LADYBOX listopad (včetně recenze výrobků)

1. listopadu 2012

Balení, mašli i způsob uložení výrobků jste myslím už všichni viděli jinde, tím pádem bych tipla, že vidět ten samej záběr po stopadesátýdruhý asi nepotřebujete a přejdeme rovnou k obsahu - ke kterému přidám rovnou i krátké recenze, protože testovat jednotlivé věci nějak dlouhodoběji nebude potřeba a v pozdějším článku už se k tomuhle vydání vracet nebudu.

V boxu bylo možné najít tyto kombinace.



Můj obsah.
No. K němu můžu konstatovat zejména to, že poslat člověku, kterej v životě nespotřeboval ani jedno tělové mléko do dna, hned 4 kusy tělových mazadel, to už chce řádnou odvahu. Nebo se mi vesmír jen snaží důrazně naznačit, že kdo maže, ten jede, a já jsem teda hrubě zabržděná a měla bych s tím něco dělat?

Jako chápu, že podle dopisu od Lady (viz níž) je celej balíček zaměřenej zejména na podzimní větrno a lezavo, ale tahle výbavička by byla nejspíš moc i na větrno a lezavo typu Sandy.





Protože obrázek za tisíc slov, ukážu vám nejdřív rekapitulační foto toho, co se mi z Ladyboxu trefilo do vkusu, co bych mít nemusela a co bylo úplně mimo.




TREFY


Kosmetická taštička
 - je lesklá a růžová, prakticky velká, nemám co vytknout




Kokosovo-čokoládové tělové máslo od NIB+FAB
 - když zaujalo i mně, tak to musí být už něco .)
- zaprvé má velmi příjemnou vůni (podle obalu kokos-latté, ale já tam cítím čokoládu, což je plus, kafe nemusím) - není chemická, ani příliš otravná a připomíná mi jednu čoko Baleu, kterou jsem úplně milovala, ale přestali ji vyrábět
- zadruhé má zábavnou konzistenci, která vypadá jako čokoládový Bobík (=našlehaný smetanový dezert) a při roztírání působí opravdu jako máslo, které se ovšem okamžitě dokonale vsákne, po mastnotě ani stopy
- zatřetí mě baví průhledné lehké balení a barevný obsah (že máslo není bílé, je prostě zajímavý prvek)
- celkově hodnotím kladně a od včera jsem na ruce použila už minimálně 10x
- složení je zespodu nálepky

btw. prohlédla jsem si jejich katalog a do oka mi padlo tohle máslo v pistáciové verzi - pistácie úplně zbožňuju, ale málokdy se povede je zpracovat věrně (ať ve vůni, nebo v čokoládě), takže na jejich provedení bych byla dost zvědavá




Mangový masážní/koupelový olej Pure Fiji
- opět velmi příjemná vůně, mango jako živé - sladké, hutné, povedené
- vsakuje se dobře, mastný povlak nezanechává, vůně docela vydrží - namazala jsem si ruce před spaním a ráno jsem z pokožky ještě mango trochu cítila






UJDE

Tělové mléko od Yves Rocher
- podle nápisu na obalu vánoční edice, ovšem když jsem si ho prohlédla do detailů, moc vánoční se mi teda nezdá :D ten výběr motivů je značně schizofrenní ... no, posuďte na fotce sami ...
- vůně také není vánoční - avizovaný je pomeranč a citrusy obecně, já cítím ale jen něco jemně krémového typu Nivea, a pokud tam je nějaký pomeranč, tak opravdu hodně v pozadí
- mléko dám mámě, té jeho jemná parfemace bude vyhovovat, mě osobně ničím nezaujalo





Kakaový prášek
- obdoba granka, může se přidat do jogurtu, nebo využít na nápoj s mlékem (který je doporučeno promixovat)
- zkusila jsem s mlékem, chuťově to nebylo špatné, ale mohl by být sladší. Rozpouštěl se vcelku ztuha, musela jsem ho docela dlouho míchat (ne, mixér jsem netahala, kdo to pak má mýt).
- 180 Kč za 250 g bych ale nedala, raději zůstanu u granka, protože chuťově je lepší a není potřeba rozmíchávat hrudky





