Slevový (nejen) shopping report

30. prosince 2012

Nakonec jsem to samozřejmě psychicky nevydržela a omrknout slevy jsem zaběhla. Jen tak na čumendu, páč to stejně bude všude určitě stát za houby - ale mít v tomhle ohledu jistotu je důležitý, že jo :D Bohužel tahle předpověď záhy padla za vlast, ale co už, nejsem žádná Jolanda, tak si s tím nebudu dělat hlavu *mrk, mrk*.



Marks & Spencer má na vánoční (nejedlé) kolekce slevu 40 % a na vánoční jídlo 50 % (tam patří hlavně vánoční omáčky, ořechy, pudingy a plechové krabice se sušenkama).

Iris jsem si stihla za tu dobu používání od minulého nákupního postu fakt zamilovat, ke Guerlainovi prostě skvěle ladí (fanoušci ocení). Na výběr už ale moc nebylo, takže jsem nakonec vzala jen čtyři kousky.



Za plnou cenu jsem ho nechtěla, ale se slevou už jsem nad jeho rozježeností byla ochotná zamhouřit oko. Zvlášť když tam byl ten ubohej siroteček v regálu jedinej, to jednoho zasáhne.




Pokud někde slevy úspěšně plní svou funkci, tak rozhodně v Claire´s. Opravdu dosahují na výloze avizovaných 75 %. 

Zaběhla jsem tam spíš náhodou, ale při pohledu na stěnu s čepicema jsem si hned vzpomněla, že tuhle černou beranici jsem před Vánocema vlastně strašně chtěla - zaprvé je jen umírněně infantilní (ten ksichtík není při nošení zas tak rozpoznatelnej) a zadruhé má úplně skvěle sedící tvar, nečekaně velmi slušivej. Akorát 750 Kč mi přišlo přece jen dost přehnaný, takže jsem se ovládla. Což kdybych neudělala, tak teď asi tluču hlavou o zeď, protože cena spadla na velmi racionálních 270 Kč.




Btw. pro lakovací maniaky by možná byla zajímavá info, že tam mají ty (ne)slavné kuličky na nehty pro kaviárovou manikúru. Balení vypadá v podstatě takhle, ale všimla jsem si jen krabiček obsahujících samotné kuličky, bez toho laku. Barvy určitě černá, stříbrná, multi, ale bylo jich víc. 
Pokud můžu porovnat třeba s těmi od MUA, co jsem viděla nedávno u Rendy, tak kuličky z Claire´s mi přišly drobnější, takže by tím pádem na nehtech vypadaly asi lépe, protože by je rovnoměrněji pokryly. Cena byla, jestli se nepletu, 100 Kč (pro mě osobně jsou nehty s něčím podobným zlej sen, úplně vidím, jak mi to všude odpadává :D ... ale víte, že já jsem ohledně lakování zapšklá bréca, takže klidně směle do toho ;)





V C&A slevy celkem jsou, dost topů/svetrů se dá sehnat kolem 200 - 300 Kč, ale zrovna moc šik ta nabídka není, no ... nebo aspoň mě Céáčko většinou tak nějak nebaví a ani tentokrát to nebylo jinak, z oblečení nezaujalo nic. V doplňcích to bylo ovšem už lepší - tenhle obří snood za 75 Kč jsem tam samozřejmě nemohla nechat :D



Bude se perfektně hodit jako ochrana před krvelačnými vampíry, kdyby se mi je náhodou nepovedlo včas identifikovat a podle pokynů se jim vyhnout (jeden z dárků od přítele, von je holt vtipnej a ví, co praktickýho mi vybrat :D)




Kromě antikristovskýho snoodu tam měli za tuhle cenu ještě spoustu dalších, potom nějaký kabelky a taky ty, teď vcelku trendy, plstěný klobouky (u nich byla sleva z nějakých 700 Kč). Nebyly špatný, ale na mně se mi to nějako nelíbí, připadám si v nich jak zlá mužatka ...

