Odvrácená strana Chubby sticků

17. července 2013

Doslova.

To mi takhle došel z pětky nejoblíbenější odstín (Chunky Cherry). Resp. jsem ho vytočila, kam až to šlo, a dál to nešlo. 




Psychicky jsem už byla připravena si pořídit nový plný balení ... ale pak mě ještě napadlo, že bych - jen tak pro zajímavost - mohla zkusit, kolik ho zbývá pod vrškem, tam, odkud už nejde obsah vytočit. 

Bodla jsem do hmoty špendlík ... a čekala, že okamžitě narazí na nějaký pevný dno. Jó. Špendlík se nořil pořád hloub a hloub a klidně by dovnitř zajel celej. No toto? Problém je, že do melounu a Chubby sticku nevidíš. Jenomže meloun se vždycky dá rozříznout, to Chubbka leda mini motorovkou. Ale nakonec jsem to vymyslela.

 A abyste mohli bejt řádně šoklý, nejdřív si zopakujeme fakta.

Viditelně z Chubbky čouhá takovéhle množství.




Vytočit zevnitř jde pak tolik (ta část pod dělící čárou špičky a zbytku, která tady je už méně znatelná). 

Z druhého, již nevytočitelného, jsem vypreparovala veškerý použitelný zbytek a nacpala ho do tuby od balzámu na rty, aby získal nějaký tvar a byl poměřitený s Chubbym.





A bylo ho tolik.
Tywe.
Množství v podstatě srovnatelné s tím druhým, kde chybí jen část špičky.
No chápete to? Takový plýtvání ...





Poučení je teda takový, že až Chubby stick nepůjde nanášet bežným tyčinkovým způsobem, vevnitř ještě pořád máte množství, které vám vystačí na skoro stejnou dobu. K pohodlnému nanášení můžete použít třeba štěteček na rty.

Jejich balení a způsob plnění to ale každopádně činí dost nevychytaným. 
Celkem by mě zajímalo, jak to mají pořešený různý chubbí klony, který má pomalu už taky každá značka (jestli rok 2012 byl rokem BB krémů, tak tenhle je rozhodně rokem a lá Chubby pastelek).


Taky vás nějaký obal už svým principem překvapil a vyvolal WTF dojem?

36 comments

17. července 2013 v 8:48

Tohle mě vůbec nepřekvapuje, jsem už zvyklá všechny možné obaly rozstříhávat nůžkama nebo rozřezávat nožem aby ani kapička nepřišla nazmar:-D

17. července 2013 v 8:55

Oriflame má pár ceruziek, ktoré sú v plastovom obale, ale nedisponujú žiadnym otáčavým mechanizmom a musia sa strúhať :D na druhej strane...aspoň tak ich chubby(lip impact) spotrebujem celý

17. července 2013 v 9:01

Jo taky jsem tu špišku u chubby sticku opracovala a teď je to jen taková tlustá tyčinka, ale malovat s tím jakž takž jde. No ale s tím množsvím jsi mě ale dostala!

Mamou-stylove.blogspot.cz

17. července 2013 v 9:08

Tak to je fakt mazec, ještě, že jsi to vyšťourala:-D

17. července 2013 v 9:24

"pošleme tam kocoura, on tu myšku vyštourá..."

17. července 2013 v 9:25

:) to je dost produktu, škoda vyhodit. já jsem teď zvědavá na Astorky, produktu je tam hodně a pokud bude i v tubičce tolik,tak je to koupě za hubičku

17. července 2013 v 9:33

Raz som tak zo zvedavosti rozstrihla obal na Sébium Hydra od Biodermy. To množstvo, ktoré som nemohla dostať von vytlačením mi vystačilo na ďalšie 2 týždne používania. Odvtedy to robím vždy :)

17. července 2013 v 9:35

a ořezat nejde? Já mám něco podobného od Alverde DM a od Max factoru a ořezávám je normálně v tom velkém ořezávátku na jumbo tužky.. je to plast ale měkký, takže to jde úplně v pohodě :-)vytočit nejdou vůbec..