MIMONI

Kupón se 40% slevou na nějaké sérum na růst řas (cena po slevě 900 Kč)
- těmhle věcem vůbec nevěřím, nekoupila bych si ho ani za stovku, natož za devět

Tělové máslo Reniu s vůní plumérie
- nesnáším věci, co voní jako kytky (tohle je takovej kyselejší jasmín), takže poputuje k máti



Tvářenka Fleur de Santé
- má opravdu úžasné luxusní balení, ale ta barva je pro mě úplně mimo - používám jasně růžové tvářenky, nic do cihlova bych si na obličej nedala.
- ani jsem nezkoušela, netknutá půjde do giveaway







Řasenka Yves Rocher
  • hnědá
  • hnědá
  • hnědá (*plesk, plesk*)

- víte, kdy jsem si naposled koupila hnědou řasenku? NIKDY. Ani na základce. Je to záležitost pro světlý typy, na kterých černá vypadá příliš tvrdě.
- v tomhle ohledu by to chtělo na personalizaci silně zapracovat. Uvítala bych na to příslušnou kolonku, něco jako "nikdy mi neposílejte jinou řasenku než černou, to si ji radši rovnou nechte" (jediná výjimka by byla fialová, ale v tu stejně nedoufám)
- nerozbalená půjde do giveaway





Technická

1) baví mě černá krabice, už bych u téhle varianty zůstala - vypadá luxusněji než bílá a také jednoznačně odlišuje Ladybox od konkurence

2) na FB avizovali, že mají nový druh vosku na pečeť, který se neláme, což můžu potvrdit - opravdu odloupnutí vydržel, takže dávám plus za pěkný detail


 

 
SHRNUTÍ

Ačkoli reálná využitelnost výrobků je u mě tentokrát půl na půl, nákupu nelituji a boxík mě fakt bavil.

Zejména oceňuji, že za těch 260 Kč jsme dostali na objem opravdu velké množství produktů (narozdíl od Senzaboxu a jeho 3 ml vzorečků).

Dalším plusem je, že balení a všechny detaily okolo jsou pečlivě promáklé, je vidět, že si na něm opravdu dávají záležet.

Jediné, co by chtělo dovychytat, je personalizace. V Lady dopisu je sice uvedeno, že tentokrát ještě nebyla úplná a personalizovaně byla vybírána jen tvářenka - jenomže ani tak to nevyšlo. Viděla jsem v jiných boxech světlejší odstín do broskvova a ten bych brala rozhodně radši. Takže ty kolonky v dotazníku by bylo vhodné rozšířit - jak je vidět, tak odpovědi ohledně barvy pleti, očí a používaných rtěnek na správný výběr nestačí. Chtělo by to preferované odstíny veškeré dekorativní kosmetiky jednotlivě.

Příští vydání si rozhodně koupím, jakožto kosmetické kinder vajíčko s překvapením je to jednou za měsíc prostě fajn věc :)


Co vy - máte Ladybox? A jak vám sednul obsah?

38 comments

1. listopadu 2012 v 22:00

Já mám zase černou řasenku a brala bych tu hnědou ;)

1. listopadu 2012 v 22:00

Už sa teším keď mi dorazí ten môj :) A hlavne na to, aké veci si v ňom nájdem :)

1. listopadu 2012 v 22:06

jako recenze dobrá (nejvíc mě dostalo schizofrenní tělové mléko od YR... jsem si musela jít zkontrolovat to svoje), ale trošku jsi zklamala... čekala jsem hlubokomyslnou úvahu nad motivem černá-ruleeez minimálně na dva odstavce!

