Guerlain - Meteorites: kompletní přehled

10. února 2013

Jestli žádné Meteority ještě nemáte, rozhodně nějaké potřebujete.

A protože pro někoho, kdo si na zkoumání Guerlainovských kolekcí vyloženě neujíždí, může být v jednotlivých druzích Meteoritů trochu zmatek, udělala jsem pár přehledů, které objasňují, co je co a co to dělá.

Pokud bych měla nějaké doporučit, tak by to byly jednoznačně lisované rozjasňující (přehled č. 1).
Proč?
Fakt je pro mě strašně těžký to říct, jo, zvlášť když Guerlaina miluju, jak miluju, a nikdo normálně nesmí pronýst křivýho slova, jinak bude boj ... ale prostě ... klasický koule se děsně třpytěj. Klasický myslím stálá kolekce, ne limitky (i když, ty většinou taky :D). Ty třpytky jsou velký a viditelný a s nanášením se musí dost opatrně, páč jak to přeženete ... tak budete na slunci vypadat jak Edward Cullen. Ve stínu to tak patrný nebude.
Ok, někomu to třeba nevadí ... mně jo, neudělám nic. Takže koule jsou spíš taková věc pro make-upový hračičky, lisovaný pudr je o dost praktičtější a taky dělá jinej (mně třeba lépe vyhovující) efekt.

Navíc krom toho, že se koule třpytěj, tak dost lidí bude tvrdit, že je na obličeji vůbec nevidí (možná až na ty třpytky), a že je to francouzskej předraženej piece of crap ... což je ale částečně křivý nařčení - ony totiž být vidět nemají. Mají pleť barevně sjednotit do sametova a porcelánova (čehož si ovšem např. u odstínu č. 1 všimnete leda, když jste na něj dost světlý, jinak neuvidíte vážně nic) a vhodným množstvím třpytek mají zajistit odraz světla, který vytvoří nenápadně zářivou pleť (ale žádný prasátka).

Není to
- čistě matující pudr
- tvářenka
- ani rozjasňovač

Úkolem Meteoritů je prostě pleť vylepšit do stavu, kdy bude vypadat přirozeně dokonale.












Krom výše zmíněných je běžně k sehnání ještě cestovní verze kuličkových Meteoritů, vypadá takhle (ale je třeba říct, že je to úplná zbytečnost a ještě pěkně drahá).


A Terrynka mi v komentářích svým dotazem připomněla ještě tuhle věcičku z r. 2000 s názvem Météorites Palette Touch - což nebyl pudr, ale multifunkční cestovní paletka pro líčení tváře: 2 korektory (ty menší kolečka) a 3 barevná líčidla pro tváře, rty a oči.




A pak ještě existují fajnšmekroviny z duty free, třeba takovéhle:





Dvě poslední jsou z webu, který se zabývá kosmetickými zvláštnostmi dostupnými jen na letištích, docela zajímavý :) http://beauty-free.co.uk/



No a to by bylo v téhle části celé, v další vám ukážu svoje Meteority a ještě přidám nějaké postřehy. Původně jsem to chtěla udělat do jednoho postu, jenomže nakonec mi přišlo, že by to bylo asi moc dlouhé, a většina by se znudila v půlce ... tl;dr, známe ;)


Tak co, už nějaké Meteority chcete? Pokud máte - jak vám vyhovují?

96 comments

10. února 2013 v 8:42

Tak tenhle článek jsem si ráda a s chutí přečetla:-)

jak vidím ty obrázky a nebo v obchodech limitky, tak bych smozřejmě nejradši chtěla úplně všechny:D, což je v konfrontaci s realitou pro mě neuskutečnitelné. Kor když vezmu v potaz, že to vůbec ae vůbec neubývá:-).

