Zábava na sobotu: odhněďování

28. dubna 2013


Předpokládám, že asi předpokládáte, že blond nebudu. Což předpokládáme správně. Blond nejsem.
(I když jsem jednu dobu byla, ale to je zas jiná pohádka).

Můj vlasovej cíl je mít je co nejtmavší, nicméně ne černý. Černá na vlasech mě časem prostě znudila. Samozřejmě jsem ji (překvapivě, bacha!) měla, nicméně nejspíš příliš dlouho na to, abych nad ní ještě někdy uvažovala. Je taková až moc ... jednolitá, jo. Nebaví. Občas jsem se sice pokoušela o různý deklarovaný odlesky, do modra, do fialova a tak, ale nikdy to nefungovalo, beztak vždycky vyšla jen obyčejná černá. To jednoho rozladí.

Takže jsem ji nakonec odpískala úplně a rozhodla se pro studeně hnědou v nejtmavším možném odstínu. Ta studená je podstatná, jestli jsem něco nesnášela stejně, jako když nevyšla ta mrcha modročerná, bylo to rozhodně to, když se hnědá začala vymývat do červena. Najít nějakou, která bude fakt hnědá a ne levoboček zrzavý, byl náročnej proces. Happyend se ovšem konal a já už pár let spokojeně používám Casting Creme Gloss od L´Oreálu v odstínu ... kterej vám nepovím, protože si ho nepamatuju. 
On je ten odstín totiž tak fajn, že na začátku je hodně tmavej a jak se vymývá, tak se mi vymývá do mý přirozený barvy. Tím pádem odrosty nevznikají a já si nový balení koupím až tehdy, kdy si řeknu, že bych zase brala trochu tmavší verzi Moory, a to nebývá úplně často. A pak jdu vybírat podle slečny na krabičce, kterou si naopak pamatuju. 

No a tady se dostáváme k jádru pudla. Od posledního barvení buď udělali nějaký škatulata s Castingovejma krabko-modelkama, nebo zaúřadoval počínající Alzheimer, ale já tu svoji hnědovlasou v Rossmannu nemohla ani za nic najít. A bohužel měli zrovna v akci za kilko jak Casting původní, tak Sublime Mousse. By Casting. Což mě přivedlo k podvratný myšlence, že bych mohla zkusit tu novější verzi, určitě bude taky fajn a navíc ještě pěnová. Pěnu má přece každej rád. 

 


A asi tak po třech týdnech, kdy jsem se k procesu přemlouvala (to já se přemlouvám vždycky, páč mě to moc nebaví), jsem se včera rozhodla, že bych to mohla konečně zfouknout. Přečetla si návod, ošmatala lahvičky a zalibovala si, že tohle bude fakt rychlovka
Lahvičky se jen přelávaly, nic se nemuselo nikam vymačkávat a napichovat a dokonce ani protřepávat a ještě byla ta Subli kočka s pumpičkou a pěnová, tak to nebude ani stříkat okolo.

Jóóó ...

První část procesu proběhla víceméně dle plánu. Víceméně proto, že obava z toho, jestli mi ta věc náhodou nebouchne pod rukama, nebyla v plánu. Smrděla totiž tak, že jsem mimovolně zauvažovala, jak asi smrdí yperit (stejně!) a že smrt plynem musí být dost strašná. Což, upřímně řečeno, nejsou zrovna myšlenkový proudy, po kterejch by človek toužil o sobotním popoledni při kosmetickým apgrejdu.
Jako jasný, skoro všechny barvy protivně smrděj (i když ten Casting zrovna skoro ne, tam by se dalo uvažovat i o vůni), ale tohle bylo prostě p e k e l n ý. A nesnesitelný tak, že jsem si k tomu musela v koupelně otevřít okno dokořán, jinak bych asi padla (ale zas by se mohl natočit druhej díl Pěna zabiják a dokonce podle skutečné události; btw. jestli jste to nikdy neviděli, tak tenhle mód doporučuju zachovat)

Ale dobrý, nebouchlo to a po nanesení se smrad ustálil do podoby akceptovatelné. Smýt se měla po půl hodině, leč nějak jsem se zapomněla a čas protáhla ještě tak o dalších 15 minut. Ale to je u mě, když zrovna nespěchám, spíš pravidlem, protože chci mít výsledný odstín co nejtmavší.

