TAG tohle mít fakt nemusím / Antiwishlist

12. srpna 2013


Tag, díky minulému postu si konečně můžeme dát Antiwishlist (který byl sice nejvíc in tak dva měsíce zpátky, ale co už ;). Kdyby totiž bylo pořadí obráceně, měla bych děsnou touhu se tady u některých bodů zbytečně dlouze rozepisovat a tomu jsem se chtěla vyhnout - takže Levná x drahá musel být první.





A co že to z (nejen) kosmetických hitovek mít teda nemusím ...


1. Naked paleta
Vzhledem k tomu, že hnědý odstíny nesnáším (přičemž jsou to paradoxně jedny z mála, co by mi k očím teoreticky šly), pochopitelně ji mít nemusím, to není nic objevnýho, že jo. Takže o tohle tady tentokrát nejde. Pointa je ta, že bych ji nemusela mít, ani kdybych k nim měla vztah vstřícný - je mi totiž úplně jasný, že ve finále bych z ní stejně používala tak max. 4 a do zbytku bych nešťourla, co je rok dlouhej. Při nákupu dávám jednoznačně přednost jednotlivým stínům, co si sama vyberu. Ale Urban Decay si zaslouží obdiv, že se jim podařilo udělat z ní takovej šílenej must-have.


2. Limitky Essence
Nee, to by jistě nikdo nečekal ;) Krom toho, že mám k limitkám ambivaletní vztah obecně, tak "limitka" pomalu dvakrát měsíčně jaksi úplně popírá smysl všech limitek světa. Zato dává jasnej smysl hoardingu.


3. Padesát odstínů braku šedi
N e p o c h o p í m. Zvládla jsem v originále nějakých 40 stránek ze začátku a nějakých 10 uprostřed (jestli se tam teda konečně začne alespoň něco dít. Nezačlo.) a jako ... WTF! Krom toho, že baba neumí psát a pořád opakuje slova a spojení, že i kolovrátek by se z toho zavařil, tak neumí očividně ani sexovat. Páč popsat nudně až k usnutí i SM praktiky? Jó, to chce talent. Navíc se musím ztotožnit s názorem, co jsem viděla v jedný recenzi - na týhle knížce ženskejm beztak přijde nejvíc vzrušující to, jak tý naivce její partner pořád něco podsouvá k jídlu, jen si to neuvědomujou.


4. Apple
Jestli pro mě Mary Kay zavání jehovismem na poli kosmetiky, tak Apple jednoznačně na poli elektroniky. Nejsem za tím prostě schopná vidět nic jinýho, než ten všemu ostatnímu zcela uzavřenej a nekompatibilní systém, což je důvod proč jsem nad koupí něčeho Applovskýho nikdy neuvažovala ani minutu. JOBSe si ovšem ujít nenechám, mám ráda tyhle geekovský storky.
P.S. pokud je mi někdo schopnej vysvětlit, co že je na těch produktech tak super úžasnýho, že by to nenašel někde jinde, směle do toho.


5. Nars Orgasm
Kdyby se tahle tvářenka jmenovala jakkoli jinak, nikdy tak populární nebude. Opět jen příklad geniálního marketingu a sex sells v praxi. Důvod, proč ji antiwishlistuju, je až moc zlatých třpytek.
Btw. řekla bych, že Deep Throat tak populární není jen z toho důvodu, že tohle slovní spojení není tak mezinárodní a neangličtinářům na první pohled nic neřekne. Přitom je dle mýho názoru o dost víc kchůl ;)


6. Michael Kors
Hodinky jsou sice pěkný, ale výjimečně mi přijdou jako tak moc blogerský klišé, až se mi zprotivily. Navíc cena imo přehnaná, stejně vizuálně pěkné a kvalitní se dají sehnat za polovic. U kabelek se mi polovina zdá nevkusně přeplácaná a polovina nudná. Ale nevylučuju, že při ohledání na místě u té nudné půlky třeba změním názor (na Chodově se bude Kors otevírat v říjnu, pokud by vám to uniklo).


7. MUA & Elf
Co ještě dodat. Shit & Shit.


8. Cokoli a Kdokoli a Kdykoli for H&M
Zaprvý provedení nikdy nic moc, zadruhý averze k limitkám a nedůstojnejm frontám, zatřetí se mi ekluje, jak se v tom vždycky nakrucuje půlka fashion-wannabe blbů a dělaj, jak kdyby měli dotyčnýho návrháře za H&M cenu a ne naopak.


9. Vonné svíčky
Představa půlhodiny strávené v oddělení vonnejch svíček je pro mě ekvivalentem waterboardingu. Zapalte to a mizím. Aneb Mooří repelent, 100% funkční.


10. Ryor
Při vzpomínce na odličovač mi slzej oči ještě teď. Bojim, bojim i zbytku.


11. L´Occitane
Vypadá to sice pěkně, ale nějak se nedokážu přesvědčit, že to budou dobře investovaný peníze. Spíš že to bude mít pěknej obal a vonět. To budu radši bez obalu a s parfémem.


12. Jillian Michaels
Stáhla jsem si 30 Day Shred, dvakrát se na to podívala a došla k tomu, že až budu chtít, aby na mě podobným stylem hejkala nějaká mrňavá, afektovaná a protivná ženská, nechám se zavřít do kriminálu. Do tý doby nedík.


13. Ombré
Haló, tady několikaměsíční odrosty, jsme teď děsně trendy, zničte si vlasy i vy. 
Na tmavejch to bude vypadat blbě VŽDYCKY - prostě proto, že tmavý vlasy se přirozeně nikdy do blond ani světle hněda nevyšisujou. Na blond to naopak dobře vypadat může a efekt blondýny s letním vyšisem je pak docela uvěřitelnej. Coby varianta č. 1 nicméně nemám zájem.


14. Lush
Ten mě tak děsně nebere, až si tam možná zajdu něco koupit :D


15. Avon, Oriflame, Mary Kay
Průměrná kosmetika by ke svému dosažení nikdy neměla klást překážky (stejně jako průměrně hezká a průměrně chytrá žena), protože něco na srovnatelný úrovni se dá lehce sehnat i všude jinde.


16. Neony
Tak dlouho jsem nad tím rozvažovala, až je to momentálně zcela out. A už se docela těším, až mi všechny ty zástupy nádražáků a zaměstnanců technických služeb přestanou na ulici vypalovat rohovku.



 Co aktuálně antiwishlistujete vy? Nějaký styčný body?


76 comments

12. srpna 2013 v 9:57

Rychle jsem to prolítla, bez obrázků to není ono.


1. Mě to přijde moc drahé, to raději levnější napodobeninu od MUA.
2. Všechny jsou si moc podobné - hlavně ve rtěnkách (růžová a červená). Sem tam je něco pěkné a sem tam na ovínko. Ale poslední dobou to jde mimo mě =)
3. Nečetla jsem - přítel mi to zakázal, že to jsou hovadiny :D Tak asi jo
4. Apple nemáme rádi vůbec. Je to jen předražená elektronika pro iOvce
5. Nars Deep Throat bych si určitě koupila! A je mi jedno co by to bylo :D
6. S kabelkami souhlasím. Sem tam se mi nějaká zalíbila, ale vzpoměla jsem si, že jsem její napodobeninu viděla tam a tam a už o ni nemám zájem.
7. MUA nemám. Od ELFu mám paletky a štětce, s tím jsem spokojená. Rtěnku, pudr aj. ne, to si raději okouknu něco v drogerii
8. H&M má malé velikosti tak tam ani nelezu
9. Svíčky smrděj strašně uměle a možná i hůř než ty hnusné autostromy (fuj).
10. Mám slupovací masku, je fajn. Na můj vkus to mají moc drahé a celkově mě moc nezaujali.
11. Neznám, nepotřebuji.
12. Já si ji pustila bez zvuku :D
13. Baví mě smát se pipkám s oranžovým ombré protože jim to nejde do blond stáhnout ! :D A ty nechápavý výrazy :))))
14. Mám šampuk a pěnu - oboje mi voní do prádla
15. Oriflame předražený, MaryKay trapný (viděla jsem jednu MK machnu líčit - i dítě s vodovkami to umí líp) Avon? Od nich si kupuji sem tam parfém - některé voní pěkně a dokonce i vydrží vonět.
16. Mám stejný názor :))

12. srpna 2013 v 9:59

Nad Deep Throat jsem taky vždycky přemýšlela :D Nevíš, jestli se k návrhu barvy váže taky nějaká pikantní historka jako k Orgasmu?

