Máte rádi mango? Něco vám pošeptám.

13. dubna 2013

Všichni fandové tohohle ovoce by měli zbystřit (a připravit peněženky do pohotovostního režimu) - v DM totiž momentálně s vůní manga seženete novou limitovanou edici od Balea. V nabídce je sprcháč (25,-), tělové mléko (53,-) a osvěžující tělový sprej (60,-) (za zaslání děkuji DMku :).



Po použití si ale dejte pozor a raději se nevyskytujte nikde v blízkosti ovozelu - sada voní totiž dost autenticky, tak aby se vás omylem nepokusili šoupnout do bedýnky ;))






Ale ani v případě, že na mangu zrovna nefrčíte, nemusíte ještě házet flintu do regálu - kromě manga je totiž k dispozici i marakuja (Fiji) a ananas (Hawaii) - na ten jsem dost zvědavá, s ananasem jako parfemací se totiž z nějakého záhadného důvodu moc často nesetkáte (a to ani pokud jde o normální parfémy).
 




A druhá část minirecenze se týká ... Maybelline Color Whispers, ano ;)
Upřímně řečeno jsem váhala, jestli se ještě vůbec zmiňovat, protože pokud jste poslední týden někde nepoustevničili za účelem hlubokého duševního osvícení, nejspíš jste je viděli už tak desekrát, navíc jsem už nákup ukazovala v době akce i na fejsbuku, ale protože názory se dost různí, tak jsem se nakonec rozhodla ještě nějakou poznámku ztratit (a kompromisně alespoň ne v samostatné recenzi).

Recenzující tábory jsem zaznamenala dva:

je to na nic, nebarví to, vysušujete to x je to super, hydratuje a hezky barví

... což uznejte, že v rámci jednoho výrobku je dost rozptyl :D 
Jediný důvod tak rozporného hodnocení, který mě napadá, je ten, že prostě záleží na konkrétním koupeném odstínu.



Já šla do odstínu č. 160, Rose of Attraction. 
A jednoznačně se s ním řadím do tábora č. 2 - hezky balzámuje a barva je podle očekávání - jedna vrstva jemně zabarví, dvě jsou dostatečně viditelné (na fotce), ale pořád nekrycí, a tři už mě nebaví, protože barva začíná být moc výrazná (a blížit se rtěnce, což nemám ráda, jak víte).

Zrovna mi došel oblíbený odstín Chubby Sticku a chtěla jsem jít pro nový, ale teď to dočasně odsouvám. Whispers poslouží stejně a navíc hydratuje o dost lépe.




Takže spokojenost na všech frontách a v plánu mám ještě tak dvě minimálně.

Doporučuju tedy nedat na negativní recenze a ozkoušet na vlastní kůži, je dost možné, že se zařadíte k té půlce, co je spokojená (testery jsem ale viděla jen v DM, v Rossmannu jsem ji bohužel musela brát naslepo, takže to bylo vlastně i docela štěstí).





Btw. na závěr, pokud jde o nápis - oproti americké verzi ho nemají, což jsem četla jako výčitku snad všude. A jako, ne že bych si chtěla hrát na rebela, ale mně je to teda fakt šumák ... spíš jsem i ráda, že ho nemají, protože úplně vidím, jak se po pár použitích začne stírat - což teda u kosmetiky úplně nesnáším, obal pak vypadá děsně levně a ušmudlaně a člověk, aby to radši vzal acetonem dolů celý.

tl; dr: fetish na mango ukojíte v DM, Whispers mazejte omrknout


Už jste tuhle Balea sadu zkoušeli (ananas někdo? ;)  A Co vy a Whispers? Vadí vám chybějící nápis?