17. července 2013 v 9:36

Takhle to je u většiny balzámů, rtěnek atd, téměř třetina je zakrytá a schovaná, vždycky to sociálně doluju :D Ale to i u krémů, je neuvěřitelné na kolik použití po rozříznutí tub ještě dají :)

17. července 2013 v 9:43

Aneb, rychle to domatlejte, ať si musíte koupit další. :(

Anonymní
17. července 2013 v 9:58

Chubby by som si rada zaobstarala a najradšej značku CLinique,ktorú máš aj ty, no toto ma dosť prekvapilo. Určite by som to riešila podobne, čiže by som si to nejako "vydlabala" pretože aj lesky aj balzamy míňam najradšej do nuly...Určite je to z ohľadom na balenie aj na míňanie veľké mínus...

17. července 2013 v 9:58

já jsem zvyklá stříhat krémy, tam je toho vždycky ještě hodně k použití, ale tohle jsem nečekala... já mám taky malou, zajímalo by mě, jestli je to stejné i u plného balení

17. července 2013 v 10:11

@Luisa čoveče, to mě vůbec nenapadlo :D zkusím, až zase nějakej vypotřebuju, ale je fakt, že ten plast vypadá docela tvrdě, tak to spíš nepůjde (navíc bych řekla, že se možná ani nevejde do ořezávátka)

17. července 2013 v 10:13

@FairyChain právěže u balzámů jsem se s tím zatím nesetkala ... resp. troška tam zbyde, ale to je v porovnání s celkovou velikostí minimum, tkž s klidem vyhazuju
rtěnky nepoužívaje, nemůžu soudit :)

17. července 2013 v 10:15

@Natálka - Little Gem velkou mám teď v plánu (Marronnaud má akci 30 % off na Clinique), takže zjistíme :D

Anonymní
17. července 2013 v 11:01

Já takle vypatlávám všecko :D. Všeeecko co se dá vybrat, jelení loje, rtěnky, kondicionery atd atd. :D

17. července 2013 v 11:35

Tak dalo se to čekat, zase je to jistota, že ti z balení jen tak nevypadne :-) Ale dobrý, máš podle mě nejlepší český blog, vždycky něco originálního, taky se mi líbilo, jak jsi rozmontovala obal od BB :-D
Mám doma jeden chubby a už jsem ho zarovnala přesně po maximum vytočení, a právě štětečkem se chystám pokračovat, ale nějak mám teď lepší a jednodušeji použitelné favority na užívání. Třeba na něj ještě dojde.
Tak a nedalo mi a před odesláním komentáře jsem to šla taky testnout - takže se zdá, že v plném balení zbývá ještě mnohem více, než bych čekala...podle měření 2cm určitě, pak už mi končil špendlík.

17. července 2013 v 11:37

Ty brdo! Zrovna už mám u konce svojeho čabíka, takže fakt děkuju za toto milé zjištění :) (ikdyž já mám klasickou velikost, tak doufám, že to platí i na ně!)

17. července 2013 v 12:10

No jistě, klasika! Nelogika firem, nepochopim!..asi jako vyrábění kalhot 26/34 :D nad kterýma jsem se rozčilovala v článku zase já.Ještě, že jsme takový holky šikovný, co si poradí v každé situaci a ještě o tom napíšou. Hahahahaaaa. Btw taky mám tuhle uchylku, že rozpreparovávám věci po použití a zkoumám jak jsou vyrobený a jestli tam ještě neni kousek kterej by se dal použít.
Čubíky zatim šly mimo mě, už delší dobu se chystám nějakej si pořídit...ale mam toho na rty tolik, že to za jeden život nestihnu vypotřebovat...leda bych pokračovala v aplikacích i posmrtně :D

17. července 2013 v 12:42

To je mazec, je v tom ukrytej další Chubby Stick :D Jsem si říkala, že je ten balzám strašně malej na to, jak je docela drahej a ejhle! :)

vubec nechapu o cem to ma jako byt
17. července 2013 v 12:51

Co to?
To je jako se divit, že tužka na oči má tuhu i uvnitř. Tak ji ostrouhám a jede se dál, ne?
Ořezávátko nevedeš?