Z neslev mi padl do oka stojan s flanelovými pyžamy - 250 Kč je vyloženě primarkovská cena (ale tyhle se zdají z lepšího/měkčího materiálu). Potisk teda logikou nic moc (slon, čtyřlístek a vánoční pruhované lízátko? eh?), ale pro nákup mluvila jednoznačně tmavá barva, kterou u nich skoro nikdy nevídám (pokud nepočítám zebru) a všechny ty pastelový už mě trochu pruděj (a jo, i tady byly všechny ostatní potisky takový, to je jasná věc).




V Sephoře slevy nic moc, všimla jsem si jen regálu se zlevněnými parfémy, ovšem všechno dost nezajímavej mainstream. Což možná jen tak brblu, protože jsem na tohle zhejčkaná, takže poctivě uvedu, že jsem tam zaregistrovala např. Burberry Body, který je prý docela dost oblíbený.

Po guerlainovské LIU kolekci ovšem pořád ani vidu, což se nakonec ukázalo jako docela štěstí ... kdyby toho nebylo, tak totiž do Marionnaud rozhodně nepůjdu.
Nemůžu si pomoct, ale tuhle parfumerku nějak nemusím. Zaprvé mi je nesympatické, jak je malá (nebo alespoň jsem velkou ještě neviděla) a přesvícená, zadruhé mi tamní prodavačky zatím vždycky přišly mimo až nesympatické. 
Pokud se tohle zkombinuje, tak je to vyloženě zákaznická moora, jelikož jste ve finále na malém prostoru se dvěma nesympatickejma babama, takže nakonec radši rychle utečete, než že byste něco koupili :D jak je to malej tichej prostor, tak je prostě divný si těch bab nevšímat, ale zas co jim říkat, když chcete v klidu zkoušet, že ... prostě taková společensky nepříjemná situace. Sephora je v tomhle zlatá, protože bývá velká a tmavá a zákazníci se tam pohodlně rozprostřou, aniž musí mít divný pocit, že si nevšímají prodavačky metr od nich (která jinam jít nemůže).

Ovšem když jsem tam při cestě kolem zahlídla stojan Guerlainu, po krátkém vnitřním boji jsem se k návštěvě přemohla. LIU byla. Ozkoušeno a must-have se naštěstí nekoná (třpytkovač je samozřejmě pěknej, ale jeden z předchozí kolekce mi fakt stačí). 

Nicméně všimla jsem si, že tam pořád měli vystavené slisované Meteority (které se už nedělají a Guerlainu za to připisuju třetí černej puntík tohoto roku - první dva za Iris Ganache a L´Instant Magic), takže mi to nedalo se nezeptat, jestli je teda ještě mají. Měli, ale už jen 02 a 03 - a já bych zrovna brala jen 01, Mythic. 
V 01 našla jen náplň. Náplň? Tyhle meteority náplně nemají, takže jsem to považovala ze tester. Prý ne, je to náplň. Takže mi ji ukázala, a byla. Jenomže náplň Voyage pudru, že jo :D To je ten za 3,5k ve smaltovaném obalu, nikoli ten, co jsem chtěla.
Což prý nevadí, protože je to stejné a do té mojí černé krabičky půjde taky.

Ach jo :)

Jako neměla jsem vůbec chuť jí vysvětlovat, že to stejné není a do krabičky to nepůjde, protože krabička na náplně není uzpůsobená, takže předchozí vypotřebovaný nepůjde ani vyndat (prodavačka mimo - *check). Nicméně guerlainovské JÁ si duplo, že mu to je fuk a beztak ho chtělo jednou zkusit, takže ať to koukám koupit a neremcám.
Cena byla 585 Kč (názorně vidíte, že ty 3000 Kč platíte opravdu jen za ten krásný smaltovaný obal).


