To neuhádnete - VÁNOČNÍ INGLOT

14. prosince 2012




Článek jsem chtěla publikovat už včera, ale poté, co jsem viděla další tři se stejným tématem, tak jsem si řekla, že to počká do dneška, nerada bych někomu způsobila akutní intoxikaci Inglotem ;)

Jako ostatní blogerky, které o Inglotu napsaly v posledním týdnu, i já jsem dostala pozvánku na představení jejich vánoční nabídky (za kterou Inglotu velmi děkuji :)

Musím říct, že v lepší dobu přijít nemohla, protože svému černému holátku z Ladyboxu jsem tak jako tak měla v úmyslu pořídit vhodný zimní kabátek na míru v podobě palety z Inglotího Freedom systému. 





Je třeba říct, že jsem tam byla poprvé - bylo to výhledově v plánu, ale Chodov mám trochu z ruky - skoro celou trasu Céčka (všichni, kdo nemají Prahu za humny, teď mají asi velkou chuť mě za tenhle kec nakopnout, já vim :D ale víte jak, kdybyste, jako já, měli jinej nákupák mnohem víc při ruce, nakonec by se vám taky nechtělo nijak pravidelně dojíždět do jinýho, kterej je půl hodiny metrem ... navíc v metru teď v zimě nepříjemně táhne, brr ... haha, tak jo, konec monologu rozmazlený pizdy, než někoho vážně dožeru hned na začátku :D)

Vzhledem k tomu, že jsem tam teda byla poprvé, samozřejmě jsem tou širokou nabídkou byla nejdřív trochu omráčena, a nevěděla jsem, co zkusit dřív - a ačkoli jsem tam nakonec strávila určitě tak hodinu, ani ta zdaleka nestačila na vyzkoušení všeho (nestačila ani na vyzkoušení půlky, pokud mám být konkrétnější ;)





Takže pár dojmů z toho, co jsem testnout zvládla, a co mě zaujalo.

Nalepovací řasy. Sice je nenosím, ale kdybych někdy potřebovala rychle něco spešl, vím, kam skočit.



Make-upů mají opravdu spoustu, ale ty bohužel patří k tomu, co jsem nezkoušela vůbec (k nákupu jsem ale dostala vzorečky jednoho jejich bestselleru, takže to bude napraveno ;). Zato pudry, vidíte v pozadí, jsem  omrkla a najde se tam pár moc pěkně světlých kusů.



Rozjasňovače.
Nj, jsem nepoučitelná - sice se nejsem schopná donutit tekuté používat, ale stejně nad nima všude óchám. První největlejší je klasická stříbřitá, moc povedená, bez třpytek, jen lesk (v podstatě stejný typ, jako Becca, kterou jsem nedávno nabízela).





Pigmenty.
Vzhledem k mému nebarevnému líčení to není něco, co bych musela mít, ale na pohled jsou ty barvy prostě skvělé (nejvíc mě zaujaly červené a třpytkaté - a z třpytkatých jednoznačně nejvíc ty, co vypadají jako nastrouhaný drahý kov - textura je fakt děsně zajímavá, ještě jsem podobnou neviděla).






Rtěnky. 
Nic, na co bych byla odborník, ale pigmentované mi přišly moc pěkně. A celkem uvažuju o pořízení některé z "bílých", které tedy nejsou sytě bílé, ale dělají jen takový jemný bílý lesk (něco jako rozjasňovač viz výše), použití přes barvu by mohlo být zajímavé.
Lesky - zkumavkové jsou krajně roztomilé.




Laky.
Kdo hádá, že o tomhle vám moc nepovím, hádá správně ;))
Ale lak kupodivu bude asi jedna z věcí, kterou příště pořídím (aneb po pár letech si koupím zase nějaký nový :D). Ne tedy z těch, co mám na fotce, ale z kávových, které byly jinde, a vidět tam bohužel nejsou (každopádně moc pěkné neutrální barvy).



To, co mě zajímalo nejvíc, tedy Freedom system.
Princip asi nemá cenu nějak zvlášť opakovat, určite ho znáte - vyberete si prázdnou paletku a tu si naplníte odstíny a produkty podle svého výběru - v nabídce jsou rtěnky, stíny, korektory, vosky a stíny na obočí, tvářenky a pudry.

