Narozeninový Ladybox - srpen 2013

23. srpna 2013



Na narozeninové vydání jsem byla zvědavá v podstatě stejně jako na předchozí novomanželské. 

Doufala jsem hlavně v nějaký zajímavý dyzajn (krom zajímavého obsahu samo) - což vyšlo.

Krabka je tentokrát v kombinaci šedé s růžovou a to celé s krajkovým potiskem. Líbí se mi to docela dost, růžová je tmavší než obvykle, šedá ji elegantně mírní a zároveň to není tak tvrdé, jako když je s černou. Povedené.






To samé kartička. Barvy stejné jako obal, pečeť tentokrát chybí, protože není rozevírací, ale imo to ničemu neva, proč to pořád dělat stejně ... už někdy minule jsem psala, že u beauty boxů vyloženě vítám změny v obalech, protože to beru jako součást celého konceptu překvápka, které je pak o to větší, takže za tohle taky plus.

btw. hlavně oceňuji, že zmizely natištěné kosočvercové vzory, které pravidelně provokovaly mé latentní autistické sklony, jelikož nebyly zcela souměrné a navíc na několika místech procházely logem (first world problems, yep)




A teď už konečně obsah. Na rovinu říkám, že si myslím, že se za něj na hlavy tvůrců snese docela smršť kritiky a už teď je lituju ;)

Když se na něj totiž podíváte, tak vypadá celkem skromně .. což je je dle mě prostě proto, že tam tentokrát není žádné tělové mléko ani sprcháč ... který tam není nejspíš proto, že si většina stěžovala, že tam jsou pořád sprcháče a tělová mléka. Kdyby tam zase byly, tak kritika pokračuje, když tam nejsou, tak pro změnu budou reakce, že krabička je poloprázdná - klidně si na to vsadím.

Za sebe říkám, že jsem ráda, že tam nic takového není, protože už jsem fakt nevěděla, co s nima pořád dělat.

 


Mátový gel od Ryoru 
 - svůj postoj k týhle značce jsem vyjádřila zrovna v minulém tagu a od té doby se nic nezměnilo. Nicméně nebudu při pátku xenofobní, vyzkouším a uvidím. Doufám, že mi neupadnou nožky, pak bych musela recenzovat velmi negativně.





Marvis byl, ale mě vyloženě potěšil. Na základě minulého vzorku jsem si totiž koupila bělicí Marvis a nejsem s ním moc spokojená, tkž jsem plánovala, že koupím ještě ten původní zelený, jestli to prostě není tím, že bělící je jen na nic a tenhle zelený lepší. Teď kupovat nemusím a můžu hned porovnat,





Pure Fiji také bylo. Tehdá jsem měla mangový olej a ta vůně byla dokonalá, takže plné balení vedu stále v patrnosti. Šampon a kondiš tím pádem jako jo, celkem do nich vkládám naděje.





Korres je imo taková ta hvězda balení. Varianty jsou lesk x lip butter. Já má to druhé a možná jsem radši, na lesky si nějak poslední dobou nepotrpím ... do tohohle sice budu muset sahat, z čehož nejsem dvakrát nadšená, ale třeba bude tak super, že mi to nebude vadit .) Variantu mám švěstkovou. Dle letáčku lze použít i jako tvářenku a stíny, ale tomuhle použití moc nevěřím.
 





LAK. A růžovej. Nééééééééééééééééé.
Ten mě vyloženě naštval a to hlavně z toho důvodu, že druhá varianta byl stín od Inglotu, který bych narozdíl od tohohle použila alespoň jednou.




Paradoxně mně tentokrát snad nejvíc zaujaly vzorky od TMT - olej na vlasy (Pandora oil - Inca Oil) a vlasové mléko. Navíc značku neznám (nové značky jsou podle mě taky princip boxů).
Olej na vlasy nemá na prvním místě silikony, ale fakt onen avizovaný Inka olej, mléko je na krepaté a suché vlasy (na letáčku s obsahem Ladyboxu mají mimochodem u nich přehozené obrázky).




A pak ještě sleva do Korresu a na nákup Pure Fiji.
 



Konečný verdikt Mooří poroty:
Balení super, lak mě naštval, zbytek se mi výjimečně celý hodí. Vyloženě oceňuju absenci sprcháče a tělového mléka.



Co vy, jak se vám líbí tohle vydání?

