2012 v 10:10

Perfektní recenze :D Fakt mě to dostalo :) Je hrozně vtipný číst na jedné straně "och ach skvělý boxík" a pak tvoje "omg wtf epicfail" :D
Boxům fakt nepropadám, radši si koupím za ty prachy něco na míru než skladovat tyhle šunty, kterých mám beztak plnou p*del :D

26. října 2012 v 10:34

u mě dopadlo doručení naprosto stejně, takže to asi lokální selhání nebude, spíš normální praxe :D

26. října 2012 v 10:36

Mooro, já z tebe fakt nemůžu! :D Připojuji se k tvým fandům co se tvých extraoriginálních hlášek týče, fakt se bavím :D A krom toho oceňuju přímočarost názorů a JINÉ titulní foto než krabice z vrchu s mašličkou. Bod pro tebe, ne - několik bodů pro tebe! Sdílím dál ;-)
Verunka

26. října 2012 v 11:07

Mě už stačily nas..rozčílit obě firmy, takže počkám co přijde v nadcházejícím Ladyboxu, ale myslím, že ušetřím tak 600,- měsíčně a to se vyplatí!:-D

P.S. Co ten třetí ptákobox, ten se fláká nebo to vzdal předem?

26. října 2012 v 11:08

Taky jsem šupinu ze zmutovaného kapra ještě neviděla. :) Jinak já mám L´Occitane ráda, takže těmi extra-mini-vzorky vážně zklamali.

Ale co se týká pošty, všichni víme, jak to s ní je a nemyslím, že tohle je problém Senzaboxu. Měla sis vybrat doručení kurýrem InTime - sms, e-mail, určené hodiny, kdy přijede a telefon na kurýra, který má balíček u sebe, tak se s ním můžeš domluvit na eventuální změně. Že hlavní krabice není ani jednou přelepená izolepou mě teda překvapilo taky.

Anonymní
26. října 2012 v 11:19

Tvle, tak dobř ejsem se už dlouho nezasmála :D Za sebe musím říct, že i já jsem ráda, že jsem si to neobjednala, poprvé jsem si objednala Ladybox, tak jsem zvědavá XD. Jako ten l´occitaní vzorek... už i ty 3 ml mi přišly dost málo na to, jaké to mělo načančané baleníčko, ale že to ani není plné, to je síla. Sympatie k L´occitanu mi klesly hluboko pod bod mrazu :/ Zbytek nekomentuju, taky bych si dobrovolně nic nepořídila.

26. října 2012 v 11:47

opravdu hutná recenze:D
ke kosmetickým produktům se vyjadřovat nemůžu (včera jsem na sebe po několika měsících (úspěšně?) použila tužku a řasenku)...takže i jakýkoli boxy mě míjejí...
ale sdílím tvoji nasranost s praktikami pošty! ještě víc mě naštvalo, když jsem si přišla po vystání dost dlouhý fronty na balík ulevit a někoho odpovědnýho seřvat a nic z toho, protože to dělá nějaká subfirma/kdovíkdo a volat jim, jenom abych jim řekla, že jsou idioti, co nejsou schopný zazvonit na někoho, kdo je doma (o svojí debilitě a praktikách ovšem sami věděj, tak co)...to by už nemělo tu ulevovací štávu

pragueneedsmorestyle

26. října 2012 v 11:52

koukám na první pohled vzorky event. dobrý, ale na druhej - když se teda provalí, že tubičky jsou vlastně prázdný........... :DD

jako možná že tělového mléka bylo víc, ale zase na těle je přecejen větší plocha než na obličeji, takže nakonec to vyjde na namazání jednoho (štíhlého) lýtka:D?

opět jsem se utvdila v tom, že tyhle krabky nejsou nic pro mě:-) dik! :-)

