Printic - to potřebujete

2. srpna 2013



O Printic jsem se už zmiňovala. A protože kjůt obálečka už je u mě, je čas na recenzi.


Nedřív si zopakujeme fakta:

- Printic je appka, díky které si můžete objednat vyvolání jakékoli fotky, co máte v mobilu (ať už mobilem pořízené, nebo do něj nahrané třeba z foťáku)

- je k dispozici pro Android i Apple

- má i webové rozhraní, kde si můžete pohodlně založit účet - hodí se zejména tehdy, pokud stejně jako já nesnášíte delší (no dobře, jakýkoli) psaní na dotykáči

- minimální objednávka je 3 kusy

- jedna fotka stojí $0,99/€0,79, poštovné je zdarma

- je to úplně geniální





 
Přes web si můžete založit účet a sledovat stav svých objednávek. Objednávku samotnou ale musíte udělat přes staženou appku v mobilu.

Ovládání je jednoduché - po kliku na start si vyberete složku, odkud chcete fota nahrávat.






Ta si zatrhnete a posunete se přes tlačítko v horní liště k dalšímu kroku, což je základní úprava vybraných fotek - kulaté ikony (ve směru hodinových ručiček) slouží k: odstranění fotky - přidání textu do fotky - výběru počtu kusů - ořezu






Pokud se vám nelíbí automaticky nastavený ořez, rámečkem ho upravíte a uložíte.
Pak už se stačí jen zalogovat ...




... nahrát fota na server ... potvrdit cenu ...




... a vybrat způsob platby ... já bych šla do Paypalu, klasika.





A za 3 dny (v mém případě) vám domů dorazí z Paříže (ღღღ) plody vašeho ťukání  - v klasické bílé obálce, která skrývá onu typickou Printicsácky oranžovou s fotkami samotnými.







Fotky jsou jakože polaroidky (hipsterům se zvýší tlak) a na jejich spodní bílou část lze přidat text dle libosti (já nevyužila).






A teď ta geniálnost.

Fotky si můžete objednávat pro sebe, jasný. Ale krom toho specifickýho formátu v tom nevidím moc přidanou hodnotu, páč pořídit si album z dovolený si můžete i klasicky a za zlomek ceny. 

Úžasný mi ovšem přijde využít Printic pro ostatní - sypat z něj fotky směrem k vaší rodině, přátelům, nepřátelům :D Místo pohledu (k Vánocům/narozeninám/z vejletu kamkoli) prostě pošlete tři stylovky i včetně textu. Což věřím, že na adresáta udělá mnohem větší dojem a mnohem víc ho potěší. A vy nemusíte shánět známky.

Printic tím pádem vidím jako úplně skvělej způsob, jak snadno dát celýmu sociálnímu siťování a v něm sdíleným zážitkům trvalej a v realitě zcela hmatatelnej rozměr. Za což si zaslouží 10 Moor z 10.


 (btw. už teď si plánuju, co ke kámoškám poletí z příští dovči, hehé :)






Co vy - zaujala vás tahle appka? Jaký způsob jejího využití vám přijde nejlepší? Pokud jste už zkoušeli, přidejte dojmy z terénu :)

10 comments

2. srpna 2013 v 9:37

Tada Mooro,no to je bomba:) Musím pořídit! Posílat pohledy z dovolených vyloženě nezvládám. Pohled většinou zakoupím, ale k odeslání se nedostanu, protože málo kde ti ho prodají i se známkou. A já jí propstě po zbytek dovolené nekoupím. Hromadí se mi doma nenapsané pohledy z mnoha dovolených :D. Problém vyřešen:D

Anonymní
2. srpna 2013 v 10:33

Wow, porozmýšlím! :) Vypadá to dobře! A líbí se mi i to provedení fotek... Jediné co mi v tom brání je můj mobil s nekvalitním foťákem. Ale z tabletu bych do toho šla.

Na mém blogu giveaway o luxusní, přírodní a zmrzlinový balzám na rty crazy rumors. ♥ marianne-style.blogspot.com

2. srpna 2013 v 10:42

Tuhle app mám v mobilu a pořád se chystám že objednám, jen nějak pozapomenu ... tak snad brzy. Moc hezké fotky sis nechala vyvolat.. ono je fakt že to má větší kouzlo takhle na papíře když to držíš.. než když to rozklikneš na notasu či v mobilu. Užij si víkend :*

Anonymní
2. srpna 2013 v 14:59

Namísto pohledů z dovči je to ideální :_) Pošlou se 3 fotky a krátký text, nikdo to po cestě nečte, zalepená obálka, poštovné zdarma, pěkné :-) Na Vánoce bych to asi nevyužila, minule se mi hodně osvědčily koláže z DM - máme je celá rodina, na A4 jsem nacpala 5-6 fotek, jedna koláž cca 30Kč. Jen se pro to musí dojít do DM a pak dotyčnému předat nebo poslat.

2. srpna 2013 v 21:00

Ja jsem porad premyslela, co poslu mamce ke svatku a toto je uplne idealni. Uz se mi fotky nahravaji. Ta bude mit radost. A asi jdu obeslat jeste dalsi lidi, abych jim udelala radost :)

3. srpna 2013 v 20:18

bože bože polaroidní fotky! to je můj sen! :D

14. srpna 2013 v 15:38

Fotky jsou sice pěkné, ale je to hafec drahý, ale stejně to možná alespoň jednou vyzkouším a jak dlouho trvalo než ti ty fotky přišly?

14. srpna 2013 v 22:15

@Teress asi 4 dny včetně víkendu, byla to rychlovka :)
ale drahé to zas tak není :) - resp. jak píšu, na nějaké extra masové vyvolávání určitě ne, ale jako milá pozornost pro někoho to za těch 60 Kč stojí :)

Anonymní
15. srpna 2013 v 18:54

@Černá Moora

Objednávala jsem 3.8.2013, placeno PayPal a nepřišlo nic :/ S doručováním problémy nemám...

Tak přemýšlím, jestli to někde reklamovat...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...