Smytí, kondiš, pohled do zrcadla. 
Sakra, ta potvora barví kůži.

Tak ok, vezmu to ještě šamponem. Sice to v návodech nebývá, ale mě ty vlasy pak přijdou vlastně i lepší, když nejsou úplně hned po barvení, ale trochu se vymejou.

No dopr, vono to tam furt je. To už jsem začínala bejt nasraná. NIKDY jsem ještě žádnou barvu nemusela šamponovat dvakrát, aby se mi na hlavě smyla z kůže. Dokonce ani tu černou kdysi.

Tak podruhý.
Potřetí.
Počvrtý.

Bez efektu, kůže hnědá a moje nálada taky.

Vzala jsme to olejem.
Maskou.
Micelárkou (jo).

Odstín se lehce zesvětlil.
Znova šamponem, po masce a oleji to chtělo, že.

Teď už je to jenom žlutý. Ne hnědý. 
Takže asi úspěch, hm?

Každopádně takhle jsem si sobotní odpoledne s rychlovkou teda nepředstavovala.


Faktem je, že jen barvu samotnou nehodlám vinit, protože jsem ji na hlavě nechala dýl, než se mělo. Na druhou stranu, dělám to tak téměř pokaždý a nikdy jsem problém se zabarvenou pokožkou, který by nezmizel po jednom šamponingu, neměla.
Za zmínku stojí i to, že těch 5 vzteklejch šamponování a následný procedury se na odstínu ani v nejmenším nepodepsaly a zůstal stejně tmavej jako na začátku.

Takže znova si ji už rozhodně nekoupím a příště zase Casting (verzi modelky radši nějak odvodím).


Cílem postu není vyloženě recenze, jako spíš zvědavost na vaše dojmy, pokud jste tuhle barvu někdy zkoušely (ne nutně stejnej odstín, ale typ). Případně jiné zážitky týkající se barvení - ať doma nebo u kadeřníka - mohlo by to být celkem nosné téma ;))

55 comments

28. dubna 2013 v 9:36

Já jí myslím zkoušela a v pohodě, akorát byla do červena. Pořád se mi ještě nepodařilo vypátrat studený odstín :( Takže až se budeš barvit tím studeným odstínem, bylo by možné dát třeba na fb fotku? :) Díky

28. dubna 2013 v 9:38

Tímhle jsem barvila ve čtvrtek :) Smrdí opravdu neskutečně, jako jo, barvy na vlasy obecně smrdí, ale tohle je fakt síla. Chvílemi jsem se bála, že to se mnou v koupelně sekne :D
S obarvenou kůží hlavy jsem žádný problém po smytí neměla, ale je pravda, že já barvu nechávám na hlavě kratší dobu (max 20 minut).

Anonymní
28. dubna 2013 v 9:41

já tuhle pěnovou taky používám ... první zkušenost byla i s se stejným odstínem ...a vylezla mi z toho fakt hodně hodně tmavě hnědá ... a musím si vždycky pořádně napatlat linie vlasů krémem a hned po aplikaci zavolat na pomoc manžela, aby místa kam jsem si šáhla na kůži okamžitě odstranil jinak to z kůže tak 2-3 dny nedostaneš ...

28. dubna 2013 v 10:03

Tiež som nedávno farbila a dočkala sa nepríjemného prekvapenia. Chcela som pastelové ružové vlasy a chodím s cviklou na hlave :D Je s tým celkom sranda, ale to tvoje umývanie na xkrát mi pripomenulo moje drhnutie podlahy(tiež som vyskúšala všetko možné), no ale kto by predpokladal, že obyčajné tužidlo sa bude tak ťažko zmývať. Ako to celé dopadlo si môžeš pozrieť a prečítať u mňa: http://mismart.blogspot.sk/2013/04/moje-pastel-hair.html?m=1

28. dubna 2013 v 10:11

No já mám taky čerstvý nasírací zážitek s barvením. A navíc mi ho přivodila moje kadeřnice. Jsem bledule a vlasy mi rostou přirozeně tmavě blond (ale vypadají na mě jako středně hnědé). Poslední dva roky jsem si je nechávala zesvětlovat o dva odstíny na takovou přírodní světlou barvu. Slušelo mi to, okolí chválilo, málokdo poznal, že to není od přírody... No a pak mě to začalo nudit a požádala jsem kadeřnici o čokoládovou - já kráva. Chemie mi z hlavy září do všech stran a navíc je to červené - zakázala jsem použít barvu s červeným pigmentem, ale prej ho mám přirozeně ve vlasech a tím barvením vynikl. Bléé. Od té doby si myju hlavu každý den a pořád ležím na slunci, ať to co nejdřív zmizí. Stahovače se bojím, beztak by to dopadlo ještě hůř.