A ne, do tý krabičky to nejde :D Voyage je trochu menší a nedrží v ní. Ale až vypotřebuji zbytky předchozího, tak ho tam přichytím kapkou lepidla, zas je škoda, aby byla nevyužitá.


Co se týče slev, zahlédla jsem jen malý slevový stojánek, a nejvíce se to v něm zlatilo YSL.



V New Yorkeru slevy také žádná sláva, zvlášť vzhledem ke kvalitě ... Pár kusů zlevněných více, ale většina tak těch 30 % maximálně. 
Ulovit se mi podařilo tuhle vánoční skotskou šálu za 129 Kč. Na délku má cca 2 m a je z dost příjemného materiálu, takže potěšilo.






Co se týče dalších obchodů:

Promod - na pěkné věci nejsou slevy nijak ohromující, zase oblígátní třícítka, 50 % měli na kabáty, ale zůstaly tam jen obyč modely, nic z těch, které měly nějaký zajímavý prvek. Větší slevy jsou na boty a kabelky (viděla jsem třeba spoustu černých tenisek na klínu, kdo ještě nepořídil, tak teď má výhodně šanci, nevypadaly špatně, cena myslím nějak 300 Kč)

Zara - 30 % a na výrazně ucházející kousky i méně, zatím to za moc nestojí.

Etam - 30 %, ty jejich pyžámka s chlupatýma bundičkama jsou k sežrání :D kdyby jako vršek byl klasický kabátek a ne tričko, tak do nich jdu

Camaieu - mají slevy snad celý rok - z čehož jim už asi jeblo, takže teď je slevově označen už úplně každý stojan v obchodě - proti tomu nic, jenomže nesměli by tam pak mít prostrkáno i spoustu věcí, co ve slevě nejsou - nic nenaštve víc, než když člověk ve stojanu s údajně 60% slevou najde hned tři pěkné kabáty, na které ovšem, jak záhy zjistí, sleva není vůbec žádná, protože "nezlevněné zboží nemají zvlášť" a pořád stojí trojku - chce to tedy pečlivě prohližet

Reno, Baťa, Humanic - nuda, slevy skoro žádné



Fajn slevu 20 % na jeden volně prodejný výrobek můžete získat v Dr. Max lékárnách - platí pro ty, co mají O2, ale to neznamená, že ho musíte mít i vy při nákupu - stačí, když vám někdo, kdo si ho od O2 nechá poslat, ten slevový kód nadiktuje, při nákupu ho jen řeknete.
Já ho tentokrát využila na Cicalfate, protože mi pomalu dochází (a bez Cicalfate nedokážu žít :D - recenzi už konečně brzo udělám). Se slevou vyšlo na 323 Kč, což je méně, než kdekoli na netu.
(btw. Max pohltil nedávno Lloyds, takže teď bude fakt skoro všude)





Na závěr taková (neslevová) zajímavost. Měla jsem v Globusu nudící se chvilku, tak jsem šla stalkovat místní kosmetiku, což normálně nedělám - a dvě překvápka.

1) Mají tam tuhle řadu z Mrtvého moře od Kawar (neznám - někdo z vás jo?). Vzhledem k tomu, že po bahnu se mi stýská, ale běžně se nikde sehnat nedá (leda objednávat - i když minule mi někdo pod článkem radil, že ho má Manufaktura, což jsem měla výhledově v plánu), tak jsem masku samozřejmě vzala (a jsem hlava děravá, cenu už jen odhaduju - kolem 150 Kč).





2) Zaznamenána Ziaja - poprvé jsem viděla někde naživo, doteď to byl takový můj kosmetický Yetti .)

Nemají ji všechnu na jedné hromadě, ale podle druhů - takže sprcháče mezi dalšími sprcháči, krémy mezi krémy atd. Původně jsem chtěla něco zkusit, ale vždycky když jsem si přečetla složení, tak mě chuť opustila - asi jsem zrovna prožívala nějaký dočasný přírodní záchvat :D nebo nevím, ale parabenů se mi tam zdála fůra, a u těch krémů zase hned v čele glycerin - což je jasné, že po tom bude pěkná pleť už kvůli němu a avizované rostlinné výtažky už nic moc za úkol mít nebudou ... nějak jsem holt byla negativně naladěna vůči tomu plácat na sebe glycerin s parabeny ... do příště se to určitě zlepší :D






Jaké jsou vaše zážitky ze slev? Ulovili jste něco slušného?