Ke Greyovi jsem se už taky vyjádřila, nechápu, jak se z tohodle braku mohl stát bestseller...ale jo vim...která by nechtěla, aby jí naháněl někdo jako je Grey...na tom celém to stojí a padá.

Lush mě taky nebere...Ločitane taky ne..ještě bych doplnila Yves Rocher...

ty mi normálně asi čteš myšlenky :D ..krom neonek..jen na nehtech a vonných svíček souhlasím se vším :)

Anonymní
12. srpna 2013 v 10:27

V naprostý většině věcí s tebou nemůžu než souhlasit-padlas mi do noty.Výjimkou je Lush,kolem jejichž obchodu v Palladiu nemůžu neprojít a nevejít dovnitř,aniž bych to tam aspoň neočmuchala:-)P.S.-Flying Fox je můj nej sprcháč-ta vůně jasmínu je cítit po celým bytě... A od L'Occitanu jsem toho moc neměla,ale jejich Andělikový krém je, co se hydratace týče, úplně boží!

12. srpna 2013 v 10:39

Výbornej článek, s applem souhlas, měla jsem iphone a už bych ho nechtěla ani zadarmo, jsem ráda, že jsem se ho zbavila a Apple už nám nesmí do domu :-D

Anonymní
12. srpna 2013 v 10:40

Antiwishlisty mám hrozně ráda a musím s tebou v hodně bodech souhlasit.

Třeba Lush. Nechápu, jak z toho můžou bejt všichni tak odvázaný. Vždycky, když jdu kolem, začne mě z toho smradu (rozuměj "decentní" přírodní vůně) svědit a štípat nos.

50 odstínů taky nechápu. Nejvíc mě ale fascinuje, jak jsou na to některý holky hrdý, že to čtou. Já jsem asi ze špatný generace nebo co, ale chlubit se tim, že čtu knížku, která je v podstatě porno mi přijde fakt divný.

Apple mánii taky moc nechápu. Hlavně v ČR. Cenově je to úplně mimo většinu lidí (upřímně, dali byste jeden plat za telefon, druhý za tablet a další dva za noťas?) a navíc to ani neni tak dokonalý.

S ombré jsem na tom podobně jako ty. Teda takhle, nechápu, proč má bruneta blonďatou půlku hlavy a dělá z toho ombré, když to prostě vypadá jenom blbě. Já vždycky žila v tom, že ombré má být zesvětlení spodní třetiny vlasů tak o 2-3 odstíny a má být postupný. (jednou si nechám udělat někde, kde ho fakt umí, ale až pomine to šílenství, nechci patřit do stejný sorty jako patnáctka, co to doma podělala :D )

12. srpna 2013 v 10:52

Souhlasím téměř se vším, hlavně s L´Occitane a ombre. Co jsem zatím z L´Occitane vyzkoušela, tak to ani náhodou nedpovídalo ceně a už tam nic nikdy nekoupím.

Co se týče ombre, tak jsem nedávno žasla, když se objevily ty články, jak si některé blogerky nechaly ombre udělat, co za hrůzy jsou někteří schopní pochválit :D Aneb hlavně ať tam není žádný plynulý přechod :D

A souhlasím, že Deep Throat je super název, zrovna včera jsem koukala na Lovelace:)

12. srpna 2013 v 11:21

1. Naked paleta - mam MUA, hnede stiny muzu, ale taky bych nepouzila vsechny, ktere tam jsou, takze nejsem presvedcena, ze bych si koupila original od UD.

2. Limitky (nejen) Essence - pokud neco v nektere zaujme, tak si to koupim. Posledni dobou se to stava zridka.

3. Padesat odstinu sedi - mam jako ebook, zatim jsem se k tomu nedostala.

4. Apple - nechapu. Mela jsem to v ruce, ovladani se mi nelibi, cena premrstena, Android please.

5. Nars Orgasm - jo, Deep Throat je sympatictejsi.

6. Michael Kors - hodinky mi neprijdou nijak vyjimecny.

7. MUA & Elf - Elf nemam vyzkousenej, od MUA mam 3 paletky. S dobrou bazi prezijou den. Na pokusy bych tyhle levny znacky nezavrhovala.

8. Cokoli a Kdokoli a Kdykoli for H&M - nikdy jsem nenasla nic, co by se mi libilo.

9. Vonné svíčky - castecny nesouhlas, nektere vune muzu. V oddeleni s nima se ale snazim nezdrzovat dlouho. Horsi jsou pro mne vonni tycinky.

10. Ryor - matne se mi zda, ze jsem kdysi mela nejake mazadlo na ruce nebo na telo, zvlastni dojem nezanechal.

11. L´Occitane - nepresvedcil. Koupila jsem mamce na ruce nejhypovanejsi krem, byla nespokojena, Menalind s ureou ji ruce dal v zime daleko lip do poradku. Jestli jeste nekdy neco zkusim - spis ne.

12. Jillian Michaels - asi si to ze zvedavosti stahnu.

13. Ombré - to je trend, ktery jsem nepochopila. Dle mne zkratka vypada divne, kdyz maji vlasy nekde uprostred zlomovou caru temer jak podle pravitka a najednou jsou u hnedovlasky blond. Ombre u mne evokuje nejaky plynuly prechod.

14. Lush - nevyzkouseno. Zatim.

15. Avon, Oriflame, Mary Kay - neprivedli mne k vytrzeni, objednavani je spis otravne, produkty jsou fakt prumer.

16. Neony - at uz je to za nami.

12. srpna 2013 v 11:41

Kosmetice nerozumím, ale k produktům Apple se dokážu vyjádřit, doma máme obojí. Myslím, že tento negativní názor máš jen proto, že ve svém okolí asi máš jen lidi, kteří si MAC pořídili v podstatě zbytečně a neumí z něj vytěžit to nejlepší. Uvedu příklady:
- nemá cenu si pořizovat MAC na kancelářskou práci, pokud spolupracovníci používají MS Office. Microsoft nemá kloudně ošéfované ani ofisy pro PC, natož ty pro MAC. Dopadá to tak, že člověk se trápí s ovládáním, řadu věcí i po letech neumí udělat neo je neumí udělat jinak než krkolomně, protože se nemá s kým poradit a PC kolegové se můžou po**at z toho, když soubory od něj nemohou otevřít nebo je otevřou a koukají na hromadu nesmyslných znaků (mluvím teď z vlastní zkušenosti, kdy kolega si pořídil MAC a neumí s ním už 3 roky pracovat). Nešikovné je taky to, že MAC nemá zabudovanou numerickou klávesnici.
- pořídit si iPad a pak se pokoušet z něj udělat počítač připojováním klávesnice, monitoru apod. Jako čtečka nebo zařízení na příležistné zkouknutí mailů je to zbytečně drahé.

