BRTC - Gold Caviar BB Cream + Jasmine water BB Cream

12. listopadu 2012

Než jsem si objednala svůj vůbec první BB, prohlédla jsem spousty recenzí a nakonec vybrala několik favoritů, ze kterých bych tehdy jednoznačně nejradši vyzkoušela Jasmine Water BB Cream od BRTC





Problém byl, že jsem ho nikde nesehnala ve vzorku. A kupovat naslepo hned plné balení se mi moc nechtělo, protože přece jen nepatří k těm nejlevnějším a já měla na počátku k BB dost skeptický postoj ("beztak to nakonec určitě bude jen přejmenovanej tonovák, co jiného by to asi tak bylo").

Takže jsem místo něj vzala vzorky Skin79. A páč jako tónovák nebyl ani smykem, následovaly velmi óchací recenze. A plán zkusit bébéček mnohem víc, plné balení BRTC nevyjímaje - to se na mém wishlistu samozřejmě umístilo na čelnejch příčkách a mělo být dalším BB v pořadí, hned jak trochu spotřebuju Skin79. Byla jsem pevně přesvědčená, že oproti Skin79 může být jen lepší a jeho vzorek už ani cíleně shánět nebudu.




Když mi ovšem Terrynka sestersky nabídla, že se se mnou o své vzorky BRTC, které ulovila na Ebayi, rozdělí a pro účely recenze mi je zašle, samozřejmě jsem to nadšeně přijala (kdo by dnes odmítl vzorek asijského BB, že, zvlášť ještě takového špatně sehnatelného? s jistotou víme, že kosme blogerka rozhodně ne! .)).
Terrynka mi poslala nejen Jasmine, ale i Gold Caviar, a dnes tedy přináším slíbenou recenzi. A jí ještě jednou děkuji, jak už ví, ušetřila mi pětikilo :D - Jasmine Water se totiž bohužel ukázal jako děsné zklamání :/ 


JASMINE WATER


- supr barva pro bledule - je světlejší než Skin 79 a zároveň bez jeho lehce našedlého podtónu
- výrazná jasmínová vůně - tady sem váhala :D ale vůně je to věrně jasmínová, žádná chemka, a že já kytky nemám ráda, je prostě můj osobní problém - takže fér je dát vůni do plusů


- konzistence je hodně vodová (úplný opak hutného a vcucávacího Skin79), takže denní krém ani náhodou nezastoupí (snad jen kdyby měl člověk opravdu HODNĚ mastnou pleť)
- velmi špatně se roztírá a zalézá do pórů
- nekryje téměř vůbec a vrstvit se kvůli špatnému roztírání moc nedá
- mezi BB patří spíše k těm dražším





GOLD CAVIAR


- je hutnější (i když v zimě by místo krému asi spíš nestačil, v létě možná)
- lépe kryje
- lépe se roztírá
- barva (pro nebledule) - pokud nemůžete najít nějaký tmavší BB, vězte, že tenhle na tom není špatně
- vůně - jemná, nevtíravá, krémová

- barva (pro bledule) - moc tmavý
- cena - rovněž patří k těm dražším bébéčkům


Srovnání odstínů obou:



Konečný verdikt poroty:

Jasmine Water bych k nákupu nedoporučila, nepřijde mi jako dobré BB (což vzhledem ke spoustě ostatních chválících recenzí vůbec a naprosto nechápu), ale spíše jako průměrný make-up.

Gold Caviar bych si koupila, pokud by byl levnější a svetlější. Ovšem pro tmavší typy by možná za investici právě kvůli barvě stál.



Co vy - zkoušeli jste některý z těchto dvou BB? Případně to máte v plánu?

P. S. mám od Terrynky další dvě BB ;) recenze bude brzy



11 comments

12. listopadu 2012 v 9:26

Já mám už dlouho BB od Luview, přišel mi super, ale časem jsem byla líná a radši jsem začala používat minerální make-up.

Anonymní
12. listopadu 2012 v 10:49

Momentálně mám Gold VIP a jsem z něho fakt nadšená, připadá mi lepší než ten růžový, celá z něho óchám :D. Ten šedej podtón se mi tak nějak líbí, takže jsem rozhodnutá u značky Skin79 zůstat a jen zkoušet různý druhy .). Pak mám ještě nějaký Tea time či co od Skinfoodu, ale teď je dost tmavý, takže budu do léta předstírat, že v mojí poličce neexistuje :D.

12. listopadu 2012 v 14:27

BBcreamy mám rada s´je to super vec ;) tieto vyzerajú veľmi dobre

12. listopadu 2012 v 16:43

Ty jo, na svém wishlistu mám BB BRTC Blemish (teď přesně nevím, jak se jmenuje - tubička je modro bílá) a docela váhám, jestli do něj jít nebo ne...

12. listopadu 2012 v 17:16

Tak tyhle vůbec neznám. Já plánuju ten vip gold, už jsem ho dokonce měla objednaný, ale nedorazil, takže smůla... Příště asi zkusím ten slovenský eshop.

12. listopadu 2012 v 17:43

Jak už jsem psala u hvězd z gauče SOFASTAR, tak při tmavší pleti mně gold caviar udělal nechutnou masku, co zdůraznil i to, co tam nikdy nebylo a spolubydlící jen pokrčila ret a suše řekla, jako toto ne, opravdu, absolutně mně nesedl, ale chápu, že každý typ pleťi se chová jinak, za mne rozhodně NE

12. listopadu 2012 v 19:28

no na to, že jsou tyhle BB celkem věhlasné, vychvalované a drahé bych čekala něco super extra. doma mám taky vzorek, tak vyzkouším!

13. listopadu 2012 v 1:54

Zaujal mě ten druhý, jen škoda, že není světlejší.

Anonymní
13. listopadu 2012 v 19:16

Terrynka má do BRTC Whittening BB a je z něj nadšená :-) Když bude Moora hodná, dodá vzorek ku recenzi :-) A taky Caviar BB Hanskin, dle mě nej BB, co jsem měla a mám. A že jich mám hodně víme :-)
(a bydlím na terrynka.blogspot.com :-)

14. listopadu 2012 v 10:53

Netušila jsem, že doopravdy existuje něco světlejšího, než VIP gold od Skin79! Ještě se mám hodně co načíst recenzí :-)
Tuhle značku jsem zatím neznala, takže díky za rozšíření obzorů, Mooro :-)

14. listopadu 2012 v 19:55

@Terrynka já jsem přece nejhodnější! to ví každej :P :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...