28. dubna 2013 v 10:31

Jsem se nasmála:)
Já používám taky Casting a stejně jako Ty si nepamatuji odstín, takže vždycky dle modelky na krabičce, ha. Každopádně se mi zdá, že i když jsem měla celou škálu hnědé, tak všchny se mi vymývají do červena, i odstíny značené jako studené:)

28. dubna 2013 v 10:36

Casting Creme Gloss je přeliv, tohle je permanentní barva. Jasně, že bude chytat a držet víc.

28. dubna 2013 v 10:43

Jo, mám stejnou zkušenost, takhle potvora na kůži skutečně drží!

28. dubna 2013 v 10:46

Já jsem přirozená černovláska a celý život se mě všichni ptaj, co že to mám za barvu. Žádnou. Opakovala jsem neúnavně tak dlouho, až jsem taky chtěla nějakou tu barvu konečně vyzkoušet. Přesně jak jsi psala - modré odlesky nikdy nechytly, a že jsem po nich toužila fakt hodně:) Jednou v životě (bylo to někdy koncem loňska) jsem si poprvé tmavomodrý odstín nechala nabarvit u kadeřníka (Bomton) (výsledek zde: http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2012/12/vysledek-patecniho-sestrihu.html) a zase nic. Výhoda je, že mám tak tmavý vlasy, že nejsou vidět odrosty, ale barvu už zase hodně dlouho nechci vidět. Aspoň do prvních šedin.))

28. dubna 2013 v 11:29

:-D pobavila jsem se (samozřejmě ne na tvůj účet a obarvenou kůži, ale tím článkem :-)). Já jsem si vlasy barvila vždy jen různými tónovacími šampony a nestálými barvami. Také jsem měla na hlavě spoustu různých barev a vždycky, když mi máma nanášela doma v koupelně modročernou, tak ta barva byla skoro všude. Nesnáším barvení jak doma tak u kadeřníka, protože mě nebaví čekat a ta barva je pak všude. Takže asi před sedmi lety jsem se barvit přestala a zjistila, že mi ty roky barvení (začala jsem asi v patnácti a barvu zvýrazňovala cca deset let) vytvořily na vlase nádhernou barvu. Takže jsem se na barvení vykašlala a jsem se svojí barvou moc spokojená. Jen škoda, že na to člověk přijde až tak pozdě, takže vzhledem k tomu, že už začínám solidně šedivět, budu muset zase s barvením začít... Ale vůbec se mi do toho nechce!

Každopádně díky za článek, protože mě by konzistence pěny byla taky dost sympatická, takže kdybych se rozhodla pro domácí barvení, možná bych se rozhodovala i pro tuto barvu. Tak teď už vím, že ne! Nesnáším dostávání barvy z kůže :-(.

28. dubna 2013 v 11:42

Přesně ta na obrázku je má nejoblíbenější barva:D Jde vidět, jak jsou lidi různí, protože mě nesmrdí, výsledná barva vypadá jak na obrázku, vydrží neskutečně dlouho a kůži sice obarví, ale to mi dělala každá barva a odličovač to vždy zmáknul...když byly v dm ve slevě, nakoupila jsem si do zásoby:D

28. dubna 2013 v 12:25

@olivia mrkla jsem teď na to a téměř jistě budu brát odstín 300, tmavá hnědá (i když zrovna u něj není holka na krabičce právě žádný terno), jiný mi podle názvu neštymuje, že bych ho kdy zkoušela, protože pak je tam už jen kaštan a jeho odrůdy, a kaštan, to bývá spolehlivá cesta do Červenáčkova ;)

28. dubna 2013 v 12:27

@PETRACHODUROVA@seznam.cz jj, ale mně nešlo o linii vlasů, ale kůži na hlavě, mezi vlasama, tu krémem bohužel chránit nejde ... :)

28. dubna 2013 v 12:35

@mismart cviklu jsem si musela najít - červená řepa, doufám :) ale ta tvoje cvikla ti dost sluší:))

