Cvak cvak II. aneb pokračování perverze

6. září 2013

... aneb co mobil dal. U minulýho článkuIYF pobavila, když ho nazvala perverzí, takže proč si nedat další díl, dobrý perverze není nikdy dost :D



Takové to domácí aperolospritzování.






Tentokrát jsem vzala růžovku (byla tu za týden, takže fakt se toho objednávání z ebaye nebojte, není vůbec důvod platit v Česku 200 % přirážky). Pamět nezklamala a přijde mi mnohem lepší než Oriental, mnohem líp hydratuje, mnohem líp se roztírá a vsakuje, přitom kryjou oba stejně.






Buráková zmrzka, hell yeah. Kousky karamelu a burákovýho másla included.





Kousavka + platová flaška = VSL. Člověk se může snažit s hračkama jak chce, flašku k destrukci stejně v nadšení nic nepřekoná.





Na fast food si nijak zvlášť nepotrpím (takovej kyblík z KFC považuju za jednu z nejhorších věcí, co jsem kdy měla), ale na Whoppera mě utáhnete vždycky.





 V Jindřichově Hradci maj asi něco divnýho ve vodě.





Dala jsem pouhý dvě a půl ulice a i tak stačilo na takovýhle sluníčkový záchvaty.





Kdybych se propracovávala dál, úplně se děsím, že bych narazila na něco jako Manžaland nebo kurzy na Těhulkování a snažílkování.






Fakt nechápu, proč jsem si kdy myslela, že ve Starbucks mají kafe. Aneb můj nečekanej letní dealer ošlehačkovanejch studenejch mňamek, seznamte se. Vede Vanilla cream a karamelový frappůčo


<začátek kafový vsuvky>

Btw. nevím, jestli jsem to tady už nezmiňovala, ale klasický kafe jsem nikdy nepila a nepiju. Nemá to žádnej hlubší důvod, jen mi ten nápoj přišel vždycky tak nějak od pohledu i od vůně nevábnej, tkž prostě jsem neměla tu potřebu ho ani zkoušet. Paradoxní je, že kafový parfémy a kosmetika se mi většinou dost líběj.

Každopádně, jednou jsem jedno kafe vypila a dodneška to považuju za svý velký selhání v asertivitě. 
Bylo mi nějakejch 16 a jediná myšlenka dne samozřejmě byla, jak sbalit aktuálně in týpka. No a jeden takovej alfasamec měsíce (tradiční jackpot kombinace pěknej, vtipnej, pěkný auto) mě jednoho dne nečekaně pozval ... na kafe, yep. Nečekaně proto, páč byl zaprvý starší (což si hlavně nepředstavujte nějakýho dědka jo, ale třeba takovejch 20, už přesně nevím, ale v poměru k 16 to bylo takový ne úplně user friendly, než kdyby to bylo třeba, nevim, 18 x 22) a zadruhý chodil už nějakej rok s velmi nudnou stíhačkou, co ho měla na první pohled dost pod pantoflem, páč on byl děsně hodnej kluk a ona taková ta klasická vtěrka uháněčka, to je vždycky blbá kombinace. Nejlepší bylo, jak se s náma vždycky snažila bejt největší kámoška a my přitom měly za cíl jen sbalit jejího kluka. No nic, zpátky k tomu kafi. Takže, pozval mě a já byla tak neuvěřitený tele, že jsem se vůbec neodvážila mu sdělit, že kafe nepiju (co kdyby si to rozmyslel, že jo, by byl společenskej fail) a tak jsem na to kývla. Dali jsme teda kafový rande. Tváří v tvář onomu podezřelýmu nápoji jsem sice zaváhala, ale nakonec jsem se překonala a ... vypila ho, božééé, hnus nad hnus, chutnalo to přesně, jak to vypadalo. Ale co bylo nejhorší, že moje obět na kafovej oltář byla úplně k hovnu. Páč z něj nakonec v průběhu vylezlo, že jsem teda jako super truper kus, ale on se vlastně nějak nedokáže oprostit od toho, i když mu to nedá neuvažovat, že by tu svojí blbku podváděl (říkala jsem, že to byl děsně hodnej kluk), tak jestli bysme teda mohli bejt aspoň kamarádi. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nejradši bych ho v tu chvíli utopila ve výluhu z plesnivýho lógru, o tom nepochybujte. 
A to byla milé děti pohádka o tom, jak bylo nebylo, jednou jedna Moora vypila jedno kafe.
(dotyčnej časem svůj hloupej názor naštěstí přehodnotil a adaptoval se na myšlenku, že je přece nesmysl chodit v jeho věku s nějakou holkou už úplně na vážno, ale to je zase jiná pohádka)