56 comments

23. srpna 2013 v 12:05

http://blogblondateholky.blogspot.cz/2013/08/muj-prvy-ladybox.html

:))

23. srpna 2013 v 12:16

já jsem tentokrát neobjednala a jsem docela ráda. navíc nechápu, proč je asi tisíc variant, všichni jsou akorát zmatení. předplatitelky zase dostaly Lambre stíny, jako dárky jsou věci ze starých boxů (viděla jsem Marvis, Lee Stafford nebo Eveline gel na celulitidu), přijde mi to trochu zvláštní, dát jako "bonus" něco, co už bylo dávno a většina lidí hlavně má. jako využila bych třeba z tvého boxu všechno, ale nebyla bych nadšená. btw Ryor zkus vzít na milost, oni fakt nemají špatné věci! :)

23. srpna 2013 v 12:20

Objednávání boxů jsem už vzdala, vzhledem k tomu, že mám celkem specifický vkus, ale tohle vydání se mi celkem líbí, hlavně máslo na rty od Korres, mám čtyři odstíny a jsem s nima moc spokojená, šampon a kondiš bych taky využila a pasta Marvis je boží, zbytek mě už tak nezaujal,ale rozhodně tohle vydání považuji za to povedenější :)

23. srpna 2013 v 12:27

Lak mám fialový - za růžový bych byla ještě ráda :) :) A jinak trošku trošku rozpačité dojmy :(

23. srpna 2013 v 12:44

Jsem vyloženě šťastná, že jsem neobjednala. Byla bych hodně zklamaná. Nebýt bombastického minulého vydání, zklamání by nebylo tak zřetelné, ale v porovnání s předchozí krabičkou je rozdíl fakt znát.
Mně třeba sprcháč vyloženě nikdy nevadil, protože je to něco, co použije každá, protože všichny se myjeme, zatímco třeba odstín laku na nehty ne každé sedne...
Ale ten motiv krajky na krabičce, jééé. Nedarujete mi ji některá? :-)

23. srpna 2013 v 12:49

Poprvé se mi snad něco z obsahu fakt líbí, ten Korres a Pure fiji závidím, mám jeden malý vzoreček Pure Fiji, který jsem vyhrála v GA a voní božsky a je to moc příjemný olejíček:)

23. srpna 2013 v 12:53

strašně se bavím, jak se zase projevuje typická česká vlastnost - malé balení, takže se nám to hned nelíbí a tolik peněz bysme za to nedaly :D přitom jen ten Korres by vyšel na 250 Kč ... já jsem nadšená, všechny produkty využiju, navíc jsem lip butter i vlasovku od Pure Fiji chtěla vyzkoušet, takže mi sedli do noty :) mám úplně stejné vydání jako Ty, jen Korres je odstín Wild Rose ;)

Anonymní
23. srpna 2013 v 12:54

Tenhle Korres na tvářenku a stíny rozhodně ne :-D
Mám 2 a strukturou to opravdu na tváře nevidím :-D

If

23. srpna 2013 v 12:55

Ten Korres je super, myslím že budeš spokojená. Mám doma dva kousky a řadím je mezi favority :)

23. srpna 2013 v 12:58

@Natálka - Little Gem že tam dali již dřívější produkty asi u některých dost zkazilo očekávání, chápu .. zejména, když to byla narozeninová krabka

23. srpna 2013 v 13:02

@Zápisky pro Lišku jj, už jsem koukla jejich FB a dle očekávání :D navíc částečně zbytečná hysterie kvůli NEBO ... tak snad když tam na první pohled něco nemám, tak se na ten leták podívám znova, jestli tam to nebo přece jen neni, ne .. ale asi ne :D

23. srpna 2013 v 13:02

@Anonymní že jo, taky si říkám, že to nemůže držet

23. srpna 2013 v 13:04

Až na ten korres nic moc:( jako na to že to je narozeninový vydání, se moc teda nepředvedli a to mě docela zklamalo:(
http://worldofthebows.blogspot.com/

23. srpna 2013 v 13:13

@Černá Moora na efbíčku jsem se hodně pobavila, to máš pravdu :D já zase úplně zazdila ten lak na nehty, ztratil se mi mezi růžovýma hoblinama a až pak, když jsem jej viděla u někoho na fotce, tak jsem ho teprv objevila ... ale jako ... první přemýšlím a pak píšu výkřiky na net, you know ;)

23. srpna 2013 v 13:38

Já jsem s obsahem také spokojená. Nové značky mě potěšily, o tom LB přeci je! Sice nemám suché vlasy, ale místo mě bude testovat mamka.. :)
http://wonderfull-today.blogspot.cz/

