Mrazíkův pytlík (aka Ladybox leden 2013)

19. ledna 2013

Kdyby Nastěnka dostala od Dědka Morozka beauty box, vypadal by určitě nějak takhle.
A Marfuša by jí ho samozřejmě záviděla, vyjela taky pro jedno vydání a ... vrátila se Senzaboxem a v něm by měla dvoufázovej odličovač od Ryoru (což by si říkalo o dobrovolný naběhnutí na berlu Mrazilku, že jo), ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice.




Ladybox tentokrát poprvé doručoval kurýr, což u mě osobně proběhlo líp než s poštou, páč ta to fláká, a balík bych tak v tuhle chvíli asi ještě neměla. Kurýr měl teda trasu zrovna ráno a dopoledne (vyhovovalo by mi to spíš večer), ale druhej den jsem to už nějak pošéfla.

Každopádně, tentokrát jsem byla pevně rozhodnutá nenechat si zkazit překvapení z rozbalování časnejma recenzema (u mě je tohle fakt strašně důležitá část celý boxo-záležitosti, s předem známým obsahem by mě to prostě tak nebavilo), takže jsem dva dny preventivně nelezla ani do news feedu, ani do čtečky (resp. tam jen na mobilu, kde nevidím načtený úvodní fotky). Ale jako říkám, že to chtělo dost sebeovládání :D Nicméně snaha byla korunována úspěchem a fakt jsem obsah netušila (trošku mi to zkazila jen Rendy, páč ta už do nadpisu článku proflákla, že to je pytel a ne krabka, stejně jako já teď, ehm .))
 



První reakce po rozbalení byla, že to je děsně kjůt (což není teda moc sofistikovaný, občas si říkám, že mě ten net fakt negativně ovlivňuje ve vyjadřování - nejvíc si to uvědomuju třeba ve chvíli, kdy mi někdo vypráví něco OMG LOL a já mám chuť mu na to říct OMG LOL, protože by to bylo fakt přiléhavý, ale nemůžu, páč dotyčnej by nejspíš vůbec nepochopil, co to do prdele plácám. no nic).


Balení se mi tedy líbí, je děsně kjůt.
Že to není krabice mi nevadí, jak už jsem psala minule, za chvíli bych to fakt neměla kam dávat, jako hoarder skončit nechci. Navíc se klidně vsadím, že krabice bude už příště.

Co se obsahu týče, všichni měli tentokrát stejný, až na věc od Cosm´etika.

O téhle značce slyším prvně, plusko - i v tomhle je totiž podle mě smysl beauty boxů, ukázat v kosmetice relativní novinky. Je to bio značka a má italský certifikát ICEA (o certifikátech bude post příští týden, už mě ty zmatky v tom, co je přírodní a co ne, trochu pruděj, a mám potřebu se vyjádřit .))

Já našla pálenou tvářenku.




Lépe už se personalizace skoro povést nemohla - pokud jde o typ výrobku, je to za 100 %, ale odstínově jen za 50 % - je to taková tmavší růžová až terracotta, sama jednu v takovém odstínu cíleně mám, ale už delší dobu ji skoro nepoužívám, protože jsem si mnohem víc oblíbila čistě růžové růže.

Koukala jsem na jejich webovky, a vyhovovala by mi určitě lépe jednička.



Ale to je vlastně fuk, protože tohle bylo opravdu příjemné překvapení - tvářenka je totiž úplně úžasná. Akorát je blbě označená - není to totiž tvářenka, ale plnohodnotné kombo tvářenka + rozjasňovač. Barví, ale přitom nemá třpytky a dělá krásný jednolitý rozjasňovací efekt.




Na rovinu říkám, že jejich stojan bych fakt dost ráda někde potkala (a koupila si tu růžovou, nejspíš :D). Jenom z netu se mi objednávat nechce, tohle by prostě chtělo ošahat (navíc mě celkem zaujaly i jejich pudry). Koukala jsem, že by ji snad měli mít v Biooo v Kotvě, no, dotaz na FB to jistí.





Lesk od Yves Rocher.
Přítomnost téhle značky v boxech je vlastně fajn, protože mě aspoň neustále utvrzuje v tom, že nedělám chybu, když tam nechodím, což ve finále šetří peníze.
Lesky mám ráda, tenhle dokonce i pěkně vanilkově voní (žádná chemka), ALE (jistě, to přijít vzhledem k první větě muselo) chuťově je to špatný ... taková chuť nechuť, ale nepřehlédnutelná a dost divná.