</konec kafový vsuvky>



Ještě jsem chytila nějaký zbytkový slevy ....





.... a povedl se mi rovnou kauf roku, sleva z 1800 na 181 Kč. Líbily se mi už dlouho, ale těch 1800 bych za nekožený boty dala leda po lobotomii. A najednou, voilá, poslední v mý velikosti ;)





Topshop se s ohodnocením našeho regionu nežinýruje.






NEB.O s kámoškama. Hlavní chod výbornej, ale vyhlášený zelený palačinky mě nijak zvlášť nezaujaly, prostě palačinka s kokosem a smetanou, tahák bude asi hlavně ta barva.
 




Vyhlašuju tipovací soutěž o přijatelný vysvětlení toho, jak dva 100% bezdomovci přijdou ke dvěma tisícovkám roztrhaným na desítku kousků (jakože kdo to tak rozcupoval a proč). Přemýšlela jsem na tím po celý čekání v ČNB a uspokojivého vysvětlení jsem se nedobrala. Pohled na to, jak je na stolku skládaj jako puzzle, byl ovšem k ukrácení času dobrej.






Nechápu, že ještě není nějakej horor Kreveta. To je tak něco šerednýho, když se člověk zasoustředí ... Ve finále by ji samozřejmě ulovili a udělali z ní velikej krevetovej koktejl (a né, že mi ten nápad na takovej supr scénář někdo vyčórujete :D)





Ladybox time.





Milé gesto na závěr, mohlo by se inspirovat víc značek.






Co vy a kafe - pijete, či nepijete?

53 comments

6. září 2013 v 8:44

Kafe miluju, je to moje zavislost. Jakmile rano nemam, tak jsem cela nesva:D

6. září 2013 v 9:06

kafe jako opravdový kafe nepiju, nechutná mi. já mám právě stašně ráda tyhle "kafe" jako ve Starbucks atd... ono to ve finále má ke kafi daleko, ale víš jak :D

6. září 2013 v 9:13

Ou, tak odporný kávový zážitek v tak raném věku. Všechny kafoprzniče by měli pro výstrahu ostatním utopit v tej břečce, kterou vaří. Miluju dobrou kávu, bohužel u nás je jí jako šafránu.

6. září 2013 v 9:15

supr článek a skvělý fotky,fakt jsem se pobavila :)
a já a kafe?nemůžu bez něj žít :)

6. září 2013 v 9:23

Kafová vsuvka super! Já kávu miluju, ale je pravda, že některá mi taky připadá jako hrozný patok... A Starbucks obecně extra nemusím. Výjimkou je jejich Tchai latté.
Bezdomovci mě hodně pobavili, hlavně to ČNB z kapsy... Hezký průet Tvými dny! Veronika

6. září 2013 v 9:35

Kafe mám ráda, ale dobré... Na to člověk natrefí leda tam, kde už ví, že ho mají. :) Ale historka je to pěkná. :)
Krevety jsou skutečně nesmírně šeredná zvířátka. Ale když se to svlékne ze všech těch hnusných nožiček a výrůstků, dá se to klidně použít... :D

6. září 2013 v 9:41

Kafe piju a řekla bych, že tomu i trochu rozumím. Hrozně záleží na tom, z čeho se připravuje a jak. A v 90 % českých podniků serou buď na suroviny nebo na přípravu a nejčastěji na obojí. Rozdíl mezi správně připravenou kávou a běžným českým "presíčkem" je jako mezi vínem z výběru z hroznů a krabičákem. Podle mě dobře udělané cappuccino musí chutnat všem. Ale je problém ho u nás sehnat.

