Ladybox červen 2013

2. července 2013

Poslední box před sloučením, musím říct, že jsem byla celkem zvědavá. Nejvíc na Inglot, o tom žádná.




A jak to tedy dopadlo.




Plná balení:
- tvářenka Inglot
- hydratační krém Mixa
- balzám Figs & rouge

Cestovní balení:
- bělící pasta Kiss My Face
- sprcháč Kiss My Face
- tělové mléko Duck Island
- sprej Salcura na plísně a kvasinky

Vzorky: 
- Vichy BB krém
- šampon Weleda (někde na dně)





Bližší popis přinesu, až věci vyzkouším, tkž dnes jen ve zkratce prvotní dojmy, nadšení a zklamání.


Tvářenka Inglot.
Nápad a typ výrobku super, moje konkrétní barva ne až tak super. Nedokážu se rozhodnout, jestli je víc hnědá (špatný moc), nebo fialová (dobrý). Uvidíme po vyzkoušení, ale zatím se bohužel spíše kloním k té hnědé. A protože tmavé/hnědé/terracotta tvářenky jsou něco, čemu se striktně vyhýbám (a tak by měl činiti každý neopálený exponát nad 18, ptž zestaršují), dost přemýšlím, že ji exchangenu s nějakou tou náctkou. Jsem zvědavá na ostatní vyboxované odstíny.



Krém Mixa.
Celkem super. Hydratační krémy od Mixy patří dle francouzských beauty diskuzí k tomu nejchválenějšímu z její produkce, takže na něj jsem zvědavá, měla jsem dokonce v úmyslu si ho pořídit tak jako tak (v nabídce jsou tři koncentrace 6 %, 8% a 10 % - šáhla bych buď po tomhle nebo 10%).

Balzám Figs & Rouge
Nesnáším mentol. Ve všem a fatálně. Takže tady mě tedy nepotěšili (ale alespoň, že nebyly dle dopisu varianty, jen tahle jedna, to by mě po tvářence už tak jako decánko rozladilo .)

Kondiš a pasta Kiss My Face
- chápu záměr - letní box --> jistý podíl věcí praktických na cestování, ale upřímně řečeno z téhle značky moc odvařená nejsem. Vlasovka v jednom z minulých boxů nebyla nic extra.

Tělové mléko Duck Island
- moje oblíbená mandarinka, takže z hlediska vůně fajn, ale jinak už jsem přemlékovaná a přelotionovaná asi tak na rok dopředu

Sprej Salcura
- další obět na oltář letního boxu ... samozřejmě chápu, že někdo s tím má problém a s letním koupáním apod. se mu problém může zhoršovat, ale musím říct, že tohle je tak nějak první věc, kterou nejen sama nevyužiju, ale ani si ji nedovolím nikomu věnovat :D
 




Takže to by byl červen.

Kdyby byla tvářenka oblíbeně růžová, tak jsem spokojená, s krémem by to byly dvě trefy do plných balení, které bych si pořídila i sama. Ovšem takhle asi první box, jehož náplň mě zrovna moc neuchvátila. Celkem bych řekla, že personalizaci by to chtělo ještě trochu poladit - já bych si tam docela ráda napevno nastavila, že tvářenky jen a pouze růžové, červené nebo fialové, nic jiného neužiju.

Na další Just Married vydání se ale velmi teším a věřím, že bude výborné.


Jak se obsah líbí vám? Pokud jste také dělali recenzi, hoďte link, jiné varianty tvářenek by mě zajímaly.


(P.S. omluvte prosím sníženou kvalitu obrazu - mobil :)

30 comments

2. července 2013 v 12:41

Abych řekla pravdu, tak jsem docela ráda, že jsem neobjednala...nic moc tenhle měsíc :-/

2. července 2013 v 12:43

Jsem docela zklamaná. S tím mentolem to mám stejně, Mixu bohužel moc nemusím, kvůli silikonům, u tvářenky mám stejný problém, doufám, že ji aspoň vyměním a tělová mléka mě prostě nevzrušují no :/ takže za mě nic moc..

Anonymní
2. července 2013 v 12:48

Tento měsíc jsem přemýšlela, jestli objednat, nakonec jsem ale neudělala, šetřím se na to Just Married :D akorát doufám, že ten název je myšlen spíš jako spojení Ladyboxu a Senzaboxu, ne že v něm budou nějaké svatební věci :D B.

