Vánoční film tip

22. prosince 2012

Pokud byste se o svátcích náááhodou nudili, mám tady 3 filmové tipy.
Samozřejmě zase ze Severu, já už pomalu nic jinýho ani nesleduju ;) Pokud nepočítám seriály - kde mi teď ubyla Gossip Girl, a ačkoli mě poslední dvě řady nebavily, tak to bude fakt nezvyk, holt za těch 6 let to člověk bral jako samozřejmost ... finále naštěstí nebylo špatný, až teda na Lily, jejíž návrat Mr. Slizákovi jsem naprosto nepochopila.



Takže co si pustit v případě, že ...

1) ... se budete chtít zasmát

NAPAPIIRIN SANKARIT

V totálně zasněžený vísce někde ve finský pustině prudí holka svýho kluka, aby došel koupit digibox, na který mu dá i potřebných 50 euro. Týpek se ale cestou pro něj staví v místní hospodě za kámošema, padesátku rozmění a digibox jaksi nepořídí. Což ji vytočí. Takže mu dá ultimátum - buď ho přinese do druhýho dne do rána (kde na něj vezme, ji nezajímá), nebo je konec. Začne se teda odehrávat dost zábavná road movie jedný mrazivý noci.
Tenhle film bude myslím dost bavit i vaše drahé polovičky, resp. tak bych si to tipla, páč tři týpci a jedna prudivá saň, že jo ;)

btw. záběry na nekonečnou lesnatou krajinu topící se v závějích jsou naprosto úžasný











2) ... vás nasere rodina

RODINNÁ OSLAVA

Pusťte si tohle, a vaše rodina vám okamžitě bude připadat skvělá a dokonalá.

Doporučuju moc nečíst komentáře na ČSFD, ať si nezkazíte pointu, což by byla škoda. Stěžejní okamžik filmu (ke kterýmu se schyluje v závěru traileru) mě šokoval v podstatě úplně stejně jako hosty na oslavě (fakt jsem to nečekala), taková rána z čistýho nebe - a přesně za tohle tady ten film je: emoce - v týhle oblasti píše fakt slušně.






3) ... máte rádi Lásku nebeskou a jste zvědaví na její nesluníčkovou verzi

DOMŮ NA VÁNOCE

Vánoční příběhy zase trochu jinak.





Pokud by vám to nestačilo, dva tipy na vánoční filmy najdete i v tomhle loňském film tip postu.


Viděli jste něco z toho? Jaký vánoční film byste doporučili vy mně? A jak se vám líbilo finále GG, pokud jste koukali?

4 comments

22. prosince 2012 v 13:44

Neviděla jsou žádný z toho, ale ten první a poslední mě zaujal, na to bych se ráda podívala:) A finál GG jsem ještě neviděla, mám před sebou ještě dva díly, ale už teď jsem smutná, že to celé skončí..

22. prosince 2012 v 16:31

to že se dala dohromady s Williamem mě taky dost zarazilo :D kdyby tak věděla děvčica :D jinak mi taky vadilo, jak to rychle ukončili.. mohli to troška rozvést ty svatby :/

22. prosince 2012 v 20:56

tipů na filmy není nikdy dost, přijde mi že mám všechno už zkouknuté... Ale ani jeden z těhlech filmů jsem neviděla, tak až se budeme s přítelem válet v posteli a budeme mít chuť na film, určitě si vzpomenu na nějaký co tu máš v tomhle článku

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...