Do paletky ke stínu z Ladyboxu jsem chtěla jeden bílý, ale z těch všech jsem si musela vybrat zrovna takový, který je momentálně vyprodaný .. no nic, aspoň mám důvod k další návštěvě ;)



Freedom pudry.
Další věc, do které půjdu - zaprvé na ruce dělaly úžasný glowy efekt, zadruhé mi přišly i docela krycí.


 
 Ano, i mě zaujaly stíny z Noble kolekce - i když pouze teoreticky, stříbrná mi děsně nesluší - takže jsem je swatchla alespoň vám, jsou krásně syté a krémové.




A tím vším se navíc můžete nechat i profesionálně nalíčit! :) Jedna slečna tam zrovna zkrášlována byla, můžete ji vidět na první fotce.



A teď už ke speciální vánoční nabídce.




Zaprvé si (resp. spíš někomu) můžete pořídit dárkové poukazy.
 



Druhou možností je koupě některého z kosmetických setů za zvýhodněnou cenu - ušetřit můžete až 30 % oproti ceně, kterou byste zaplatili při pořízení produktů v setu zvlášť.

Typy produktů v setu jsou dané, kdežto odstíny si můžete zvolit zcela podle svého vkusu



SET NAILS - cena 590 Kč
- 2x lak na nehty 
- pilník na nehty
- odlakovač
- top coat






SET LIPS - cena 690 Kč
- rtěnka
- rtěnka Lip Duo
- FM tužka na rty





SET EYES - cena 790 Kč
- řasenka pro objem a délku řas
- FM oční linka
- 2 ks očních stínů z Freedom System
- Freedom System paleta




SET MIX - cena 990 Kč
- lesk na rty
- řasenka pro objem a délku řas
- 3 ks oční stíny z Freedom System
- tvářenka z Freedom system
- paleta EB z Freedom system





SET FACE - cena 1390 Kč
- YSM krémový podklad
- AMC rozjasňující krém na obličej a tělo
- krémový korektor,
- AMC krycí rozjasňující tyčinka
- pudr z Freedom System
- paleta na pudr z Freedom System





SET MAXI - cena 1690 Kč
- FM oční linka
- FM tužka na rty
- rtěnka Lip Duo
- lak na nehty,
- řasenka pro objem a délku řas
- 2 ks oční stíny z Freedom System
- tvářenka z Freedom System
- pudr z Freedom System
- paleta EBP z Freedom System





A v případě, že máte Inglot dál než jednu trasu metra, můžete si všechny produkty v nabídce objednat i na dobírku - podrobnosti najdete v albu na Facebooku Inglotu.




Co jsem si odnesla já, vidíte tutoť - paletu na stíny a paletu s korektorem a voskem a stínem na obočí - komu nevyhovují načervenalé odstíny obočecího pudru u Elfu a Benefitu (mně třeba ne), můžu Inglot doporučit všema deseti, mají k výběru krásně studené barvy.





Jinak mi to ještě nedá nevyjádřit se k personálu - v komentářích pod některými Inglotími články jsem ohledně něj četla pár výtek (že byl nepříjemný a nevěnoval se), no, já můžu říct, že si vůbec nemůžu stěžovat - blonďatá slečna, kterou jsem potkala (na první fotce líčí zákaznici), byla velice příjemná, když mě něco k produktům zajímalo, ochotně vše vysvětlila, ale jinak se s informacemi a radami nijak nevnucovala, což opravdu oceňuji - samozřejmě je to na preferenci každého, ale mě třeba vůbec nebaví, když se v parf na něco ohledně produktu zeptám, a informátorka pak u mě stojí jako čestná stráž a chce zpětnou vazbu a dál si o tom povídat ... příp. mi za každou cenu radit s odstínem apod.


No, a to by ode mě bylo asi všechno, co za postřehy k Inglotu máte vy? :)

20 comments

14. prosince 2012 v 1:21

Ty pizdo jedna, tak jsme pizdy dvě :D. Táhne tam jak sviň. Já tam jela v neděli radši o pár minut delší trasu busama. Bo nádherný výhled na zasněženou Prahu a netáhne tam. Většinou.

