Pravidelná dávka krabiček - Ladybox únor 2013

16. února 2013




Balení samozřejmě nemůžu jinak než pochválit - černá boxům obecně sluší víc než bílá, působí luxusněji (ale kdy černá nepůsobí luxusněji, že jo ...vždycky) (no, konec černé propagandy ;). Tohle je navíc matná verze, takže vzbuzuje i lehce sametový dojem. Barva loga je povedená, tlumeně růžový odstín s fialovým podtónem, navíc lesklý, tvoří k matné krabici pěkný kontrast. Barevně ladí i kudrnatá výplň.



Tentokrát byl box navíc v růžovém přepravním obalu. Baví velmi.


Skupinové foto obsahu.



Plná balení jsou v tomto vydání 3, jedno z nich je micelární voda od Lirene

Dávám plus, protože jsem ji měla v širším pomyslném kuplistu, ale sehnat se mi ji zatím nepodařilo. Resp. jako takhle - koukala jsem po ní jen dvakrát, když jsem si zrovna vzpomněla, a to v DM - kde ji ovšem ani jednou neměli - našla jsem od téhle značky jen obyčejnou pleťovku, odličovací mléko a nějaké krémy, bo co to bylo ... takže sice "drogerka", ale v každé ji očividně hned tak neseženete.

Každopádně, co tím chci říct - mě zařazení do boxu potěšilo prostě proto, že mi vypadla jedna položka z "chci-zkusit" seznamu, aniž bych musela trávit čas obíháním drogerek.





Boxy se tentokrát navzájem lišily jen v jedné věci, odstínu tekuté rtěnky od Fleur de Santé
Když jsem ji vytáhla, tak se samozřejmě začalo schylovat na hejting z autopilota, ale ten odstín mě nakonec ukecal.




Jeho výběr se totiž dost povedl, je to přesně taková jemně malinová, jakou mám u všech patladel na rty nejraději. Názorně je to vidět v porovnání s mojí oblíbenou Clinique Čubkou z vánoční edice, rtěnka je vlastně jen její sytější verze.



Akorát mi vydrží asi věčně - jak víte, dávám přednost leskům, a tohle je fakt rtěnka, navíc vysoce pigmentovaná. Takže na zabarvení celých rtů mi bohatě stačí jedno ťupňutí. Po rozetření vypadá takhle.



Fakt ale je, že pokud jde o značky založené na přímé distribuci, chtělo by to pomalu změnu. Co třeba Oriflame? Například tyhle jeho kule vypadají hodně použitelně. Takže je možné, že se toho u nich najde povedeného víc.


Hydratační krém od Sans Soucis.


Pro mě novinka. Po pár vyzkoušeních můžu konstatovat, že krém je z hlediska hydratace vcelku schopný, ale na nějaké závěrečné soudy je pochopitelně ještě brzo.


Nicméně, vzhledem k názvu se mi vždycky vybaví "německé Versailles", zámek Sanssoucis, a to je pozitivní asociace, o tom žádná ;)



Balzám od Lavery byl třetí plné balení. Měla jsem ho už několikrát (další kousek se mi samozřejmě šikne), takže můžu doporučit. Balzám nenechává bílý povlak a je i docela lesklý.




Bio balzám Čokoládová fantazie. Jak jsem tady už psala, něco od Nobilisu by mě neurazilo klidně v každém vydání, takže s jeho opětovným zařazením jsem samozřejmě spokojená. 

Mazadel na tělo mám teď ale solidní zásobu, takže ho hodlám používat spíš na obličej. Což jsem už zkusila a ten efekt je teda zajímavý ;) zaprvé dost vyhlazuje a zmenšuje póry (skoro tak jako silikony), zadruhé trochu barví, což dělá vtipný jemně opálený efekt. Tohle teda nechápejte blbě, ne že budete hnědý, ale já tam ten JEMNÝ natónovaný rozdíl (s/bez) vidím.  