49 comments

30. prosince 2012 v 8:35

Ppěkný článek!:)
Zvu tě na giveaway. ! theabouteverything.blogspot.cz

30. prosince 2012 v 8:38

Já a slevy nic moc. Ulovila jsem jedno obyč černý tílko za 70 Kč a boží šedý triko s neonově růžovou krajkou - nelíbí se nikomu kromě mě :D. Jinak jak jsem včera tu antikristí šálu viděla v C&A na Zličíne, hned jsi mě napadla ty :D.

30. prosince 2012 v 8:39

mrk, mrk! mě to děsně štve - když jdu nakupovat a něco chci, taky si nic nekoupím a když jdu "jen na čumendu", utratím vždy majlant :D
v čepce bych tě chtěla vidět, neumím si jí na hlavě dost dobře představit :D
pyžámko je ovšem boží, a Ziaja taky - já na kamenný obchod ještě nenarazila :(
a ze slev jsem ještě nic neulovila, byla jsem na lovu jen chviličku, to začne!

30. prosince 2012 v 9:21

pěkný přehled, škoda, že se mnou nikdo nechce zajet do Brna na slevy :(
no, aspon usetrim.

Jinak to bahno KAWAR mám, psala jsem o nem post a zaradila jsem ho to top produktu. Pouzivam toto bahno misto masky na oblicej. Koukala jsem se totiz, ze ma uplne stejne slozeni jako jejich maska (tedy lisi se v posdni slozce) a pritom je asi 3x levnejsi!!!

30. prosince 2012 v 9:33

Včera jsem šla do Vaňkovky a Olympie s tím, že si nakoupím hrozně moc věcí, no a jak to tak už bývá....koupila jsem si jen 3 věci -sáčko, sukni a peněženku, shodou náhod všechno v černé :D
A s těma slevama v Zaře máš pravdu, za moc to nestojí, třeba za chvíli půjdou s cenama níž...

30. prosince 2012 v 10:00

Iris řada je hodně povedená. Jsem zvědavá, jestli se mi z ní ještě podaří něco ukořistit, na slevy se hned tak nedostanu:(
Etuda v Marionnaud na téma Guerlain ze strany zákazníka už tak moc zábavná nebyla, ale za ten Voyage určitě stála! :)

30. prosince 2012 v 10:33

No páni, tak tohle je opravdu super článek :) Takové nmě baví :) Já byla necíleně omrknout slevy v Libereckém OC Nisa, no, slevy všude, kam se podíváš, v C and A měli asi 3 stojany se svetrama, ale vzhledem k tomu, že jsem dlouhodobě (asi měsíc :D) ve fázi hubnutí, a míním v tom pokračovat, takže si počkám tak do předletního období, kdy si konečně budu moct něco koupit na sebe.. Každopádně z tvého nákupu mě nejvíce zaujala řada IRIS z Marks and Spencer, dále pak šátek s křížema z C and A, Vampýrská bible :D, flanelové pyžamko, i když je fakt, že by se mi líbil spíš jiný vzor, pak ta věcička od Gurleaina (jde nějak mimo mě, takže opravdu nevím, co to je :)) a nakonec Ziaja, na kterou se už nějakou dobu chystám :) Moc hezké úlovky :)

30. prosince 2012 v 10:44

Súpr :) Jsem pak zvědavá na recenzi toho pudru :)

30. prosince 2012 v 10:45

Také jsem včera byla v obchodem a jediné co se mi strašně líbilo, byla bunda v Orsay, vstoupila jsem kvůli tomu, že na výloze měli 50%slevy a tak, no bunda samozřejmě ve slevě nebyla s tím, že je to nová kolekce a tu do slevy dávat nebudou, tak jsem si ji nekoupila, ale nemůžu na ni zapomenout :-D takže možná ještě dnes pro ni zajedu :) A cestou se stavím do Marks & Spencera, protože ty slevy mě zaujaly..