Naopak MAC je k nezaplacení v těchto chvílích:
- práce a úprava zvuku, videa, obrázků
- při práci, kde se cení rychlost spouštění - např. kamarád je zvukař a při pouštění zvuku potřebuje, aby se zvuk spustil hned a ne se zpožděním, byť v řádu setin sekundy (příklad: výstřel na jevišti - asi si všimně každý, když zvuk výstřelu je opožděn oproti ostatnímu ději)
- řada šikovných ovladačů je dělaná pouze pro iprodukty - Apple na sebe váže komunitu lidí, kteří se baví pipláním nejrůznějších prográmků a utilitek. Je jich opravdu nepřeberně a prakticky na cokoliv.

Jinak všeobecně jsou příjmené tyto věci:
- MAC se spouští okamžitě - jen otevřu víko a jedu
- po čase si počítač všimne, co člověk dělá nejčastěji a do toho směřuje kapacitu, takže běžné procedury se zrychlují(zní to jako sci-fi, vím)
- nemusí se řešit viry, takže odpadá starost s oprudentními antivirovými programy
- podstatně levnější je pořízení ofiko programů (OS apod.)

MAC si prostě musí pořídit jen ten, kdo ví, že ho dokáže uživit i na něco jiného něž na běžnou kancelářskou práci a také musí být připraven na počáteční nepohodlí. Je to prostě nové dobrodružství, ale výsledky jsou k nezaplacení. Jinak ano, je to machrovinka, za kterou se prostě připlácí, ae stejně jako u high end kosmetiky se platí za pěknější obal, vývoj a probádávání nových cest.

PS: Omlouvám se za dlouhý nekosmetický příspěvek!

Anonymní
12. srpna 2013 v 11:44

8. Naprostý souhlas - jsem ráda,že to tak
nevidím jen já :D

12. Nesouhlasím - celé jsem to odcvičila a at' ta ženská je sympatická či ne, prostě umí :o) Výsledky jsem měla,bylo super se vejít do oblíbených kalhot heh :D Btw. Taková Zuzka Light je sympatická jen ta AJ mi ze začátku trhala uši :o)

13. Pro brunety bych to zakázala - prostě jim to nesluší a slušet nikdy nebude ( ještě že jsem ta tmavovlasá že :D

12. srpna 2013 v 12:27

1. Naked paletka - hele, byla jsem na tom uplne stejne jako ty :D ale videla jsem je obe nazivo a proste must-have :) a to jsem na hnedou driv nebyla a na oci bych ji nedala ani za nic... a ted pouzivam hlavne hnede a nude ostiny :) ale chapu te :)
2. par veci jsem si koupila, ale uz hodne dlouho me nic nezaujalo a zakazala jsem si z "limitek" nakupovat, stejne mi to pak doma lezi
3. Ja se to ani nepokousela cist. Me jakekoliv bestsellery nechavaji chladnou a spis se mi to pak diky tomu ekluje. Nekterym dilkum tak prijdu na chut az dost opozdene (Larssenova trilogie), ale musim si k tomu najit cestu sama... jak me nekdo nuti a presvedcuje, ze to to uzasny, sprajcnu se... ale zatim me nikdo s Padesati odstinama nepresvedcoval... ale stejne jsem sprajcla
4. No, ja se applu taky pricim a hodne... ale zas nevadilo by mi mit 160gb ipoda a na nem vsechna ma cedecka :) iphone nepotrebuju, ale mac by mi asi nevadil... :) ale jen protoze je hezkej a rychle nabiha :) jsem povrchni fiflena :) neee, jako rada bych ho mela na grafiku treba :) na to je jak delanej... ale v praci bych ho mit nechtela
5. Na muj vkus taky moc zlatych trpytek. Celkove jsou na me Nars tvarenky moc pigmentovane vsechny. A jo, Deep Throat se mi libi vic :). Btw, jsem zvedava na ten novej film Lovelace :). Ukazka nevypadala spatne, bude to zajimave drama, i kdyz asi ne buhvijaka pecka.
6. Ehm, fanousci prominou, ale me prijde Michael Kors desne nudny. Ale zas kazdy rad neco jineho, tak at si ho nosi ten, komu se libi.
7. Hmm, par Elfu doma mam, ale teda, ze bych to pouzivala. Jo, vlastne stetce, ty jsou fajn.
8. Souhlas.
9. Neodolala jsem a koupila si jednu Yankee Candle. Nepresvedcila. Leda tak na fetovani, cuchat k tomu vosku ze Senzaboxu musim porad, ale kdyz to hori, tak to nevoni tak moc, jak bych chtela. Lepsi jsou cajove svicky z Ikei a lampa s vodou :).
10. Par veci doma mam, ale bych musela pouzivat.
11. Hmm, tady se neshodneme, ale chapu te a nazor respektuju.
12. Ja se na to nikdy nedivala a ani nebudu. Dalsi vec stylu: kazdej rika, jak je to bomba => sprajc
13. Souhlas... pekny meliry v blond vlasech (zduraznuju pekny, kazdej to neumi, spis malokdo) ujdou, pripadne i barevny, ale musi se to umet... kvalitni ombre jsem asi jeste nevidela
14. Hmm, me bere, fnuk :(. Ne tedy vsechno, ale nektere veci... ach :)
15. Tak ja mam rada vsechny 3. Ale Avon jsem mimo lonskeho zachvatu 3-4 objednavek zas snizila na 1-2 objednavky rocne, pokud teda nekdo neco nechce... od tety Oriflame tak jednou za 2-3 mesice, nektere veci nejsou spatne, jsem uchylna hlavne na lesky... s MK jsem zacala nedavno, na ocni odlicovac nedam dopustit a ma i jine fajn veci... ale chapu a nikomu nevnucuju a neberu jine nazory
16. souhlas

12. srpna 2013 v 12:38

Jé, mooří seznam nepřání jsem tiše očekávala, a on přišel! :))
Za mě naked jo, limitky essence záleží jak a co, Nars tvářenku bych chtěla, ale určitě ne orgasm, ta barva se mi moc nelíbí... Vonné svíčky jo, Ryor něco málo ano... Ale jinak souhlasím s tvými "nepreferencemi"... :))

12. srpna 2013 v 13:21

@Jája tak já bych magora jako Grey teda za zadkem mít nechtěla :D

12. srpna 2013 v 13:26

@carlinetmoi mi spíš přijde směšný, že někdo si myslí, že to je porno a že teda je děsně zvrácenej, když to čte, ale psst :DD mně to přišlo jako špatná harlekýnka, nic, na co by měl bejt člověk hrdej, to ať si přečtou třeba Millera pro takovej status ;))

12. srpna 2013 v 13:27

@Cherish s těma Ombré barvama to bylo dost zničenejch vlasů, to je pravda ..;)

12. srpna 2013 v 13:35

@Jitka děkuju za obšírný vysvětlení, teď je mi to trochu jasnější, alespoň pokud jde počítače :) ale u mobilů pořád nechápu .. ;)

