Senzabox apgrejdoval Zuzanu

20. prosince 2012

... na vychytanější model, který zaprvé lépe zvládá zákaznickou komunikaci (což jste si asi všimli i na jejich FB) a zadruhé nepotřebuje u čtení mého blogu tišící prostředky (minimálně se tím veřejně nechlubí).

A protože jsem si do nich za výroky o dva odstíny tmavším make-upu a Neurolu porejpala už dostatečně, udělám vstřícné gesto (včera mi v kuchyni nic nedošlo a taky jsem konečně stihla jít na Hobita) a zveřejním i jejich odpověď, která k celé věci přišla:



Vzhledem k tomu, že ke Kauze K lze korporátním tónem dodat jen velmi málo, ráda bych zmínila několik pro nás důležitých drobností, kterými bych chtěla přispět k uhašení žáru debaty, a dál nechala hodnocení na Vás, případně Vašich čtenářkách.

Pustili jsme k moderování komentářů emoce. Víme to a poučili jsme se. Za emocemi stála velká únava a snaha odvést dobrou práci. Jen málo z nás dokáže kritiku odfiltrovat stoprocentně, my se v tom pořád zdokonalujeme. Námitky a dotazy budeme odteď odbavovat co možná věcně, náš reklamační servis funguje, troufáme si říct, spolehlivě, takže pokud některá zákaznice nazná, že jí v krabičce něco chybí/ je třeba kompenzace z jiného důvodu, jsme jí k dispozici na adrese podpora@senzabox.cz.

Na druhou stranu, proti některým tvrzením se budeme ohrazovat hlasitě a systémově - jedná se zejména o různě formulovaná nařčení, že do krabiček vybíráme neprodejné produkty nebo se snažíme ulehčit si práci. Obchodní model postavený na loajalitě a pravidelném odběru zboží nemůže doufat v úspěch, pokud bude zákaznice šidit. Nás kosmetika, dárky a pochvaly paní a slečen upřímně těší, takže na naší filozofii, kterou je dodat opravdu dobrý beauty box, nehodláme nic měnit.

Dovolte mi Kauzu K uzavřít obrazovou dokumentací od jednoho z našich klientů. Ten si, shodou okolností, na kosmetické poradenství SenzaBoxu nikdy nestěžoval...

S pozdravem a přáním pěkných svátků,

Zuzana Válková, SenzaBox







Co vy na to?  
Případně na Hobita? (já na něj to, že zhoubičkovanej mág mě nějak nebavil a skřet albín taky ne, páč to v knížce prostě není, a navíc mi barvou kůže a zploštělou tlamou trochu připomínal Voldemorta, takovej skřetí Voldemort :D
no a Thorin byl až moc naleštěnej fešák, takhle jsem si ho ani náhodou nepředstavovala - ale jinak dobrý a ty tři hodiny vcelku utekly)

48 comments

20. prosince 2012 v 7:57

Kde mam neuroly? Rychle, rychle, srdce busi, ruce se tresou!

20. prosince 2012 v 8:00

Chválím, dobře zvládnuté rozlité mléko.

20. prosince 2012 v 8:23

Jako budiž, no ale i tak...nějak si myslím, že by se třeba základy a etika podnikání měly vyučovat ve škole nebo tak, protože trénovat se na platících zákaznících není až tak úplně košer, že ano...

20. prosince 2012 v 8:33

Nuda nuda, šeď šeď...a ta jakožeděsněvtipná fotka to ještě podtrhla.

A k Hobitovi- jdu na něj mezi svátky do Imaxu, tak doufám, že aspoň to 3D bude stát za to, páč si prostě myslím, že když knížka byla skvělá, film to nemůže nikdy dohonit..a některý knížky se ani zfilmovat nedaj, viz Pán prstenů.

20. prosince 2012 v 8:38

ale jo, furt lepší než další platíčko neurolu.

jen tedy tu vtipnou fotku jsem asi nepochopila, protože pán na sobě podle všech příznaků přeci nemá tmavý makeup. tak mi ta spojitost nějak uniká. nebo je to v tom, že taky na něčem fičí?