Anonymní
23. srpna 2013 v 14:13

Tentokrát jsem neobjednávala z časových důvodů - zítra ráno mířím směr Paříž (mimochodem - co si vzít hlavně se sebou do Paříže - přece "Černou Mooru" - budeš teď "žít" v mém tabletu jako zelená víla žije v absintu ;) Snad mi ale nesebereš duši :D
A z5 k boxu - nelitovala bych ani tentokrát, za 3kila fajn věci na vyzkoušení - "moje lakomé já" došlo po čase k názoru, že takto mě zkoušení některých věcí výjde levněji, než kupovat plná balení.
Navíc mám ráda to překvápko (koncept) - pěkná krabka, občas nějaký ten produkt, co plánuju už delší čas vyzkoušet, nové značky, které neznám, tak trochu mini-Vánoce každý měsíc pro moji posedlost ;)
A ne, netrápí mě jako baby na FB, že tam není 20 produktů, 10plných balení nejlépe ještě od Chanel. Určitě je pořád co zlepšovat, ale občas když čtu ty komenty (některé komenty)...... vzpomenu si na atmosféru dívčího intru :)
Iwi Sluníčko B.

23. srpna 2013 v 15:32

Obsah by byl docela i supr, kdyby tam nebyly ty varianty. Kdybych totiž místo balzámu dostala lest a místo očních stínů lak, docela bych pěnila vzteky. A kdybych nedostala Marvis, tak tuplem.

Jitka
23. srpna 2013 v 15:42

Mooro, můžu se zeptat: dostáváš box od Ladyboxu zdarma? Moc díky za odpověď.

23. srpna 2013 v 16:09

@Anonymní :)))) to je milý :) užij si Paříž, já si pošéfla letenky zrovna minulej tejden a nemůžu se dočkat

heh, přesně, mi přijde, že některejm ten princip prostě uniká a už ho nechytnou :D

23. srpna 2013 v 16:11

@Kat mně sice varianty přijdou jako fajn řešení, jenže se to musí dobře nakombinovat, aby to nebylo tak, že jedna varianta je na první pohled horší ..

23. srpna 2013 v 16:14

@Jitka jasně :) (vzhledem k tomu, že tady mám s Ladyboxem dost soutěží a tak, tak jsem myslela, že o tom nikdo vůbec nepochybuje, jakože by dávali k recenzi ty ostatní věci, ale krabku ne ;)

Anonymní
23. srpna 2013 v 16:31

@Černá Moora

Díky a Tobě nápodobně s Paříží ;)

Anonymní
23. srpna 2013 v 17:05

Objednala jsem poprvé a naposledy.Všem se nikdy nezavděčí,ale ten lesk je naprosto hnusné barvy,na rtech do oranžova a husté konzistence.A k této barvě fialový lak na nehty.:-(Jediné co mě potěšilo je kolagen speciál s elastinem 5 ml.jako dárek.Připadá mi,že za celý ten rok co krabky sleduji je tato nejhorší.

23. srpna 2013 v 17:56

koľko to stojí? :)
http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

23. srpna 2013 v 18:31

Já neobjednala a jsem ráda, že jsem se nenechala zlákat. Pasta na zuby?? navíc potřetí? ne, díky. Horko těžko jsem se zbavila jedný. Ryor? Pro mě naprosto nesympatická značka, dostupná úplně všude. Pure Fiji sice taky bylo, ale už docela dávno, navíc jejich kokosový olej fakt božsky voní, takže z toho bych radost měla. Korres - super značka, která patří do LB. V ČR se pokud vím nedá jentak sehnat a není známá. Ale balzámů i lesků mám dost, takže to bych nevyužila. Lak/stín bych využila v jakékoliv barvě .

23. srpna 2013 v 19:58

Já jsem dost zklamaná. Hlavně kvůli tomu, že je to fakt poloprázdné. Kdyby přidali třeba ještě jeden nebo dva výrobky, bylo by to ok, ale takhle...prostě ne. Ale zase minulý měsíc byl boxík úžasný, takže jim protentokrát odpouštím :) Taky mi přišel lak, akorát v tmavší růžové a tež nejsem moc nadšená, protže jsem si tento týden koupila 6 laků a raději bych uvítala ty stíny.
http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

23. srpna 2013 v 20:40

za mě bída. Ještě že jsem tuten měsíc neměla moc peněz a krabičku neobjednala :D

23. srpna 2013 v 21:33

Mně tak jaksi "zapomněli" dát stíny/lak... pod zapomněli si představuju prostě ukradl ten, kdo to balil...
Ale jinak paráda. Ryoráckej gel je třída! Kdysi mi v práci bolela krční páteř a kolegyně mi ho půjčila na namazání a od tý doby ho miluju... Ochladí a pak prohřeje, na bolavý svaly ideální, do letadla samozřejmě také, za mne 1*!