Anonymní
12. srpna 2013 v 13:50

Výborně, takové seznamy mám ráda :-)
Najdou se styčné body :-)
Naked paleta, 50 odstínů Mr. Greye - ale na lehké čtení v AJ to bylo fajn :-) jinak dějově hrůza a nechápu proč 3 knihy???
LOccitane - voňavé věci už začínám nenávidět, voňavé mazlavé ruce mi dělají pupínky až na pr...
NARS - celý ho nemusím, stejně jako Inglot.. podobné koncepty, jen to je jak ty palety 150 stínů, co se prodávaly hned po revoluci na tržnicích :-)) Proč je okolo toho tolik povyku? Jiné značky tohle asi nepoznamenalo, pořád každý jen Nars. Možná má pár skvělých věcí, ale taková mánie? No já nechci. A neony taky ne.
Jedu ale v MK, mám tam oblíbené 3 věci a kvůli nim jsem se i sama registrovala. Kameny na mou hlavu! :_)) Takže pro mě argument nedostupnosti neplatí :-) Avon je z Polska, to nechci a Oriflame snad nikdy nic kvalitního nemělo, kromě Terezy Maxové v reklamě.
Ryor jsem řešila na střední, teď už jsem ráda o kus dál. fuj.
Michael Kors... hodinky a jiné věci z mánie - proč? kdo nemá jeho pitomé hodinky kopie ostatních značek, jako by nebyl. Tak to radši nebudu. A navíc bude mít i obchod v Pze... to bude příspěvků všude okolo.. :-(
HM limitky mě nestresují, protože na Příkopy do HM nechodím :-) A jinde se to sehnat nedá, tak jsem v klidu. Jinak dětské HM je výborné a kvalitní - až se to tu přehoupne do mamin, budete tam chodit rády :-)
a je to...

12. srpna 2013 v 14:28

V dost věcech se shodneme, za sebe přidávám
Chubby Sticks od Clinique, nebo všechny ty colour whisper a jim podobný. ;) Holt jsem prostě "rtěnková" a pokud mám stav rtů takovej, že rtěnku neumožňujou (suchý, rozpraskaný), spokojím se s obyčejným labelem nepotřebuju je žádnou barvičkou byť jen tónovat.

12. srpna 2013 v 15:04

@Černá Moora
Já bych jen laicky dodala, že jak si jednou zvykneš na ivěci a jak jsou spolu hezky kompatibilní a jaké "blbinky" umí, tak už nic jiného nechceš;-)

12. srpna 2013 v 15:25

1. Naked paleta - take mam dojem, ze ji nevyuziju (nejak jsem ale nepochopila, proc ji mas na prvnim miste - jestli nahodou nebo to ma svuj vyznam (jakoze "fuj" n. 1)?

2. Limitky Essence - chapu

3. Padesát odstínů šedi - precetla jsem vsechny 3 dily v originale, libilo se mi to a je mi jedno, ze se rika, ze je to "porno" (sorry, cetly jste to fakt nekdy?) - nestydim se za to. Zenska se inspirovala Twilight (konkretne, psala kratke pribehy pod nazvem "Master of the Universe", kdy hlavnimi postavami byli porad Edward a Bella). A kdyz ty kratke pribehy mely uspech (tzn. byl o ne zajem!), tak vydala knihu (proto to hodne pripomina prave Twilight). Autorka Twilight Meyer o tom vi, a nevadi ji, ze nekomu poslouzila jako inspirace (cetla jsem nekde nazor, ze "byt Meyer, tak James zaluju") (vice viz http://en.wikipedia.org/wiki/Fifty_Shades_of_Grey)

4. Apple - dobre pro nekoho, kdo vyuzije vsechny... vetsinu.. nebo alespon hodne funkci

5. Nars Orgasm - souhlasim

6. Michael Kors - nez jsem zacala procitat blogy, tak me moc nezajimaly. A nezajimaji teda ani ted, prave protoze je chce / ma temer kazda druha blogerka

7. MUA & Elf - od Elf mam par drobnosti, ktere vyuziju opravdu vyjimecne (nebo jsem vyuzila ke konkretni prilezitosti) a za ktere vice penez jsem ani nemela v planu utracet. Od MUA nic nemam, tak to se nemuzu vyjadrovat.

8. Cokoli a Kdokoli a Kdykoli for H&M - souhlasim

9. Vonné svíčky - mne docela voni, ale vadi mi az ta "vune" po zhasnuti svicky. Kvuli tomu je doma temer nazapaluji

10. Ryor - asi jsem nic nezkousela, nevybavuji si

11. L´Occitane - souhlasim, ze jsou krapet predrazene

12. Jillian Michaels - to je kazdeho vec (ja bych treba strilela kterehokoliv cvicitele na bikram joze, uz z toho duvodu, ze na me mluvi nekdo BEZ PRESTANI pri 42°)

13. Ombré - souhlasim

14. Lush - ten docela mam rada

15. Avon, Oriflame, Mary Kay - i pres prekazky je to hodne vydelecny business (a mozna prave diky nim)

16. Neony - to nejak jde mimo me :-)

S.

12. srpna 2013 v 17:47

Skoro se vším souhlas, jen ty neony ti asi neodpustím, ty nosím hrozně ráda (ale s mírou samozřejmě)

12. srpna 2013 v 20:25

Tak s tebou bych si moc nerozuměla. :D 50 odstínů se mi líbilo, mám ráda ženské romány. Limitky Essence, na ty s evždy těšim. Ryor mám moc ráda, jejich krémy mi vždy vyhovují, v H&M nakupuju ráda a svíčky miluju. :D

Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

12. srpna 2013 v 20:31

za Apple je toho strašne veľa, doporučujem prečítať si biografiu Steva Jobsa.. a keď nie tak po tom ako si pozrieš film na to možno prídeš :)

12. srpna 2013 v 20:32

Mě L´Occitane přesvědčil v produktech na vlasy. Jejich šampony a kondicionéry prostě mým suchým krepatým vlasům svědčí, nikdy jsem neměla lepší :-) Totéž můžu říct i o Lushi.

12. srpna 2013 v 20:36

12. U videí vypínám zvuk :D Před 1.cvičením si letmo projedu co se asi tak bude cvičit a poté i umlčím

12. srpna 2013 v 20:46

@Dejnicka
Moje řeč! Telefon, tablet nebo mac všechno to hezky pracuje dohromady. A apple Tv, k nezaplacení!
K iphonu, slušný obraz + Youtube aplikace, kombinace k nezaplacení, zvlášť když je člověk v restauraci s malými dětmi. Jak ty jsou hodné. A to je jen jehla v kupce sena. Možná využívám jen 10% z celého potenciálu i tak bych neměnila.

12. srpna 2013 v 20:47

@Dejnicka nj, ale nejsou kompatibilní s ničím jiným :D .. tohle nedokážu zkousnout, nemám ráda omezení, který považuju za zbytečný

12. srpna 2013 v 20:48

@Domček biografii ... hele, zas to nebudeme přehánět :D dám film a víc po mě nikdo v rámci všeobecnýho přehledu chtít nemůže :D

12. srpna 2013 v 20:49

@Charmedka H&M se týkalo jen těch návrhářskejch limitek .)

12. srpna 2013 v 20:57

@tuttobene jak obraz a youtube? vždyť to má Android (a i ty další systémy určitě) taky .. navíc obraz je imo srovnatelnej se vším ostatním v podobný cenový kategorii, resp. to ostatní je levnější a lepší :D

12. srpna 2013 v 21:07

Jenom k tomu ombré, já mám vlasy hnědé, v zimě střední až čokoládová a v létě od střední hnědé přes pochcanou slámu až po špinavé blond pramínky a konečky - takže áno i brunetkám sluníčko šisuje vlasy :)

12. srpna 2013 v 21:12

Naked paletku nechci a ani nepotřebuju, protože stíny nepoužívám.

Essence limitky mi povětšinou přijdou nudné a stále se opakující, výjimkou teď byla zmrzlinová řada, jinak kolem nich chodím obloukem.

Padesát odstínů mě celkem lákalo, ale jak o tom všichni kolem mě mluví, je mi to čím dál tím víc u pr...