Anonymní
1. listopadu 2012 v 22:08

Seš jediná, u které jsem si článek o Ladyboxu opravdu přečetla. Jen tak dál :)

1. listopadu 2012 v 22:26

Mně osobně se tenhle box moc líbí, naprosto se mi trefili do vkusu, a to absolutně se vším (kakao je mi tedy novinkou, slevy nevím, zda využiju), jsem s ním spokojená a černý "luxusní" design krabičky nemá chybu :)

1. listopadu 2012 v 22:44

jakmile jsem viděla černou krabičku, hned jsem si říkala, joo, Moora bude mít určitě radost :) mě se taky líbí mnohem více než bílá. a obsah se mi taky vcelku líbí, viz mé zítřejší dojmy :)

Anonymní
1. listopadu 2012 v 22:45

Čtyři mazadla v jednom balíku jsou moc i na mě a to mám tydlencty věci ráda :D. Ale celkově využiju asi všechno (a co ne - řasenku, tvářenku - nabalím do vánočních balíčků, taky dobrý :D). Ale jinak taky spokojenost, zrovna jsem rozbalila jeden a už se těším na příští měsíc :D

1. listopadu 2012 v 22:48

Dobře jsi to sepsala. Hej, já bych to máslo od Reniu náhodou docela uvítala! Kytičkové vůně můžu a navíc si nějak nevím rady s tím svým cukrovým scrubem. Dnes jsem v něm trochu kutala, ale dokutala jsem se k souvislé vrstvě cukru kryté kokosovým olejem. Tak nevím.

1. listopadu 2012 v 22:54

@Anna´s glamour jo, na vhodnosti výběru by to holt chtělo zapracovat .)

1. listopadu 2012 v 22:56

@trb :DD
tak to mě fakt mrzí, že jsem tě zklamala :D - ale to bude tím, že já jásala, když jsem tu krabici viděla na FB už pár dní zpátky, takže do samotný recenze už vášně lehce ochladly ... .))
ale jestli bude černá i příště, tak slibuju, že to doženu! :)

1. listopadu 2012 v 22:57

@Lady děkuju a slibuju, že důvěru ve mě vloženou nezklamu :D

1. listopadu 2012 v 22:58

@Rendy krabice mi teď pěkně splývá s nábytkem, plusík! :))

1. listopadu 2012 v 23:00

@In your face! tak to nějakým dloubátkem zamíchej dohromady, to se poddá ;)) scrub mi přijde lepší než 4. máslo :D

1. listopadu 2012 v 23:23

Na tohle jsem se hodne tesila :D. A predcila si me ocekavani, uzasna recenze, chlamu se az prskam :D.

2. listopadu 2012 v 0:45

Jako analyza schizonalepky na obalu YR vanocni edice mlika!!! Uaaah! Jsi bezva supr zuzo!

2. listopadu 2012 v 8:23

Skvělá recenze, opravdu jsem si ji velice ráda přečetla:) Jinak mám také toto vydání senzaboxu a naštěstí mi tam přibalili černou řasenku a ten Reniu zase s melounovou vůní, je k sežrání;)

2. listopadu 2012 v 8:33

Tak já nedostala řasenku - sice to byl můj LB na testování zdarma, čiže jsem za něj neplatila, ale pro recenzi to moc dobré výsledky mít nebude :-)

2. listopadu 2012 v 8:36

Do řiti, nevím, jako co pošta dělá, ale já ho furt nemám! Černá krabička je boží a už se těším, až to všechno očichám!

2. listopadu 2012 v 9:10

Pistaciove maslo zaujalo i me (taky jsem dostala variantu kokos-latte).

Jen ta posta - to je tragedie teda :-((

2. listopadu 2012 v 9:20

Ach, to telové mlieko mám ešte z minulého roka z YR z nejakej ich darčekovej akcie, takže ma to veľmi neteší:( Riasenku mám taky tak, potrebovala som nejaké drobné do toho aby som dostala + body (majú tiež bodový darčekový systém) a bola dosť lacná len ju pre kartáčik nepoužívam, takže tiež nepotešilo...teraz som nakúpila telové maslá v DM a Body Shope, a keď si tak všímam, tak sem radi šupnú nejakú takúto kozmetiku, takže nabudúce asi LB vynechám a pôjdem skôr na SB ale aj to si ešte rozmyslím

2. listopadu 2012 v 10:31

Úplně stejný názor na tělové máslo Reniu. To není vůně, to je smrad hnijících konvalinek, brrr!