Řasenka od Lumene.
Tahle finská značka byla v mejch rannejch nácti takovej můj kosmetickej high-end - skoro nikde ji neměli, měla pěkný obaly a ještě exotickej původ. Oblíbenej jsem měla hlavně pudr, byl pěkně světlej. No a pak nějak úplně zmizela. Až nedávno mi ji připomněla Veve (která tedy taky bohužel někam zmizela, škoda).

Její přítomnost v Ladyboxu mě tím pádem potěšila (a návrat do droge bych viděla dost ráda - třeba taková Miss Sporty by jí mohla uvolnit místo).

Po pár vyzkoušeních můžu konstatovat, že je fajn, drží, natáčí, je pěkně černá, nemaže se.

Problém je akorát to, že já prostě nejsem moc vhodnej člověk na recenze řasenek - řasy mám přirozeně natočený, celkem dlouhý a potřebovaly by akorát zahustit, což mi ale žíly zas až tak netrhá - prostě jsem schopná se namalovat stejně přijatelně skoro čímkoli, ať je to řasenka za dvě stovky, nebo za litr (když už mi něco nevyhovuje, to musí fakt bejt kus shitu - což je u mě třeba Maybelline, never ever).

p.s. i tak ale mě a mé nevděčné řasy jedna řasenka v poslední době nečekaně dostala (recenze bude)




Mimochodem, konečně jsem se rozhodla přestat tápat, a podívala se, jak se Lumene vlastně vyslovuje - a trochu zklamání, žádná jazyková fičura, vyslovuje se to prostě Lumene :D





LAK L´Ambre. 
Kdo mě čte dýl, tak ví, že já a laky máme dost odtažitej vztah (schválně přemejšlím, kdy jsem se naposled nalakovala něčím, co je na nehtech i vidět, a fakt nevím - pár měsíců zpátky).

I tak jsem ale ochotná vzít nějaký pěkný základní odstíny na milost. A třeba i ten neonovej v prvním Ladyboxu mě bavil. No, tohle bohužel není ten případ.

 

 Nejvíc mě drtí jeho balení, který se sem snad muselo propadnout časoprotorem z kruhu pekla devadesátejch let - rádoby luxusní logo (včetně toho, že není na laku kvůli tmavý barvě k přečtení, nesnáším), levná zlatá, čtyři fonty písma na krabičce, který se k sobě nehoděj, odvážná proklamace "sense of elegance", kdyby to náhodou někomu nedošlo, a ještě kytičkový zdobeníčko po stranách. 
Jeho odstín je taky děsnej - řídce růžová se třpytkama (který jsem odvážně půjčila malíček a zjistila, že to nějak ani neschne).

Prostě kompletně creepy. Úplně ho vidím v arzenálu Irénky, než vyráží s Bohóšem ven.

(a kdo žádnou takovou negativní evokací vůči tomuhle laku netrpí, tak adresu do mejlu, ráda ho pošlu o stolek dál)





Krémy od Mary Cohr - neznám, zkusím, ale podle složení nevím, nevím ... první tři místa voda, glycerin, silikon - jasně, bude to pěkně vyhlazovat, jinak to ani nejde, ale pochybuju, že to vyhodnotím jako něco, za co bych chtěla dávat patnáct stovek (ale i to je pozitivní zjištění, poznat i značky, které člověka můžou nechat chladným).






Nicméně zakončíme pozitivně - hydrofilní olej Saloos, levandule.

Záležitost, která byla fakt trefa. Padl mi do oka v listopadové recenzi u Lejdy a chtěla jsem ho rozhodně prubnout, takže když na mě vypadl z pytlíku, dost mě potěšil.

A ještě víc mě potěšilo, že odličuje fakt skvěle - i momentální řasenku, se kterou má micelárka trošku problém (ale do očí bych jí to samozřejmě neřekla), dá dolů raz dva. Navíc skvěle voní.
Pokud na něj v průběhu testování kůže nějak negativně nezareaguje, bude na brzkém kuplistu.





 A dál tam byly ještě letáky (ta modrá rádoby sexy špulda s oranžovou tvářenkou je ta od laku - špaténka i tady, no).






Celkově hodnotím tohle balení Ladyboxu jako povedené - tvářenka je dost super, řasenka a olej taky. Navíc oceňuju, že tentokrát nebylo žádné mazadlo, přestože to bylo na úkor toho, že krabice byla menší a hrozilo, že někdo bude remcat, že je to "nějaký malý".
Na další se rozhodně těším.