26. října 2012 v 11:58

Já byla se senzaboxem spokojená, píšeš že vůně pivoňky od L'Occitane je srovnatelná s Avonem a s tím si dovoluji nesouhlasit, nemá ten hnusný alkoholový ocas a naopak mi přijde povedená, co nos to názor(já zase nemůžu cítit Delices a jeho divné višně). Každopádně sdílím tvůj názor na cenu, tak je nehorázná, ostatně jako u všech výrobků L'Occitane. Báze pod makeup taky nevyužiji, ale dárek pod stromeček je to
univerzální a zavděčím se s ním. A kajalová tužka na mně drží, nekecám, dobrých 8 hodin...Krystal ještě vyzkoušený nemám a krém z Weledy mi udělal radost, hned se vsákne a na suchou pleť je moc přájemný, už pokukuju po plném balení:)

26. října 2012 v 12:15

Bavila jsem se a vlastně jsi vystihla všechny moje pocity... Jako chápu, že někdo chce překvapení, ale právě kvůli tomu, že by mě obsahy všech dosavadních českých boxů vůbec nenadchly, bez ukázky toho, co tam je, prostě neobjednám :) Je fakt, že tenhle se aspoň vyplatil přes tu bázi, pokud ji ovšem někdo používá.

26. října 2012 v 12:17

Prskám si v práci na monitor a jak jsem psala u Mily, souhlasím se vším, co bylo řečeno. Krystal nepoužívám, nemám na to ráno čas a jediná tužka na oči, která mi udělala radost, byť byla v černé barvě, je pro mě dalším zklamáním. Na očích mi nedrží - dolní linka mi dělá tmavou šmouhu pod okem a horní mizí v dáli (už téměř po hodince)...ach jo :(

26. října 2012 v 12:19

Já si v prvotní hamižnosti objednala i listopadovou edici a nevím nevím, byl to asi unáhlený krok. Bázi od Dermacolu jsem ale nepoužívala a s tou jsem spokojená, takže aspoň tak. Krystal jsem použila tuhle do práce-odučila jsem první hodinu dějáku a byla jsem zpocená jak...no takže krystal u mě propadl na plné čáře. Tužka na oči celkem fajn,jen škoda že jich mám doma tak 50:( Vzorečky od Loccitane ani nekomentuji,mám doma zrovna tohle tělové mléko a zjistila jsem, že už je prošlé-to asi svědčí o všem, nenadchlo mě, proto jsem nepoužívala:)

26. října 2012 v 13:04

@Eva Liliana nn, to není výrobní chyba, ony takhle ty 3 ml krému fakt vypadají :)) - jen tuba je reálně na deset, tak to dost mate (třeba ten vzorek Weledy je 7 ml a tuba je přitom pořád o něco menší, než ta od L´Occitane.

26. října 2012 v 13:06

@Dejnicka co se třetího boxu týče, absolutně netuším ...

26. října 2012 v 13:12

no tak teda to, že není krabice ani zalepená, to je mazec. já nemám říjnový senzabox, ale přijde mi listopadový:D tak jsem uvidíme

26. října 2012 v 13:12

@Jane já jsem právě s poštou jinak v míru ;) u nás doporučuje všechno ok, normálně si nemůžu vůbec stěžovat - ale tohle doručovala jiná (že je jiná jsem zjistila přes tracking, prostě tam bylo doručuje pošta XXX město, místo té, co jezdí normálně) a vytočilo mě to o to víc, že tyhle balíky do ruky jsou jako poštovní produkt novinka, která má celé doručování zlepšit, a pak to v reálu dopadá takhle


26. října 2012 v 13:18

@Levandule od Lutense úplně jsem to nemyslela tak, že je srovnatelná s Avonem, ale že kdyby mi někdo řekl, že je od Avonu, tak se nedivím ... prostě tuctová nuda (Délices beru objektivně, taky ho nevlastním, ale je to prostě varianta - a ještě od Cartiera ;) a teď mě napadl ještě jeden parfém, co by šel doporučit, takže ho jdu dopsat :)

ta tužka ti na waterline drží 8 hodin?? to jsi asi přírodní úkaz :) já ji fakt po hodině měla všude

