Lejďák květen 2013

25. května 2013

O svůj pohled na věc vás samozřejmě neochudím :)





Největší tahák balení, věc od Lee Stafford
Na mě vyšel suchý šampon, což bylo bohužel úplně vedle. Jelikož moje vlasy mají diagnózu otravně suché, suchý šampon je věc, co jsem použila, pokud si pamatuju, poprvé a naposled někdy na gymplu (ale neptejte se mě proč, netuším ... možná jsem to tehdy přehnala s nějakým stylingem).
Proto vám žádnou osobní zkušenost nepředám, šampon jsem věnovala kámošce.

Ačkoli je tahle růžovka ve spreji, princip je stejný jako u všech suchých šamponů - škrob, který na sebe váže mastnotu. 
Takže pokud byste doma zrovna suchý šampon neměli, klidně se poprašte a vykartáčujte kuchyňským škrobem ;) Funguje to v podstatě stejně - což nekecám, škrob se totiž běžně používá na "mytí" westíků - jsou po něm pěkně čistí, bílí a hrubí :) (jiná věc je to, že když se myjí jen a pouze jím, tak smrděj ... i když fanatičtí uživatelé škrobu budou tvrdit že ne, tak jim nevěřte - pes smrdí, byt smrdí a i chovatel smrdí. Aspoň občas to chce umýt klasicky vodou). A ne, nejsem úplně offtopic - páč westík je teriér a stafford je taky teriér :P - takže úplně k tématu, ať žijí logické souvislosti .))





Palmer´s moc pěkně voní (kakaově ... což je překvapení, když obsahuje kakaové máslo, co) a pěkně funguje, takže jo, super věc - ale i tak z ní osobně moc na větvi nejsem, protože jsem si udělala už zásobičku před časem, když ho vyprodávali v Rossmannovi.

Každopádně, na letáčku k Palmer´s jsem si všimla, že by tuhle značku měli mít i ve známém ústavu divných zaměstnanců - Albertu. Mají? - může někdo potvrdit? Vzhledem k tomu, že tam bylo i logo Rossmanna, je totiž možné, že letáček je i v tomhle ohledu out of date.




Když zahlédla tohle štamprle, nadšeně mě napadlo, že to bude výtažek z kachny. Vypadalo to tak olejovitě. Pěkně bych si rozšířila zvířecí farmu, od Terrynky jsem totiž nedávno dostala kus výtažku ze pštrosa

Ale ukázalo se, že nikoli, sprcháč/pěna do koupele od značky Duck Island. Vůbec neznám, ale voní dobře - mandarinka je moje oblíbená parfemace, škoda, že v nabídce se nikde moc nevidí.




Pidi pasta Marvis.
Už jsem si všimla reklamy a výhledově (Profimed nikde na běžných trasách nemám) ji měla v plánu - zcela povrchně jen kvůli zajímavě oldschoolovému obalu, který se mi dost líbí. Takže ta mě potěšila, jsem zvědavá, jak mi bude vyhovovat.




Kolagen od Iven Cosmetics.
Neznám, zní to dobře, uvidíme.




Stíny Lambre.
Znám, nezní to dobře, neuvidíme. 
Tahle značka u mě upadla do nemilosti od lednového laku ve zcela běsném odstínu a v obalu vzbuzujícím pohoršení. Fakt jsem doufala, že ji už v boxu neuvidím. Marně. Jak vidíte, Lambre strikes back. 
Obal opět pekelný, odstín tentokrát naštěstí ok, neutrální bronzová. A abych byla objektivní, tak z té ruky jsem je pak vůbec nemohla setřít, takže asi to fakt i drží. Ale na oko jsem je nezkoušela a rovnou poslala dál.







Pleťová maska od Le Chaton.
Značku znám, ale nikdy jsem od ní nic neměla, teď už si ji teda budu moct přesunout na vyzkoušeno seznam. 
Vyfotila jsem vám i složení, na webu totiž o sobě tvrdí, že je přírodní, což je mi decánko proti srsti. Páč s parabeny a pegem? You wish. 
Jako jasně, víme, že termín přírodní si každej může používat, jak chce, ale stejně ... tohle označení mi vadí u Ryoru a vadí mi teda i tady. Asi bych to spíš nějak opsala ... bohatá na přírodní složky (ten kozí výtažek je přece jen na začátku), nebo tak něco.






No a to by bylo všechno.


Verdikt?

Ačkoli dvě věci jsem poslala dál, svůj úkol box úspěšně splnil - tím úkolem je nabídnout k vyzkoušení kosmetiku, která není běžně dostupná v každém drogerkovém regálu. Takže cajk.
(zato konkurence by se pomalu mohla přejmenovat na Dermacol box - což mě osobně teda nebaví).


Co vy, jak vám tohle vydání padlo do noty?

20 comments

25. května 2013 v 17:42

Já zase dostala lak na vlasy, těch mám fůru.. "Kozí" masku jsem dnes ale zkoušela na strašnou pleť po včerejší párty a musím říct, že ji opravdu zklidnila a hydratovala. Jinak teda nevím proč, cítím u tohohle boxu trochu zklamání..

25. května 2013 v 18:21

Ta maska je super, dneska jsem ji zkoušela a zatím dobrý. Jen nechápu, proč všechny blogerky mají Palmers máslo v jiné lahvičce než já :D

Anonymní
25. května 2013 v 18:24

V Albertu jsem Palmer's zahlédla v sekci výprodej (bez jakékoliv slevy ...) i v oddělení "drogerie".