20. prosince 2012 v 8:52

časté užívání neurolu slečně/paní asi poškodilo část mozku, kde je uložen smysl pro humor, jinak si tuhle "vtipnou" fotku vysvětlit neumím.

20. prosince 2012 v 9:02

Vypadá to, že neurol konečně zabral :-D! Upřímně? Co jiného na to asi měli napsat, aby zachránili alespoň kousek profesionality? Něco podobného se dalo naprosto čekat. Já myslím, že to všechno dělá ten facebook, asi měla slečna pocit, že komunikuje s kamarádkama, ne s klientem.

Já jsem zatím ani jeden box nezkusila a nemám to ani v plánu. Hory vzorků a nevypotřebovaných výrobků mám doma hory a make-upy nepoužívám vůbec...

20. prosince 2012 v 9:03

no jupí, tohle měli udělat hned (i když se mi vážně nechce věřit, že to psala ta samá zuzana)

Anonymní
20. prosince 2012 v 9:10

Ani jedno sorry, ospravedlnujeme sa. kde su tie casy, ked platilo "nas zakaznik nas pan", teraz ti akurat napluju do polievky ked sa nepozeras...

20. prosince 2012 v 9:19

řekla bych, že alespoň snaha se cení ne? když už se to na tom FB trošku zvrtlo ;-)

20. prosince 2012 v 9:31

chichi:-) Kdyby někdo chtěl ten makeup vyměnit za ten parfém YR, ozvěte se mi na mail, díky:-)...

20. prosince 2012 v 9:36

holky ja mam velkej problem. ja nevim kde se neurol kupuje :-))))nic, jdu fetovat cokoladu asi nebo co :-))

20. prosince 2012 v 9:45

Tak takovou omluvu bych brala.Tvrdí, že pochopili, kde je problém a chlápka jsem moc nepochopila já.
Na Hobit jsem se taky chystala, než přišli bacili.Ale předtím jsem stihla Annu Kareninu a fakt jí doporučuju-užasný a žádná chvála není dost.

20. prosince 2012 v 9:51

Nechci to vztahovat přímo konkrétně na tenhle případ, protože argumenty klientek byly opodstatněné, ale ten FB k tomu fakt přímo svádí. Jsem admin pár větších stránek a po nějaké době tě přestane bavit na komentáře typu: Jděte do pr, de*enti, vy*ebanci, apod, reagovat slušně. Ale Zuza přestřelila :)

20. prosince 2012 v 10:19

Já ještě nebyla :( Nějak není čas...ale třeba se mezi svátky zaštěstí ;)

Anonymní
20. prosince 2012 v 10:42

uz si s tym trapna. vazne. to nemas o com pisat, len si zahlcovat blog nenavistnymi poznamkami? teba ako folowerku by som nikdy nechcela mat. si primitivna a zla. pravdepodbne cely tvoj zivot stoji za nic a sb je jeden z cielov, kde si vylievas svoje skarede vnutro. mimochodom veris, ze krasa zvnutra se prejavuje krasou zvonku? to urcite nebude tvoj pripad. fujky.

Anonymní
20. prosince 2012 v 10:57

Zuzana Válková? Cože? Nepředstavili náhodou na té fotce Zuzanu Mottlovou? Stejně tak i na svých oficiálních stránkách. Nechápu.

Anonymní
20. prosince 2012 v 11:25

Stejně to jsou takový kecy. Fakt tam nemají co dělat žblepty o tom, že nějaké zákaznice někdy byly spokojené a tudíž my, bůůů, ublížení, na tom nebudeme nic měnit. (To je asi jako kdybych si zaplatila dovolenou na Mallorce, dostala pokoj plnej švábů a cestovka mi pak zvesela řekla, co jako chci, že Novákovým taky stačil kemp v jižních Čechách, kde jim teklo do stanu. Takhle se PR nedělá, takhle komunikace nefunguje. Když nemají zájem o zákazníka, ale o tupý ovce, co prostě KOUPÍ, ať pustí reklamu do televize. Sice to něco peněz stát bude, ale tipla bych, že návratnost je víc než solidní.