26. října 2012 v 13:22

Všem díky za komentáře! :) Moc mě těší, že vás recenze pobavila :) a že mi tu nikdo nepíše, "omg, jsi úplnááá kráááva, senzaboxík je senza nejsenzačnější senzačka ze všech senzaček ve vesmíru" :D

26. října 2012 v 13:24

@Vyvrhell vida, tak už víme, kdo za ten obsah může! :D

26. října 2012 v 14:28

Musím naprosto souhlasit, ta otevřená krabice mě dost šokovala a při tom, jak hlavním lákadlem byla L'Occitane tak mě 3ml pidi vzorečky (hlavně, že měly ty krabičky..-.-) dost naštvaly. Pivoňka ani verbenový osvěžovač toalety mi vůbec nevoní a to mám jinak značku L'Occitane dost ráda a téměř se vším jsem byla zatím spokojená...
Ta záázračná báze od Dermacolu mi taky nevyhovuje, naštěstí ji používá maminka, tak šla k ní. Deo krystal dejme tomu, aspoň vyzkouším (doted byl pro mě v kategorii menstruačních kalíšků a látkových plen). A tužka mi naštěstí maluje hezky, jako jo, na waterline v žádném případě ale na horní lince drží celkem hezky a je příjemná. Každopádně další box už neobjednávám, jedna hezká prázdná krabice na laky mi bohatě stačí :D

26. října 2012 v 15:39

Recenze je fakt vtipná to jako ne že ne...:D:D:D
každopádně si myslím, že strašně záleží na tom co od boxíku očekáváš a co si zvyklá si sama kupovat...já z toho taky nějak odvařená nejsem ale chápu, že holky, které nemají moc velký rozpočet a velká očekávání (tj. neznají např. obsahy zahraničních bboxů) jsou spokojené..myslím,že pokusy jsou to zdařilé (mnohem víc než megaprůserluxurybox ) ale rozhodně je potřeba na tom ještě zamakat...

26. října 2012 v 17:09

Nebojte se listopadový a šmytec ať si můžete taky objednat. :-D

26. října 2012 v 17:12

farmářův synek mě pobavil, ostatně jako zbytek článku :) musím říct, že mě se tato verze líbí víc, než ta předchozí, ale má to i své ALE. tím je hlavně L´Occitane a jeho vzorky-nevzorky. Jedno namazání a zbyla mi jen krásná krabička. Myslím, že výběr nebyl moc šťastný, kdyby tam frkli nějaký z bestsellerů, tak si utrží nové zákazníky spíš. Nějaké řeči, že tohle je přece skvělá cestovní sada, co vydrží týden mě moc neberou. A personalizace tužky u mě taky moc nefunguje, protože místo černé mám šedou, ale tak nevadí no :) jsem zvědavá, čím nás překvapí Ladybox

26. října 2012 v 18:14

tento SB bol fakt dobrý taký že fakt pre vŠetkých toto každý využije :)

26. října 2012 v 18:37

tak já mám z boxu radost už jen kvůli té bázi. dlouho jsem jí chtěla vyzkoušet a ty 300 bych za ní dala tak jako tak, takže ty vzorky jsou pro mě příjemný bonus :) ten deodorant i tužku vyzkouším ráda a s těmi vzorky od L. musím souhlasit :-/ měla jsem z nich radost, ale ty krémy mě zklamaly :( dvakrát jsem se namazala a čuměla jsem, že to je prázdné..

z parfémku mám ale radost! ten flakónek je strašně roztomilý! :)

26. října 2012 v 19:38

Mně se ten box teda docela líbí, ale recenze je to úžasná. Četla se mi jedním dechem a pobavila jsem se. :D:)