Apple je prostě Apple, co k tomu víc říct? :D sama chci bílý iPhone. né že by to bylo něco převratného, ale on se mi tááák strašně líbí!!... a je to Apple :D

Michael Kors... co se týče hodinek, tak ty se mi líbí a chci si jedny z asi nejoblíbenějších pořídit, ale jinak mě nic z této značky nezajímá. například "Hemiltonka" je mi až protivná.

s MUA musím nesouhlasit! mám doma mozaikovou tvářenku a řasenku a s obojím jsem spokojená! tvářenka je přirozená, jemná a vydrží, a řasenka za cca 40 korun?! jedna z nejlepších, jakou jsem kdy měla! ale věřím, že má i své špatné produkty.

kolekce pro H&M mě zatím nikdy nezaujaly, naopak ta Lanvinovská mě dokonce zvedla ze židle ( - odrbané, nezapravené konce šatů. a ať mi nikdo neříká, že to je nějaká technika!) :D

teď jsi mě překvapila s tím Ryor odličovačem! pro mě to je snad nejlepší odličovač, jaký jsem zatím měla a nikdy by mě nenapadlo, že bude někomu vadit.

Jillian miluju a mám ráda to její provokativní a peskující chování! ať si říká kdo chce co chce, je nejlepší :)

u Avonu, Oriflame i MK se občas dá sehnat něco zajímavého a kvalitního... ale opravdu jen občas. od Oriflame třeba nedám dopustit na jejich kulmu na řasy.

no a neonky miluju! to jsou moje barvy! :)

Anonymní
12. srpna 2013 v 21:21

@Černá Moora
No tak to já zas vůbec nevim, jak moc to je/neni porno, já neměla v životě tu knížku v ruce. Ale byla jsem pochopena, doufám :)

12. srpna 2013 v 21:22

@Bru-net když střední hnědá není hnědá ;) já měla na mysli fakt echt tmavohnědovlásky

12. srpna 2013 v 21:25

@Natálje ták, konečně nějakej ukázkovej případ! :D takže se samozřejmě musím zeptat - co se ti na tom Applu tak líbí? pro mě je to na pohled placka jako všechny jiný placky, nevidím rozdíl - a absolutně nepoznám, co kdo má, pokud bych to echt nezkoumala (rozdíly zaznamenávám jen po uchopení, páč díky materiálu iphone cihla :D) - podle vzhledu poznám jen Galaxy, ten je nezaměnitelně tenkej a velikej

12. srpna 2013 v 21:34

Lush, Ryor, L´occitane, vonné svíčky, Padesát odstínů, limitky Essence a neonky krom na nehtech -> souhlasím. MK mám a jsem spokojená, Hamiltonka se mi tvarem prostě líbí, i když je těžká jako prase. Hodinky by mi taky nevadily, ale ne za tu cenu. Apple jsem neměla ráda do doby, než jsem ho vyzkoušela - iPad je fakt šikovná věcička a to jsem rok tvrdila, jak bych to v životě nevyužila. Naked paletu i Narsí Orgasm i Deep Throat (fakt ještě lepší název!)) bych klidně brala.
Joo a ještě to HM, to mě taky nechává ledově chladnou..
Pokud jsem něco vynechala, tak mi zbytek ani nestojí za zmínku :D

12. srpna 2013 v 21:37

Naked paletka vypadá hezky, ale stejně mě nechává chladnou, nepotřebuji.
Limitky od essence nejsou špatné, alespoň pořád vychází něco nového na co v drogerce koukat a některé laky se jim docela povedou :) Ale máš pravdu, že název limitka tak trochu ztrácí význam.
Padesát odstínů šedi jsem vzdala asi po 200 stranách, už jsem to prostě nedávala. Já normálně chválím každou blbost, ale tohle je fakt katastrofa. Nechápu co to je za divný národ, že to všichni tak žerou a stal se z toho takový hit. Jak říkáš, ta baba spisovatelka má v mozku asi úplně vymeteno. Jen když pomyslím na "vnitřní bohyni", je mi blbě.
Apple nějak nemusím, líbí se mi jejich výrobky a myslím že budou i kvalitnější než jiné, ale nemám ráda tu jejich popularitu a komerčnost stylu "máš iphone, jsi něco, máš nokii - jsi socka".
Jillian Michaels jsem si taky stáhla a po 15 minutách to vzdala, jinak bych asi umřela nudou. Připadá mi to takové suché a raději kouknu na fitness youtuberky, které to berou mnohem veselejší formou.
No a jedině s čím moc nesouhlasím je to ombré, mě se to teda moc líbí. Ale máš pravdu, že na hnědých vlasech se to musí povést, jinak to nevypadá hezky. Já jsem ale blondýna a mám zesvětlené konečky a já osobně jsem moc moc spokojena :)
http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

12. srpna 2013 v 22:00

@Černá Moora a s čím přesně ti nepřijdou kompatibilní?

12. srpna 2013 v 22:18

Můj atiwishlist je vlastně stejný a taky si myslím, že Kors je bloggerská mánie a nevím co budou holky dělat až za tři roky přijde jiná super značka kabelek, hodinek atd.. Nars Orgasm je pro mě taková ošklivá tvářenka, kdybych ji na sebe dala tak vypadám jak zlaté prasátko, ale někomu zase fakt sluší no..
K neonům bych ještě přidala maskáčovou mánii a ke kosmetice Inglot..

12. srpna 2013 v 22:26

@Jitka se vším ostatním? ;) postě úplně jinej systém, s neapple mobilem se nespojíš, stáhovat můžeš striktně z itunes .. všechno děsně rigidní

Anonymní
12. srpna 2013 v 22:34

Vlastnim Samsung s Androidem a je to neskutecnej shit! Po roce pouzivani se nehorazne zpomalil, sam se restartuje a obcas odmita pripojit simku. Podobne problemy s nim maji i lide z meho okoli. Jo a to nemluvim o nekvalitnim zpracovani, ramecek telefonu je totalne oloupany. Pritel ma iphone dva roky a mobil vypada stale jako novy, o bezchybnem vykonu nemluve. A dnesni generace vykonnych samsungu se cenove vyrovna iphonum. To je teprv predrazena elekronika.

12. srpna 2013 v 23:19

moc by som sa s tebou nezhodla, ale chcem sa vyjadriť hlavne k Jillian, pretože keď som si prvý krát stiahla 30DS tiež mi bola nesympatická, ale asi jej človek musí prísť na chuť, pretože ja som si ju potom zamilovala:)
nati♥

13. srpna 2013 v 0:09

spíš mě to přijde jako dobře napsaný hateování než jako anti wish list, ale nápad dobrý

13. srpna 2013 v 0:20

Co na to říct... S něčím naprosto souhlasím a s něčím ani ne :-).

Naked paleta - mám dvojku, blogerská masáž mě dostala, ale obecně souhlasím s tebou a s tím, že mám radši mono stíny. Navíc na mě třeba stíny Loreál vydrží víc než UD. A upřímně - tu paletku zas tak často nepoužívám...

U knihy Padesát odstínů šedi stopro souhlasím s tebou. I po argumentech od kamarádek nechápu, co na tom, kdo má. Přečetla jsem pár stránek a to mi stačilo. Nesnáším podobné knížky o ničem! A teď se natáčí i film...

Apple - značka, která mě nechává naprosto klidnou, pokud zrovna nepřemýšlím o tom, co je na všem od i... tak super! Elektronika obecně mě nezajímá! Ani mobil nemám dotykovej a používám ho hlavně na sms a volání.


Nars Orgasm - tak zrovna tenhle odstín jsem si přivezla z US. Nevěděla jsem, kterou barvu si vybrat, tak mi přišlo fajn si vzít tu nejprofláknutější. A pokud na mě měl vliv její název, tak jedině podprahově, nepřemýšlela jsem o tom :-D. Navíc se mi líbil odstín.