28. dubna 2013 v 12:37

@Anna Ananasová tak to potěší ..

na stáhnutí zkus šampon proti lupům, ty berou barvu docela dost (já doma bohužel žádnej neměla) a pak olejový masky, třeba z kokosáku, ty taky stahujou, napatlat a klidně nechat nějakou hodinku

28. dubna 2013 v 12:39

@Noogeta já nad tím uvažovala v souvislosti s dotazem hore, a ta moje musela být 300, tmavá hnědá, u všeho ostatního bych se červený bála

28. dubna 2013 v 12:40

@midori.witch což ale fakt a naprosto irelevantní informace ;) o to, co je Casting, v postu absolutně nejde (a ať je co je, barev jako BAREV jsem zkoušela už desítky, včetně obávanejch Palette, který každýho ztmavujou, a nikdy jsem nemusela na vymytí šamponovat víc než jednou)

28. dubna 2013 v 12:43

@Iri Novak střih super, černá taky, ale modrou nevidím no .. u kadeřníka by mě to ale nakrklo o dost víc než u krabičky, za ty prachy by měl vědět, jak to udělat

28. dubna 2013 v 12:47

Tuhle barvu jsem zkoušela, nevím přesně odstín, asi středně blond nebo tak při přechodu z hnědočerné na tmavě blond. Problémy jsem s ní neměla a nesmrděla mi, ale z vlasů se zatraceně rychle vymyla. Což mě přivádí k dotazu: Jak je tahle barva vedená v ČR z hlediska trvanlivosti? Stupeň 3 - barva, nebo stupeň 2 - dlouhotrvající přeliv? Zjistila jsem totiž, že ve Skandinávii a ČR se značení liší, ač se jedná o stejný výrobek.

28. dubna 2013 v 12:47

@Therezka na nanášení je třeba ten Casting dost fajn, má dobrou tubu s úzkým hrdlem a nekape (kdežto ta pěna byla našlehaná až moc a zase než že by kapala, tak opadávala a oddělovala se, což je ve finále stejnej výsledek ;)

28. dubna 2013 v 12:48

@Sherylis ale jo, odstín vypadá dobře :) jen ten proces před jaksi nevyšel :D (což může být prostě jen tím, že jsem ji tam nechala dlouho no)

28. dubna 2013 v 12:55

@Osamělá cyklistka jako skupina III, dlouhodobá trvanlivost
a je to fakt na Severu úplně ta stejná?

28. dubna 2013 v 13:07

Měla! A měla jsem stejný problém. Hnědá hlava, bylo to moc krásné :D

28. dubna 2013 v 14:00

Ja sem na barvy leva, takze tohle byla donedavna moje jedina barva na vlasy. Bo je to desne jednoduchy. Jo, pokozka to taky trochu barevne schytala, ale to je tou moji seboreou. Ale kdyz tak na to vzpominam, ta posledni (Londa, myslim) mi tohle neudelala... ale jista si nejsem. Jako kazdopadne, astmatickej zachvat mi to neprivodilo a zas tak extra mi to nesmrdelo. Ale je fakt ze kadernicky barvy smrdej min. Ja jsem s ni spokojena a hlavne bych z ni nejradsi v drogerkach vykradala ty minikondaky, ktery jsou naprosto bozi. Ted mam v zasobe dve tmave hnedy, ale jelikoz jsem loni presla na zrzy, tak asi expirujou...

28. dubna 2013 v 14:04

tieto penove farby su pre mna zahada. zila som v zahranici, kde stoja 2x tolko, co na Slovensku... a povedala by som, ze som s nimi tam vonku bola o nieco spokojnejsia.
ja som pouzivala dlho ladovy gastan, ten mi teda nenafarbil kozu vobec, ale ten slovensky sa ovela rychlejsie vymyval a aj objemovom mam pocit, ze ho je proste menej
teraz som skusila presne tento odtien a ano, nafarbil mi pokozku hlavy! ja si umyvam vlasy kazdy den, takze za 3 dni to bolo prec, ale aj tak... nastve to.
smrdiet mi to nesmrdelo, ano ma to ten klasicky smrad farieb na vlasy, ale nic extremne
planujem skusit este tu rydzu tmavu hnedu (cize akoze svetlejsiu od tejto, ale podla mna to bude na mojej hlave to iste) a ak to nebude ono, vratim sa ku gastanu. ten ma sice nejake cervene pigmenty, ale inak je to farba studena, co mi vyhovuje.
ozaj, este som si vsimla, ze ako vynovili ten ladovy gastan, je to pre mna o nieco horsie - rychlejsie sa vymyva a ma viac cervenych pigmentov nez ten starsi. ten bol super a vlastne len preto, ze to "vylepsili", som sa rozhodla zmenit odtien

