Ladybox červenec 2013 - krabka očekávanější než britský princ

26. července 2013

Alespoň tedy v českém krabkolandu. Dokonce i datem narození se skoro trefili ;)

To, že Senzabox a Ladybox zfúzovaly a tohle je jejich první společný počin, určitě víte, ale pokud by se našel nějaký krabkový novic, interview a podrobnosti najde tady.

Reformovaný box měl být extra nadupaný a musím říct, že jsem nejen na jeho obsah, ale i na podobu byla fakt zvědavá. A protože včera onen den L konečně nastal, započněmež hodnocení.




Vnější obal, viz výše, je teď rozhodně povedenější. Sice zase růžová, ale mnohem příjemnější odstín a potisk baví.

Vnitřní obal mě bohužel moc nedostal. Tak nějak jsem očekávala spíš bývalý senzaboxí styl, něco v jednom tónu a ne zase umírněnou růžovou a bílou. Navíc mi samozřejmě připomněl úplně první Ladybox, takže pocit "už to tady bylo" byl jasný - první box bych navíc možná i viděla jako povedenější, ta mašle a látková vystýlka byla originálnější.









Dopis je teď hezčí. U bývalého mě logové káro děsně iritovalo nesouměrností čar (nejspíš nějaký projev podprahového autismu ;). Akorát bych ho prostě nedělala pořád stejný, ale dyzajn měnila dle balení a jeho barvy a stylu (pokud by se tedy měnily, v což doufám).






Letáků ubylo a byly rovnou ve vnější krabici, ne v boxu. Bohužel když jsem vytáhla tenhle štětcový, získala jsem neoprávněný dojem, že tam nějaký ten štětec bude. Což nebyl. Fňuk.





A teď už k obsahu.







Rtěnka Yves Rocher
Personalizace opět nějak nevyšla. Na foto sice nevypadá, ale stejně jako u MeMeMe je to řvavá magentová růžová. Která mi stále nesluší. A stále v ní vypadám, jako bych si odskočila z maringotky. A stále nevím, komu v okolí bych ji dala, protože něco takového nikdo nechce.
Pokud jde o samotnou rtěnku, přišlo mi, že se velmi dobře nanáší, dobře drží a rty nevysušuje.




Vzorek Macadamia masky
- velmi fajn, chtěla jsem vyzkoušet a pořád toho nebyla schopná. Jsem opravdu zvědavá, jestli se budou konat nějaké zázraky ;) Nicméně kdyby ano, z původně plánovaných Parfums sejde, protože tam ji z nějakého důvodu najednou neakceptovatelně zdražili (ze 300 na 500), tkž objednávat budu muset z Cheapsmells, kde si příjemné ceny stále drží.






Sada na obočí od FAMOUS
- značku jsem už zaznamenala, a to hlavně v souvislosti s rozjasňovači, které vypadaly dost slibně. Tím pádem mě trochu mrzí, že tam nebyl nějaký z nich. Stín na obočí mám od Inglotu (a vzhledem k tomu, jakou rychlostí ubývá, budu ho mít ještě dalších 5 let) a tyhle jsou sice tři, ale s tím oranžovým úplně nevím, co dělat a ten nejtmavší zase vypadá dost do červena. 

Vosk mi naopak od Inglotu došel (a protože mě nakrkli vyřazením kulatých palet, nový hned tak kupovat nebudu, páč nemám náladu jako pako každejch pár měsíců kupovat novou paletu, než zase něco změněj, to jaksi není podobnejch palet princip), tím pádem tenhle se hodí. 
Pinzeta mi přijde nepoužitelná.




 
Porovnání. Trojka z famous a vodorovně Inglot stín - je to opravdu studená barva, bez jakéhokoli červeného nádechu a na obočí vypadá super (i když tady spíš jako saze ;) Famous imo spíš nepřirozená.






Mejdlíčko Libebit
- značku neznám, ale kostka působí sympaticky. Něco podobného jsem měla jednou z Lushe (i barevně) a i tam se mi zamlouvala hlavně průhlednost. Krom vůně samo, ta je taky super,






Šampon I+M
- rovněž neznám, ale nemá silikony, tak ráda vyzkouším




L´Oréal linky
- Heh. Už mám. Ale po pár týdnech používání vypadá ten obal tak běsně, že bych ho ani náhodou nemohla fotit do recenze. Takže tyhle vítám, teď jí budu moct konečně udělat ;)





Gelová pěna Rituals
- Rituals je v letňanským nákupáku, snad co to centrum existuje (což je teda už sakra dlouho), a co? A já tam za celou dobu ani jednou nebyla. Ani se podívat. Fakt zvláštní. Ale bude to částečně tím, že jsem tam nikdy neviděla ani nikoho jinýho :D (v souvislosti s čímž nechápu, jak se jim může vyplatit nájem).