25. května 2013 v 18:41

jako chápu, že češi asi nic drahého kupovat nebudou, ale mě ty boxy přijdou jak reklama na to, co se nedá prodat nebo nevim. Stále dokola Dermacol a Fleur de Santé - nemůžu si pomoct, ale já byla spokojená jen s prvním a druhým balením - zbytek už nic moc. Když koukám na takový glossy box, co reklamují blogerky v cizině, tak to je samé kerastase, dior, dr. haushka, l´occitane - zatímco u nás jen ty levné produkty. Pro mě dost zklamání, protože i když né všechna moje kosmetika stála tisíce, tak i takové produkty u mě jsou - a především ty drahé bych si nejprve ráda vyzkoušela než je koupím. Ty levné věci za stovku či dvě, můžu oželet i když mi nebudou vyhovovat, zatímco krém za litr jen tak nevyhodím. Pravda je, že už nejsem studentka a vydělávám si, ale ty boxíky snad nejsou jen o studentech nebo ano? na mě tak působí!

http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.cz/


25. května 2013 v 18:50

@FairyChain lak? podle dopisu měla být ta druhá věc lesk - což bych využila spíš :)
zato lak by u mě dopadl stejně jak sucháč

25. května 2013 v 18:53

@Káča Kábele Hadravová a proč by si Češi nic drahého nekupovali? to je hloupý předsudek, blogy jsou přece plné drahé kosmetiky.
Co se týče zahraničních boxů, o nich jsem tady měla dost dlouhý srovnávací post posledních dvou měsíců a ani v jednom nebylo nic cenově a prestiží podobného Dioru, takže v tomhle taky nemůžu souhlasit.

25. května 2013 v 21:06

tak to já jsem se šamponem spokojená moc! sice si i nadále budu vlasy raději poctivě mýt, ale pro ten pocit, že jsem ho i značku konečně vyzkoušela... :D určitě ho sem tam použiju. z masky mám taky radost! ať je přírodní nebo ne, tak mi voní a je fakt dobrá, pasta si taky našla svoje místo a na to, že to je jen pasta jsem z ní měla překvapivou radost :D stíny s kolagenem jsem darovala mamině a ten sprcháč... jsi asi první člověk, kterému voní :D

jo a Palmer´s! to mazátko bych si klidně koupila v plném balení! asi před 2 hodinama jsem se s ním namazala a pořád voním kakaem. díkybohu ta vůně není umělá nebo přeslazená, takže asi začnu pátrat :)

25. května 2013 v 22:31

@Černá Moora

Uz asi 10 mesiacov si objednavam glossybox a este som tam nejaku znacku typu Dior atd. nenasla.. Co pozeram na tie ladyboxy atd. tak po prve je v tych boxoch viac produktov, po druhe nie je to vzdy ten isty typ produktov (v glossyboxe je vzdy nejaky krem, maska na tvar, lak na nechty, sampon alebo tiene na oci..)..a este je to aj za menej penazi takze podla mojho nazoru to nie je tak zle :)

25. května 2013 v 22:31

@Natálje tak zkus toho alberta, v rossmannu už není bohužel

btw. nejde o to, že maska není přírodní - ale že se označuje jako přírodní, což je blbost - čistě o terminologii se mi jedná

25. května 2013 v 22:37

já jsem se na něj dívala u přítelovy maminky, ty stíny jsem taky zkusila na ruku a ani za nic nešly dolů :D jinak ten suchý šampon používám už dlouho a jsem s ním spokojená nejvíc ze všech, co jsem kdy zkoušela (ofina, ofina...). já každý měsíc dostávám SenzaBox a chápu, že hodně lidí ten Dermacol štve, ale já jsem za něj ráda, protože jsem ho právě díky SB "objevila" a začala používat. třeba micelárka vytlačila božskou Biodermu, protože i ta mě někdy štípe a ta Dermacolí vůbec! ale tak já jsem celkem nenáročný zákazník, protože mi ke štěstí stačí i ten pocit, že každý měsíc dostanu krabičku s kosmetikou a budu překvapená a bude to hezky barevné a voňavé :D

25. května 2013 v 23:04

@Černá Moora
na to srovnání zahraničních boxů jsem se u tebe dívala a nepřišlo mi, že bychom nějak zaostávali, spíš naopak. ale na co dost závistivě koukám, jsou boxy v Rusku (GlamBox aka AllureBox), řasenka Benefit nebo rtěnka Givenchy (byť malinké) atd. i když MUFE v Sb se mi taky moc líbí :)

26. května 2013 v 0:38

@Anonymní
Ale spíš koukej do velkých Albertů, třeba Hypermarket Albert na Chodově vede z Palmer's docela slušnou řadu. Mimo výprodej. Prostě standardně v poličce. U malých supermarketů asi nepochodíš.
Verunka

26. května 2013 v 11:52

Tak tenhle lb by mi udělal rozhodně radost. Suchý šampon jsem nezkoušela,ale nevěřím tomu. Brala bych palmers i vońavku...
nevěděla jsem, že palmers mají v rossmanu, takže rozhodně díky za tip!

26. května 2013 v 12:11

@Natálka B. hm, tu micelárku snad budu muset nakonec vyzkoušet ... obecně jsem k ní skeptická, ale pár pochval jsem už četla

26. května 2013 v 12:11

@Dullsinea už ho tam právě nemají :) vyprodávali ho za hodně sníženou cenu a pak stáhli

29. května 2013 v 10:25

Já tu duck kosmetiku kupuji na e-bay, mají ji tam plno za docela nízkou cenu a většinou jsem s jejich výrobky byla spokojená...

4. června 2013 v 10:50

po vzorku sprchového gelu Duck mě svědilo celé tělo a byla jsem dost vysušená..takže za mě bohužel ne...už se těším až vyzkouším pleťovou masku :-) Co si z boxů nejvíc pochvaluju tak Biosilk a krém Sans Soucis.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...