28. dubna 2013 v 14:23

Taky jsem měla tuhle ryzí nejtmavší hnědou a v pohodě - žádná obarvená pokožka jen sem tam nějaká šupinka to schytala (mám seboreu). Na mých vlasech je úplně studená, nic dočervena, ale potřebovala bych ještě o špetku tmavší. Sice o trochu je černohnědá od schwarzkopf, ale jen pár umytí, pak je na tom stejně - a já právě potřebuju, asi stejně jako ty, nějakou skoro černou hnědou - klasická černá nevypadá prostě přirozeně (i když to všechny hlásají) a i ta černohnědá je na mě prostě světlá - svoje vlasy mám takové tmavě hnědé (určitě světlejší než je tahle barva), ale obočí mám úplně uhlově černé, tak k tomu ta hnědá moc nejde.. Plus mi přijde, že se rychle vymývá ze šedin (mám jich sice pár, ale už tam ty potvory jsou - a to je mi 24:/). Jestli někdo nějakou SKORO černou zná, nechť dá prosím vědět, už jsem z toho docela zoufalá :)

28. dubna 2013 v 15:24

Přesně touto barvou jsem se barvila naposledy (před Vánoci). Smrděla, nevydržela a vymyla se do červena. GRRRR.. Od té doby barvím hennou, aspoň se to v délkách tolik nevymývá. A kůži po henně také barevnou nemám :)

28. dubna 2013 v 16:26

@Černá Moora Tahle barva to zrovna neni, ale jinak se rozdilne znaceni u L'orealu objevuje. U Schwarzkopfu taky.

28. dubna 2013 v 18:07

Já se barvím už 3 roky... a protože moje vlasy jsou přírodně blond a já jsem obarvená na tak tmavou hnědou, že je to prostě černá, musím každý měsíc pravidelně odosty barvit. Původně jsem si koupila jen přeliv, že se mi to bude vymývat...a ono prd, od 13 mám hlavu jako uhel. Ale už jsem si na to zvykla a stahování týhle barvy by moje vlasy asi opravdu nepřežily :D .. jinak při každém barvení se mi stává, že se mi obarví pokožka, myslela jsem, že je to normální...ale do týdne to mám pryč :) nejhorší je, když mi to třeba ujede na krk a já se potom toho ne a ne zbavit..ikdyž se předtím nakrémuji a snažím se to dostat dolů i odlakovačem!!! :D

secretofsparkle.blogspot.cz

28. dubna 2013 v 19:34

A chytla ti jako "ryzí tmavě hnědá"? Protože já takovou barvu chci už věky, krásnou a studenou tmavě hnědou, která se nebude vymývat do světlé. Tuhle jsem použila, ale chytla mi dokonale černě.. a to jsem ji měla podle návodu. Pak jsem nějakou dobu používala č.400 a teď jsem přešla k té maskoidní novince v tmavě hnědé a jsem s ní spokojená. I když aplikace pěnové byla snadnější.

28. dubna 2013 v 19:39

já se barvím taky jednou za čas, v podstatě vždycky když mi přijde, že mám už málo lesklý vlasy a chtělo by to dodat přirozené barvě trochu lesku. :-) to bývá tak jednou za půl roku cca. vždycky koupím barvu, povolám mamku do práce a jde se na to. kdybych se barvila sama, tak by to dopadlo špatně. používám zásadně barvy od Garnieru. jednou jsem ale chtěla vyzkoušet něco nového a koupila jsem barvu Wellaton, taky byla pěnová. no nic horšího jsem v životě v rukou ani na vlasech neměla!!! barva smrděla tak, že mi málem vypálila slzné kanálky! na hlavě mě po chvilce začla neuveřitelně pálit a svědit, takže jsem ji asi po 15min honem smývala dolů. a to měla původně být na vlasech přes půl hodiny myslím. měla jsem tehdy hnědý odstín, ale po smytí barvy mě čekalo docela překvápko, protože jsem vlasy měla černé jako uhel! takhle černé jsem je neměla ani ve svých telecích letech, kdy jsem se barvila černýma barvama. prostě celý barvení s Wellatonem byl naprostý horor a už nikdy v životě nevezmu do rukou jinou barvu než Garnier!