Ale protože na tyhle pěny jsem četla dost chválu, byla jsem zvědavá jestli o něco nepřicházím, když značku ignoruju -  a zatím to teda nevypadá. Pěna sice hodně voní, provoní celou koupelnu, ale vůně mi připomíná Zelenej čaj od Ardenky - kterej jsem už ve svých parfémových začátcích ohodnotila jako vůni zcela duševně plochou a po třech vyzkoušeních poslala šupem o polici a dům dál. Takže tohle konkrétně mě fakt nedostalo.




Palmolive sprcháč
- alébrž jsem (i díky boxům) momentálně zasprcháčovaná přes čáru a kapacitu koupelny, někomu věnuju. Vůně každopádně nic moc (nska očividně nemám k parfemacím smířlivej den .)).




Pufánky Racio
- občas si tenhle polystyren koupím, takže i tyhle padly záhy za vlast. RIP. (na fotu jen obal, páč jsem pažravá a čekat s nima celej den na foto? no way).





A to by bylo vše.

KONEČNÝ VERDIKT?

Ačkoli jsem chválila spíš tak půl na půl, v souhrnu jsem spokojená, protože box opět splnil svůj úkol v tom, že jsem měla šanci vyzkoušet věci, kterém v nějakém tom mém širším test-listu stejně figurovaly. To je na tom pohodlné. Část z nich nevyšla, ale to by nevyšla, ani kdybych si je koupila sama.

Co bych poladila, tak balení. Udělat něco překvapivého, protože i to je koneckonců součást hry, a věřím, že zákaznice Senzaboxu si ho zčásti kupovaly právě kvůli tomu obalu, který byl pokaždé odlišný.

btw. docela bych uvítala i odlišný obsah v rámci vydání (ne třeba pokaždé, ale na střídačku, občas), ve stylu zahraničních boxů - aby v každém boxu nebylo úplně to samé, pokud jde výrobky (a jen odlišné odstíny a parfemace), ale výrobky i značky vyloženě odlišné.



Co vy, jak vám první spojený box sedl? Plánujete další vydání? A co byste vylepšily?



45 comments

Anonymní
26. července 2013 v 7:48

Díky za recenzi. Se vším souhlasím, pouze mám krátký komentář ke rtěnce. Já mám v dotazníku vyplněny spíše světlé rtěnky a Yves Rocher došla v pěkném starorůžovém odstínu. Docela se mi tedy trefili. Mýdelko mám modré s vůní cedr a citron. Také velice příjemné ;-)

26. července 2013 v 8:13

Mě přijde, že je tu dost umývadel na tělo. To máš pěnu, sprcháč, mýdlo..dyť to já bych měla tak na půl roku:) A do té doby mi stejně do boxu zase pár tělových umývadel strčí, tak nevím co si myslí, že s tím děláme:-)

Jinak jsem vcelku spokojená asi jako ty:)

26. července 2013 v 8:19

ohledne toho setu na oboci, ten oranzovy pry ma byt jako highlight pod oboci.. jako ja nevim. ja pouzivam spise studene tony :(

Prijde mi, ze jaky kolem toho delali humbuk, tak.. nevim, nic moc. Vice u me, pokud chces. Jsem moc zvedava na Tvou recenzi linek.....

26. července 2013 v 8:44

Jsem spokojena,barvou rtenky se presne trefili do myho vkusu a desing krabicky se mi taky libi:D Pouze ta sada pujde dal.

26. července 2013 v 8:46

Produktů hodně, ale já jsem nakonec ráda, že krabičku nemám.