6. září 2013 v 10:03

Preverzeee :)! Ty máš Mercedes? No toto! Asi ti ho ojedu pětikačkou, ze závisti :D. Jinak Jindřichův Hradec má krásnej zámek, ještěže jsem si tam nevšimla tohohle sluníčkování, nesnáším to. A boty jsou super. Kafe nepiju, nechutná mi teplý pití :D. Piju skoro jenom vodu :D.

6. září 2013 v 10:07

Rest of world, jasně, my tady vlastně nemáme ani ledničky, za to máme všichni suché záchody, jak jsem kdysi slyšela...
Pejsek je krásněj♥ Z kfc jsou dobré jen stripsy a kukuřice:-D Z burgra miluju sýrové kuličky:-D
A ty botky, no musím pochválit, šikovný kup!!:)

6. září 2013 v 10:07

@An. Přesně tak :) Ovšem platí to i pro králíčka, když ho zbavíš toho roztomilého kožíšku...

6. září 2013 v 10:16

Výborný, hlavně historka o A samci :-D

6. září 2013 v 10:25

Pobavil ma tvoj príbeh o káve, to krásne dáva jasne najavo, čo všetko sme my "zaľúbené ženy" ochotné v 16tich urobiť pre chlapa:) Kamarátka, veretariánka, zas prijala pozvania na rande na párok v rožku(alebo hamburger-už si to presne nepamätám). Ona však po tomto "rande" mäso začala opätovne jesť:)) Ešte dobre, že je tento vek už za nami:D

6. září 2013 v 10:46

@Hanča Zajda ano, tento zážitek zcela narušil to můj psychický vývoj :D

6. září 2013 v 10:47

@Nikol M. s králíčkem to platí spíš naopak ne? :D

6. září 2013 v 10:49

@In your face! nope, to bych tam napsala něco jako "koukejte, jakej jsme dostali s Méďou dárek" nebo tak :D právě by se mohlo inspirovat víc značek ;)

6. září 2013 v 10:51

@Ela fér, ta byla ještě víc odhodlaná :D ale tak, aspoň k něčemu jí to nakonec bylo ;)

6. září 2013 v 11:23

Kafe miluju a hrozně mě zajímá jak to s tím klukem dopadlo!

6. září 2013 v 11:28

Tak teda kafová vsuvka a horor Kreveta mě po ránu hodně rozesmáli :D You made my day! :D Jinak je vážně zvláštní, co jsou ženy ochotné pro svého vysněného udělat. Třeba nevím o žádném chlapovi, který by něco takového podstoupil pro nás? Možná ve filmu :D Jdu koukat na P.S. Miluji Tě :D

6. září 2013 v 11:33

@Černá Moora Narušil dost, protože si určitě myslíš, že vůně kafe je něco mezi jarem, rybinou a spálenou gumou a že výluh drhne v krku, bo je hořkej jako prase. Tu černou vodu piju asi od 14 let a teprve v 27 jsem zjistila, jak to má správně chutnat.

6. září 2013 v 11:53

@Hanča Zajda no mě neuvařený kafe voní, jak to chutná už si nepamatuju, ale co nesnáším, tak to je smrad linoucí se z instatního "kafe" - jsem kámošce ve škole vždycky nadávala, že si to kupuje na přednášku a pak tam celou dobu smrdí a několikrát jsem si od ní i odsedla :D

6. září 2013 v 12:21

@Dejnicka dopadlo to tak, že mu z toho zájmu náctek nakonec jeblo, v důsledku čehož se se svojí stíhačkou rozešel a začal se chovat úměrně svému věku ;) bohužel mu ta popularita zároveň trochu vlezla na mozek, tkž už nebyl tak zábavnej jako dřív, ale stal se z něj lehce namachrovanej chlapeček ;) každopádně, nedokážu se rozhodnout, zda to je happyend či ne ;)

6. září 2013 v 12:22

@xPlanetkax to je dobře :D no hele taky nevím ... resp. vím třeba o pár, co zhubli nebo začali chodit do posilovny, ale jinak slabota ;)

6. září 2013 v 12:34

Máme tři značky aut a nikdy nám nic neposlali, hajzlíci..