56 comments

13. dubna 2013 v 8:43

No já jsem na mango přímo vysazená, týdně sním průměrně 3 kousky, takže už mám i přezdívku Mangová holčička :D Každopádně ještě nejsem rozhodlá jestli tak chci i vonět :D
Co se toho balzámu týče tak nevím... Mám už těch věcí na pusu tolik, že to nemám do důchodu jak spotřebovat... :/ :D

13. dubna 2013 v 9:00

Od Balea jsem zatím nic nezkousela, Whispers jednu mám a rozhodně me neurazila, za tu cenu mi přijde fajn.
Absence napisu me nechává absolutně v klidu, trochu nerozumím te vlně pobouření, která se proti tomu zvedla.
(Taky jsem tohle u sebe v článku naprosto vynechala)

13. dubna 2013 v 9:24

Máš pravdu je to v odstínech, mám tři-dvě jsou super, jedna hrozná.Je mi to líto protože se mi z nich nelíbil jenom jediný odstín a teď už nemám chuť koupit jakýkoliv odstín.
Dík za tip, mango mám ráda a tělové spreje jsou fajn.

13. dubna 2013 v 9:29

Na mango se chystám, snad na mě něco zbyde. A ananas chci taky určitě očuchnout, snad to bude nechemicky autentické.
Absence nadpisu mě teda čílí nesmírně, ale máš pravdu v tom, že pokud by se nápis postupem času odlupoval, tak by to byla ještě větší pruda :D A mám taky 160, vcelku jsem spokojená, ale uvítala bych jiné než v ČR dostupné odstíny.

13. dubna 2013 v 9:49

no abych se přiznala, tak mě whispers nechaly zatím úplně chladnou... ale hysterii kolem nápisu jsem moc nepochopila. hlavně všechny ty výkřiky, že v čr máme odpad a zbytky (no máme, ale mnohem víc mi to vadí třeba u jídla než u obalů drogérkové kosmetiky), že prý si raději koupí originál v zahraničí (notvl jak kdyby si sám maybelline padělal vlastní rtěnky), že jsme ošizené, že je to podvod, že to snad ne, že pomalu zahajuji kvůli tomu protestní hladovku a tu hnusnou korporaci donutíme, ať nám sem dotáhne ty pravé whispersy.

což v této souvislosti by mě spíš zajímalo, jestli náhodou i obsah není jiný... ale to zatím nikdo neřešil, třeba na to ještě dojde!

13. dubna 2013 v 9:53

Mangovou limitku jsem nezkoušela, ale pokud voní stejně, jako mangový krém na ruce, který mají v nabídce běžně, tak bude fajn :-)
Whisper mě baví. Mám Orange Attitude a jsem spokojená jak s barvou, tak s hydratací. Za tu cenu docela pecka :-)

13. dubna 2013 v 10:12

Tak ty věco od Baley musím omrknout! Všechny! Whispers za mě super, ale to s tím nápisem mi vadí. Je ale fakt, že to, že se časem ošolíchá, jsem si nějak neuvědomila...

13. dubna 2013 v 10:16

Mám ráda mango, už jsem očuchala všechny nové gely, ale musím říct, že se mi to vůbec nelíbí. Voní to hrozně uměle, praštilo mě to do nosu. Strašně laciné a protivné. Ne děkuji

http://lifeinimperfection.blogspot.cz/

13. dubna 2013 v 10:19

@M. jo, na výběr by jich mohlo být víc, nějaké červené taky

13. dubna 2013 v 10:28

Ten ananas bude podle mě vonět jako piňa colada, když je tam nakreslenej aji kokos...a mango? mňááám, musím co nejrychleji navštívit DMko :)

13. dubna 2013 v 10:31

Děkuji za skvělý tip. Až půjdu kolem DMka, určitě se tam pro nějakou ovocnou Baleu stavím. Osobbně nemám u CW problém s hydratací, ale s výdrží.Mám výrzný odstín a přitom netrvá dlouho a na rtech není vůbec patrný :/

13. dubna 2013 v 10:31

Uz po nekolikate ctu, ze v Rossmanu nikdo nenasel testery....to mi chcete rict, ze je mame jen my v Brne? :) Skutecne, ve vsech prodejnach jsem nasla testery.

