Dva tipy a výherce soutěže

29. září 2013

Jen losovací články jsou vždycky trochu nuda a ani je moc lidí nečte, tak jsem se rozhodla, že ho vždycky ještě něčím doplním, aby byl zajímavější a přínosnější. Dnes přidám další dva tipy na nákup.


1) Díky komentáři pod posledním článkem jsem si vzpomněla na akci na Dermacol.cz

- pokud se na webu zaregistrujete, dostanete na útratu bonus 200 Kč, který můžete hned rozfofrovat, přičemž není podmíněno výší nákupu, takže můžete klidně nakoupit jen za ty dvě stovky a máte celou objednávku zadarmo.
Jako velmi fér akce, jen trochu nechápu, že se jim může vyplatit ;) Probíhat by měla do 15.10.

- pokud si pamatuju, tak stejná nabídka už jednou běžela, někdy na jaře, ale tehdá jsem se na to nějak vykvákla a nic neobjednala (že nejsem moc Dermacol girl, jste si asi všimli). Ale jak si v něm nelibuju v líčení (geniální Make-up cover budiž pochválen jako výjimka), tak jeho tělový pistácie naprosto miluju - a zrovna došly, tím pádem budou další objednávkové kroky jasné ;)



2) Tenhle víkend pak akcuje i Elnino.cz - poštovné jen za 49 Kč.

- já tam nakupuju hlavně vůně, ale nska jsem pobrousila i v kosmetice a všimla si slavného a cenami ověnčeného hojivého krému Eight Hour Cream od Elizabeth Arden, který mám už delší dobu v plánu - a za 280 Kč? Sem s ním ;)
Krém byl vytvořen AE už v roce 1930 a používala ho prý na léčení škrábanců svých závodních koní - což je celkem pěkná historie :D Nadšenou recenzi v češtině si můžete počíst třeba u třeba u Levandule (pokud by vás zarazil obal, tak Levandule ho má v klasickém balení, tenhle červený na Elninu je z limitované edice z minulého roku, dělají to u něj pravidelně).


A protože už mám zpátky data z počítače (rip) můžu konečně zveřejnit výherce MeMeMe & Anatomicals soutěže (a taky se vrátit k nafoceným recenzím, sláva).


Vyhrává komentář č. 40, Dagmar Jurčíková - gratuluji! :)




14 comments

29. září 2013 v 8:16

Teda, děkuju za tip elnino.cz hned jdu na nákupy! A ten krém mě teda setsakramensky zaujal! :)

29. září 2013 v 11:12

Taky děkuji za tip na krém, tak jsem objednala ten balíček tří produktů i s krémem na ruce a balzámem na rty :-)

29. září 2013 v 11:23

Ona ta akce od Dermacolu zas tak výhodná není. Taky jsem ji původně chtěla využít, jenže se platí poštovný 85 Kč při výši objednávky do 1000 Kč. Pár peněz člověk jako že ušetří, ale... Nějak nevidím důvod, proč Dermacol objednávat přes net, když je v každý drogérii.

29. září 2013 v 11:45

@Duhová kočka myslím, že tuhle sadu tam taky Levandule recenzovala, kdyžtak zkus pohledat :) (ale mám pocit, že byl právě fajn i ten zbytek v ní)

29. září 2013 v 11:45

akci na Dermacolu jsem uz vyuzila, prijde mi to super :) sice clovek musi zaplatit postovne, ale porad lepsi je platit 80 korun nez dve stovky zejo :D a ten krem me celkem zaujal! :)

29. září 2013 v 11:47

@Lenka K. tj, ale tak pořád je člověk 120 Kč v plusu, lepší než nic ;) víc se to vyplatí s osobním odběrem no .. ale zas na druhou stranu, třeba ten Cover v drogerce vůbec ve všech odstínech nemaj, jen ty tmavý, takže u něj ani jiná šance, jak se k němu dostat, není

29. září 2013 v 13:55

Taky jsem akci na Dermacol vyuzila, dokonce se mi podarilo vychytat ve sleve rasenku ... Takze dva produkty za 85 kc, plus jeden navic. Proc ne, zejo. Diky za info!

29. září 2013 v 15:09

jen 49kč?..tak to jdu hned nakupovat :D

Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

Anonymní
29. září 2013 v 15:34

U Elnina je poštovné 85,. Můro, FairyChain, Yoko Nguyen, to jste fakt tak nadšené, že ušetříte celých 36,-? :-)
Jana

Anonymní
29. září 2013 v 18:29

Když jsme u těch akcí, tak od zítra v Rossmannu ke koupi Loreal false lash wings řasenky dostanete zdarma fix Blackbooster, o kterém tu Moora taky psala...

29. září 2013 v 18:49

@Anonymní tak jasně, číselně to nevypadá nic moc :D jenže já se teda přiznám, že na částku poštovnýho jsem děsně vysazená a jsem schopná na něm škrtit každou desetikorunu, prostě nesnáším poštovný obecně, ideální je zdarma ... takže i poštovní poloviční než co normálně bývá (klasika je nska všude tak tu stovku) mi přijde fajn ;)

Anonymní
29. září 2013 v 23:18

Tenhle krém jsem ještě nezkusila, ale četla jsem o něm hodně chvály. Díky za tip :-)

3. října 2013 v 12:55

Slevu na Dermacol určitě musím prubnout. Dělám si zálusk na jejich pověstný sypký pudr :) Díky za tip :)

SIMPLE LIFE

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...