6. září 2013 v 12:47

@Černá Moora Instantní kafe je kapitola sama pro sebe. A zrnkový kafe, co sypou v práci do kafomatu, taky páchne na kilometr právě většinou tou spálenou gumou, rybinou či jarem. Nechápu, jak se něco takovýho může výrobcům povést. Vzhled zrnek taky není zrovna vábný...značka upraženo na smrt. FUJ!!!

6. září 2013 v 13:05

teda tak směju se ještě teď :-D a "kafe" ze Starbucks je šílený, ještě za to chtějí tolik peněz...co jsi dělala u nás v J. Hradci? vidím, žes měla velký zážitek :-D

6. září 2013 v 13:37

S kafem jsme na tom stejne. Ja do Starbucks chodim na slehacku :DDD. A na ty vyborny croissanty :D.

Teda, ty boty, to gratuluju, pekna cena :D.

S tou krevetou uz te nekdo predbehl :D
http://monsterkidclassichorrorforum.yuku.com/topic/48352/THE-GIANT-BRINE-SHRIMP-1973#.Uim8qayMeyE
a jeste asi tohle, ale tam u toho neni nic napsany
http://www.imdb.com/title/tt0853189/

a pak treba jeste:
http://www.youtube.com/watch?v=KR6cdbDWBe4 - s tou hudbou by se clovek i bal :D

6. září 2013 v 14:11

Kávová vsuvka pobavila :) S krevetou souhlasím a to jsi ještě neviděla, jak si svlíká krunýř... Teda předpokládám, že je to stejný jak u raků, tam jsem to viděla několikrát a mám z toho zážitek na celej život :) Horor jak vyšitej!

6. září 2013 v 16:47

Já nechápu ten Jindřichův Hradec :(:D

6. září 2013 v 18:12

Spritz Aperol - nom nom nom, už tretí rok naj drink leta :)

6. září 2013 v 18:28

Kafe piju dvakrát denně, ale musí být fakt dobré a spíš slabé. Nesnáším takové ty nakyslé lomcováky a hnusné buvetové bryndy, to raději nic. A věřím, že ten tvůj kávový zážitek musel být hrozný:-))

6. září 2013 v 19:43

@Černá Moora
Chai latté je i můj favorit! V zimě teplé v létě studené! Mňam!!!

6. září 2013 v 19:51

S kafem jsi můj člověk! Já ho nepiju, protože mi vadí, nedělá mi dobře na žaludek, vadí mi jeho chuť i vůně, dokonce mi vadí i když si manžel dá kafe a pak mi chce dát pusu! A v tomto případě je úplně jedno, jestli je kvalitní nebo ne. Mně paradoxně naopak méně vadí to nekvalitní kafe, nebo kafe napůl s mlíkem (třeba hodně oslazené a mléčné frappé mi nevadí, nevadí mi ani ochucená frapučína ze Starbucksu), protože to kafe moc nepřipomíná :-D. Dřív jsem občas pila latté nebo kapučíno, ale v poslední době už nemůžu ani to. Je mi po něm blbě! Pokud si chci dát nějakou vzpruhu, tak Coca Colu, ale kafe nene.

A my taky aperolospritzujeme!

6. září 2013 v 21:21

@Tereza♥ práce ;) zážitek celkově k nezaplacení :D

6. září 2013 v 21:22

@Lucifrid na šlehačku? jakože si řekneš do kelímku jen tu? tak to je už fičura pro pokročilé uživatele :D

no doprdele, ukradli mi krevetu, jdu plakat

6. září 2013 v 21:23

@Therezka právě, tyhle věci už nejsou kafe ani z dálky :D

6. září 2013 v 21:46

Aj moj pes ma najradsej plastove flasky :) Uplne ju zdemoluje a robi s nou hluk po celom byte :D
Inak ja tiez kavu nemam vobec rada, nechapem co na tom vacsina ludi ma rada, tak isto ako pivo a celkovo alkohol.