Takže pokud byste (narozdíl ode mě) chtěli docílit "zdravější" barvy bez make-upu, tak klidně můžete zkusit tohle - vzhledem k obsahu kakaa se totiž nemusíte bát, že pleť bude oranžová, krém je hnědý a nemění se na oranžovou ani po rozetření.

Ještě dodám, že mastný není (to by někoho mohlo určitě napadnout), dneska jsem na něj dala BB (jsem byla celý den doma, takže jsem si mohla dovolit experimentovat :D) a úplně bez problémů, jak s klasickým krémem.



A když v popisu machrujou, že se dá i jíst, tak jsem si samozřejmě dloubla. No, na chleba to asi spíš nevyužijete :D chutná jako tuhý olej s trochou kakaa, nic co by jeden chtěl požívat opakovaně.




Biosilk. Četla jsem o něm už x-krát a vyzkoušení plánovala, takže tady můžu zase vyjádřit jen spokojenost. Další položka z kup-listu pryč, aniž bych ho musela někde objednávat.




Smoklin tablety. Haha. U nich jsem se zhmotnila do jednoho velkého WTF. Pak jsem se dočetla, že je může používat každej ... ale to jen podpořilo můj pocit, že typově jsou tyhle prášky fakt děsná kravina. Navíc vzbuzujou dojem, že můžou potlačit negativní účinky kouření, což jako ehm. 

Nj, nemám ráda cigarety, fakt ne, pasivní kuřba ve mně vzbuzuje leda tak aktivní agresivitu. A to zejména, když někdo smrdí přes den, cigára jsem ochotná akceptovat jen v zařízeních k tomu určených po sedmé hodině večerní. Kdykoli jindy mě jejich závany fakt vypruděj.

btw. ještě by mohli vyrábět tablety pro alkoholiky a pro smažky, díra na trhu



Ale když se podíváte na složení, tak je jasný, že je může používat fakt každej, trocha céčka a bylinky. Takže jo, klidně je vyzobu .... a zkonstatuju, že to nemělo vliv ale vůbec na nic .))




Vzorky od Lavery. Zkusím ráda, krémy umí a tenhle zní podle popisu zajímavě.




Letáčky.




A hračka pro Destruktora Kousavku I.





Konečný verdikt poroty

V souhrnu hodnotím únorové vydání jako zatím nejpoveděnější, a to jak co do balení (vypadá pořád lépe), tak do obsahu (tohle je subjektivní, ale mně se z něj hodilo zatím nejvíce věcí, co kdy v boxech byly). Jen FDS bych poslala dočasně do exilu.


A obligátní otázka - jak sedl aktuální ladybox vám?

34 comments

16. února 2013 v 21:14

a já ho stále nemám doma :D já nevím, proč mně ty boxy chodí vždycky pozdě :D
obsah se mi taky líbí, na Lirene jsem nedávno koukala a micelárka taky nikde, tak jsem na ní zvědavá.

16. února 2013 v 21:33

Řekla bych, že u spousty věcí máme podobný názor. Jenom Lavera balzám na rty mi nevoní, takže poputuje dál. U Smoklin mě taky napadlo WTF, které je naprosto výstižné. FdS mě taky štve, je snad v skoro každém boxíku a pravidelně bývá u různých časopisů jako dárek. Mám odstín nude pink a trefili se.

16. února 2013 v 21:41

Micelárku som používala a myslím si, že je strašne nanič. http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/2012/09/piece-of-st.html#more

Ostetné veci sú fajn ale aj tak sa mi toto vydanie LB nepáči tak, ako to decmbrové :)

16. února 2013 v 22:30

@Natálje mně na něm vadí, že jezdí v poledne ... jako kdo je ve všední den v poledne doma ... jenže pořád lepší, jak pošta, ta nejezdila vůbec :D

