Česká pošta propustila rukojmí: Ladybox prosinec 2012

8. prosince 2012

Po třech dnech tvrdého vyjednávání s teroristy z ČP se transakce nakonec podařila. Již jsme ani nedoufali - teroristé byli totiž nebývale nespolehliví a na dohodnuté místo předání se dvakrát nedostavili. 

Ale našvali mě jako fest. Hlavně kvůli tomu, že mi částečně zkazili překvapení. Ačkoli jsem se článkům a zmínkám o Ladyboxech snažila vyhýbat, jejich vyskakování v Readeru a na Facebooku zabránit nešlo, takže chtě nechtě jsem si nemohla nevšimnout nečekaného obalu a toho, že jsou v něm stíny od Inglotu a něco od Saloosu.
Když tedy Ladybox na FB avizoval, že od lednového vydání mění dopravce a napříště se bude doručovat kurýrem, můžu tomuhle rozhodnutí dát akorát tak plusko.

Kvůli pozdnímu doručení jsem i přemýšlela, jestli tenhle článek vůbec dělat, ale tak, kdo chce, tak si ho přečte, koho Boxy už nudí, přeskočí prostě na něco zábavnějšího .. ;)




Co se sáčku týče ... 
... někdo si při pohledu na něj řekl, že tentokrát je to v pytli (třeba moje kámoška, která objednávala poprvé a těšila se těšila na krabku, kam si bude ukládat nezbytnosti), někomu se líbí. 
Mě každopádně baví. Ty změny balení beru jako takový pěkný překvapení navíc ;)

A pokud se na to podívám nudně prakticky, tak prostě 12 krabiček ročně ... ne, fakt nevím, kam bych to dávala a stejně bych některý z nich musela nakonec vyhodit ... takže když občas bude použitý méně prostorově výrazný balení, jen to uvítám.

Pokud jde o jeho další využití, nasypala jsem si do něj slunečnici pro ptáky - nahoru jsem mu přidala růžovou stuhu, kterou jsem tady měla z minulého Ladyboxu, aby šel zdrhnout, a je z něj mega brutální stylovka, při sypání budu úplná princezna a ptáci z toho budou šokem padat za letu.

Jinak nevím, jestli to někomu došlo, ale pytlík v prosinci je přece skvěle vtipná trefa - a ne, nemyslím Mikuláše, i když i tak se to jako dá brát (čert, pytel, strašidlo s křídlama a v prostěradle, jasný) - ale přece Pytlííííík - už příští tejden! :D I to přírodní téma tomu odpovídá, páč těžko může být něco víc přírodní než hobit, že jo.




Obsah jen tak stručně, první dojmy.


Máslo od NevO Spa. 
NevO mám zafixováno jako značku, která se mi v Letňanech několik let snažila přeleštit nehty. Nepovedlo se.

Že dali do balíčku zrovna tělové máslo, mě ale docela mrzí - byla bych od nich zvědavá totiž na něco úplně jiného - bahno, jasně. Bahno z mrtvého moře je podle mě ještě kapánek lepší než jíl, ale blbě se shání (resp. jsem líná ho objednávat).

Vůně je označená jako mléko/med a je docela pěkná. Vzhledem k tomu, že ji doplňuje ještě ylang-ylang a pačuli, není to jen klasická jedlá lepivka. Pačuli je sice složka, kterou by měli pro jistotu internovat na samotce, ale tady je skoro neznatelné a spíš vůni dává sytost a výdrž.

Obecně mám ale másel už docela zásoby, takže příště bych místo mazadla brala pro změnu něco jinýho ... jako jo, chápu, že to dělá v balíčku velkej objem za vcelku málo peněz (i když tady to zrovna neplatí, protože máslo stojí podle ceníku 700 Kč), což je to, o co některým zákaznicím jde, ale toho se dá docílit i jinak ... třeba sprcháčem nebo šamponem.




Čistící pudr od Dermalogica
Na tuhle formu čističe jsem zvyklá z asijské kosmetiky, ráda si to zase připomenu.
Potěšil mě hodně i jeho obal - jak vidíte, jde rozdělat - což se mi skvěle hodí, protože mám jednu takovou home made pudrovou masku (o který vám brzo povím, je to pecka) a z tohohle se mi bude dávkovat mnohem lépe než ze současného obalu.

Pudr jsem už jednou zkusila a byla jsem výsledkem fakt celkem překvapená, protože póry vyčistil úžasně a jíl tentokrát ani nemusím vytahovat. Ale uvidím, co to bude dělat při dlouhodobějším používání.





Rakytníkový balzám od Saloos
Ráda vyzkouším, minimálně na takové to domácí mazání rtů bude fajn.





