Blogotip

19. července 2013

Máme tady další příspěvek z nepravidelného seriálu o tom, co mi poslední dobou přibylo ve čtečce a o čem si myslím, že by tam určitě mělo přibýt i vám (pokud by vás zajímaly předchozí tipy, najdete je po kliku na štítek blogotip v pravém sloupci).


1) Opuštěná místa
- český příspěvek k UrbEx komunitě. UrbEx je zkratka k Urban exploration (wikipedia) a ve zkratce se jedná o zálibu spočívající v prozkoumávání a dokumentaci starých, zapadlých a opuštěných objektů, jejichž genia loci se snaží urbexoví návštěvníci zachytit. A autorce Opuštěných míst se to sakra daří :)

Doporučuju sledovat hlavně jejich FB, kde najdete všechna alba, blog vznikl až nedávno a je jen doplňkem k FB.








2) Ms. Blogger Eva
- pomalu se přesouváme do kosmetických vod, i když ne výhradně - ačkoli já čtu spíše ty kosmetické články, Eva píše i o spoustě dalších věcí (dost fajn je třeba sekce receptů).

http://msbloggereva.blogspot.cz






3) Mitsuuko de Ak
- mám ráda blogy, kdy je z autorky cítit, že ví, o čem mluví a má to srovnané, a právě proto tady je Mitsuuko. Plně kosmetický blog (doufám, že nekecám), co mě po delší době zaujal.

http://mitsuuko.blogspot.cz/






4) Veganotic
- děsně milá osoba s děsně pěknejma fotkama. 
Pokud jste vegani, tak rozhodně nesmíte minout. Pokud nejste (jako já), tak můžete jen čas od času obdivovat foodstyling, ten je naprosto a neuvěřitelně profi.

http://veganotic.blogspot.cz/






Jaký blog/web v poslední době zaujal vás a doporučili byste ho? (můžete případně využít i k self-promu :)

15 comments

19. července 2013 v 12:14

tyjo diky, pekne poctenicko zase..

Musim taky nejaky takovy clanek uz napsat. Ja Ti mohu doporucit asi jen ty, ktere uz dobre znas a sledujes :-) Rendy, GetTheLouk, nebo treba Mila...

19. července 2013 v 12:21

Mooro, dík za Opuštěná místa. Přesně jsi se mi trefila do vkusu.

19. července 2013 v 12:38

Dík za ta Opuštěná místa, vzpomněla jsem si, že jsem si tyhle stránky chtěla najít, takže dík za odkazy ;) Mitsuuko znám a čtu a baví mě a na ty další taky ráda kouknu :)
Verunka

19. července 2013 v 12:52

opuštěná místa vypadají skvěle a děsivě :))) taky mám ráda blogy, ve kterých autorka ví o čem mluví a není to jen podplacený názor...:) mkrni ke mě na blog, miluju ho, snažím se ho vést pravidelně a je hlavně kosmetický:) snažím se psát i o méně známých značkách a o líčení:)

19. července 2013 v 12:53

Jste se dneska s Rendy domluvily, ne? :D

Opuštěná místa si prohlížím hrozně ráda. Z tvých blogotipů potom znám jenom Mitsuuko - perfekt!

(Na Veganotic jsem se neměla vůbec koukat, kua! Teď budu muset překonat lenost a jít si taky něco uvařit!)

19. července 2013 v 13:24

Říkám si, co se děje, že mi přibývají čtenáři a zvedá se návštěvnost. Tak už to vidím. Díky moc za zmínku o mém blogu:-) Tohle přesně patří k těm šťastným blogerským chvílím:-)

Můj tip na blog je třeba tento, kde koukám na nádherné fotky z přímořských oblastí http://coastal-style.blogspot.cz/

Eva
Ms. Blogger Eva

19. července 2013 v 13:51

Díky za tipy! Mitsuko už jsem někdy zahlédla a ostatní prozkoumám :-) A ráda :-)

19. července 2013 v 14:09

@Blondýna jj, Rendy a Mila je jasná. Na Getthe jsem se už od někoho párkrát doklikla, ale není to můj Cup of .. ;))

19. července 2013 v 14:10

@S. heh, nj, koukám, že má nska taky nějaký doporučovací článek ... to budete mít tipů, že nebudete vědět, co s něma :D

20. července 2013 v 15:16

Hej, Moorko, já taky děkuju za vychvalování - dnes jsem jen tak mrkla na statistiky a najednou 68, cože? vždyť včer bylo o 14 míň, tak už vím, kdo to má na svědomí =D
Jo, zatím to vypadá na kosmetický blog, já nevím, proč ty koníčky v jednom z prvních článků, konkrétně o dostizích, každý přehlídne??! ;) =D Už chystám cestovatelské speciály, nějak mě to chytlo.
Já mám taky jeden tip.. je to takové volné čtení, ale mladinká blogerka moc milá a hrozně zajímavě píše o Francii, kde studuje:

http://www.honeyfashionbunny.com/2013/07/summer-diary-marseille.html#.UebPom29I0I

21. července 2013 v 13:49

Pozde, ale prece.. dik za dobre tipy, znala jsem jen opustena mista.. ja miluju http://ustarnouciblogeriny.wordpress.com/, uzasne vtipna zenska a navic bydli ve stejnem meste jako ja :o) ted je asi na dovolene a ja mam abstaaak.. a pro silne povahy doporucuju http://auticekjenicek.blogspot.cz/, kdyz na me sednou chmury a sebelitost, poctu si a ono me to hodne rychle prejde.. ta zenska je neuveritelna!

22. července 2013 v 17:46

ty opuštěná místa jsou úžasná, děkuji za tip

30. července 2013 v 10:48

K Evě pravidelně chodím a čtu tam každý článek, objevila jsem její blog asi před měsícem a úplně jsem si ho zamilovala:)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...