26. října 2012 v 20:28

Mno já si myslím, že beauty boxy jsou pěkná věc, ale žádný jsem dosud neobjednala a objednávat nehodlám, což asi taky něco o mém názoru vypovídá :-) Ztotožňuju se s tím, cos řekla na konci - raději peníze dám do něčeho, co opravdu chci, protože nemám ráda, když se mi doma válí moc nepoužité a nepoužitelné kosmetiky, přestože mám moc ráda překvapení. Ale v zásadě si myslím, že pro někoho, kdo není až tak sběhlý a neví přesně, co mu sedí, takže chce zkoušet nové věci, je takováhle krabička skvělá :-)

http://aodori.blogspot.cz/

26. října 2012 v 21:20

@Rendy cestovní sada na týden?? no to možná pro ty trpaslíky :D

jj, na ladybox jsem taky dost zvědavá :) a hlavně jsem ráda, že to neprozrazují dopředu :)

26. října 2012 v 21:21

Tak to můžu být ráda, že se mi z ciziny nepovedlo provést platbu kartou. Na pohled to sice vypadá dobře, ale když si to rozebrala, tak...to ani nemusím litovat.
Těším se na recenze ladyboxu.

26. října 2012 v 21:22

@Natálje ale jo, báze je dobrá - pokud je člověk používá, tak je určitě spokojený
ono kdyby ten zbytek bylo něco, co by mi sedlo, tak si zas tak nestěžuju ... je to překvapení a tak je pravděpodobné, že všem nebude sedět celý obsah - problém je, když nesedí ani ten zbytek no :D

Anonymní
27. října 2012 v 15:38

Super! Tohle tedy rozhodně zkoušet nebudu... Ale právě pro tvou antireklamu půjdu vyzkoušet seník, ve kterým farmářův syn suší marihuanu...

27. října 2012 v 17:38

:D Super článek :). Senzabox jsem si neobjednala a jsem ráda. CO se týče L'Occitane, tak marketingově je ta značka skvěle zvládnutá, ale jinak? Je to předražený fuj, který se tváří jako přírodní. Vždycky mě dojme, když mi mailem pošlou übercool nabídku, že když nakoupím za deset bambiliónů, tak mi dají padesátimililitrový sprcháč. Aha.

27. října 2012 v 21:39

Haha názor na LOccitane mě mile potěšil. Konečně si nepřipadám jako divná, když mi tahle značka s průměrnou kvalitou přijde přemrštěně drahá. článek opět naprosto bezkonkurenční.

1. listopadu 2012 v 16:41

Když porovnám výrobky z listopadového Ladyboxu a tvého Senzaboxu, tak musím závidět tobě-je tam větší rozptyl výrobků (báze pod make-up, parfém, krém na ruce, různé značky, které se specializují na tu danou oblast). V Ladyboxu je x tělových mlék, což není na škodu, ale třeba řasenka od Yves Rocher, tvářenka od Fleur de Santé..není to špatné, ale ocenila bych nějaké erudovanější značky:)

1. listopadu 2012 v 17:17

Tedy po přečtení článku (mimochodem dost jsem se nasmála:)) ) jsem opravdu ráda, že jsem zainvestovala do lady boxu - naprostá spokojenost :)

5. listopadu 2012 v 13:41

Ahoj, mam stejny nazor .. koupila jsem si senzabox a neprisel mi :( (prisel asi po dvou tydnech - objednavku mi zapomneli poslat) mezi tim jsem si objednala ladybox a jsem hrozne spokojena, moc se mi libi ! :)

Anonymní
2. listopadu 2013 v 12:06

Udělala jsem si kafčo a už asi hodinu brouzdám tvým blogem - nádherná sobota! Jinak tvůj humor je my cup of tea (v mým případě teď cup of coffee :-) ). Farmářův syn sušící marihuanu mě dostal do kolen. Jen tak dál! Verča L.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...