13. dubna 2013 v 10:35

Baleu už jsem poctivě očichala v DMku a zatím jsem si koupila ten třpytivý krém na léto :) Už asi třetí v řadě :) Jinak musím říct, že ač nejsem fanda Balea sprcháčů, tak ta limitka voní vážně moc pěkně a líbí se mi :)

13. dubna 2013 v 10:57

Maybelline Color Whispers chci zkusit taky, ale nějak jsem se k tomu ještě stále nedostala :D

13. dubna 2013 v 11:03

@Černá Moora Co se týče těch červených odstínů, tak tuším, že v DM, mají na výběr 12 odstínů, kde je i odstín Who Wore It Reder, na který se teda upřímně řečeno chystám, až budou peníze (budou přidány do stálého sortimentu Maybelline, takže o ně nepřijdeme), jinak mám taky odstín 160 a nevím, nejsem z něj nějak extra odvázaná, ale že by byl špatný, to zas ne :) Jediný, co mě na něm mrzí, je jeho výdrž (sotva půl hodinky), a to, že mi svým způsobem vysušuje rty. A co se týče toho nápisu, já se přikláním na stranu těch, co ho tam postrádají, protože tím ten obal dělal něčím zajímavý, takhle mi přijde tuctový.. Ale to už je jen věc názoru..

13. dubna 2013 v 11:04

Výrobky z mangové řady voní hezky, ale víc se mi líbí ten ananasový sprcháč! :)

13. dubna 2013 v 11:11

Tá balea vyzerá úžasne :) Musím ísť očuchať :)

13. dubna 2013 v 12:08

Ten mangový musím ovoniať a uvidím. Whispers som si kúpila včera jeden a idem používať. Po čase uvidíme :)

13. dubna 2013 v 12:13

Mango -_- bude moje.Niežeby som bola čuchofil..ale čo to trepem som jasný čuchofil.AMango mi sná´d neuškodí.

13. dubna 2013 v 12:15

To jsem ještě v DM neviděla :O

zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BUDU RÁDA ZA TVOJÍ ÚČAST :)

13. dubna 2013 v 12:19

Ananas s kokosem, hmm, pro milovníky Piňa Colady téměř povinnost vyzkoušet. Kdybych se měla inspirovat drinky, tak bych sáhla po něčem ve stylu Caipiriňhi.
Z morální povinnosti jsem si taky Color Whispers koupila. V merku jsem samozřejmě měla jiné odstíny, které jaksi nezvládly cestu přes Atlantik a tak jsem jako z nouze ctnost vzala 160. A není špatná, barva jde vidět, moc nelepí, nevzalézá do rýh, dcera ji miluje, já už méně (holt není to rtěnka), ale tak nebudu úzkoprsá a v létě bude dobrá.

13. dubna 2013 v 12:34

oh a tá maracuja bude mať tiež telový sprej? no to musím mať!

13. dubna 2013 v 12:45

@trb "jak kdyby si padělal vlastní rtěnky" :DD jn, výjimečně nějakou kosmetickou hysterii nechápu (no dobře, nechápu třeba moc ani Naked, ale tohle rozhodně víc)
a právě, ona stejnost by mě zajímala spíš u obsahu ... ale je vlastně taky otázka, co je teda to pravé ... třeba ty fejky mají spíš v USA - takové ty ve stylu "víc pruhů, víc Adidas" ;)) když na tom musí mít i NÁPIS, aby teda jako nepochybovali, že je to FAKT ten Whispers .))))

BTW. já si nemyslím ani to, že v ČR máme odpad a zbytky, pokud jde o jídlo - což jsem chtěla trochu rozvíst, jenomže nakonec to bylo až moc dlouhý, tak spíš udělám samostatnej post ;)

13. dubna 2013 v 12:49

@Sarah jo? tak to musím pečlivějc prozkoumat, měla jsem pocit, že mají také jen samé do růžova (anebo byl zrovna ukradenej, taky možnost)

13. dubna 2013 v 12:52

@In your face! já šolíchání už vidím všude ;) před blogem jsem si drogerku vlastně ani nekupovala (krom řasenek) a u těch dražších věcí se to většinou nestává, ale tady je to normálka, jak jsem zjistila - takovej MAC pudr může člověk patlat třeba rok a nápis je pořád stejnej, jako v den koupě - ale na Essence se párkrát šáhne a půlka nápisu je dole