2. července 2013 v 12:51

mam stejny feeling. jako dobry, ale cekam co bude "just married"

Anonymní
2. července 2013 v 12:58

@Blondýna

Mám stejný feeling?
Proboha, česky neumíš?
Bavíš se takhle i s kamarádkami?

Neblondýna

2. července 2013 v 13:10

Za mě nic moc, jsem ráda, že jsem odolala. :) Tvářenku od Inglotu si můžu někdy sehnat sama a zbytek nějak... ne. Ale třeba to budou super věci a všichni si po nadšených recenzích honem poběžíme koupit sprej na kvasinky... :))

2. července 2013 v 13:12

Uvidíme co přinese další box. Jsem ráda,že tohle vydání jsem oželela.

2. července 2013 v 13:50

Hahaha, jsem neopálený exponát nad 18 :D

2. července 2013 v 14:01

Já bych si teda klíďo píďo sprej Salcura na plísně a kvasinky vzala :D Jen co vidím koupaliště, už je mi jasné jak budu trávit následující dny a týdny :D

2. července 2013 v 14:17

Jsem ráda, že jsem neobjednala. Mixu si můžu koupit sama, všude je teď ve slevách, váhala jsem s objednáním kvůli Inglotu, protože trmácet se mi na Chodov nechce a nemám ani stíny, co byly v krabičce tehdá, ale na Just Married se těším, to furt platí.

Anonymní
2. července 2013 v 15:08

Tak já v těch krabičkách nejedu, a když to vidím, tak ani nepojedu. Každý čtvrtrok se snažím probírat domácí haldy kosmetiky a něco odprodat nebo rozdat, no s tímhle by se mi to kupilo jednou tak rychle. Ale dík za náhled do krabičkové problematiky :-)

2. července 2013 v 15:49

krém se mi líbí, jsem zvědavá jaký mi dorazí odstín tvářenky a taky jsem zvědavá na vůni balzámku. na ten jsem se těšila :)

2. července 2013 v 15:57

já bych nejvíc zase ocenila ten Salcura sprej, ale chápu, že tyto problémy nemá každý a taky bych to nikomu nepřála ... já neobjednávala, počkám si na tu spešl edici, ale už teď si ji všichni ňák moc idealizují, tak aby pak nepřišlo zklamání ;)

2. července 2013 v 16:02

@Bru-net tak napiš email s adresou, klidně pošlu:)

2. července 2013 v 16:02

@Natálje balzám mají imo všichni stejný, alespoň v dopise víc variant není ..

Anonymní
2. července 2013 v 16:52

Tak já jsem s boxem celkem spokojená, jsou v něm věci, které potěšily, nebo které jsem si chtěla koupit, nebo co ráda vyzkouším. Hodnotím ho jako jeden z nejlepších, co jsem měla, jak skladbou výrobků, počtem i celkovým obsahem, který mi sedí. Iva

Anonymní
2. července 2013 v 19:59

Pro mě ta krabička funguje jako průzkum toho, co jsem ráda, že jsem si nakonec nekoupila. V obchodě mě zaujala Mixa hydratační krém, ale jak teď vidím, je to silikonové peklo. A šampony Weleda jsem chtěla taky koupit, ale po vyzkoušení vzorků už je nechci. Salcura - děs, to si někdo nastříká na intimní partie? Jen pro odvážné slečny. Tvářenka ujde, ale já mám ten světlejší odstín. A mentol snesu jen ve žvýkačkách a zubní pastě. Ale jinak dobrý. Vlastně jsem dost ušetřila:-)

2. července 2013 v 20:33

Tenhle box je můj první a jsem šíleně zklamaná. Nesnáším mentol, dostanu mentolovej balzám. Tři produkty od Kiss My Face, nevoní mi a balení jsou směšně malá. Tvářenka v tmavě cihlovém odstínu, ten starorůžový by mi seděl, ale já ho nedostanu. Body lotion smrdí jako WC blok. Na kvasinkové infekce netrpím. Fakt mě nepotěšili...

2. července 2013 v 20:34

Ty jsi ale rychlá! Jsem zvědavá na tvou recenzi krému Mixa.