17. července 2013 v 12:57

@Veronika - Cosmetic Jam děkuju, ale obecně nejlepší určitě ne :) tohle hledisko lze posuzovat jen čistě subjektivně, takže jsem ráda, že se ti líbí :)

vida, no čekala jsem, že tam bude taky překvápko .)

17. července 2013 v 12:57

@vubec nechapu o cem to ma jako byt

Že se do toho vměšuju... Ale mě by třeba nenapadlo ořezávat plast. Vyšťourat zbytky štetečkem – jasně, ale brát ořezávatko na plast ne. :)

17. července 2013 v 12:58

@Clarrie takže takovej chubbík pro nemrtvý ze zombie kolekce říkáš? :D

17. července 2013 v 13:08

@vubec nechapu o cem to ma jako byt Že zrovna ty to nechápeš, tomu se vůbec nedivím. Uber na Jooky.

Nerada (i když to kecám, ráda, falešná sluníčkovost stranou) ti ten tvůj vlastní svět bortím, ale tužka je dřevěná a ořezávátko ji spolehlivě ořeže, aniž by hrozilo zranění při aplikaci. Tohle je z tvrdýho plastu a i kdyby nějak opižlat šlo, nad čímž vyjadřuju pochyby i o kousek výš, tak ten výsledek bude tak ostrej, že k běžný aplikaci na rty to stejně bezpečně použít nepůjde a bude se to muset dělat zprostředkovaně (prstem, štětcem).

Každopádně, ať tak či tak, je to VOSER a nad jeho nelogičností má člověk plný právo se pozastavovat, a to u věci za pětikilo ještě tím spíš.

17. července 2013 v 14:28

Já ChS nemám, ale tohle by mě teda naštvalo! Ani nevím, kdy mě něco takhle překvapilo. Maximálně rozkydlé avokádo, které se tvářilo jako krásně zralé :D

SIMPLE LIFE

18. července 2013 v 18:03

Hmmm. Ja teda kdyz mi neco dochazi koupim si nahradu, treba i neco jineho a to skoro spotrebvane uz nejak nepouzivam - hodim to do jine kabelky jako zalohu a pak ji nenosim :-)

18. července 2013 v 18:36

Hmm a já myslela, že je v tom chubby sticku toho víc :( To jsem zvažovala koupi, ale teď na to asi dlabu než se v tom potom patlat a něco dolovat ven :(

Missa*
Confined by Vanity

18. července 2013 v 20:07

Přidávám svůj návod, jak chubbinu vydolovat do posledního máznutí, třeba se někomu bude hodit - když se pomocí nože oddělí stříbrná část od barevného zbytku tuby, dostaneme se k vnitřní bílé tubě, kde je balzám zalitý, btw. ta tuba je PLNÁ! Teď jen stačí fénem nahřát, balzám se krásně rozteče a dá se nalít buď do prázdného potu a vložit do magnetické palety nebo třeba do 5ml kelímku (dá se pořídit na Aukru za 7,- a je to mega praktická věc). Množství odhaduju min. na 2ml, takže nás v tomhle Clinique opravdu pěkně okrádá, protože tipuju, že většina lidí to prostě vyhodí...

Anonymní
18. července 2013 v 20:43

Podle mě je to jen chytrý marketingový tah :)
Jinak stříhám tuby se samoopalovákama, mám jich obrovskou spotřebu, takže nechci přijít ani o kapičku :D

25. července 2013 v 11:56

To se mi stává i u spousty rtěnek a balzámu, pak to řeším štětečkem:-/

18. září 2013 v 17:43

Ha, tak to je dost dobrej objev..! Já takhle šťourám i balzámy na rty a rtěnky, když mi náhodou dojdou..

http://wonderfull-today.blogspot.cz/

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...