14. prosince 2012 v 1:42

@Lucifrid :DD jako v Letňanech tam pouštěj ještě mráz se Sibiře, peklo, v tý stanici by se mohl úspěšně chladit alkohol na Silvestra pro celou Prahu.

14. prosince 2012 v 1:50

Pojd mi!! Zkousela sis gelovy linky?

14. prosince 2012 v 5:31

tolik druhů řas a odstínů stínů :))) super!

14. prosince 2012 v 7:47

@Černá Moora
Jj, tam když musim, tak mam předem osypky. V neděli jsem chtěla ušetřit trochu čas, bo busem by to bylo minimálně o půl hodky, tak jsem to vzala z Čerňáku na Palmovku metrem navečer. Jako měla jsem sto chutí jít za řidičem, ať zavře ty okénka (nikde otevřený nebyly), bo na mě šíleně foukalo a byla mi zima :(. Ale v tramvaji jsem si taky užila. Asi předloni jsem jela od Pankrácké věznice, kde v zimě když padne sníh, není jisté, že to pojede. Venku dýchám, leze ze mě kouř a já chcípu. Vlezu do tramvaje a zavřou se dveře, já dejchnu a kouř ještě větší a kosa, že se poseru. A netopí. No těch 20 minut bylo utrpeni, to fakt Sibiř byla. Jsem napsala svou první stížnost na DPP. Prověřili, neshledali nic špatného. Jak jinak.

14. prosince 2012 v 9:09

Taky jsem byla včera lehce v šoku z množství návštěv blogerek v inglotu :D Nám zas v Plzni v tramvajích a busech topí tak strašně moc, že mi bylo už párkrát na omdlení :D člověk si nevybere :D
http://nemesisjournal.blogspot.cz/

14. prosince 2012 v 10:12

@SJ nn, nezkoušela (a jestli myslíš ty z Noble kolekce, tak ty bohužel ještě neměli vybalené, když jsem tam byla)

14. prosince 2012 v 10:37

v Brně taky netopí, v tramvajích je kosa. a jo, vy jste byly pozvané, já si říkám proč už po páté vidím sety z Inglotu:D já bych asi stála dvě hodiny u rtěnek, jak vidím tu fotku

14. prosince 2012 v 12:45

heheh :-) i ty brute? :-)))) mas skvele fotky!

14. prosince 2012 v 13:30

Super přehled:) Mě zaujala ta nová limitka Nobble, tak se na ní asi někdy zajdu mrknout:)

14. prosince 2012 v 13:39

inglot milujem úplne žeriem proste INGLOT-- je správna voľba ;)

14. prosince 2012 v 16:18

Mám otázku na ty stíny z Noble kolekce - jsou opravdu krémové nebo klasicky pudrové?

14. prosince 2012 v 16:25

já už to ani nemůžu číct, já chci taky! :D

14. prosince 2012 v 18:21

@ClaireM ale v takovym pripade aspon jdou otevrit okynka a tim to poladit - se zimou se toho na druhou stranu moc nevymysli :D

14. prosince 2012 v 18:22

@Violets jj :))no rtěnek byl hafec, ještě, že je nepoužívám :D

14. prosince 2012 v 18:30

@Blondýna čéče, zrovna fotky mi upřímně přijdou ne moc povedený, foťak si tak nějak ostřil, jak se mu zachtělo:D

14. prosince 2012 v 18:31

@Mila de Illusoire když jsem tam byla, tak ještě neměli ty linky, škoda, ty bych narozdíl od stínu třeba upotřebila

14. prosince 2012 v 18:32

@viennettka jsem to blbě napsala - jsou samozřejmě pudrové (tedy ne krém, jako třeba korektor), ale barevně hodně syté, takový ten měkký lehce mazlavý (nebo jak to říct) pudr, do kterého jednou šmátneš a máš přesně tak sytý odstín, jak je vidět na swatchi

15. prosince 2012 v 8:35

@Černá Moora Trošku jsi mě zmátla, takže děkuji za upřesnění, v tom případě minimálně dva z nich potřebuju :-)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...