13. dubna 2013 v 12:54

@Jane Perry zbytek jsem nezkoušela, ale mango voní prostě jako mangovej sprcháč, nic extra chemického jsem nezaznamenala ;)

13. dubna 2013 v 12:55

@Dashulka to je taky možný, pina coladu bych mohla doladit s tou nonique sadou ;))

13. dubna 2013 v 12:57

@Ann výdrž je spíš balzámová no .. ale zas musím říct, že barva ve formě lehkýho natónovanýho filmu se mi na rtech drží docela dlouho

13. dubna 2013 v 12:58

@Sime Šmerdová je možný, že už je doplnili, ale těsně po uvedení do distribuce v Praze nebyly - což jednoho teda naštve, když se mu ekluje patlat netestrový balení ;)

13. dubna 2013 v 12:59

@Rendy oni maj i třpytivej? no tak to musím prověřit :D

13. dubna 2013 v 13:07

@tuttobene hmmmm, no ono když někdo používá rtěnky, tak si myslím, že všechny tyhle balzámo věci ho nemůžou vůbec uspokojit (pokud tedy vyloženě nechce balzám)
caipirinhu neznám, googlila jsem a vypadá to jako takový smrsklý mochito ;)) - jak chutná ten likér?

13. dubna 2013 v 14:43

v týhle edici je i deo sprej :) hned jsem si ho koupila i s tím osvěžujícím sprejem :) a mýdlo mám ananas :) mamka říká, že to voní jako bompari :D ještě se chystám na to mléko :)

13. dubna 2013 v 16:08

O mangu už jsem četla jinde, ale o těch dalších ovocích ne a jsem naprosto nadšená! Zrovna jsem to oňufala, tak hoďku a půl nazpátek. Božííí! <3 Myslím, že se bez něčeho z toho neobejdu :) Marakuja mě až tak nebere, ale mango a hlavně ten ANANAS - no fakt piňakoláda jak vyšitá. Mňam! Jako vůbec teda nevadí, že už ty mlíka a sprcháče apod. nemám kam dávat... :D

Jo a CW mě neberou. Vlastně se divím, odkud se vždycky to nadšení kolem nějaké novinky - zpravidla od Maybelline - bere. Pravda, nečtu zahraniční blogy... tím to asi bude. Ale stejně mě tyhle rtěnkobalzámy nezajímaj. A nesnáším Maybelline. (nevím proč)

Verunka

13. dubna 2013 v 16:13

@Sime Šmerdová
Hlavně je mi teda divný, že by v Rossmannu měli něco od Baley... 8-)

Verunka

13. dubna 2013 v 17:03

Zrovna dneska jsem strávila asi dvě hodiny v dmku očucháváním všeho možného...A jako voní to pěkně, ale na mě možná až dost, takovéhle sladké vůně mi na noc ne vždy vyhovují, někdy mě z nich bolí hlava...Ale od baley jsme měla krém na ruce s mangem a ten jsme milovala! Jinak ty našeptávače jsem konečně dneska odzkoušela a souhlasím s tebou, že je to odstín od odstínu, tak teď váhám, zabarvených balzámů mám doma spoustu, ale láká mě to vyzkoušet...
Jinak jsem si nedávno založila blog, bude především o pečující kosmetice, kdyby měl někdo chuť se tam mrknout tak budu moc ráda :)
somethingnewbyhelen.blogspot.com

13. dubna 2013 v 18:07

haha, já jsem si dneska akorát v DM vzala od všeho jeden kousek. tedy kromě tělových mlék, těch mám doma tolik, že už se na ně ani nedívám :-) ale ty sprcháče!!! když jsem k nim voněla v obchodě, myslela jsem, že se tam slastí rozplynu :-)))
a Color Whisper jsem si pořídila dneska taky další dvě, takže už mám celkem čtyři. mám i odstín, který vlastníš ty. a jako já proni nim taky nemůžu říct půl slova. nepřijdou mi úžasný, ale dobrý jsou... slňují přesně to, co jsem od nich čekala. mě dost překvapilo to množství negativních recenzí... ale úplně nejvíc mě dokáže vytočit věta ve stylu, že CW nebarví jako rtěnka?! wtf? jestli chce někdo rtěnku, tak ať si koupí rtěnku, a ne barevný balzám a pak na něj nadává, že nemaluje... třeba sem mimo, ale tohle jsem fakt nepochopila...