Co vy - objednali jste, neobjednali? Jak vám sedl obsah? A který box vezmete příště?

43 comments

19. ledna 2013 v 16:46

Já musím přiznat, že jsem se do toho laku zamilovala :D.. Mám ho na nehtech a vypadá vážně krásně a schnul rychle :).. Jinak celkově mě pytlík potěšil.. Určitě si objednám i únorový :)

19. ledna 2013 v 17:00

Haha, Marfuša a Senzabox, tak to bylo fakt dobrý!:D Mě taky nejvíc potěšil ten saloos:)

19. ledna 2013 v 17:06

Úvod článku mě rozsekal :D Už jsem to psala asi tisíckrát, ale zbožňuji tvůj styl psaní a tvoji osobnost, kterou do článků maximálně dávaš :)
Ten pudr mě úplně strašně moc zaujal. Ráda bych ho někdy vyzkoušela.
Bože... kdy už konečně přijde SenzaBox?? Asi už jsem na kosmetice megazávislák... :D

19. ledna 2013 v 17:18

já měla z tohohle obsahu fakt radost. místo tvářenky jsem měla krásný bronzující pudr. na ten olejíček jsem dost zvědavá ještě, jestli mi bude vyhovovat :)
mimochodem já už o jiném boxu než Ladyboxu neuvažuju :)

19. ledna 2013 v 17:20

objednala jsem, ale z obsahu jsem zklamaná. :-( místo tvářenky (kterou bych našla doopravdy moc ráda) mám od stejné značky korektor... nu což o to, že další korektor opravdu nepotřebuju, ale já hlavně nepotřebuju korektor, kterej přede mnou už musel na milion procent minimálně jeden člověk otevřít! fakt hnus!!! z ničeho dalšího odvázaná nejsem, takže už ani nevím jestli si další Ladybox (Ladypytlík) objednám. Krabičku s předem ochmatanou kosmetikou za 300kč prostě nechci. :-(

19. ledna 2013 v 17:24

já jsem z té řasenky zklamaná :( sice krásně odděluje řasy a prodlužuje, ale po tom, co jsem přišla domů a podívala se do zrcadla jsem málem šla zabít všechny, co mě ten den viděli a neřekli mi, že vypadám jak panda :( obtisknuté nahoře, odpadané dole - katastrofa! a to jsem z ní měla největší radost :( ... po krému na oči mi sice žádné fleky nenaskákaly jak jsem si myslela, ale celou noc mi slzely oči, takže to taky nebude asi žádná hitpoška ... dále jsem našla kompaktní make-up a jaksi nevím co s ním, páč štětec nevlastním a rukama do něj rýpat se bojím ... jediné, co mi teda udělalo radost je saloos, půjdu se po něm mrknout do drogérky, odličuje krásně a překvapivě jsem po něm neolezla ani se nesloupala - aspoň něco pozitivního na závěr ;)

19. ledna 2013 v 17:37

Mě fenomén Ladyboxu zatím úspěšně nechává chladnou. Ale ráda čtu recenze.. :), možná se nechám časem ukecat.
S odličovači a obličejovými oleji saloos jsem ale maximálně spokojená a mohu je jen doporučit. Odličovač máme tento levandulový, oleje pak já růžový, mamka opět levanduli.
No a závěrem mi prosím nerušte MissSporty - nebo alespoň jejich korektory.. zatím jsem nenašla který jiný by mi vyhovoval :)) Ostatní z jejich sortimentu mě netankuje :D

19. ledna 2013 v 17:38

LB opět zklamání a nic moc, já fandím SB :-)

19. ledna 2013 v 17:40

Zatím boxům odolávám, ale ráda o nich čtu. Z téhlé zásilky bych brala tu tvářenku - vypadá fakt dobře...

19. ledna 2013 v 18:15

Za mě super. Měla jsem v boxu nějaký divný stíny, ale povedlo se mi vyměnit je za tvářenku, takže totálně spoko.

A který box vezmu příště je jasný, zařekla jsem se, že SB ode mne neuvidí už ani korunu.

19. ledna 2013 v 18:35

já se ukecat konečně nechala a objednala jsem si tento, svůj první, Pytlíček mě trochu zklamal, ale je vážně kjůt, takže beru na milost. Akorát mě strašně mrzí, že nemám tu tvářenku! protože stíny jsou sice fajn, akorát mám nějakou podivnou zlatou barvu a tvářenku bych využila více :-/ Jinak s lakem souhlasím. Za 10 kč u vietnamců ten stejný.