Sama mám novou cestovní verzi meteoritů, balení se mi neskutečně líbí:-), a starou verzi Beige Chic:-).
Obojí miluji:-)

10. února 2013 v 8:43

Díky! :) Ten přehled je fajn, webovky jsou též zajímavé (díky za tip!), škoda, že to tam rovnou neprodávaj :3

Anonymní
10. února 2013 v 8:47

Konecne!! tohle jsem potrebovala :-) a zduraznit, co to neni :-)

10. února 2013 v 8:55

A co je tohle - http://www.dutyfreecentral.com/tbcart/pc/Guerlain-Meteorites-Palette-Touch-p91082.htm#.URdR8_JDA7Y
a tohle - http://londonprettyboy.wordpress.com/tag/meteorites-perles-dor/ ? :-)

10. února 2013 v 9:11

Hezky shrnuto, díky. Mám klasické meteority od vánoc a a já prostě žádný efekt nevidím :-( Dala jsem je už na prodej, ale pořád mám pochybnosti, jestli jim nemám dát ještě šanci.

10. února 2013 v 9:14

Ke koupi meteoritů už se chystím nějký pátek a jsem ráda, že jsem se k tom dosud neodhodlala. Nejsem velkým příznivcem třpytek, tudíž by pro mne "koule" byly asi zbytečnou investicí. Spíše dám natvé doporičení a sáhnu po lisovaném pudru.

10. února 2013 v 9:15

Pro tu verzi s pouzdrem na zipy bych vraždila !
Meteority mám slíbené darem, takže přehled mi přišel velice velmi vhod, děkuji :-)

10. února 2013 v 9:16

@Ann

Hm, já tam ty třpytky vůbec nevidím, tak teda nevím, kde je chyba?

10. února 2013 v 10:11

Ahoj Mooro, mám v plánu objednat tyto Meteorites, pokud jsem dobře přečetla a přeložila jejich užití, tak se nanesou na celý obličej, a pro zvýraznění lícních kostí a nosu pak ještě přitlačím :-D ... je to tak... nemám s nimi žádnou zkušenost. Podle velikosti mi asi vydržej do konce života.

http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Meteorites-Perles-Du-Paradis---Sparkling-Illuminating-Powder-53g

10. února 2013 v 10:29

Super článek, tohle mě zajímalo.Zatím žádné nemám.

10. února 2013 v 10:31

@viki
Pravdou je, že jse meteority nikdy na tváři neměla, ale spoléhám na pravdivé informace v tomto článku, kde jsou třpytky zmíněné :)

10. února 2013 v 10:33

@Ann
je možné, že jso vidět opravdu jen na jasném denním světle. ale nemohu posuzovat, jak říkám, sama jsem je nikdy nezkoušela, vycházím jen z článku.

10. února 2013 v 10:36

moc pěkný přehled :) btw. co říkáš na tu nejnovější jarní kolekci kuliček? v Sephoře se už objevila :)

Anonymní
10. února 2013 v 10:41

@viki
mám ty Dragon a není možné ty třpytky nevidět, jak jsem na denním světle a nedej bože zasvítí sluníčko, podívám se do zrcadla, říkám si že je to až moc třpytivý

10. února 2013 v 10:52

Moc pěkný článek, ovšem nejvíce mě pobavilo to s Edwardem :D :D

10. února 2013 v 11:02

Chci! Už dlouho. Ale pořád nevím, jaké pořídit...mně se vizuálně líbí koule, ale třyptit se nechci. A prý ti slisované jsou násobně drahé než koule? To by mi zase bylo líto platit strašně moc peněz navíc za hezkou smaltovanou krabičku (nebo z čeho to je). Takže jsem se pořád nějak nerozhodla :)

10. února 2013 v 11:03

Nějaký bych si ráda pořídila ale pořád váhám jaký, jelikož s nimi žádné zkušenosti nemám :) Díky za super článek :)

10. února 2013 v 11:08

Tak tenhle článek jsem zhltla najednou a těším se na pokračování...
Já totiž ty perly nutně potřebuju, ale tak nějak jsem si nebyla úplně jistá, jaký přesně. Díky tobě jsem už dřív vyloučila klasický koule, ale otazník stále ještě visí nad Voyage a Pressed powder. Voyage se zatím zdají býti favoritem, akorát jsou teda pekelně drahý díky té eňo ňuňo škatulce... :)