13. dubna 2013 v 18:11

@by_Jitulikaaa jj .. ono možná je trochu zavádějíci, že to popisováno jako gelová rtěnka, ale prostě ... není to rtěnka no :D

13. dubna 2013 v 18:40

@Černá Moora
Jo přijde mi to jako mochito bez máty. Citrusově svěží po třtině sladké s alkoholovým polibkem. Já ani nevím jak Cachaca samotná chutná, nezkoušela jsem, takže nedokážu říct. Myslím, že kdyby mi tam místo ní dali bílý rum, tak to nijak zásadně nepoznám.

Anonymní
13. dubna 2013 v 19:15

Miluju mango, je to jedna z mých přezdívek :-) Zrovna jsem namazaná tělovým máslem Pure Fiji (to je ti tak božsky mangová vůně, drží se jak klíště. Tělový sprej půjdu omrknout!

13. dubna 2013 v 19:34

@trb já nehysterčím, ale je mi to líto, že když sem konečně dorazí něco co maj i v zahraničí, tak je to jiný a mě se ten nápis prostě líbí. Ale ty barvy se mi moc nelíbí, takže si to nebudu kupovat ani ze zahraničí:-D

13. dubna 2013 v 20:37

Nééé, mango néééé! V pátek jsem tam koupila sprcháč Guave, co mi strašně krásně voněl, a další už v koupelně vážně nemám kam dát!

13. dubna 2013 v 21:26

AAah ten sprcháč zavání pina coladou! Tak ten rozhodně musím mít :).

14. dubna 2013 v 10:25

Zrovna v pátek jsem se dozvěděla o Limitované edici.. A když jsem viděly sprcháče, málem jsem se zbláznila.. Mango voní vážně úžasně, a myslím že i nejlíp, dle mého vkusu:)Do zásoby jsem si koupila další dva :)))

14. dubna 2013 v 13:46

Moc se těším na očuchání nových vůní od Baley :). Pro Color Whisper jsem si také šla, ale nakonec odešla s rtěnkou :D.

15. dubna 2013 v 0:40

Tu Baleu jsem očichávala v pátek a odnesla jsem si Fiji, voní jak džus multivitamín, to je něco na mě!

A CW mě nějak neberou - resp. jejich barevné spektrum mě neuspokojuje.

16. dubna 2013 v 15:45

Tohle bude asi fakt pecka, vidím to všude...asi mě taky dostanou. Baleu jsem nikdy nemusela, přišla mi prostě nekvalitní...ale poslední dobou měním názor, maska na vlasy za 40Kč mi dělá nádherné háro a ty sprcháče za těch pár korun taky slouží dobře..

18. dubna 2013 v 18:26

no dneska som sa nasral do biela.... v našej dm mali telový sprej len mango (a nevyzeralo to, žeby ostatné boli vypredané, proste ich vôbec nemali - určite majú všetky sady telový sprej?) a celkovo maracujovú radu nemali vôbec - ani sprcháč, ani teláč... :/

18. dubna 2013 v 18:27

inak teda to mango ma až tak neohúrilo, lepšie mango už mal Avon

Anonymní
27. května 2013 v 14:35

Tak já teda musím říct, že ty sprchový gely mě skutečně moc zaujaly. Úplně miluju tyhle limitky od Baley, mají je vždycky neskutečně krásně provoněný. U nás v DMku jsem viděla jenom ten s vůní Marakuji a Ananasu, zaujaly mě oba, ale nakonec jsem si vzala jen ten ananasový. Musím teda říct, že vůně je krásná, svěží, letní. Mamka sice říkala, že moc sladká, ale krade mi ho, takže soudím, že "tak hrozné to zase nebude". Jediný co mě štve, že na pleti vonět nevydrží, na to jsou lepší jejich tělový mlíka, ale ten pocit při sprchování je k nezaplacení. B.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...