19. ledna 2013 v 19:05

@Lili.en no jestli chceš ještě jeden ... :D stačí říct

19. ledna 2013 v 19:06

@Mila de Illusoire kdyby tam bylo plný balení, tak bych se nezlobila :D

19. ledna 2013 v 19:07

@by_Jitulikaaa no tak to nepotěší ... a nebylo to je třeba odřené od obalu nebo tak? (každopádně kdybys jim napsala, třeba ti ho vymění za nepoužitý, mám pocit, že reklamace řeší celkem vstřícně)

19. ledna 2013 v 19:09

@Lada Váňová hmm, tak to si musím dát bacha, já s ní v mokru ještě nebyla, uvidíme
ad make-up - měla by tam být houbička (alespoň u takových věcí bývá :D), kdyžtak seženeš v droge, ale chápu, že to není už úplně vono

19. ledna 2013 v 19:11

@Silvie_ART žejo, úplně ho na tom stánku vidím :D (ale v devadesátkách)

19. ledna 2013 v 19:13

Reklamy + popisy výrobků Lumene mě spolu s Mumínky úspěšně dostaly přes prvních deset lekcí finštiny :) I když sama značka je pro mě tak jako ok, barvy dekorativky nic moc nápaditého, pleťovka taky jak co, ale pamatuju si, že mi vyhovovalo jakýsi to jejich zázračný sérum s vitaminem C.
Mě nejvíc zaujal ten olej od Saloos, oleje místo krému používám v zimě už docela dlouho, ale těch odličovacích jsem se pořád bála...teď jsem konečně přesvědčená, že ho musím mít

19. ledna 2013 v 19:14

Já momentálně boxy nekupuju žádný, ale mám sem jen strašnou potřebu napsat, že miluju tvoje články :)

19. ledna 2013 v 19:36

@Černá Moora
žádná tam není :( leda kdyby se přede mnou skrývala v nějakém super tajném prostoru :D chci si počkat, až LB spustí výměnný systém a pokud to bude fungovat, tak jej zkusím vyměnit za tvářenku, kterou všem závidím :( a ještě k tomu laku - dívala jsem se ze zvědavosti na ty jejich stránky a přijde mi to jako katalogový prodej (něco jako Avon), podle fotek a popisků :D

19. ledna 2013 v 19:55

@Eiwen hehe :) (olej ti bude určitě vyhovovat, odličuje fakt dobře)

19. ledna 2013 v 19:56

@Dashulka :))) (já tvoje taky ale! :) (jsme si pěkně polichotily :D))

19. ledna 2013 v 20:04

Ty mi zas dáváš, Mrazík a Marfuša :D.

Já jsem spokojená a v podstatě mám stejné názory jako ty.

19. ledna 2013 v 20:38

v Biooo v Kotvě ten stojan určitě mají, myslím, že jsem tam viděla ty pudry, zbytek si netroufám tvrdit najisto. ale ta tvoje tvářenka je vážně pěkná :)

19. ledna 2013 v 20:55

Obvykle jen články čtu a nekomentuju, ale tentokrát musím něco taky přidat... tohle byl můj první balíček krásy (možná i na dlouho poslední) a potěšil mě moc. Hlavně teda pálený bronzer, ten jsem si tajně přála :) Laky používám taky většinou takové ty "přírodní", ale myslím, že tenhle odstín je sexy :) i když na mých lámavých a třepivých nehtech nevydrží pěkný snad ani dva dny. A musím se k tobě přidat - plné balení odličovače od Saloosu by mi taky nevadilo, je fakt skvělý :)

19. ledna 2013 v 20:59

Tak tvářenku ti nepokrytě závidím, protože já jsem měla tekutej korektor v docela nehezkém odstínu, na blogu mám fotky... Ach, jak já jsem doufala v tvářenku, ale co, není to přece o tom, dostat to, co si přeju :o) Jinak řasenka mě docela dostala, ani jsem to od takového kartáčku nečekla :o)

19. ledna 2013 v 21:33

úvod mě zase rozsekal :) ty nikdy nezklameš :)) jinak máme podobné pocity. tvářenka je skvělá, odstín trefili skvěle a lak mě taky nenadchnul. tyhle odstíny jsou úplně mimo mě! a ty devadesátky v tom taky vidím, když se na něj víc podívám :)

19. ledna 2013 v 22:11

@Černá Moora
Děkuji za nabídku, ale myslím, že mi bohatě stačí jeden :)..