26. července 2013 v 9:14

Tak když čtu tvoji recenzi, tak bych si ho nekoupila a přitom jsem tolik nadšená :) Včera jsem kolem krabičky hopkala jak malá :D Rtěnka mi přesně sedí, voní a drží! Linky jsem chtěla a šup a mám je, sprchový gel je boží, na šampón a masku se třesu. Paletku na obočí jsem plánovala koupit a i když odstíny nevypadají úplně nejlíp, dneska jsem ji použila a na ksichtě je to ok :)

26. července 2013 v 9:16

Mooří, tak tohle je asi jediný článek, který jsem o tomto LB otevřela a přečetla =) ne, vlastěšn ještě půjdu schroupat ten Bondýny..
já mám v personalizaci uvedeny světlé odstíny, prto nechápu, když měli u pudrovoý odstín, proč jsem sakra dostala taky ten zářivě růžový? Ještě před třemi měsíci jsem zoufale sháněla Magenta rtěnku a teď mám díky boxu a mým nákupům asi pátou!
Jo a s tím"přírodním" mýdlíčkem - koukni ke mně ;)

26. července 2013 v 9:34

@Anonymní já ani nevím, co tam mám, ale tipuju, že výrazné - což je pravda, jenže se týká prostě jen červené a jejích odstínů ... jak jsem psala už u MeMeMe, jakákoli fuchsiová prostě tmavovlasejm a tmavookejm fatálně nesluší, takže by to měli personalizovat i z tohohle hlediska ..

26. července 2013 v 9:35

@Teress je no, právě proto ten Palmolive už vylifruju, protože si docela už chci kopit sprcháč dle svýho gusta (pistáciovej Dermacol, om nom) a zároveň nesnáším hromadění věcí

26. července 2013 v 9:36

@Blondýna highlight? no to teda taky moc nevim .. ne že by to teoreticky nešlo, ale on je tak nevýraznej, že stejně nic nezhighlightuje

26. července 2013 v 9:37

@Reny však jo, čím víc produktů, tím víc je individuální, jak co komu sedne - a taky kolik měl vydání předtím, protože ty mycí věci se opakujou až moc často z pravidelnýho hlediska

26. července 2013 v 9:45

@Mitsuuko de Ak to mě těší :) (to s tím přečtením :D)

no neke? tak to mi teda přijde dost na houby, bych čekala, že ti pošlou světlou, když máš světlé, jak psal někdo výš ..

26. července 2013 v 10:03

Ladybox nemám, ale parfums mě taky pěkně naštvalo teda! Chtěla jsem si tu masku koupit, jenže byla furt vyprodaná, a když už je konečně dostupná, tak stojí 550! Šmejdi :-/

26. července 2013 v 10:24

Já box nemám a upřímně ani nelituju. Buď mám všeho plno nebo to nepoužívám, takže bych toho moc nevyužila. A i jsem čekala trochu víc.
Co ale nechápu, proč se všechny stíny na obočí vyrábí v tak teplé hnědé barvě, to snad nemůže nikomu slušet.
A Parfums mě naštvali, masku mám, je skvělá, chtěla jsem si pořídit další balení + ten olejíček ve spreji, ale ty ceny, to je tedy síla:/

26. července 2013 v 10:36

@Černá Moora
divny, vid? taky jsem to nejak nepochopila, tenhle zamer vyrobce...

Anonymní
26. července 2013 v 11:00

Uf, mně tedy celá tahle box mánie unikla. Ale nechápu, proč do toho cpou věci, jako je Palmolive sprcháč. K čemu je to dobrý? To si může kdykoliv kdokoliv očuchat v drogerce. Pak je tu nějakej vzorek čehosi, kterej se dá získat zadara. Nějaká sladkost, která by mě osobně zrovna nepotěšila - asi bych čekala něco lepšího. Takže ze zajímavých věcí tam zbývá rtěnka - kterou je vždy lepší vybrat si vlastnoručně, linky a sada na obočí - dejme tomu, i když taky nevypadá nijak extra. Možná ještě šampón a pěna na obličej (pokud jsou to aspoň plný balení). Věci jako ručně vyráběný mýdlo, jsou podle mě úplně mimo. Přiznávám, že nesleduju ani zahraniční boxy, ale čekala bych asi nějaký větší pecky... pokaždé čtu tyhle recenze a říkám si, teď to přijde a pochopím, co na tom všichni maj... A opět nic :-D

Anonymní
26. července 2013 v 11:00

Ha tak mne kupodivu perfektne sedi ten nejtmavsi stin v sade na oboci:-) rtenka ruzovofialova, odstin slusi a prekvapila me prijemne vydrz. Linky loreal sice mam ale dalsi se hodi do zasoby. Sprchace vyuziju, maska potesila, takze dobry:-) akorat ten vzhled krabicky mi moc nesedi

26. července 2013 v 11:57

Mě už boxy nechávají chladnou, ale u tebe jsem si recenzi ráda přečetla :) a hlavně, díky, díky za ten eshop, kde mají macadamiu..já si řikala, že jsem ji na parfums viděla levnejší!