Anonymní
10. února 2013 v 11:17

Takových článků bych ráda víc. Je bože! Ty obaly, ty krabičky, bože!♥

10. února 2013 v 11:21

Já fakt uvažuju o těch nových "rajských", tak uvidíme... :)

Anonymní
10. února 2013 v 11:21

Díky za článek, Mooro. Ale ježto jsem něco jako kosmetický analfabet (ač se to snažím změnit), tak vůbec netuším, jestli se perly nanášejí třeba na klasický pudr, nebo prostě jenom na pleť běžně připravenou pro líčení...? Může mi to někdo vysvětlit? Perly jsem dostala k Vánocům, ale nějak si s nimi nevím rady. Používala bych je ráda, jen zkrátka nevím, jak na to... Díky moc! Martina

10. února 2013 v 11:31

Tolik nádhery najednou! Jak já miluju ta jejich balení... Ale přiznám se, že jsem měla bordel v tom které jsou které.. Nad limitkama na různých blozích slintám pokaždé, letos jsem KONEČNĚ majitelkou jedněch koulí (Teint beige) a je pravda, že efekt není extra viditelný, ale taky po nich nechci změnu barvy, pohlaví ani nic podobně obskurního. Sjednotí, provoní... a jsou hebké. I když někdy mám pocit, že se zbytečně moc lesknou:( (ale když ty koule samotné se mi líbí o moc víc než lisované) Veronika

10. února 2013 v 12:01

Nádhernej, zábavnej, skvělej článek Mooro. :) Děkuji za kvalitní počtení, M.

10. února 2013 v 12:13

@AnonymníLimitky jsou opravdu hodně třpytivé (měla jsem dvě), perly ze stálé kolekce jsou mírně třpytivé, vidět to lze na slunci, nebo pod lampou, za normálního denního světla ne.

10. února 2013 v 12:15

Já jsem s perlami spokojená, ale nějaký kompakt bych si také chtěla pořídit. I když pochybuji, že někdy dám takové hříšné peníze za Voyage. Jak jsem ale psala výše limitky jsou o mnoho více třpytivé než základní kolekce.

10. února 2013 v 12:20

já si meteority přeju strašně moc! teď čekám na novinku od Elfu (kuličková verze) a pokud mi budou vyhovovat, asi budu vážně uvažovat o Guerlain :D a i když říkáš, že jsou slisované lepší, pořád mě nějak více lákají ty koule :D asi jsem zatížená na Edwarda :D

10. února 2013 v 12:36

Myslela som si, že by som ich asi nevyužila, aj keď som si ich priala veľmi veľmi... Po tomto článku som presvedčená o tom, že ich životne potrebujem :D

10. února 2013 v 12:45

@Color Beam mi povídej, vidím balení Meteoritů, který nemám, a už bych klikala na příhoz, peklo :D fakt si u toho musím říkat, že bych to nikdy nevypoužívala, tak to nesmím kupovat, ale je to těžkýýýýý :))))

10. února 2013 v 12:45

@Haru tjn, ty zipový bych už měla v košíku:D

10. února 2013 v 12:49

@Vesper.L
Tak to budu muset počkat na sluníčko a vyzkouším znovu. Je pravda, že jsem zkoušela za šera :-)

10. února 2013 v 13:05

nemám meteority, díky za článek, jak se to přesně používá přes makeup? nebo můžu i na pleť bez makeupu? jenže píšeš, že to není rozjasňovač a já myslela, že jo a pudr nepoužívám, tak jsem z toho jelen. ač se mi moc líbí, tak to vypadá, že je nepotřebuji :(

Anonymní
10. února 2013 v 13:20

Ahoj,
bylo by super, kdybys doplnila, kde se to dá sehnat nejlevněji, nebo i složení. Dík