Michael Kors mě nechává v klidu stejně jako tebe. A to jsem si jeho kabelky už prohlížela několikrát, prostě se mi nechce dávat za ně ty peníze, to si radši našetřím ještě víc a koupím si kabelku ještě dražší, ale trošku jiné značky a pro mě hezčí!

Návrháři for H&M - tak tady jsem byla ochotná obětovat důstojnost ve frontě i peníze za téměř cokoli z kolekce od Versace! Byl to první návrhář, kterého jsem zaregistrovala, to mi bylo kolem šestnácti a pak ho hned zastřelili... A jeho věci se mi i přes přeplácanost líbí, asi proto, že používá řecké motivy.

Ryor, Loccitaine a Lush mě také nebere. A s Jillian Mitchaels to cítím podobně jako ty. Stejně tak podobně nemusím cítit ani vonné svíčky, tyčinky a jiné (nejen) vánoční smrady. Ale nenazvala bych to repelentem. Avon i Oriflame mám jednoduše dostupný, takže na některé výrobky nedám dopustit (hlavně od Avonu). Mary Kay mi přijde dost předražená.

Ombré - mám, vlastní výroba, ale spíš jen na konečcích. Chtěla jsem nějak oživit vlasy, ale protože si je nebarvím a i přes začínající šediny si je zatím barvit nechci, tak mi tohle přišlo jako super způsob, protože se to dá ustřihnout :-D. Dělala jsem to barvou Loreál, mám na to jen samé pozitivní ohlasy a moc se mi to na mě líbí :-).

Neony jsou moje láska, takže pokud mě potkáš, budu ti vypalovat rohovku i příští rok. Jestli budou ještě trendy je mi úplně ukradený :-D! Milovala jsem je i loni. A na nehtech na léto nebo na doplňcích jsou prostě boží.

13. srpna 2013 v 0:25

@Anonymní ne že bych byla nějakej elektro guru, ale imo by se telefon neměl zpomalovat, restartovat ani nepřipojovat simku .)) --- > reklamace, což? v záruce to furt je
já mám taky Samsung (nečekaně), zacházím s ním jako prase, nepočítám kolikrát se mi na zemi totálně roztřískl na kusy a přitom to na něm nezanechalo žádný stopy (ani funkčně, ani vizuálně, nic odřenýho, ulomenýho, oloupanýho)

nová generace se jim cenově vyrovná, čemuž se nelze divit, když je objektivně v téměř všech parametrech lepší :P ovšem i tak to pořád považuju za děsně předražený (oboje), zvlášť když po půl roce je ten telefon už za zenitem a v nabídce je opět něco lepšího a vychytanějšího

13. srpna 2013 v 0:25

@Natí se obávám, že to je takovej ten "vězni si nakonec oblíbí svého dozorce" efekt :D

13. srpna 2013 v 0:27

@Baras5 no pouhej výčet by nikoho nebavil, vždycky to chce trochu popsat - a vzhledem k tomu, že to je antiwishlist, tak chvála se tak nějak čekat nedá, překvapivě ... ;)

13. srpna 2013 v 0:27

Tak jediné s čim nesouhlasim je Jillian. Ve 30DS mi připadá že vůbec neřve. Spíš já jsem řvala na jí, ať si nasere :D, občas ty cviky jsou k nevydržení. Ráda jsem cvičila podle tohoto videa, nechápu jak to někomu může připadat "nudné", jak psala jedna slečna v komentářích. Hold díky veselé držtičce a milým hláskem se nezmění postava. Jill prostě ve mě jediná vzbudila odhodlání cvičit. Proto jsem si koupila i její knihu.

13. srpna 2013 v 0:52

1. Naked paleta - pro mě absolutně nezajímavá, taky bych využila jen 2-3 stíny.
2. Limitky Essence - limitky obecně moc nemusím, protože bych si to pak mohla zamilovat a oni by to neměli. A zatím jsem u Essence nenarazila na žádnou, která by stála za koupi.
3. Padesát odstínů braku šedi - to jde kolem mě.
4. Apple - miluju miluju miluju! Začala jsem před lety na iP 3G, teď mám 4 a v září bude snad 5S :) Jiný telefon bych nechtěla :)
5. Nars Orgasm - tvářenky nepoužívám. A tato fakt nezájem :)
6. Michael Korsz - líbí se mi strašně moc a moc! Ale ta cena?! :-/ Hodinky mám stejně pouze jako doplněk, ale na hodiny se i tak koukám na telefon :-D na mě předražená hračička..
7. MUA & Elf - MUA jsem nikdy ani neměla, ELF je opravdu děsnej shit..
8. Cokoli a Kdokoli a Kdykoli for H&M - souhlas
9. Vonné svíčky - vonné svíčky mám děsně ráda a v Ikee k nim furt čuchám :-D Ale nikdy si žádný nekoupím. Doma mám pár těch, co jsem různě dostala, ale mám je mezi oblečením. Nikdy je nezapaluju :-D
10. Ryor - nikdy jsem nezkoušela, nikdy mě nelkalo.
11. L´Occitane - nikdy jsem nezkoušela, nikdy mě nelkalo.
12. Jillian Michaels - stejně nezkontroluje, že to děláte správně. Pak budou mít všechny slečny v háji klouby, protože cvičí špatně. Ještě že mám doma trenéra :-P
13. Ombré - hnus hnus hnus. Není to hezký ani na blonďatých. Nepochopím, že si někdo nechá na hlavně dobrovolně vytvořit odrosty??
14. Lush - Taky mě nebere.
15. Avon, Oriflame, Mary Kay - MK je předražená a zatím jsem se po všem osypala. Z Orfilamu jsem měla kdysi pár věcí, ale nic mě nijak extra neoslovilo. Až na jednu řasenku, ale pak jsem našla ještě lepší. V Avonu dělám Sales leadera, takže překážky v dostupnosti opravdu nemám. Rozhodně nejvíc kosmetiky mám právě z Avonu. Jsem hodně alergiik a po všem se hned osypu. A tady mi strašně vyhovuje ta možnost výrobek vrátit. Bála bych se koupit si make-up za litr a použít ho jednou, dvakrát. Výrobky na vlasy a pleťové krémy mám od jiných značek, ale na dekorativku nedám dopustit :-D
16. Neony - když s tím přišel Maybelline, nadšeně jsem si koupila řůžový neonový. Ale teď jsou fakt všude :(

13. srpna 2013 v 7:12

@Černá Moora
Před 5 lety rozhodně nebyl a zvyk je železná košile:)

13. srpna 2013 v 9:26

Naprosto souhlasím s 50ti odstínama hovadin. Nevim, jestli mě pohoršuje víc to, jaká je to kravina, nebo že je z toho takovej hit.

13. srpna 2013 v 10:12

Ve většině se shodnu, svíčky, neony, ombré, háemko, lush ( nikdy jsem nic nezkusila, mám k tomu odpor díky blogům), katalogová kosmetika, no koukám, že skoro všechny body. Apple tak toleruji, kámoška má doma tři, neboť je skoro pořád v Améru a nedá na ně dopustit:)

V dětství jsem přečetla tolik harlekýnek, díky tetě, která si je kupovala, že mi to nadosmrti stačí, takže 50 nechci ani vidět. Měla jsem možnost si přečíst úryvek a WTF?!!!!!!! Blééé
(a porno to fakt není).
Nars chci, ale ne tuhle verzi.