16. února 2013 v 22:32

@Jarmila Michlová tak to mě vcelku překvapuje, já u něj nic necítím - právě jsem ho očmuchla ;)), a fakt ne, leda bych si ho strčila skoro do nosu, to potom něco jemného cítit je, ale i tak se musím snažit

ale citlivost na vůně je různá, no, já zas nenávidím vonné svíčky, a přitom zástupy jiných je milují ;)

16. února 2013 v 22:38

@Adriana Stoklasová mrkla jsem, a jestli mi bude nefungovat podobně, tak mě teda vytočí .) ale ať tak či tak, jsem ráda, že si ji můžu vyškrtnout ze seznamu, co vyzkoušet ;)

16. února 2013 v 23:27

Micelárku jsem měla a neurazí, nenadchne, už si ji nekoupím. Raději mám tu Kauflanďáckou za tři pětky.

Btw. dík za odkaz na Oriflame koule, myslím, že je za chvíli budu mít doma!

Anonymní
17. února 2013 v 0:11

Mě teda takhle při půlnoci uplně rozsekala "pasivní kuřba":D Krásnej obrat a naprosto se s tím ztotožňuju. Opravdu nechutný, když jde člověk na oběd a po půl hodině v lokále mu odporně smrdí vlasy.. mně to teda vadí i večer, v jiných zemích se s tim lid taky smířil, že si v lokálech nevypálí zobák.. -A.

17. února 2013 v 10:40

Máš úžasnýho pejska.
Představa, že si člověk sní balzám na tělo mě docela pobavila. :)

17. února 2013 v 11:01

mne tento mesiac príde lady box strašný prepadák...

17. února 2013 v 11:12

Mně se tenhle měsíc Ladybox taky líbil, jediné, co mě moc nepotěšilo byla Lirene, ale tak alespoň vyzkouším:) Nejlepší je ten čokoládový balzám :D

17. února 2013 v 11:16

@Černá Moora

Normálne rozmýšlam, že si vymyslím taký zoznam. Ale až keď si nájdem nejakú brigádu. Lebo teraz by ma len ubíjal :(

17. února 2013 v 12:18

Ta rtěnka je úžasná, hned bych ji brala! Tablety pro alkoholiky a smažky mě dostaly do kolen. :-) U každého tvého článku se úplně těším na nějakou tu hlášku, co mě odrovná, takže jsi opět nezklamala! :-)

Anonymní
17. února 2013 v 16:54

Když jsem z ladyboxu vytáhla ty tabletky, tak mě napadlo: Je to vtip, není to vtip? :D Každopádně to wt vysí nad hlavou asi všem, co to dostali :D

17. února 2013 v 18:31

Tohle balení vypadá dobře:) Ale prní LadyBox co nevlastním a ani toho nelituju. Neláká mě z toho ani jedna věc.

17. února 2013 v 23:17

@Adriana Stoklasová ono je to dobrý, že má člověk přehled - není potřeba to kupovat hned, já tam některý věci mám třeba několik měsíců :) ale právě kolikrát něco přečtu, řeknu si, že super a ráda bych vyzkoušela, ale když si to nezapíšu, tak se mi to dost pravděpodobně vykouří z hlavy, hlavně, když to je třeba nějaká ne úplně profláklá věc ... seznam to řeší ;)

17. února 2013 v 23:18

@S. vypadaj pěkně no :) akorát já jsem líná na ten jejich systém distribuce, nikoho neznám a objednávat po netu, aukru a tak, se mi nechce, poštovný by to navíc ještě prodražilo

17. února 2013 v 23:19

@Anonymní :))
no smraďoši jsou děsný .. a kdyby aspoň kouřili něco užitečnýho! ale cigára? nuda, vždyť z toho nic nemaj, akorát prachy a zdraví v prdeli

17. února 2013 v 23:20

@Pineapple93 vyřídím :)
někdo jí třeba kokosovej olej, tak mi to zas tak creepy nepřišlo ;) ale dobrý to moc není :D

17. února 2013 v 23:21

@Ew*Edens každýmu sedne něco jinýho no :) já jsem ráda, že tentokrát nemusím většinu rozdat, ale fakt se mi výběr hodí