Anonymní
20. prosince 2012 v 11:29

@Anonymní

Ještě já: jejich koncept prostě není dobrej, ty vizážistky nebo čertví kdo, jim to poradil, že je to takhle dobře, tomu nerozumí, oni dostali cennou zpětnou vazbu, jak to udělat líp a kašlou na to. Vedou si svou, že je to mrzí, ale že to takhle MÁ být. No, prosím, když nepotřebují vydělávat, ať si to dělají po svým, že jo.

20. prosince 2012 v 12:35

@Dejnicka tak mi pak kdyžtak napiš, jaký to 3D bylo :) já bych na to šla ještě jednou a pravě jsem uvažovala i nad 3D, ale nevím ... co jsem totiž ve 3D zatím viděla, tak bylo nic moc (z hlediska 3D zážitku) a na konci už mi z toho šly navíc oči trochu šejdrem, takže celý 3 hodiny si nedovedu moc představit ... ale zas si říkám, že třeba u tohohle už trochu pokročili v technice zobrazení ;)

20. prosince 2012 v 12:37

@balzu nepsala, tamta se jmenuje příjmením jinak :) (tohle je prý někdo nový na komunikaci se zákazníky)

20. prosince 2012 v 12:46

@Anonymní - nemam
- nestesti te to nemusi trapit, protoze ja anonymy nefollowuju
- neverim

jeste naky otazky do interview?

20. prosince 2012 v 12:47

@Anonymní maj prostě dvě Zuzany - a prvni nejspíš poslali na vyladění do servisu .)

20. prosince 2012 v 13:22

@Černá Moora
Hele on je rozdíl ve 3D v normálních kinech a v Imaxu- Imax je pro mě jediný pravý 3D, tam fakt ty "věci" vylejzaj z obrazu, v normálních kinech já nevidím nic, akorát mě tlačej brejle.

20. prosince 2012 v 13:27

@Dejnicka fakt? no tak to jsem netušila, já myslela, že v Imaxu maj třeba jen větší plátno nebo tak :D (tam konkrétně jsem byla jen jednou a to na tom dílu Pottera, co měl ve 3D posledních 20 minut ... ale zas bych kecala, kdybych tvrdila, že těch 20 minut bylo hodně rozdílnejch oproti 2D, spíš takový neurčitě roztřesený ;)

20. prosince 2012 v 13:39

Vtipně se s tím poprali, jsem ráda, že se poučili z chyb ohledně komunikace, musím jim uznat, že tenhle krok se povedl.

20. prosince 2012 v 13:41

@Anonymní Je to hrozná mrcha! A má ráda černý věci...asi je to satanistka, to je jasný!

20. prosince 2012 v 13:58

Aspon že tak nějak uznala chybu, tak snad za měsíc už takové scény opět nenastanou :D
www.nemesisjournal.blogspot.cz

Anonymní
20. prosince 2012 v 14:43

Všichni si kupují světlé makeupy, ty oranžové č.3 a č.4 se prostě neprodávají. Nevím, co pořád řeší. Katka

20. prosince 2012 v 15:14

Co se rýče Hobita, tak jsem na něm byla v úterý v rámci akce 1+1, ale časově jsem stihla jen 3D, které moc nemusím, někdy mám pocit, že mě při sledování filmu bolí hlava nebo mám takový tlak v očích...
Podle mě je to průměr, knížku jsem nečetla, ale doufám, že to bude jak u Pána prstenů, u něj mi první filmy taky přišly nic moc, ale bez nich by nebyl ten třetí, který se mi naopak moc líbil.
Když bylo kolem tolik humbuku, tak jsem zkrátka čekala o trochu více =) Zatím hodně předvídatelné a žádná nová sexy ženská postava :D Ale jak říkám, konečný názor si udělám, až to bude celé.

20. prosince 2012 v 15:54

já nevím. na mě to působí všelijak, jen ne moc upřímně. nemůžu si pomoct..