30. prosince 2012 v 11:29

já byla v Brně v Olympii a čekala jsem od toho teda víc :( koupila jsem jen 2 trička, šálu a psaníčko ... z čeho jsem byla ale úplně v šoku byl Next - tolik lidí v jednom obchodě jsem v životě neviděla! je tam malinký obchůdek, a to ještě půlka je dětské oddělení, no a tam bylo asi tak 60 lidí!!!! slevy tam měli super, kdyby tam nebyla fronta minimálně na dvě hodiny, tak si tam nakoupím (hodinky za 200kč, sada náušnic za 99kč, svetříky za 300kč ...) nejvíc vybrakované byly ty dětské věci, tam byly naprosto prázdné stojany, bylo to fakt vtipné :D a ty hádky ve frontě u pokladny taky, no na moje nervy nic moc ... škoda toho, páč už se tam zase dlouho nedostanu :(

30. prosince 2012 v 11:53

Ta čepice je boží! Jinak souhlasím s Tebou ohledně Marionnaud, to je fakt tragédie...odnesla jsem si jen jedny stíny a to jen proto, že prodavačky byly fakt nesympatické a pořád na mě čuměly a já tohle fakt nesnáším...

30. prosince 2012 v 11:58

jak projíždím tvůj článek, mám chuť jít na nákupy a taky si něco pěkného, co by mi udělalo radost pořídit, bohužel do Prahy se dostanu až kolem třetího... Od Ziaji jsem dostalo to tělové máslo- přírodní oliva a nemůžu si ho vynachválit

Anonymní
30. prosince 2012 v 12:05

Nepamatuješ si za kolik byl ten Burberry parfémek? Levnější než na netu asi ne, že?

Supr článek :)

30. prosince 2012 v 12:15

To pyžamo máááám taky!!! :D:D Vzor bych brala na něm taky trošku jiný, ale podobné pyžamo jsem chtěla už dlouho a tohle za tu cenu se mi zdálo super :) Každopádně je hoooodně teplé, ale moc příjemné!! Co se týče slev tak já se ani nikam nechystám ... momentálně nic nesháním a hlavně šetřím na nějaký chytrý telefon takže takhle no :)))
http://angellovely-things.blogspot.cz

30. prosince 2012 v 12:19

V Olo slevy nicmoc, čekala jsem to lepsi... Ulovila jsem akorát triko, svetr a kabatek plus nějaký blbosti...

30. prosince 2012 v 12:22

Kawar bahno doma máme! musí se nahřát v tupě a pak ho naneseš kam chceš :)

a ty meteoritky bych brala taky! ale kuličky, strašně se mi to lííbííí.. :D :D a teda jako 3000 platit za krabičku, to je teda síla :D :-/

30. prosince 2012 v 13:25

Bože! ten ,,snood" jak říkáš s křížema a ta knížka mě uplně uchvátily! sakra a já se do prahy dostanu až ve středu a to na mě nezbyde vůbec nic, jsem z toho děsně naštvaná!! sakra sakra :D

30. prosince 2012 v 13:34

@Kamča Hrbáčová to už je pomalu takovej nákupní Murphy :D
čapku zkusím blesknout i na hlavě ;)

30. prosince 2012 v 13:40

@Meduňka-B no že se nestyděj, bych jela nakonec asi sama ;)

to ráda slyším, na post se podívám - oni tady měli jen pár věcí (pamatuji si ještě mýdlo a nějaký krém), takže jsem moc na výběr neměla, ale stejně bych vzala čisté bahno, já předem připravené masky z takových věcí (třeba i jílu) nemusím

30. prosince 2012 v 13:46

@tuttobene no kdybys z ní chtěla něco konkrétního, tak se ti po tom můžu podívat a pak případně poslat ..

