Výherce Inglotí soutěže a vánoční btw.

25. prosince 2012

Výhercem se stává ...




Tradičně přikládám i video z losování přes random:





Jinak doufám, že si vánoční svátky užíváte přesně podle svého gusta :) 

Já se přiznám, že včerejší generálka na první jarní den mě vůbec nepotěšila a dost mi vánoční náladu (kterou jsem ještě předevčírem díky sněhu měla v odpovídající hladině) zkazila. Tvářila jsem se na to takhle nějak.



Když jsem večer šla s Kousavkou, tak bych navíc v té londýnské mlze čekala spíš Jacka Rozparovače než Santu, ehm. Nepotkala jsem teda naštěstí ani jednoho. Ale hned mě napadlo, že pravoslavné lednové Vánoce mají z hlediska načasování přece jen něco do sebe - zaprvé by v tu dobu deset stupňů (nebo co to bylo za teplotu z pekla) nejspíš fakt nehrozilo a zadruhé nákupy dárků by vzhledem ke slevám byly mnohem zábavnější ... takže si dám asi lednové repete :D

A do té doby si sníh a mráz budu alespoň vizualizovat ... ;)




 


 
 

 
 




Co se týče materiálního hlediska, tak mimo dárků mě včera fakt hodně potěšila úplná blbost, a to to, že jsem při hledání stuhy nečekaně našla náhradní knoflík ke svému oblíbenému kabátu :D Už jsem ho odepsala jako neexistující a pomalu plánovala, jak budu muset všechny vyměnit, z čehož jsem neměla vůbec radost, co si budeme povídat.

Dneska mě už o něco méně potěšil Kousavka, který utekl bez vodítka a rozhodl se, že nejlíp se mu bude pobíhat po silnici, a pračka, která odmítla vypouštět. Oboje naštěstí dobře dopadlo - Kousavku nic nepřejelo, protože zrovna nebyl moc provoz, a u pračky se Ponožkový skřítek, který v každé takové žije, rozhodl, že mi dá opožděný vánoční dárek v podobě ponožky ve filtru, který stačilo k opětovnému rozběhu vyčistit. Každopádně doufám, že zítra to bude už klidnější :D

A jak se Vánoce zatím daří vám? Dostali jste nějakou kosmetickou fajnšmekrovinu? Nebo něco, co jste vůbec nečekali?

18 comments

Anonymní
25. prosince 2012 v 19:15

Neočekávaný dárek ne, ale očekávaný poukaz do Sephory potěšil :-)

25. prosince 2012 v 19:18

přijeď si pro sníh na Moravu! ale taky už nám taje..:/

25. prosince 2012 v 19:19

Ponožkového skřítka doma taky máme, ale naštěstí ne v pračce, která je odepsaná i tak :D ale v mém pokoji, kde se mi z topení záhadně ztratila jedna ponožka :/ :D Jinak co se týče Vánoc, tak dárek, který jsem opravdu nečekala, byl "kosmetický" kufřík, červený, který stejný (akorád že šedivý) táta běžně používá na nářadí :D Taže to mi opravdu vyrazilo dech :D A ty jsi dostala jaký nečekaný dárek? :)

25. prosince 2012 v 19:46

Já se přiznám, že si dárky stejně nejraději vybírám sama :) takže letos jsem se domluvila s mamkou, že jí nedám prachy na nájem a za to si něco koupím pod stromek :)))

Dostala jsem ale pár milých překvápek, takový ty drobnosti typu roztomilý ponožky, laky na nehty, diářek, sprcháč a tak, co mě vždycky potěší snad nejvíc :)

25. prosince 2012 v 19:47

Jinak, u nás v Brně Ježíšek přání bílých vánoc sice vyslyšel, ale je to megaloman, přidal k tomu i tunu bílé mlhy a kurevský náledí jako bonus :-)))

25. prosince 2012 v 20:07

Kosmetické překvapení zažil spíš můj manžel. Ten mi koupil kosmetiku od e.l.f., ale jelikož jsem ji vybírala já, tak až pod stromečkem zjistil, co že mi to nadělil. :-) Ráda si dárky vybírám sama, už od té doby, co jsem jako puberťák dostala růžovej svetr s vycpávkama a límečkem a musela ho nosit. :-D
allthatgems.blogspot.cz

25. prosince 2012 v 20:20

Achjo, nevyhrala jsem. Jdu brecet ;(

25. prosince 2012 v 21:24

@Sarah asi se přes zimu přestěhoval do teplých krajin :D
heh, ale aspoň to bude bytelný ;)

já bohužel nic, překvápka se u mě nějak moc nekonaj

25. prosince 2012 v 21:26

@ATG (All That Gems) růžovej svetr s límečkem a vycpávkama? něco mi říká, že u značný části blogerek by se to dneska chytlo :DD (bohužel)

25. prosince 2012 v 22:25

Tak to je krásný dodatečný vánoční dárek, udělalo mi to velkou radost, děkuji! :-)

26. prosince 2012 v 2:19

Ponožkožrouta mám doma taky. Žere hlavně liché ponožky. Na vánoce jsem dostala celkem předvídatelné dárky, které ale potěšily. A co se týče kosmetiky - objednala jsem si prosincový i lednový Ladybox, tak se těším. Aspoň si budu moci zpříjemnit učení ve zkouškovém období hýčkáním se nějakou příjemnou kosmetikou. Jinak Tvé články se mi líbí. Máš hezkou češtinu a při čtení se i zasměji.

26. prosince 2012 v 7:28

maličkosti udělají většinou největší radost,viz knoflík - super :))
krásný obrázky

Anonymní
27. prosince 2012 v 16:33

Nečekala jsem, že při procházce 23. prosince najdu venku svoje nové modré kožené rukavice, které mi týden předtím zřejmě vypadly z kabelky v naší ulici.
Někdo je našel a položil u sloupu na elektrický rozvaděč. Nikdo je neukradl... Zvláštní... Strašně mě překvapilo...

28. prosince 2012 v 23:40

Já dostala soustu malých milých maličkostí, největší radost jsem měla asi z kalendáře s krtečkem a z diáře Moleskine. No, aspoň je vidět, že můj Ježíšek dbá na to, abych si svůj čas řádně rozplánovala... :D A kosmetická fajnšmekrovina žádná, ani ponožky :(

29. prosince 2012 v 17:15

Jé, to s tím knoflíkem mě rozesmálo! Je strašně hezký, jak dokážou potěšit maličkosti a né jen veliké dárky. :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...