10. února 2013 v 13:20

@Bald and pale to první je taková sada korektorů, docela stará, naživo jsem ji snad nikdy neviděla (ale do postu ji můžu doplnit)
to druhé je kolekce holiday 2010, je v tom přehledu limitek

10. února 2013 v 13:22

@viki jakože nevidíš třpytky v těch kuličkách? není možná, jsou tam :) (fota budou zítra)

10. února 2013 v 13:31

@Duhová kočka to je limitka pro letošní jaro a imo bude použitelná nejlépe jako tvářenka a rozjasňovač, na celý obličej spíš ne, leda hodně lehce :)

10. února 2013 v 13:32

@Rendy že ji asi chci :) je to jumbo velikost a tím, že je spíš tvářenka/rozjasňovač než klasický finishing pudr, mě dost láká

10. února 2013 v 13:33

@In your face! ten lisovaný klasický (co doporučuju) stojí normálně, drahý je jen voyage kvůli obalu

10. února 2013 v 13:34

@Spiced Chocolate spíš pressed :) nad Voyage budu frfňat v pokračování :D

10. února 2013 v 13:38

@Anonymní perly ze stálé kolekce jsou finishing ppowder, takže poté, co kompletně vytvoříš líčení pletí (korektor, make-up, matující pudr, podle vkusu), naneseš perly - pak už doplníš jen tvářenkou a rozjasňovačem (pokud používáš) a nalíčíš oči

kdežto perly z limitek bývají spíš něco jako rozjasňovač, na celý obličej se zas až tak nehodí, protože se dost třpytí/leskují, takže se nanášejí jen bodově

10. února 2013 v 13:40

@U dvou Verunek no Guerlain to má dobře zaháčkovaný ;) koule jsou vizuálně prostě něco extra a každý kvůli tomu touží spíš po nich, než po "obyčejném kompaktním pudru"
jestli se ti nelíbí, jak se lesknou, používej spíš jako rozjasňovač nebo na oči

10. února 2013 v 13:41

@Adriana Stoklasová jaký obchod myslíš? jestli to beauty-free, tak to není obchod, je to jen webovka, kde ukazují speciální "letištní" kosmetiku

10. února 2013 v 13:41

@Vesper.L jsou no :) většinou se opravdu dají použít spíš jako rozjasňovač, na celý obličej ne

10. února 2013 v 13:44

@Natálje Elf bude téměř jistě dělat něco jiného ;)
koule jsou prostě krásné, na pohled - ale kdo si s tím chce hrát, využije i je ;) - navíc, koupit si něco jen pro potěchu oka přece není nic špatného (akorát já nemám ráda, když si je někdo koupí, a pak remcá, že to nedělá tohle a tohle a ještě se to třpytí ... nedělá a třpytí, s tím se do toho nákupu musí jít :))

10. února 2013 v 13:54

@Violets nn, rozjasňovač to není, to je častý omyl

za rozjasňovací by se daly považovat leda tak limitky, ale ani tam to většinou nebývá klasický rozjasňovač, který naneseš a hned vidíš lesklou vrstvu (píšu nebývá, protože všechny vydané limitky jsem v ruce neměla a u některých to třeba tak bylo, to nemůžu soudit :)

ale stálá kolekce je finishing pudr, vylepšuje vytvořený podklad
nanášet můžeš rozhodně i bez pudru, pokud nezmatňuješ, prostě přímo na make-up
na plet bez make-upu taky lze, třeba ten lisovaný jsem tak často používala v létě, protože pleť opravdu zhezčuje a vylaďuje a komu by se chtělo patlat s make-upem (perly budou ovšem spíš třpytkaté a méně znatelné)

10. února 2013 v 13:55

@Černá Moora
Když jsem před sedmi (nebo kolika) lety měla v ruce poprvé meteority pro StashedJewel, nenapadlo mě, že po nich budu tak horoucně toužit ! :-)
To zipové pouzdro prostě musím mít, i kdyby.. i kdyby.. i kdybych se kvůli tomu měla jít pást !