30. prosince 2012 v 13:49

@Sarah děkuju :)
věc od Guerlaina je pudr :) (Meteority jsou jinak jen rozjasňovače, ale zrovna tohle je spíš pudřík na celoobličejové použití)

30. prosince 2012 v 13:53

@Lada Váňová vidíš, Next jsem zmínit zapomněla - ale jen jsem tam proběhla, protože právě - taky mrňavý a ještě většina věci na děti - jinak s těma je to vtipné :D co jsem slyšela, tak Next je pro některé české matky takové Burberry :DD aneb kdo nemá alespoň něco od Nextu, tak je na pískovišti úplná nula :DDD no a když v Nextu začnou slevy, tak prý stojí fronty i před obchodem a pak se o to rvou - no prostě sranda :D se divím, že tam ještě něco zbylo a ty stojany nebyly jak po náletu kobylek všechny ;))))

30. prosince 2012 v 13:54

@Lucy (benita) možná mám jen smůlu na prodejny, ale jo no :)

30. prosince 2012 v 13:56

@Lady bohužel vůbec nevím, fakt bych kecala (při takovém dotazu si vždycky říkám, že jsem to měla vyfotit, aneb obrázek za tisíc slov, musím na to příště myslet :)

30. prosince 2012 v 14:07

@Natálje já to možná i tupě nanesu :DD

jo no, ona ta krabička je fakt spíš pro nadšence, většinou je to vykládáno nějakými dost drahými komponenty, proto ta cena ... ale jinak nic, bez čeho by člověk a jeho pudr nemohl existovat :)

Meteoritky kuličky jsou děsně roztomilé (a prý ta krabička je dělaná podle nějaké z doby Marie Antoinetty), ale jinak jsou celkem neužitečné :D fakt spíš na ten pohled, na viditelné vylepšení tváře jsou lepší ty lisované verze (i na kuličky bude brzo recenze, tohle musím prostě jednou pořádně objasnit ;)

30. prosince 2012 v 14:10

@Christina Deneuve šál tam měli ještě spoustu, určitě ji ulovíš :) a zrovna po téhle asi moc dračka nebude (jinak hledej ji v doplňcích primárně v hromadných slevových bednách, kde budou i další šály)

30. prosince 2012 v 14:14

ta šála z C&A je dokonalá! Ale u nás v Brně ji určitě mít nebudou, jak psala slečna výše, slevy v Olympii opravdu nic moc..a o té Sephoře ani nemluvím :D Na fb inzerovali velké slevy -50%, dokonce - 70% a pak měli zlevněných pár dárkových kazet s nudnými parfémy :/ :D

30. prosince 2012 v 14:20

všetko je úžasne! hlavne sa mi páči ten lak ;)

30. prosince 2012 v 15:19

@Černá Moora

šála líbí, ve kterym ca jich měli tolik, at jdu na jisto? dík

30. prosince 2012 v 15:41

Kawar znám, maj to u nás v Albertu a patří to k něm dražším značkám.. ale mají myslím jenom jakési bahno a sůl :)

30. prosince 2012 v 16:53

guerlain meteority za 500? no to jdi teda někam...doufám, že meteority ještě někde splašim

30. prosince 2012 v 17:33

Tak tím úvodem jsi mě dodělala.... :D Jolando :D
Taky jsem se tuhle vydala na nákupu, že nic nepotřebuju, ale sestřenka jo...výsledek? Sestřenka koupila za 180Kč, já za 1500 :D

30. prosince 2012 v 17:39

Kawar jsem viděla ve Schleckeru v Bílé Labuti - už si brousím zuby na bahýnko :-P

30. prosince 2012 v 17:51

@balzu Letňany a Harfa (a INF nahoře píše i Zličín)