28. dubna 2013 v 20:08

Mas pravdu, cierna po case omrzi.. Ked som si zacala farbit vlasy tak som zacala cokoladovou. Zo zaciatku to bola proste tmava hneda a po case mi vlasy nejak tmavli, az z toho bola takmer cierna ale vyzeralo to ako vyblednuta cierna.. tak som to dala rovno nacierno. Chcela by som sa vratit k nejakej stredne hnedej lebo cierna ma uz nebavi ale nechcem si znicit vlasy odfarbovanim.. A inak ked si farbim vlasy tak si na celo, usi, krk a vsade kde nechcem mat farbu natriem nejaky supermastny krem a hned ako skoncim tak si na vatovy tampon dam odlakovac a vsetko zotriem. Funguje to na 100 % :)

28. dubna 2013 v 20:11

Ok prave citam ze ti neslo o liniu vlasov ale pokozku hlavy :D tak s tym sa naozaj neda nic robit :P

28. dubna 2013 v 21:15

@Černá Moora

Díky, zkusím tedy tu 300 a snad konečně z cesty do Červenáčkova odbočím navždy pryč :)

Anonymní
29. dubna 2013 v 0:11

Mně barvy na kůži chvíli po barvení drží všechny (barvím se pouze na černou/modročernou), bez ohledu na značku, ale konkrétně tohle mi nějak nevadí. Spíš likvidace modrých uší a krku je otrava.
Ovšem - kvůli svým hyperodolným vlasům, na které mi během na návodu doporučovaným 30-45 minutách nechytí NIC si nechávám barvy na hlavě většinou kolem dvou hodin. Konkrétně Sublime Mousse jsem po předchozích zkušenostech s L'oréalem nechala raději rovnou tři, neboť např. taková Féria mi na vlasech nezanechala sebemenší stopu. Jinak dobré, pach barvy mi nevadil (ale ten mi nevadí nikdy) a nevymývala se.

29. dubna 2013 v 7:12

Ha! Tak já náhodou přesně tuhle barvu a i tento odstín používám :D A jsem už přes rok moc spokojená, neměnila bych... A extra smrádek ani nepociťuju, mně to snad i voní! Asi jsem hrozný feťák :D

29. dubna 2013 v 7:49

Klasická Casting mám ten pocit, není permanentní barva, proto to imho nebarví všechno kolem. Permanentní barva mi obarvila pokožku hlavy vždycky spolehlivě (a že už jsem barev a značek vystřídala, měla jsem fialovou, hnědou, červenou od mnoha značek i produktových řad, stejně tak černou) a nedělá mi to jen Perfect mousse od Palette. Casting už nechci, protože se mi právě lehce smyla (svoji barvu mám místy šisující do teple hnědé a ty odlesky nesnáším), jak není permanentní a to já nerada, A to se barvím černou (jo i černá se může smývat, nevěřila bych tomu sice). Stejně tak ano, klasická Casting proto, že to není permanentní barva, tak strašně nesmrdí. Jinak barvy prostě páchnou. Palettky jsi zkusila? Drží jak helvétská víra a tmavnou, taky si pohrávám s myšlenkou modrých odlesků, prý to stejně nevydrží víc, než pár umytí, tak kdyby se mi to náhodou nelíbilo, nemusela bych potupně běžet pro odbarvovač. :-)

29. dubna 2013 v 8:51

Já teda na pěnovky nedám dopustit (mám totiž tolik vlasů, že klasický barvy mi prostě používat nejdou), ale je pravda, že si radši kupuju přes ebay od etude house, pokud chci přirozenou barvu, ty opravdu nesmrděj a pumpička je taky daleko lépe použitelná (např ty od welly jsou hrozně tuhý a než to člověk pořádně zmáčkne, tak mu to vyklouzne z ruky). Ale s tím zápachem jsou vážně pekelný, když jsem poprvé zkusila zdejší pěnovky, tak jsem se u toho rozbrečela, jak strašně to dráždilo, ale v tomhle je dobrá taková ta jako shaker, přidávají tam nějakou jahodovou parfemaci, takže je to naopak i docela příjemný.
Ohledně barvení kůže, no jestli jde vyloženě o kůži na hlavě, tak tohle neřešim, mám vlasů tolik, že ta kůže vidět stejně není a obarvení jsem si tedy ani nikdy nevšimla, ale pokud jde o kontury obličeje a krk, tak se stačí předem napatlat třebas vazelínou (ta se mi osvědčila nejlíp, ale pomůže jakýkoliv mastnější krém), což asi v místních pěnovkách v návodu nemaj, ale v těch korejskejch tenhle tip je a těm já věřím. Celkově pěnový barvy používám podle návodu etude house, co je na youtube a na návod jiných značek prdím :D