2. července 2013 v 22:04

Kvasinosprej je celkem odvazna myslenka, dicela cumim. Mixu ja rado a netajim se tim, takze uz mam vse, co me zaujalo, kondicionerem bych si mohla osetrovat treba chlupy na rukach, pytlickove vzorky mi v bedynce, za kterou se plati, prijdou drobet trapne. Mentol miluju, toho se budes taky zbavovat? Naopak bliju Maggi v kostkach z vune mandarinek :-)
Ale na Just Married jsem zvedava a ten si po dlouhe dobe objednam :-)

3. července 2013 v 1:59

Ani mě moc nemrzí, že jsem tento červnový balíček neobjednala. A jsem docela zvědavá, co nás čeká v příštím společném balíčku..

3. července 2013 v 8:51

Po nápovědách jsem byla opravdu natěšená na Inglot a Figs and Rouge. Ale po tom co na mě vykouklo nejsem ani v rozpacích, ale uplně prostě zklamaná. Tvářenka přišla ve stejném odstínu jako Mooře v laciném průhledném "náplňovém" obalu, který mi na toaletním stolku moc parády nenadělá. Aloe Vera a mentol?! To jako vážně? Těšila jsem se na nějakou letní ovocnou vůni a přišel takový smraďoch, to si na pusu rozhodně dávat nebudu. Co se týče krému Mixa něco od této značky jsem čekala, ale na mou smíšenou pleť a zrovna na léto, kdy je vedro hydratační krém na sucho a citlivou pleť ještě k tomu se silikony, opravdu ne. Sprej na kvasinky mi přijde opravdu nevhodný. Když mě bolí v krku, skočím si do lékárny. Když mám jiné problémy, skočim si radši také do lékárny. Váženě další Duck Island (po negativních ohlasech na sprchový gel z minulé krabičky) s vůní čističe záchoda? A šampóny Kiss My Face mi taky moc nevoní. Takže pro mě tento měsíc velké zklamání a ani nevím, zda se mám těšit na Just Married. Trochu se bojím, aby nešlo o bombastickou kampaň, ze které se nakonec vyklube jen splasklá bublina

3. července 2013 v 14:00

No obávám se, že mám stejnej Inglot jako Moora. A ten balzám? ty jo, to snad budu používat jen jako nouzovku nebo to věnuju někomu, komu to nebude smrdět. Silikony na ksicht patlat nebudu, mám citlivku a používám jinej kalibr. Duck Island mi smrdí a ta kachna mi evokuje tu kachnu od těch wc prostředků. Kiss my face taky voní tak "zvláštně". Takže mě snad potěšila jen ta zubní pasta. ... uf uf

3. července 2013 v 14:19

Koukám, že jsem asi jediná, kdo je nadšenej mnohem víc než z minulýho (to jsem zase já moc nechápala, jak moc nadšený všichni byli :-D). Tvářenka se mi líbí a myslím, že mi celkem sedne, balzám mi připomíná můj oblíbenej burt's bees a navíc mi perfektně změkčuje nehtovou kůžičku, Mixa potěšila, že není přeparfémovaná a celkem mi sedí (uvidíme, jestli dlouhodoběji). Kiss my face sprcháč mi hezky voní, Duck face je stejně fuj jako v minulym. Kvasinkovej sprej mě VELMI překvapil a taky moc nevim, co s nim :-D Miniatura MUFE rtěnky potěšila víc než zubní pasta :-D

Anonymní
3. července 2013 v 17:52

Kiss my face mám moc ráda, jejich peeling a čistící gel jsou super a sprchové gely Sudz taky. Tu krabičku Just married bych viděla tak, že Ladybox i Senzabox sesypou do jedné škatule všechny vzorky a cestovní balení, co jim kde zbyly na skladě a voilá - krabička je tu! Plus nějaký ten Dermacol.

4. července 2013 v 10:24

tak jsem zrovna dosmolila recenzi (protože ne všechny boxy se expedovaly v pondělí, jak se dušovali). tvářenku mám jinou, odstín 29
Ladybox červen

Anonymní
5. července 2013 v 21:31

@Blondýna
Kočko, a proč teda nepoužiješ české slovo, když a) existuje, b) je dokonce KRATŠÍ? :D

7. prosince 2013 v 15:24

Pokud pořád máš tvářenku,ráda odkoupím :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...