30. prosince 2012 v 17:53

@Eiwen no co jsem viděla v Sephoře, tak to je asi všude stejné :D fakt jen jeden stojan s parfémy u vchodu, jinak jsem si ničeho dalšího nevšimla

30. prosince 2012 v 17:54

@Alice vida, tak v Albertu bych to teda nečekala - kdo si tam proboha chodí kupovat bahno? bych chtěla vidět :D

30. prosince 2012 v 17:56

@Jája ale jen ta náplň, ostatní stály stejně, na Guerlaina jsem slevy neviděla (resp. na tom stojanu měli od něj jednu rtěnku ve slevě, kauf :D)
ale každopádně se po tom podívej, protože jestli chceš kuličky, tak tohle je uživatelky příjemnější a navíc se to tak netřpytí

30. prosince 2012 v 20:02

Díky za článek, já jsem po slevách ještě nebyla (částěčně hlavně proto, že jsem teď mimo Prahu, i když u nás v MB by se jistě nějaké ty slevy také našly) a upřímně se tomu dost bráním, protože jsem schopná si danou věc koupit už jen čistě proto, že je ve slevě, ačkoliv ji vlastně nijak akutně nepotřebuju a ve finále tak utratím i tolik, kolik by mě stála byť jen jedna dražší věc, kterou právěže zase akutně potřebuju a na kterou díky slevovému nakupování už nemám (dává to smysl?:-D).
Díky tvému přehledu tak vím, že do obchodů vlastně ani nemusím pospíchat, protože nic zajímavýho pro mě tam asi nebude.
Pravda je, že už před Vánoci jsem ukořistila v Orsay šaty za 400 Kč, které jsem měla vyhlídnuté už v říjnu za plnou cenu, ale kvůli barvě jsem do nich nešla (ale za poloviční cenu už mi zas tak nevadí, že jsou modré, byť by černá nebo tmavě zelená byla lepší). :-)
Jo a to pyžamo mám taky jen v bílém provedení a je naprosto super, na zimu jako dělané, zejména pro zmrzliny.;)

30. prosince 2012 v 21:43

@Černá Moora
to doufám!já teda pojedu do c&a na chodově, tak budu doufat že jí tam taky uloviiim!drž mi palce! a tu knihu bych taky brala, uvidím jestli seženu :D, přej mi štěstí ať na mě ve středu něco zbyde, do tý doby si nervama ukoušu nehty

31. prosince 2012 v 21:12

@Harmony dává - "sice to nepotřebuju, ale když to je s 80% slevou, tak to tady přece nemůůůůžu nechat, to bych byla blbá" :D
jj, tohle je kritický moment, člověk se musí ovládat a nakupovat jen věci, který potřebuje, nebo by se stejně výhledově chtěl pořídit ... ale je to těžký :D

Anonymní
1. ledna 2013 v 10:16

Antivampire šálu mám též, Kawai kosmetiku kupuju v hnusodrogerii Schlecker (teď je to, tuším, Teta) :-)

1. ledna 2013 v 20:46

@Černá Moora
Jé díky za nabídku:) Už jsem zaúkolovala kamarádku. Přece jen to má ke mně blíž a pošty netřeba:)

4. ledna 2013 v 20:57

Teda, to jsem netušila, že se dá sehnat i náplň do meteoritů za 585 Kč! To je super:) Když to zkouším hledat na netu, tak i ta náplň stojí přes 1000.. to nebylo ve slevě? To se budu muset někde mrknout, to bych brala, po meteoritech už delší dobu toužím :)

5. ledna 2013 v 0:10

@Pastelka vůbec netuším, ale asi jo, protože se mi to fakt zdá podezřele levný - žádnou slevu tam sice vyznačenou neměli (na regálu bylo pořád nějakých 3400 Kč za komplet balení), ale v šupleti pak našla tuhle náplň a když zkontrolovala cenu v počítači, vypadlo 585 Kč.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...