Anonymní
26. července 2013 v 13:01

Ahojky, tak toto byl můj první a zároveň asi poslední Ladybox... Sprcháč si můžu koupit v drogérii, "polystyrének" zase v obchodě. Vzoreček, pěna a mýdlo mě potěšilo, ale zato barva rtěnky - mám stejnou jako ty a je opravdu hodně výrazná, možná by bylo lepší, když už výraznou, tak dát nějakou červenou než toto... Linky nepoužívám vůbec a sada na obočí :)..., patřím zrovna k těm, co mají obočí husté a tmavé, takže mi stačí pinzeta, kterou ale už dlouho vlastní a lepší...Tak nějak jsem čekala víc, když je to ta Just married... Leňa

26. července 2013 v 13:26

Balení mi taky nenadchlo. Třeba takový černo-modrý, z toho bych si sedla na zadek :-)

Jinak obsah byl avizován jako echt, taky mi nenadchnul. Jako líbí se mi, ale že by to bylo přehnaně nadupané, to nebylo.

26. července 2013 v 13:44

Ta barva rtěnky je fakt ukrutná :D. Mě by box moc nenadchnul, ale spíš proto, že linky ve fixu a set na obočí bych nevyužila, ze sprcháčů bych asi taky moc nejásala a Macadamii jsem kupovala pravidelně, ale teď jim za to pětikilo fakt nedám, tak možná na zahraničním eshopu. Jinak z toho vzorečku se toho moc nepozná, udělá to příjemný efekt a krásně voní, ale třeba mě se výsledky pořádně dostavili až po cca 2 měsících - lesk jak blesk a hodně lidí se mě ptalo, co na vlasy používám, je prostě skvělá :). Zato ten jejich olejíček nic extra a teď zkouším jejich novinku Flawless :).

26. července 2013 v 15:54

s tou rtěnkou se mi také netrefili do vkusu. nebo tedy trefili, líbí se mi, ale já je prostě nenosím :D
jinak se mi všechny věcí líbí, sprchové gely u mě mizí rychlostí přímo bleskovou, takže jsem za něj ráda. akorát ty linky mi teda přijdou hrozné. jsem zvyklá na černočernou barvu a tohle ať jsem vrstvila jak chtěla, tak to bylo pořád do šedé. škoda...

26. července 2013 v 17:13

Můj první box a líbilo se :) Hodně věcí využiju, akorát mě hned na první pohled nezaujal ten velký sprcháč, ale po tom se hned vrhla mamka, takže najde využití :D Mýdílko jsem zkoušela na odlíčení a funguje fain :)

26. července 2013 v 21:50

@Lenka K. tak Cheapsmells, tam ji mají za tři kilka a je to tady rychle, UK :)

26. července 2013 v 21:51

@Cherish já ty stíny nska zkusila a ten hnědej je fakt pekelně červenej, taky nechápu, takový obočí přece nikdo nemá

26. července 2013 v 21:53

@Anonymní Palmolive je novinka, tak proto tam je :) Z drogerky dávají buď ty věci, co jsou hodně oblíbené, nebo právě novinky na trhu. Šampon a pěna jsou cestovní.
Jinak mánie je prostě kvůli tomu, že jistou část lidí baví mít každej měsíc kosmetický překvapení a případně doufají i v nějakej super kauf ... ;) Ty, kdo uvažujou zcela racionálně, pokud jde o nákupy, tohle brát nebude no :)

26. července 2013 v 21:54

@Anonymní tak linky začni používat, nedovedu si představit, že by někomu neslušely :) a tyhle jsou pro začátečníka dobrý, fajn se s nima kreslí

26. července 2013 v 21:55

@Mikinka stříbrno-černý ... hmm ... já bych něco třpytivýho sakra :)

26. července 2013 v 21:56

@summertime takže říkáš, že se to musí používat delší dobu? tak jestli mi bude ze vzorku vyhovovat, teda zkusím objednat :)

26. července 2013 v 21:57

@Natálje já je nenosím a ještě se mi nelíbí, ta horší možnost :D ale kdyby byla červená, tak ji bez problému udám, tuhle těžko

26. července 2013 v 23:34

Já jsem tam ten leták se štětcema neměla :(

Anonymní
27. července 2013 v 2:01

@Černá Moora
No tak jasný, já chápu ten prvek překvapení. Ale přijde mi to, jako rozbalit dárek k Vánocům a najít ponožky a deodorant :-D
Představovala jsem si, že tam budou zábavnější věci...