Krém na ruce Lavera
Do kabelky super. Pěstící kosmetiku Lavera na rozdíl od dekorativky umí.




Vzorky růžového krému Lavera
Ty mě vyloženě potěšily, protože nedávno jsem několik vzorků růžového krému, které jsem dostala k nějakému nákupu, dala máti, a i když jsem žádnou zpětnou vazbu moc nečekala, ona z něj byla úplně nadšená - ale jak jsem před pár dny zjistila, růžové krémy jsou v nabídce dva - a já už samozřejmě nevím, jaký z těch dvou jsem jí dala. Takže teď jí podstrčím tenhle, a uvidíme.





Maska/odličovač Fleur de Santé
Zkusím, uvidím. Jíl používám běžně, tak alespoň budu moci porovnat, jak funguje jeho předpřipravená varianta.




Stíny od Inglotu
V černém odstínu. No co na to říct - jedna ze dvou barev, které používám denně - takže z tohohle jsem pochopitelně nadšená.
Stín je moc pěkně jemně třpytivý, třpytky jsou decentní a na očích nejsou na denním světle skoro patrné, vytáhne je až umělé osvětlení, na běžné nošení tedy super.
Teď to akorát ještě chce tu paletu pro uložení ;)



Jakýsi mučící nástroj v pytlíku
Netuším, co a na co to je, ale zato jsem si jistá, že k mý nehtový kůžičce se to rozhodně nepřiblíží.
Kdo je odvážnější a chtěl by ho, ať mi do emailu hodí adresu, ráda mu ho pošlu (kůžičková hrdinka již nalezena).





Dopis od Lady
Jiný formát než obvykle, proč ne.






Letáky
Někdo na ně remcá, já je docela vítám. Unavuje mě totiž pořád všechno hledat a číst na počítači, takže si ráda přečtu i něco, co se dá pro změnu uchopit - kdyby tam nebyly, tak si ty informace rozhodně hledat nebudu. Ale asi jsem v tomhle trochu divná, viděla jsem to i ve škole - někomu úplně stačilo učit se z kompu a stažených poznámek, já jednoznačně upřednostňovala knihy, učit se z monitoru jsem vyloženě nesnášela.






Jak se prosincový Ladybox líbí vám? Myslíte, že by se Lejdí Pytlík líbil Bilbo Pytlíkovi? A co na to Sauron?



30 comments

8. prosince 2012 v 20:26

Mně ty vzorečky krému na obličej od Lavery vůbec nedorazily :( a myslím si, že minulém vydání a zklamání ze Senzaboxu, bylo tohle jako balzám na duši :)

8. prosince 2012 v 20:30

můžu ti říct, že potom co jsem přečetla úvod a "co se sáčku týče" jsem myslela že se počůrám smíchy :D takhle vtipnej článek jsem už dlouho nečetla :D.. Jinak závidím ten balzámek, mě přišli místo něj masážní oleje :) Z toho pytle jsem zklamaná taky. JE To můj první ladybox a chtěla jsem tu "krabku" :D Mimochodem, kdyby všechny blogerky psali stylem jako ty, tak budu jen sedět u počítače :)

8. prosince 2012 v 20:38

úvod mě opět trochu shodil ze židle :) skoro bych taky vyměnila svoje olejíčky za balzám, ale to bych chtěla asi už moc. a změnu dopravce taky uvítám, protože na ČP mám chuť občas hodit bombu, za ty jejich služby! :)

Anonymní
8. prosince 2012 v 20:38

Jo jo, je to moc hezké a poměrně štědré balení. Ale něco mi říká, že bych nejdříve měla vydělat půlku koupelny než začnu objednávat. Mám sice tolerantního chlapa, ale víš jak - chtít přidělat ještě pár extra poliček nad vanu na kosmetiku - tam už jeho tolerance asi končí...

No nic.
Jinak Mooro, škoda žes dnes nedorazila. Byla prdel a sushi:-)

Luc.

8. prosince 2012 v 20:38

Já tentokrát LB neobjednávala a nelituju toho. Ocenila bych jen ten čisticí pudr, ten mě hodně zaujal.

8. prosince 2012 v 20:52

@wesulle zamrzí, ale když jim napíšeš na FB (nebo email), imo ti je dopošlou, už jsem tam párkrát takto řešené chybějící věci viděla ..

8. prosince 2012 v 20:52

Já myslím, že Sauron byl spokojený velice :-)

8. prosince 2012 v 20:53

@Jana Dvořáková heh, děkuju :))
krabka bude zase příště, na FB zrovna řeší její vzhled

8. prosince 2012 v 20:54

@Rendy kdybych měla zase olejíček, tak už nevím ... jsem ráda, že jsem našla využítí na Pure Fiji od minule, jediný štěstí, že to voní tak pěkně ;)

8. prosince 2012 v 20:55

Pořád váhám, jestli si tento pytlík dodatečně objednat nebo ne. Zatím žádný box nemám, čekám na prosincový Senzabox.