Anonymní
20. prosince 2012 v 16:01

Mě se Hobit moc líbil, půjdu na něj ještě jednou. A film není jen pohdle knížky Hobit. Jsou tam i věci z ostatních knížek od pana Tolkiena. :-)

20. prosince 2012 v 16:14

týmto si podľa mňa senza box trošinku zavaril ;) tak im treba

20. prosince 2012 v 17:09

Tak názor na Hobita mám úplně stejný :D a kopírka Voldemorta mě, jakožto milovníka Harryho Pottera a všech fantasy příběhů, dosti rozladila při prvním objevení na scéně.. hnusní skřeti se dají vymyslet i jinak no :)

20. prosince 2012 v 18:12

@Haru jo, tlak v očích, tak bych to taky popsala ..
a jinak knížku můžu doporučit :) (zaprvé je oproti PP, kterej je i reálně na tři díly, tenká, a zadruhý se ti pak ten film hned bude líbit víc, protože si budeš bahnit, že tu svojí představu z knížky vidíš i naživo no :))

20. prosince 2012 v 18:18

@Cathia a ten skřet vs Thorin tam fakt někde je? no jestli jo, tak bych si asi měla osvěžit četbu, protože se mi vůbec nevybavuje .. (ale jestli je, tak podezřívám dodatek k Pánovi Prstenů, ten si už moc nepamatuju)

20. prosince 2012 v 18:18

@Baruš El. nožejo :) jsem ráda, že někdo měl stejnej pocit

Anonymní
20. prosince 2012 v 20:16

Tak jestli je tato Zuzana na komunikaci se zákazníky, tak to tedy potěš! Fotka úplně mimo... a k tomu ten "korporátní tón.."

Anonymní
20. prosince 2012 v 21:40

@Černá Moora

Jakej dodatek? On existuje nějakej dodatek? Hodil by sem někdo název (a ISBN), prosím.

20. prosince 2012 v 21:52

@Anonymní tím myslím ty poslední strany u třetího dílu - kde se víc vysvětluje historie a tak :)

22. prosince 2012 v 21:42

já bych to brala, není to zas až tak strašné a podle mě už by se do nich kopalo, i kdyby napsali cokoliv ... tak to prostě berte jako omluvu, paní Z. dostala asi padáka, což si zasloužila a oni se z toho poučili, takže to má ve výsledku dobrý konec a už bych toto téma uzavřela ;)

Anonymní
23. prosince 2012 v 10:21

Nepřijde vám to už trochu přehnané?Dobře, SB přestřelil, ale pořád se jedná JEN o make-up a ne lék na rakovinu.
Lucie

25. prosince 2012 v 16:54

Promiň, ale mě přijde, že se chováš jako typicky český remcavý člověk. Ty žádný senzabox nemáš a stejně se angažuješ do něčeho po čem ti může být leda tak prd. Fakt nevím, že máš chuť a čas řešit něco, co se tě vůbec netýká...

25. prosince 2012 v 19:08

@Emily remcání holt hýbě světem, deal with it (a jinak by měla vědět, jestli jsi ty dva články i četla)

Anonymní
11. ledna 2013 v 10:29

Mě ta odpověď přijde fajn a asi jsem divná, ta fotka mi přijde vtipná. Snaha se cení.

5. února 2013 v 0:48

Senzabox jsem svazovala a diky tomu jsem se k obema clankum dostala via google. Predesla Zuzana skutecne vychylovala az prilis. Tohle mi prijde jako snaha uklidit po nekom (i kdyz takova slabsi. Inu ale vic nebude nejspis.
A doporucila bych vymenit vyzazistku. Soucasna zjevne nezna bronzer. Svetly makeup se bronzerem/tmavsim pudrem nejak da jeste spouzitelnit. Tmavy proste vypada jen smesne, pokud se ovsem nekdo nenalici na vsech viditelnych mistech. A i skrz to by zrovna tenhle odstin pouzitelne nevypadal, nemluve o tom, ze mnohe makeupy maji sklon v prubehu dne tmavnout. (sorry, zakazala si komentare snad 2 hodiny predtim, nez jsem na clanek narazila a tak nejak jsem si nemohla komentar odpustit). Obecne je prilis tmavy i nejsvetlejsi odstin makeupu prokleti mnoha makeupu v drogerii. Mozna tmavsi plet vypada zdravejsi (diskutabilni, zalezi na vkusu), ale ne takhle podivne.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...