10. února 2013 v 14:22

To je naozaj pekny clanok, super zhrnutie a myslim, ze tie fotky mozu byt napomocne hlavne pri tom, nedat sa nachytat napriklad na ebay, kde sa vselijakymi variaciami meteoritiek len tak hemzi :)

10. února 2013 v 14:52

@Černá Moora

Jáj no škoda, myslela som si, že by sa tam dalo niečo kúpiť :(

10. února 2013 v 15:29

Můro, moc mě netoč, se kvůli tobě na starý kolena ještě začnu doopravdy malovat! (Řasenku a linky nepočítám, to je takovej standard.)

Musím teda přiznat, že kosmetický firmy vědí jak na mě, daleko víc než samotnej produkt mě vždycky zaujme to rozkošný balení.

10. února 2013 v 15:36

@Zu haha, to víš, musím svou nemoc šířit dál:D

Anonymní
10. února 2013 v 16:45

Teda Mooro, super článek, konečně vím, k čemu ty meteority přesně jsou, myslela jsem si, že je to rozjasňovač :) No a pochopitelně teď nějaký lisovaný model děsně potřebuju :D

Anonymní
10. února 2013 v 17:08

Zatím jenom slintám... A občas nasávám tu dokonalou vůni... Díky za orientaci!

10. února 2013 v 17:42

@Ann

je to tak , jak je napsáno. Třpytky tam jsou, jenže abys jich nanesla lehce postřehnutelné množství, musela bys dlouho kroužit štětcem v perlách a pak na tváři. Pokud člověk nanáší jen na sjednocení a jakoby zesametovění pleti, třpytek se dostane na pleť jen minimum a vidět jsou jen na sluníčku a hodně zblízka. Mám na mysli klasické Meteoritky Teint Rosé ze stále kolekce.

10. února 2013 v 18:20

Meteoritky jsem v zájmu ochrany své peněženky dlouho ignorovala. Nakonec mě ale zlomila masivní propagace u trb na blogu. Jenže pár dní na to, co jsem se rozhodla, že je teda musím mít, jsem šla Sephorou a jen tak pokusně jsem si sáhla na vystavené koule, které tam měli. No musím říct, že těch třpytek jsem se prostě lekla. Čekala jsem to stále omýlané "nejsou vidět". Takže jsem to začla zkoumat a došla k závěru, že teda potřebuju Voyage, když se nechci lesknout. Moc děkuju za tenhle článek, ušetřil mi skoro dva litry :)

10. února 2013 v 19:21

@Bald and pale to kulatý zipový je bez šance, je to děsně starýýý...

10. února 2013 v 19:25

@Lady sakra, to už by mi měl Guerlain dát procenta z prodeje :D nebo doživotní zásobu Meteoritů zdarma :DD

10. února 2013 v 19:27

@Žirafka spíš ten druhý, Voyage má taky třpytečky :/ méně, ale má

10. února 2013 v 19:35

@Žirafkatý jo, jakáže masivní propagace u mě... se musím bránit takovému křivému nařčení.

jinak já se těch třpytek taky lekla. vícekrát... jenomže nevím, jestli jsem divná, ale já je na sobě nevidím. tedy vidím je na ruce, vidím je občas, když to nanáším. vidím je při detailním zkoumání hned po nanesení. ale když se přes den tak jakoby zastavím a podívám se na sebe do zrcadla, tak je na sobě nevidím. jen prostě tu pěknou pleť.

10. února 2013 v 19:39

Já bych ten dlouhý článek brala rovnou, takhle jsem napjatá, kdy vyjde. Mooro, co mi to děláš - pořád se držím toho, že meteority vůbec, ale vůbec nepotřebuju, a teď jsi mi dokázala, že je ale sakra nutně potřebuju! :-) Ten slisovaný pudr se mi sice nelíbí tolik vizuálně (vím, jsem marnivá straka), ale asi mi bude vyhovovat líp než třpytivé kuličky... Achjo, budu je muset jít omrknout.