Ája
19. února 2013 v 18:25

Skvělá recenze,z duše mi mluvící:-).Přiznám se,že vzhledem k vůni a k tomu,že mám ráda hořkou čokoládu jsem ten masážní balzám taky koštla;-).Po použití se mi zalíbila micerální voda Lirene,našla jsem si další výrobky této značky kterých je požehnaně a cenově se pohybují tak do 120,-a už mám dva krémy objednané v lékárně.Kuřácké vitamíny rozesmáli celou mou rodinu,protože jsem v životě cigaretu v puse nemněla,nicméně jak říkáš není v nich nic co by mi uškodilo takže je taky spotřebuju.

22. února 2013 v 16:59

Plně souhlasím mě to FDS taky už štve akorát se mi doma hromadí, jelikož mě nikdy žádný jejich výrobek nezaujal..

23. února 2013 v 0:31

Ahojda jestli jsi byla zklamaná, tak buď ráda že jsi si neobjednala Senzabox. V pondělí mi dojde můj první a co jsem měla možnost kouknout na recenze za cenu 299 kaček nic moc spíš bych osobně využila věci z Ladyboxu

26. února 2013 v 17:01

Taky se chystám na svůj první... krásná recenze.. :)

26. února 2013 v 17:19

No, nevím, co se díky krému Sans soucis vybaví tobě, ale takhle (viz tvůj obrázek) Sans soucis opravdu nevypadá.

26. února 2013 v 20:14

@Veronika Jílková no nepovidej .) http://www.triposo.com/poi/W__13792205
a jako jo, mohla jsem dát ten "starši", co je v tom parku taky, ale mně se víc líbí tenhle

Anonymní
14. března 2013 v 1:07

Líbí se mi tvé články, pár jsem jich teď přečetla, bo jsem byla na tvé stránky navigována jinou blogerkou. A jediné, co mi opravdu vadí a přímo tluče do hlavy, je tvé používání slova "bo". Když už chceš používat tak specifické hovorové výrazy, měla by sis zjistit jejich význam a použití. Bo znamená protože, nikoliv nebo. Je to pouze doporučení, ale pokud si chceš získat i jinou část populace než tu pražskou, která o tomhle slově většinou nemá ponětí, mohla by ses tomuto slovu vyvarovat nebo ho používat správně.
S díky
Lilijána

P.S.: Pro jistotu jsem v první větě uvedla příklad.

14. března 2013 v 1:20

@Anonymní hehe:) co se bo týče, tak jsem o něm už pár vášnivých jazykovědných diskuzí četla, a výsledek byl vždycky ten, že to znamená to i to ;) (nebo i protože, záleží to na kraji, mám pocit, že bo=nebo je spíš tak jako Praha a okolí). Na blogu ho používám někdy tak někdy onak, jak se mi to hodí - a fakt s tím nepřestanu, bo mě bo baví ;)))

Anonymní
28. března 2013 v 0:57

@Černá Moora No v Praze ho používají takhle špatně, protože se rozhodli, že jim to připomíná nebo. Tohle slovo je už nějakou dobu v kurzu, ale pro některé oblasti je dávno známé a rodilé, tak nevím proč něco dělat "in" a ještě špatně. A když tě baví používat ho blbě a vypadat pak sama tak nějak.. blbě.. Je to na tobě. Chtěla jsem tě jen upozornit, že to nevyznívá "cool" ale spíše trapně.

28. března 2013 v 10:16

@Anonymní jestli je něco kůl nebo in, na to fakt prdím hele ;) prostě se to takhle u nás používá a nijak mi to nevymluvíš (nehledě na to, že ho používám podle potřeby v obou významech, ne jen jako "nebo")

a nepřu se s tebou o to, že původ je třeba jinej, ale jazyk se v čase vyvíjí a významy jednotlivých slov se mění, tak už to chodí ... jazyk formují lidi jeho používáním, ne naopak

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...