Ale za mne by tam nějaké mazadlo být mohlo, já kupovala Senza box, kde byl všehovšudy jedno plné balení tělového másla a jinak pár malejch, což ani nepočítám... Ale v LB jich bylo hodně, to je fakt.

A očekávala bych řasenku v plné velikosti, ještě tam nebyla :-)

23. srpna 2013 v 21:40

ja jsem z Ladyboxu snad poprvé fakt zklamana. nejvíc mě vytočil ten lesk na rty, když v dotazníku o něm proste nic nemám! o laku na nehty nebudu ani mluvit, přišel mi opatlany, jak kdyby ho někdo už otevřel. o zbytku nemluvím :)

23. srpna 2013 v 21:42

Zaujali mě ty kokosové produkty. Kokosovou vůni mám ráda :)

Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

23. srpna 2013 v 21:49

Jak už jsem zde někde četla. Mám svůj vkus a asi bych ani jedno nekoupila. Zajímá mě ten olejíček a líbí se mi obal, ale to je tak jediné ;) Jinak opět recenze, která nezklamala! :)

SIMPLE LIFE

23. srpna 2013 v 22:31

mě tentokrát balíček nijak nezaujal, akorát bych ráda vyzkoušela máslo na rty :) a fakt nechápu, proč každý kritizuje ten roztomilý lak na nehty :D a výraz "kondiš" naprosto žeru, je takový nununu :D
P.S. design krabičky je naprosto dokonalý, hrozně mě mrzí, že nebyl minulý ladybox ve stejných barvách plus místo těch hrozivých balonků raději motiv krajky, tak bych si tu krabičku jistě někde využila.

23. srpna 2013 v 23:40

@Černá Moora Aha, takže jestli jsem to pochopila správně, krabičku jsi dostala. Nemyslíš, že by bylo fér v článku upozornit, že je darovaná? PS:povídání o tom, že byť je to dar, tak tvůj názor je objektivní, že i kdybys zaplatila plnou cenu, tak by názor byl stejný atd., prosím přeskočme.

Anonymní
23. srpna 2013 v 23:54

Projížděla jsem všechny edice Ladyboxu a opravdu teď to bylo nejslabší,jakoby dýchali z posledního.Myslím se dost lidí chytilo na červencovou krabičku a teď zklamání.Přippadá mi,že personalizaci neberou vůbec v úvahu.Jinak by nemohli složit oranžový lesk a fialový lak,když mám uvedeny studené barvy,čemuž odpovídá lak.K tomu by se hodilo to tmavé máslo.Tak jsem se těšila na svoji provní krabičku.Vyhozené peníze.Barva toho lesku nemůže zaujmout nikoho.Nedá se to ani darovat.

24. srpna 2013 v 2:34

@Jitka tak to mi teď pro změnu ty vysvětli, co by to změnilo ;) u jednorázovejch věcí to vždycky píšu, ale prostě zrovna tady mi to přijde jako strašnej cpt. obvious, nemůžu si pomoct :D přece musí být každýmu jasný, že blogy nad jistej počet čtenářů je mají všechny zdarma, tak jasný, že mě nikdy vlastně ani nenapadne, že bych to tam měla psát ..

24. srpna 2013 v 2:39

@Mikinka když jim napíšeš, tak ti ho určitě dopošlou :)

já mám na tohle ráda koňskou mast, je super, jak to pálí :D

24. srpna 2013 v 2:40

@Natálje tak lesk a lak je v tomhle případě asi zrovna takovej ten černej petr :D

24. srpna 2013 v 2:42

@Barča objektivně ta barva určitě není děsná a je v pohodě využitelná, ale já jak mám k lakům velmi specifický vztah :D tak bych remcala, i kdyby tam byl černej, když je ještě navíc růžovej, tak to už je pro mě double fail no ;)

24. srpna 2013 v 2:44

@Anonymní a já ten lesk ještě nikde neviděla ... no ale jestli je oranžovej, tak to je zrovna taková dost nic moc barva

24. srpna 2013 v 3:37

Škoda, že boxy nepřinášej nový věci, ten Korres mi připomněl rok a půl starej článek, ani design za tu dobu nezměnili! ; ))

http://booneedsnewshoes.blogspot.cz/2012/05/kiss-kiss.html

24. srpna 2013 v 9:46

Kdybych tam aspoň neměla ten hrozný lak nebo ten blbý collagen, který už mám doma 2x do zásoby z minulých boxů.. :D

24. srpna 2013 v 10:20

Poprvé v životě lituju, že jsem si žádný box nikdy neobjednala, tento by mě velmi potěšil, hlavně Pure Fiji a Korres, a pro zbytek bych taky našla zpotřebení :)

24. srpna 2013 v 13:25

Ta druhá fotka vypadá jako náhrobek - super! :D Jinak nevím, co proti tomu laku všichni máte, mně se líbí.