Anonymní
13. srpna 2013 v 11:51

wow, rada som ta citala a mala rada tu tvoju ironiu, ale z tohto clanku mi pripadas ako strasny hater, ide z toho negativna energia :)))

13. srpna 2013 v 13:03

@Černá Moora

Naprosto nesouhalsím :D Například - doma mám mac book air a nemám vůbec žádný problém se přes vzdálenou plochu připojit na počítač do práce, kde běží Windows. iPhone jsem měla a byla jsem s ním maximálně spokojená, teď jsem přesla na android, ale jen z důvodu, že já jsem hračička, co si ráda se systémem hraje a také jsem chtěla něco s větším displejem (např. čtení ebook), což Apple zatím nemá a mobil + tablet nechci tahat pořád sebou. Takže momentálně připojuji Andorid k Macovi a v práci jsem dříve připojovala iPhone k Windows a světe div se, fungovalo to :) Velká výhoda všech těch zařízení je v tom, že software byl vyráběn přímo na míru konkrétnímu hw, takže to všechno spolu hezky ladí. Vem si jen u Androida - základní systém je jeden a je dělaný asi tak pro sto padesát milionů různých telefonů. Jak může být zaručeno, že tam bude vše fungovat? Jasné, dolaďuje se to, ale nikdy to nemůže být do detailů vyladěné jako zařízení, kde systém byl dělaný pro ten konkrétní hw už od začátku. Jinak já mám doma MacBook Air - kupovala jsem ho v době, kdy jsem potřebovala denně tahat noťas a ultrabooky teprve na trh přicházely a byly téměř stejně drahé, pak máme MacMini - neskutečná úspora místa oproti velkému stolnímu počítači a cenově tak jinde není, nedávno si přítel koupil iPad a má iPhone...

13. srpna 2013 v 13:54

@Hanka Mošťková nesouhlasíš, že se nejde bez problémů spojit s neapple mobilem, je omezení při posílání přes bluetooth a stahovat se může jen z itunes? no, ne že bych těm jabkům zas tolik rozuměla, ale tohle je podle mě realita ;) o tom, že nepodporuje pamětový karty - takže další omezení v jednoduchým nakládání s daty, ani nemluvím (pokud se teda bavíme o mobilu, počítač byl osvětlen celkem dobře už o něco výš, tkž nepopírám, že třeba má ty výhody, co popisuješ a pro někoho jsou důležitý)

Anonymní
13. srpna 2013 v 17:09

jezis maria, 50 odtienov sedi ma 3 /slovom tri/ knihy??? preboha, preco?!

13. srpna 2013 v 18:16

@Černá Moora
Tak nevím co s čím chceš propojovat, ale např. co jsem potřebovala stáhnout z iphonu nebo ipadu do klasického noťasu nebo pc, tak nebyl problém. A ještě jedna věc mě napadla, nevím jak ostatní tablety, ale cokoli si pustím např.z prima play na noťasu nebo pc, tak má příšernej obraz a na ipadu úžasnej a ostrej. Zajímalo by mě čím to je...

Anonymní
13. srpna 2013 v 18:22

@Anonymní
chachá, zrovna dnes nám kolegyně v práci vysvětlovala, že to není žádná prasárna, nýbrž hodnotný, dokonale propracovaný psychologický román!
Ehm, pravda, nepřečetla jsem ani stránku, tak těžko soudit, ale dle toho, co nastínila... no, číst to fakt nebudu.

Jinak co se antiwishlistu týče (budu se držet kosmetiky), souhlasím s Essence, Avonem, MUA, Elf, L'occitane, přidala bych ještě Yves Rocher.
Klasickou Naked nechci, ale mám Naked Basics a s tou jsem moc spokojená, počet stínů je přiměřený a používám všechny.
Orgasm mě neláká, ale z jiných odstínu bych si vybrala.
Za se bych (kacířsky!) přidala Meteority. A krémy na ruce Crabtree & Evelyn.

Petra

13. srpna 2013 v 18:55

4. paci sa mi ich jednoduchy dizajn, paci sa mi, ze hoci nemam antivirak, nemam to vobec zavirovane a to uz 7 rokov! slape to, ako nove, skus toto s windows, po roku musis preinstalovat, lebo pocitac je zalostne pomaly. jednoduchost pouzivania je dalsie plus. ja som po niekolkych rokoch bola nutena zacat pouzivat windows, ach jaj... mam teda skusenost len so stolovymi pocitacmi a som s nimi spokojna
ale ked ta to nebere, ok, ja o Mac OS presviedcat nikoho nebudem, tiez som neverila, ze je to lepsie, ale ano, pre mna je to lepsie. :)

13. srpna 2013 v 21:37

Taky se pridam s vyjadrenim..
Padesat odstinu sedi :tesila jsem se,ze knizku prectu ale nez jsem dosla do knihkupectvi vyvalila se na me ze vsech stran tak trapne postavena propaganda, ze bych se musela stydet koupit si ji (ne,ze bych byla puritanka,ale ze bych byla poblbla ovce), takze mam smulu, treba sama nevim o co prichazim..

Apple: nebylo mi jasny jak je to se stahovanim hudby do iphonu a kazdej mi na to rekl neco uuplne jinyho, takze jsem z toho byla zmatena a jeste jsem ho nemela ani v ruce. Jinak mi to prijde skoro jako oznackovani "hele jak jsem kuul,mam apple a kdo je vic" ..sama jsem verna jednoduchym nokiim

Michael Kors : tak tuhle znacku miluju! Je ma oblibena, taky proto,ze nebyla tak moc znama a okoukana, ale nevim,jak moc mi bude sympaticka, az bude i v praze..

Ombre: tady ti musim oponovat, mam tmave hnedy vlasy a v lete se mi od slunicka a more vysisovavaji praminky do blondata, takze prirozeny ombre u me funguje..

U ostatnich bodu se necitim dost kovana,abych k tomu neco mela, ale rada jsem si precetla tvy postrehy.

13. srpna 2013 v 23:41

1. Naked paleta
nevim no...neříkám, že mě neláká, ale asi nikdy natolik, abych si ju koupila

2. Limitky Essence jdou totálně mimo mě..

3. Padesát odstínů braku šedi - souhlas

4. Apple. Když jsem si vybírala novej tel, přišla na přetřes i možnost koupit si jabko. Jenomže jako já bych na tom nejvíc užila asi tak možnost úžasnejch krytů a celkově se mě ten tel líbí..jinak nejsu technickej typ a rozhodně dám přednost jiné investici

5. Nars Orgasm
Jojo! Už jsem si myslela, že jsem jediná, kdo chápe název DT, když jsem snad neviděla někoho se nad tím pozastavovat...Jinak Orgasm jsem měla a dala pryč. Mnoho povyků pro nic.

6. Michael Kors
štve mě, že jsem hamiltonku objevila před lety, kdy jsem o ní neviděla v česku ani puntík. Pochopitelně než jsem si na ni stihla našetřit, měla ji půlka blogsféry...hodinky to samý..to mě štve..

7. MUA & Elf
Agreed.

8. Cokoli a Kdokoli a Kdykoli for H&M
No jo, nuda, předražený, divný..
9. Vonné svíčky
Ty já miluju!
10. Ryor
No...nic mě neříká
11. L´Occitane
Nepříliš účinná přírodně se tvářící kosmetika..