Anonymní
2. listopadu 2012 v 10:38

Čokoládovo-kokosové máslo zní dobře. Ale sérum na RůST řas? Za ty prachy? Chacháá! To si je raději ostříhám a budu se dívat jak rostou ZDARMA!!!

2. listopadu 2012 v 11:35

ja sa na svoj teším a rozdelila by som to presne ako ty! ;)

2. listopadu 2012 v 16:18

@Káča Kábele Hadravová pokud by měla být hnědá, tak je to snad lepší :D
(jinak asi na ni při balení zapomněli, stane ne, ale nemělo by - kdybys jim napsala, tak ti ji třeba dopošlou ..)

2. listopadu 2012 v 16:18

@Evelins pošta si je bere jako rukojmí a vypouští po skupinkách, jinak to nevidím

2. listopadu 2012 v 16:20

@Levandule od Lutense nesnáším konvalinky i nehnijící, jako by to nestačilo i tak :D

Anonymní
3. listopadu 2012 v 17:53

Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

3. listopadu 2012 v 18:32

Ahoj :-) ráda bych tě pozvala na čumendu na můj nový blog http://buldogstyle.blogspot.cz/, už jsem blog měla, ale potřebovala jsem trochu změnu a ráda jsem tě sledovala, tak doufám, že se i tobě bude můj blog líbit :-)

moc hezká recenze, u mě na blogu najdeš taky recenzi na ladybox, jenom to jde pomalejš dělám to po produktech :-)

3. listopadu 2012 v 19:07

@Brunetděkuju

zkusila jsem ty, o kterých se zmiňuju v postu, že jsem je zkusila :)

5. listopadu 2012 v 12:54

Tak konečně mi přišel SB...Ale bohužel přišlo velké zklamání, zaprvé jsem na něj čekala neuvěřitelně dlouho, zadruhé krabička byla celá pomačkaná a za třetí??Obsah mi potvrdil, že SB, LadyBoxu nemůže ani z části konkurovat...

5. listopadu 2012 v 16:08

Obsah ladyboxu je uplne super, u me zase za jedna :-))

20. listopadu 2012 v 13:55

Ja jsem ho taky obdrzela a moc se mi libi, urcite budu objednavat dal :)

20. listopadu 2012 v 23:37

Personalizace - asi záleží, co jsi vyplnila - já dala, že nemám ráda moc výrazné líčení a skončila u mě i hnědá řasenka a tvářenka světlejší, než tvoje. Sice jsem nad hnědou řasenkou zrovna nejásala, ale zkusila jsem jí a super rozčeše řasy, takže si jí nechám jako podkladovou, nebo na nenápadné líčení stylu - právě jsem vstala:)

1. prosince 2012 v 14:27

Ahojky, se senzaboxem jsem byla nespokojena a nad boxiky jsem zanevrela ... pak jsem ale zmekla :) objednala si lady box a uz jsem u nej zustala - takze doporucuji :))

15. listopadu 2013 v 16:07

Jsem jediná kdo si myslí, že jak se ty boxy spojily, tak jen opakují výrobky s nižší popularitou??

15. listopadu 2013 v 16:08

Jsem jediná kdo si myslí, že jak se ty boxy spojily, tak jen opakují výrobky s nižší popularitou??

15. listopadu 2013 v 16:08

Jsem jediná kdo si myslí, že jak se ty boxy spojily, tak jen opakují výrobky s nižší popularitou??

15. listopadu 2013 v 16:08

Jsem jediná kdo si myslí, že jak se ty boxy spojily, tak jen opakují výrobky s nižší popularitou??

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...