24. srpna 2013 v 20:13

Ahoj, no som zvedavá čo tam budem mať ja, lebo som pozerala viac bloggov a bol tam aj očný tieň od Inglot čo by som naozaj rada vyskúšala!:-)

ziriane-sk.blogspot.sk

25. srpna 2013 v 13:01

Líbil se mi a pobavil mě způsob, jakým píšeš a jak jsi to celé zhodnotila. Super! ;D

25. srpna 2013 v 13:10

Lamb,já už jsem tedy dala lesk na Aukro,ale pokud byste chtěla,tak to stáhnu a celou krabičku vám prodám za 300,- včetně poštovného.URL uvádím pro svoji identifikaci,aby bylo vidět,že nsejm nějaká podvodnice.:-)

25. srpna 2013 v 22:40

chytla jsem stejný ladybox a moc nadšená jsem nebyla... naopak mě Ryor zaujal a myslím, že ten gel je opravdu dobrý... narozdíl od toho zbytečného zbytku, který mě moc nepotěšil...
minulý ladybox jsem neměla, takže nevím o těch vzorech na kartičce, ale mě zas nasralo, že natiskli bílé písmo na růžový podklad... mám v pokoji slabou žárovku a nemohla jsem to skoro přečíst...
a ta pasta mě tak pálí, že si s tím zuby vyčistit nemůžu :(

26. srpna 2013 v 9:14

Já si ho tentorkát nekoupila ale líbí se mi docela dost... I když je pravda, že u nějakých věcí mi přijde, že jim prostě přebývaly na skladě a chtěli se jich zbavit:)

26. srpna 2013 v 12:05

ja nevim ja jsem proste rozpacita.

Dobehne mi predplatne a koncim. Je mi lito, ale po spojeni sla opravdu kvalita dolu. Presne jak jsme rikali, nebude konkurence...

Proc tam cpou veci, co jim "zustali" na sklade jako darky?? ja to fakt nechapu. Je to trapne. A ne, nejsou to HITY! Jsou to proste veci, kterych maj plnej sklad tyjo :(

Na rozdil od Tebe jsem teda dostala inglot stin, lak by me nasral asi vic jako.... :-( Nevidim se, ze jsi z toho taky na vetvi.. :(

Pytlikovy vzorky ala v kazdem casopise..... chjo...

26. srpna 2013 v 12:53

Lady box jsem tentokrát už odmítla, ale ten Korres vypadá výborně:-)

26. srpna 2013 v 14:49

Korres máslo jsem měla jednou - Guavu a už bych si ho znovu nekoupila - nesnáším strkat do toho kelímku prsty. A nosit sebou štěteček kvůli balzámu, to se mi nechce. Ale v krabičkách nejedu a jsem ráda, ničeho nelituju :)

Anonymní
27. srpna 2013 v 14:24

Mě osobně se krabička líbí! Obsah je podle mě super. Je to sice moje druhá krabička, takže ještě v tom nejsem až tak "vzdělaná", ale je fakt super. Jen nechápu, proč se vám to nelíbí. Můžete být vůbec rádi, že tam něco takového máte, k tomu ještě od dobrých značek. Taky vám tam mohli dát nějaký krém z obchodu, pastu a nějaký pseudo šampon. Vím že se prostě Ladybox někdy netrefí a souhlásím, že tam dávají věci, kterých mají plný sklad. :)

Anonymní
27. srpna 2013 v 14:27

Mě osobně se krabička líbí! Obsah je podle mě super. Je to sice moje druhá krabička, takže ještě v tom nejsem až tak "vzdělaná", ale je fakt super. Jen nechápu, proč se vám to nelíbí. Můžete být vůbec rádi, že tam něco takového máte, k tomu ještě od dobrých značek. Taky vám tam mohli dát nějaký krém z obchodu, pastu a nějaký pseudo šampon. Vím že se prostě Ladybox někdy netrefí a souhlásím, že tam dávají věci, kterých mají plný sklad. :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...