10. února 2013 v 22:02

@Černá Moora
Používám je na tváře, lícní kosti a kolem očí. Vyhýbám se nosu, čelu, bradě a místu nad rty. Ale třeba by to s tím lisovaným šlo na celý obličej...:) Tak třeba příští Vánoce:) Veronika

10. února 2013 v 22:57

@Len post bude už zítra - aby se čtenářům info mezitím nevypařilo :D

10. února 2013 v 23:34

Achjo :D ano, už jsem byla nahlodaná, a ano - už je potřebuju a to přímo nutně. Ty prostě umíš dělat reklamu!!! :D
Jenže ta cena mi prostě přijde strašně marnivá....nejvíce by se mi líbily nějaké hodně stříbrné, ale vlastně nakonec je mi to úplně jedno které :D
Hm, asi je to kosmetický hřích, ale nekoupí je někdo se mnou napůl??? Je jich v té krabičce strašně moc a když mají takovou výdrž.... :)
Btw. koule od Skin se mi tu také líbily, ale to se nedá nejspíš srovnávat, věřím tvému slovu, že je to jiné hřiště a dokonce i jiný sport!

10. února 2013 v 23:42

Pokud budeš prodávat napiš mi prosím na
nonysek@seznam.cz
jsem vážný zájemce :D

11. února 2013 v 1:06

@nonysek to rozdělení je náhodou dobrej nápad ;) akorát dohadování o krabku asi nebude lehké :D

jj, skin79 je rozjasňovač - ale dobrej, používám ho teď pořád :)

11. února 2013 v 8:44

Ještě stále Meteority nechci:-D Respektive, ta balení se mi líbí hrozně, ale pořád nejsem přesvědčená, že by mi to k něčemu bylo a že bych s tím uměla. Až mě tím někdo nalíčí a budu kráska nesmírná, tak pak pro ně hned skočím;-)

11. února 2013 v 23:20

Kde se dají prosím sehnat a v jaké ceně se pohybují?

12. února 2013 v 2:25

@Černá Moora Jsem ten svůj komentář na konci nějak moc zestručnila. Chtěla jsem tím říct, že děkuji za článek, protože mi ušetřil skoro dva litry za to, že si nemusím kupovat Voyage a stačí mi ty lisované rozjasňující.

12. února 2013 v 2:27

@trb
To bylo v dobrým :)

V té Sephoře jsem šáhla na poslední limitku, takže se není co divit, že jsem měla šok z třpytek. Ale stejně... Já se asi třpytek bojím.

12. února 2013 v 16:27

Ten Edward mě pobavil :D Jednou ho chci taky zkusit, teď mám T leCLerc a než ho vypotřebuju, bude to trvat asi padesát let...ale tak třeba v budoucnu.. :))

12. února 2013 v 18:00

Mooro, článek dokonalost sama. Jsem nevěděla, že jich je tolik :)). Já mám Holiday 2010 a přijde mi, že jsem nemohla narazit na lepší.
Ale toužím i po slisovaných... Teď je ale chci všechny, co mi to děláš? :D
Ale super přehled, to se Ti povedlo :).

12. února 2013 v 22:37

@lovetocosmeticsblog je to vypsané v tom dalším článku, ze včerejška :)

13. února 2013 v 1:05

@Teress právě ani ne :) resp. ta počáteční investice je velká, ale vzhledem k tomu, jak ti dlouho (léta) vydržej, tak po přepočtu to vyjde skoro jak pudr od essence ... ;))

Anonymní
11. května 2013 v 16:00

Mooro, prosím tě víš jejich cenu v našich parfumerkách? :-)

11. května 2013 v 20:23

@An zHelloBeautyblogu zákeží který a kde, ale mám pocit, že kolem 1600

Anonymní
11. května 2013 v 20:30

@Černá Moora
Jé tak to je mi k prdu i nějaká 20% sleva, vezmu je z feelunique, vyjdou tam na 12stovek. A fakt nechápu, jak se stalo, že je chci, do včerejška jsem byla za to, že FAKT NE - protože nemám ráda třpyt, dneska se vzbudím a googlím od rána obrázky a chci se třpytit.