Anonymní
27. července 2013 v 15:58

Ja jsem dostala mydlo s kardamonem a voni proste jak jidlo z indicke restaurace a tak proste vonet fakt nechci :-(, i kdyz mozna bych pak byla k nakousnuti... Jinak ale celkem ok, jen nadseni z krabicek uz mne prechazi a veci do sprchy i barevne nevyhovujich sminek uz mam opravdu vice nez potrebuji.

28. července 2013 v 10:54

Já už jsem taky uvažovala, kde bych koupila Macadamii, kdyby se mi líbila. Asi bych skončila na ebay. Tady stojí 400 a neplatí se poštovné:

http://www.ebay.com/itm/Macadamia-Natural-Oils-250ml-Deep-Repair-Masque-for-all-/360680500034?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item53fa3bab42#shId

Taky tam mají 500 ml za 650, což je docela dobrá cena oproti 250 ml.

28. července 2013 v 15:49

Hm, já bruneta jsem chtěla rtěnku tělovou, protože to je jistota. A dostala jsem hnusnou fuchsiovou, navíc dělá žluté zuby. Tak nevím, co s ní... Masku asi zkusím, ale ve složení je silikon, takže stejně si ji nekoupím.. linky vyměním, sprcháč asi budu muset spotřebovat - zajímavé - na obalu jsou dvě varianty složení, asi podle cílového trhu - no a k nás se dostalo to horší se SLS... nedivím se ale. Každopádně to byla moje první a poslední krabka, protože jak psala anonymka výš, barevně nevyhovujích malovátek mám plný kufřík, a nehodlám sbírku rozšiřovat.

28. července 2013 v 20:31

Mně se rtěnkou do vkusu trefili (mám odstín Grand Rouge), sama bych si tenhle odstín nikdy nevybrala a o to víc jsem překvapená, že mi fakt sluší! Rituals vůně je božská a Macadamia jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Set na obočí ok kvůli fixačnímu vosku (Catrice set na obočí ho nemá) a i když linky nejsou úplně černočerné, tak fix jsem chtěla už dlouho zkusit. A sprcháč? Nijak mě neuráží, je léto, kdy je spotřeba sprcháčů větší, tak proč ne, i když vzorek (= cestovní balení) opalovacího krému by mě potěšil víc. Zkrátka jo, za mě spokojenost.

28. července 2013 v 21:35

Mně se box krom Macadamia masky moc nelíbí. Podle toho humbuku, který se okolo strhnul, jsem čekala o trošku víc. Je to prostě jako by se nic nezměnilo. Jen došlo k přejmenování. ;)

SIMPLE LIFE

Anonymní
31. července 2013 v 1:06

@Černá Moora Ale má, například ty, které se barví na červeno. Vlastní obočí majíc studeně hnědé, jsem ráda za načervenalou hnědou :).

31. července 2013 v 14:51

@Brunwen vidíš, to je taky dobrý, cena sice stejná jako u Cheapsmells, ale tam se poštovný platí (jinak i tohle je Guernsey, tkž potenciálně hrozí DPH)

31. července 2013 v 14:54

@Anonymní nj, jenže to pak z tý palety dělá věc pro rudovlásky, že jo ... což je blbý, protože tak určitě zamýšlená nebyla a tím pádem je to pořád prostě špatnej odstín ;)

2. srpna 2013 v 8:24

Celkom fajn veci:) Teraz som dostala chuť na také "polystyrénové" chlebíčky :D
Ivka

Anonymní
6. srpna 2013 v 13:18

@Černá Moora

Teď už ji mají opět za příjemných 299 káčé:-)Co je ovšem nepříjemné, je cena kondicionéru, který dřív stál určitě do dvou set (jako leave-in kondicionér za 169,-) a dnes stojí 459,-. To je docela fór. To samé radikální zdražení oleje (vlasové kúry) na 649, kdysi asi taky kolem 400,-
Fakt nepobírám, proč dva produkty jsou předražené a ostatní v cajku. -A.

1. července 2015 v 13:50

Ahoj, navnadila jsi mě na tu Macadamia masku a koukala jsem na to Cheapsmells a tam ji mají mnohem dražší než na parfums.cz. Vzhledem ke kurzu libry se to tam vůbec nevyplatí. Možná na parfums slevňovali, ale mají tam to menší balení jen za 200 a to větší asi za 400, tak to je podle mě v pohodě. Asi se vyplatí počkat, mívají různé akce a rozdíl 100 Kč je teda už fakt dost.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...