6. září 2013 v 23:50

MOOORO! :-D jsem vyřízená. Historka výborná, westík nejlepší, chci MB a navíc:
super truper kus - četla jsem "super trus" :-DDD

7. září 2013 v 0:05

@Berylka jj, říkám mu malej recyklátor, flaška je v mžiku na placku :D

7. září 2013 v 0:06

@Veronika - Cosmetic Jam super trus :D ale vlastně to není od věci, celkem bych i řekla, že ze super trusu bylo to kafe :DD

7. září 2013 v 13:11

@Černá Moora

Můj šálek kávy v Karlíně a Café Lounge na Malé Straně. Dej si cappuccino a pokud ti ani tam chutnat nebude, asi tě chci poznat a zkoumat v magnetické rezonanci a s elektrodama na spáncích. :D

8. září 2013 v 0:22

joo westík a plastová flaška, never ending story :D
a zmrzlina s burákovým máslem? sem s ní! :D
kafe jsem začala pít jen z frajeřiny, když jsem byla na gymplu na výměnným pobytu v německu, a všichni spolužáci nadšeně běželi do Starbucks, protože to bylo něco hrozně cool, co u nás nemáme. V životě jsem o tom předtím neslyšela, ale to jsem nemohla přiznat, a suverénně si za ty nekřesťanský peníze kafe koupila, a dalo mi hodně práce předstírat, že mi to chutná. A tak jsem se přemohla dvakrát nebo třikrát, až mi to opravdu zachutnalo, díky bohu :D
Takže vlastně díky svému pubertálnímu chování si teď už několik let na kávě pochutnávám denně :D

8. září 2013 v 12:53

@Černá MooraJo jen na slehacku :D. Zbytecny kupovat k tomu cokoladu (i kdyz je dobra; kdyz kafe nepiju). Nekdy na me koukaj divne, nekdy se vubec nedivej. Nekdy je za 20kc, nekdy nauctujou plnej napoj. Jelikoz to ale nedelam zas tak casto, tak tu vyssi cenu preziju. Bo lepsi slehacku jsem nikdy nemela a je to pro me proste dezert, misto dortu nebo kolace :D.

9. září 2013 v 9:01

Pokud jsi ve Sbuxu na to sladsi, tak doporucim Cotton Candy Frappucino - je to jedna z jejich "off the menu" veci (a kdyby ti v Cechach nerozumeli, jakoze asi nebudou, tak to je vanilla bean + malinovy sirup=)

9. září 2013 v 11:35

@Talka tak to vypadá skvělě :D o secret menu slyším poprvé, ale musím teda říct, že se obávám, že u nás nic takového mít nebudou :/, nikdy jsem podobné kreace u nikoho neviděla a řekla bych, že ti větší fandové by je přece znali (=chtěli=objednávali=fotili ;) nebo ty sis ho dávala i u nás?

9. září 2013 v 11:58

@Černá Moora u nas zatim ne, ale pokud maji ingredience (malinovy sirup), tak by to nemel byt problem...mozna spustime lavinu=)

10. září 2013 v 9:05

Nějakej horor o krevetách už byl..sice nevím jak se jmenoval ale v létě ho dávali a těm potvorám říkali kreveťáci...

10. září 2013 v 22:09

@Talka já to zkusím asi nejdřív na FB, nerada ze sebe dělám debila a docela si myslím, že na prodejně by na mě tak koukali :D

10. září 2013 v 22:13

@Teress District 9 ;) to není horor, ale sci-fi (což je důležitý, já nesnáším horory :D) a máš recht, něco společnýho na těch mimozemšťanech bylo, akorát klasická kreveta je ještě mnohem odpornější :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...