8. prosince 2012 v 20:56

@Anonymní to je jasný, bude to chtít další koupelnu přece! - nebo dalšího chlapa s další koupelnou? :D

to věřím, doufám, že to vyjde někdy příště :)

8. prosince 2012 v 20:58

@Lenka K. no jsem na něj zvědavá - zafungoval fakt dobře, ale nejsem si jistá, jestli není kapánek agresivní (ale nebudu ho po jednom použití obviňovat, zvlášť když si nejsem jistá, jestli za to nemohl novej krém)

8. prosince 2012 v 20:59

@Evelins minimálně ty černý stíny by využil .D

8. prosince 2012 v 21:23

"při sypání budu úplná princezna a ptáci z toho budou šokem padat za letu" - když jsem si to představila, tak jsem si málem cvrnkla smíchy :D na tvůj článek o Ladyboxu jsem se těšila nejvíc, i kdybych jich předtím četla 20, tak na ten tvůj si stejně počkám ;) ... jinak mě prosincový pytlík nezaujal, a to se sama sobě divím :D samé mazadla, kterých mám milion a stíny sice super, ale neměla bych je ani kam dát ... takže jsem ráda, že jsem ušetřila ;)

Helen
8. prosince 2012 v 21:50

Jestli sháníš bahno z mrtvého moře tak ho prodává Manufaktura za 229 kaček dostaneš 320 g

8. prosince 2012 v 22:04

U úvodu jsem taky čůrala smíchy :P

8. prosince 2012 v 22:12

Ježiši Mooro, že píšeš vtipně, to víme :). Ale dneska jsem obzvlášť ráda, že jsem si před čtením zašla na záchod :DDD.

petra
9. prosince 2012 v 9:18

konečně, už jsem myslela, že půjdu žalovat českou poštu ... jako recenze ostatních ok, zjistíš co je vevnitř ale já chci svojí každoměsíční porci made by Černá Moora ... myslím, že tenhle box byl asi nej - až na ty stíny !!!! všichni dostanou hnědé, černé, světlé a já super fialové ??? nikdy jsem si nemyslela, že budu něco od Inglotu házet nerozbalené z obalu do koše ... nikdy ...bůh mi odpusť

9. prosince 2012 v 9:50

tsss to je ale systém!! zažalovať ich ;D

9. prosince 2012 v 10:31

hurá, tak už ti došel? :D ač jsem byla mírně v rozpacích a naštvaná, že mi došel olej místo balzámu atd, tak teď po vyzkoušení pár produktů, už jsem v klidu a docela spokojená. s pytlíkem jsem spokojená

9. prosince 2012 v 12:24

No Suaronovi by se líbit mohl :-D Jinak pytlík mi došel po peripetiích také až v pátek, ale s obsahem jsem velice spokojená. Když to srovnám se SB, tak je to téměř neporovnatelné...

9. prosince 2012 v 13:19

@Helen díky za tip, využiju

když jsem ho hledala naposled, nacházela jsem samý noname značky na pofidérních webech, takže Manufaktura super .. :)

9. prosince 2012 v 13:19

@Lucifrid heh, pomalu by to mohli předčítat lidem, co maj problém s vyprazdňovaním, což :DD

9. prosince 2012 v 13:22

@petra :))))

naštve, fialové by taky byly jediné, které bych teda ale VŮBEC nevyužila ... ale vyhazovat je by mi přišlo škoda, takže bych hledala nového rodiče :))

9. prosince 2012 v 17:45

no já na balíček stále čekám :D má dorazit v pondělí.. tak to bude taky taková pozdní recenze :D
jinak provedení i obsah se mi tentokrát líbí fakt moc!

10. prosince 2012 v 19:38

Mě se asi nejvíce líbí to tělové máslo a balzám na rty, jsem trochu úchylná na granátový jablko ;D
Pak i ten krém na ruce, nyní potřebuju taky něco da kabelky ;P

11. prosince 2012 v 9:48

dostali jsme tentokrate naprosto stejny obsah...

Jinak to s tim kuryrem je pro me zprava dne! Ja tu postu fakt nemuzu :-((( jsem rada ze LB dal kuryra.

14. prosince 2012 v 8:30

Nadpis mě opravdu pobavil:-D Mě tahle vlna nestrhla, právě proto, že všem dávají to stejné a všechny ty publikace, už bych z toho neměla takovou radost, když bych věděla co v boxu je...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...