11. května 2013 v 21:28

@An zHelloBeautyblogu jó, jednou to přijít muselo :DD

jinak s 20% slevou to asi vyjde tak +- nastejno a budeš je mít hned .. fakt nevím, jak jsou ty ceny aktuálně, třeba je to míň:)

Anonymní
13. srpna 2013 v 12:35

Meteority mě zaujaly, ale teď jsem se dívala na make-up alley a podle recenzí ten tuhý (první) do půl hodiny zoxiduje a ztmavne. Nemáš s tím nějakou zkušenost?

Anonymní
14. srpna 2013 v 10:22

@Černá Moora
Díky, včera jsem ho obhlížela v Sephoře, tak to ještě zvážím :-) Můžu se ještě zeptat, jestli používáš třes meteority i pudr?

25. srpna 2013 v 21:23

Chci jeee:) Ale nejvíc cool jsou fajnšmekroviny 1 a 2:)...fakt jsi mě navnadila, až bude 20% v Sephoře, zajdu tam - pokud je ovšem budou mít.

25. srpna 2013 v 21:36

@HerLadyship kule mívají :) ale teď už bude pomalu (pod)zimní kolekce a zas přibude další pěkná limitka, tak jestli spíš nepočkat :)
jinak na 20 % nejlíp obejít před víkendem nějakej nákupák, rozdávají skoro pořád :)

Anonymní
26. října 2013 v 16:22

po precteni clanku jsem se rozhodla, ze ty meteority musim mit taky :-). uvazuji o tom lisovanem , jak doporucujes.nyni pozivam t.leclerc banane d'ore. je to neco podobneho nebo je to jiny efekt? existuje i jiny takovy pudr? libi se mi kdyz nejsem uplne matna,ale kdyz se vytvori takova jakoby pololeskla"šlupka" na obliceji.:-) A jeste se zeptam na ty koule- jak jsou oproti tomu t.leclercu? a pripadne jakou barvu-jsem dost svetla a libi se mi to. dekuji moc za radu. tereza

26. října 2013 v 18:22

@Anonymní bananovy leclerc jsem bohuzel nezkousela, ale pokud je jednobarevny, tak tohle je jiny efekt - a zaroven ani nevim o jinem, kty by byl stejny ... Takze bych vzala bud ten lisovany v jednicce, nebo ten mozaikovy lisovany (omrkni v parfumerce, co se ti bude libit vic)
Oba jsou vhodne pro svetlou plet, ktera chce svetlou zustat :)

Jinak ve vanocni kolekci bude mit mozaikovy zase limitku, tak muzes obhlidnout i tu ;)

Anonymní
26. října 2013 v 19:36

dekuji, zitra se jdu na to podivat ;]. Jenom jeste jeden zrejme hloupy :-] dotaz, jsem na blogu novackem a jeste jsem neprisla na to,jak se dostat z hlavni stranky na konkretni pripravek. Je tu nejake okno, do ktereho napisu napr. rozjasnovac, makeup atd. a pak vyskoci odkazy? proteze ted to hledam jen nahodne. diky moc TerezaF

27. října 2013 v 20:37

@Anonymní jj, vpravo ve sloupci je okenko pro vyhledavani, prohledat tento blog

Anonymní
31. března 2014 v 17:51

super článek,konečně se v tom vyznám,vzhledem k tomu že sháním i staré kolekce,a jedna verze mi příjde během pár dnů.těším se :-)

1. listopadu 2014 v 1:12

Ahoj :) už dlho uvažujem o meteoritoch (popravde už odkedy som čítala tento článok ;):D takže už fakt dlho) a hovorím si, že j ena nich už naozaj čas. a šla som si objednať, ale som zrazu zmätená. u nás ( na svk) sú dostupné len s názvom Guerlain Meteorites Pearls Powder a odtiene sa volajú 02 Clair, 03 Medium, 04 Dore. nevieš náhodou, či ide o klasickú verziu? alebo je to opäť čosi nové? ďakujem

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...