20. ledna 2013 v 2:44

Já dostala se světlou pletí bronzer v odstínu 003 :D ale kupodiu mi -zdá se - sedí! :-O Jinak spokojenost....lak je ok (žádný zázrak, s balením jsi to trefila :D ), olej super, krémíky se hodí pro nouzi, ale řasenka...
Nejdřív se mi nezdál ten kartáček, málem jsem si s tím vypíchla oko :D Ale výsledek se mi líbil. Co se mi už tak nelíbilo, byl můj vzhled, když jsem přišla domů :-O Hrůza děs!!! Nevím jaký má ta řasenka smysl, když nevydrží ani 4 hodiny a udělá vám z očí dva monokly...za plnou cenu bych vraždila!

20. ledna 2013 v 10:58

Mě tento "box" nijak moc neohromil. Pořád to není ono, ale jde vidět, že se ladybox zlepšuje. Já dostala vydání se třemi tělovými mléky a zatím jsem vypotřebovala jen jeden. Ale i tak si asi počkám na další vydání. :) Jinak moc povedená recenze :)

anasglamour.blogspot.cz

Anonymní
20. ledna 2013 v 11:43

Opět jsi téměř jediná, u koho jsem si článek o Ladyboxu přečetla celý a fakt mě bavil.
Ty hydrofilní oleje zkrátka nemají chybu!

20. ledna 2013 v 15:21

sexy špulda :D ty mě dostáváš :DD

20. ledna 2013 v 20:12

Já měla místo tvářenky make-up, ale je na mě až moc světlý, takže právě trčí v mé Giveaway :)

Anonymní
21. ledna 2013 v 10:13

Tak mě ladybox definitivně otrávil svou komunikaci se zákazníky, čekám stále na svůj box.... psala jsem jim, že v klientské sekci je uveden jako objednaný, ale víc samozřejmě "nevidím" a mail o objednávce mi nedorazil. "Jitka z ladyboxu" mě osvětlila, že je nutné box "platba převodem" platit předem (jsem pdole Jituš asi úplně tupá) - asi si nepřečetla, že mi nedošel hlavně mail o objednávce a vůbec nepochopila pointu. Závěr - box se neomlouvá ani omylem, ale rád vysvětlí základní principy evidentně hloupým zákaznicím. Iva

22. ledna 2013 v 11:24

Mě tyhle "boxíky a pytlíky" nijak nenadchli a nejsem příznivcem, každopádně ta tvářenka mě hodně zaujala, vypadá dost dobře...

22. ledna 2013 v 18:06

Ten úvod se ti fakt povedl:-). LadyBoxy ani jiné neodebírám, já bych se stejně nevydržela nepodívat na internet:-)

22. ledna 2013 v 21:25

Pytlík sice nemám, ale musím konstatovat, že se jim tento měsíc opět povedl a Ladybox tak u mě na plné čáře vede. Mooro, bezvadnej článek, miluju ten tvůj styl psaní!

22. ledna 2013 v 23:27

@nonysek Tak ty bronzery od cosm'etiky nejsou číslovaný podle tmavosti, ale podle odstínu, nejtmavší mi přijde jednička.
A ta řasenka, byla jsem nadšená z efektu, ale padá pod oči fakt hrozně, nechtěla jsem tomu uvěřit a zkoušela jsem ji tři dny za sebou, ale výsledkem byla pokaždé panda a fakt mě to mrzí, četla jsem na ní jen chválu :/

23. ledna 2013 v 17:44

zaujímave veci sú tam :)

PODTE NA NASU GIVEAWAY http://aj-ro-na.blogspot.cz/search/label/Giveaway

25. ledna 2013 v 16:50

Já jsem tedy ráda, že jsem si lednové LB neobjednala, krom těch dvou vzorků bych nic nevyužila - nechty si nelakuji(vadí mi, lam mi vydrží max 2 dny), tvářenku bych nevyužila, když vylezu do mrazu, tváře mi zrůžoví i bez tvářenky, leda bych chtěla být jak Marfuška. Lesků na rty mám asi 7 a z toho 4 nepoužité, balzámů 8 (zásoby k vánocům od sestry). Řasenku mám zrovna novou od Estée lauder + mini od Dioru a nepotřebuji, aby mi prošla. Zbývá už jen olej, který bych možná využila. Výsledek: využila bych pouze vzorky, ale dát za ně skoro 300? Ne dík!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...