12. Jillian Michaels mi dělá často doma společnost. A často jí taky nadám minimálně do krav

13. Ombré všeobecně vzato se mi líbí jen to přírodní, vyšisování.

14. Lush
No pravda, omrzel se mi, ale jejich věci stojí za to!

15. Avon, Oriflame, Mary Kay
Oriflame pár věcí používám, ostatní mě naprosto nebere

16. Neony – leda v létě, na volnej čas, ne do kanclu jak některý lejdynky, to je fakt divný!. Ale na mou PINK neonovou mikinu mě jako nešahej :)

14. srpna 2013 v 17:43

Jillian Michaels - tak jsem se zamyslela jaká značka kosmetiky mi unikla a očividně mi uniklo nějaké lajfstajlové cvičení:)Proč mě to vůbec nemrzí... Jinak víceméně souhlasí. S Jehovisty a tak. Veronika

Anonymní
14. srpna 2013 v 22:06

Suhlasím, až na Apple - ja inú elektroniku nechcem, je to jednoduché, prehľadné a úplne mi to vyhovuje. No a k 50 odtieňom čo dodať...podľa mňa je to sračka roka s prepáčením, naivná trubka, čo dosahuje orgazmy hneď keď pán Grey povie a skáče tak ako ten blb píska :D a v každej druhej vete bolo to isté..des.

Anonymní
14. srpna 2013 v 22:09

@Jitka
neviem no, tí čo majú android telefóny a nikdy nemali iphone, tak asi ťažko to môžu hodnotiť. android je sekavý, má 3647 aplikácii, ktoré môžu byť nefunkčné a iphone je prehľadný, nedostaneš tam nejakú vadnú aplikáciu a má skvelý systém :D

16. srpna 2013 v 15:37

Výborný článek :D Skvěle jsem se pobavila. O spoustě věcí o kterých píšeš nějak nemám ponětí, tak mě netankují. V čem s tebou souhlasím je třeba že název Deep Throat je mnohem víc cool, neonové barvy mě netankují a navíc mi vůbec nesluší :D 50 odstínů čehokoliv mě odrazuje svou popularitou i recenzema :)

U čeho směle nesouhlasím i souhlasím je Apple, Ryor a Mary Kay.. ale v kontextu.. :) Přítel má od Apple jeden přehrávač, který prý původně nechtěli vydat.. je tak vychytaný designově i funkcionalitama, že už ho asi nepřekonají.. to je takovéto že nikdy nenajdete dokonalou elektroniku, protože by neměli příští rok co prodávat, tady jim ujela ruka dobrým směrem :D tedy dle slov přítele. Ale že je Apple jehovistická organizace, to si uhodila hřebíček na hlavičku :D přesně to mi na nich vadí a odrazuje mě od těch produktů, ale nikdo mi to ještě tak pěkně nepojmenoval :D

Mary Kay dělá teta.. nepovažuju to za něco víc extra než je oriflame, avon a pod.. Měla jsem možnost díky dárkům vyzkoušet pár produktů, absolvovala líčení, mamka si tam našla oblíbený odstín rtěnky, já dostala vyhovující lesk. atd atp.. Za jehovisty je nepovažuju, nedělat to teta ani po tom nevzdechnu :D

A Ryor mánie mě na blozích(?) nepoznamenala.. narazila jsem na ně v Pemi vesměs náhodou - líbil se mi obal a levandulová vůně - takže mamka dostala sprcháč a je z něj nadšená - protože voní :) Z tohoto důvodu jej možná koupím opakovaně, ale tam asi můj zájem s nezájmem končí :)

Anonymní
17. srpna 2013 v 21:53

@Jitka súhlasím.začiatky na jablku boli zvláštne,teraz by som nemenila.žiaden alt ctrl del,žiaden vírus,antivirák a podobne.krása maca je v tom,že prehladný,nie zbytočne komplikovaný.to,čo chcem aj urobí.bez desiatich prekážok ako u win.

Anonymní
21. srpna 2013 v 12:23

Deep throat-pornofilm s L.Lovellace

Lucka

26. srpna 2013 v 13:15

Brilantní-vtipné,stručné,věcné,ostatně jako 99% článků od Moory ;)
Btw., k té 6.-jaké stejně hezké a kvalitní hodinky za polovic vás napadají? (to není rýpání,opravdu by mě to zajímalo,vzhledem k tomu,že si na Kors hodinky už nějakou dobu dělám zálusk)

27. srpna 2013 v 22:33

@Night Mia děkuji .))

je jich spousta ... já mám třeba dost ráda Fossil, mám od něj kabelky a koupím si právě i hodinky, jsou krásné a cenově kolem 3000 Kč i u nás, zvlášť pokud se v Aurum vychytá 20 % dolů (momentální dilema je s kamínky či bez :D)
moc pěkné má i Karen Millen, DKNY či Guess (ten tedy považuju ve všech ostatních oblastech za neuvěřitelně nevkusný a v ČR navíc i předražený, ale hodinky mají opravdu moc pěkné, ani věřit se mi tomu nechtělo ... )
tož tak :) ale určitě by s enašly i nějaké ještě levnější a také pěkné, ale to už jsem nezkoumala, kolem 3K mi ta cena přijde adekvátní

1. září 2013 v 15:24

ted nedávno jsem viděla asi jediné provedení ombré na brunetě, které se mi líbilo - slečna měla nádherné, přirozeně vypadající vlny a ombré bylo zesvětlení asi o jeden, dva odstíny - nebylo to skoro znatelné, ale barvu vlasů to krásně rozzářilo. Šla jsem za ní v metru a tiše óchala :).
Co se týče jablek, taky nechápu, co na tom lidi vidí - ale muž několik let iphony servisoval a tvrdí, že kvalitou provedení plošných spojů a kdovíčeho ve vnitřnostech se jim prostě samsungy a podobné nevyrovnají. Jenže to já asi prostě neocením :)))

1. září 2013 v 17:17

Ombre jsem mela kdysi (asi 3 roky zpet), proste v dobe kdy to tak jeste "nefrcelO" a silene mi to znicilo vlasy, kdyz jsem po jiste dobe prisla ke kadernici tak sem nestacila rict ani pul slova a uz se hrozila co to mam na hlave a ze to musi pryc. Nikdy mi nic tak neznicilo konecky vlasu... Delala jsem modelku na vlasy v Lorealu na Smichove a nechapu jak za to nekdo muze platit, kdybych vedela co mi to udela tak to nechci ani kdyby mi za to dali milion...

9. září 2013 v 9:06

Tak tady se u vetsiny bodu neshodneme, ale uz dlouho jsem tak nezasmala jako u tvych popisu. Skvely clanek!

18. září 2013 v 17:28

Přesně tak! Avon, Oriflame.. to je děs za velký peníze! Před nedávnem mi do tohoto seznamu přibyl Body Farm. Rádoby přírodní drahá kosmetika prodávaná jen na netu.. složení je fakt hrůza! Sice neobsahuje minerální oleje, ale ze to je tam plno pegů, parabenů a tak..

http://wonderfull-today.blogspot.cz/

Anonymní
2. listopadu 2013 v 12:39

Mě taky nebere pár věcí na kterých všichni ujíždí. 1. Micerálka - měla jsem jich několik, ale žádná diskotéka to nebyla. 2. Profi vlasová kosmetika - zmaštěný vlasy a prázdná peněženka. Nevermore. 3. Reality show - nedívám se na Vyvolený, Česko-Slovensko má talent a podobný soutěže, který jsou na jedno brdo. 4. Halloween - nesnáším převzatý svátky z jinejch zemí. Máme Dušičky tak co?! 5. Iphony, smartphony atd. - chci, aby se z telefonu dalo volat, psát a abych ho nemusela nabíjet každej den. Verča L.

7. února 2014 v 23:07

Po měsíci používání telefonu s Androidem jsem ho vzteky rozflákala, pro mě je to ovládání a ten systém úplně nesmyslný. Koupila jsem si iPhone a nemůžu si ho vynachválit. :-)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...