29. dubna 2013 v 12:51

Můj nejhorší zážitek, co se týče barvení vlasů, jsem měla díky jednomu psychicky labilnímu vtipálkovi, kterej se asi zrovna hrozně nudil, nebo záviděl těm, kteří mají hřívu hodnou barvení - někdo proházel v krabičkách tuby s emulzema a já se mohla pyšnit oranžovýma odrostama... Od té doby pečlivě kontoluju, co si to na tu hlavu dávám.

29. dubna 2013 v 19:29

@Lucifrid no přesně, akorát já bych je zase vykrádala z Castingu :)

vůbec nechápu, že je normálně neprodávaj, i s označením, z který barvy jsou - a fakt bych za ně byla ochotná dát docela dost peněz ;))

29. dubna 2013 v 19:31

@iluse na tohle asi leda zkusit profi kadeřníka, co s barvama umí, když i třeba tahle je ti moc světlá ;) ... mě chytla totiž v podstatě do černa, jen to má trošičku hněděj odlesk

29. dubna 2013 v 19:32

@Kejrol odlakovačem :D tak tam sem se zatím nevydala :D

29. dubna 2013 v 19:33

@Chloé chytla skoro černě :D jsem zvědavá, jak to dlouho vydrží

29. dubna 2013 v 19:37

@Aailyyn já zkoušela snad všechno, co bylo v droge (ale je pravda, že spíš ty dražší, takový ty palette za 70 Kč v malý krabičce apod. jsem snad nikdy neměla, možná někdy v nácti kdysi dávno, když jsem chtěla červenou ;)

30. dubna 2013 v 9:37

@Černá Moora

Tak což o to, to já taky, prý vysloveně ty nejlevnější barvy dost mrší vlasy, tvrdila mi kadeřnice. A já se přestat barvit nějak nechci. :-) No a pěnovou volím z pohodlnosti, nebarví to nic kolem a dobře se to nanáší (protože mám hodně dlouhé vlasy).

30. dubna 2013 v 11:17

@Černá Moora Já jsem taky měla tu tmavě hnědou, ale na mých vlasech (normální odstín mám takovej divně hnědej, ani nevím jestli jsou tmavý nebo světlý..prostě divný) no a chytla mi úplně dočerna...a to jako úplně, vypadala jsem jak smrtka:)

30. dubna 2013 v 16:02

to fakt? ja pouzivam iba ju a som nadsena

Anonymní
19. května 2013 v 19:45

ja som mala tuto farbu v inom odtieni tiez to bola tmava hneda, ale trochu svetlejsia. nechala som to na hlave tak dlho ako som mala, a tiez mi to strasne zafarbilo kozu a nechcelo to ist dole, ale co je hlavne - farba mi chytila na cierno a velmi dlho sa nechcela vymyt. po cca mesiaci zacala byt hneda - velmi tmava hneda. mala som tu smolu ze som sa potom rozhodla ze chcem moju vlastnu farbu vlasov (svetlohneda) a ze si tuto farbu pojdemm odfarbit ku kadernicke. kadernicka mi povedala ze mi to farba nestiahne lebo tieto penove farby velmi drzia ale vyskusali sme a nepomohlo :D tak si teraz uz druhym rokom nechavam vlasy odrast /spociatku to vyzeralo katastrofalne/ a musim este dodat ze farba zacala byt vymyta az 1,5 roka od zafarbenia inak drzala ako cerstvo zafarbena tmava hneda - takze farba drzi az prilis dobre na moj vkus

28. června 2013 v 14:05

Jednou jsem si barvila vlasy na tmavší hnědou. Melíry jsem pak měla krásně brčálově zelené..a s tím pak hurá na ples:))))

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...