Oblíbené aplikace (včetně vlkodlačího must-have)

7. září 2013

Podobné články o tipech na aplikace si vždycky ráda přečtu, protože tak téměř pokaždé objevím alespoň jednu novou, která se mi šikne (a aplikací není nikdy dost, že) - takže pokud jste na tom stejně, představuji dnes Mooří výběr ;)


Co se týče her, zrovna dvakrát na nich neujíždím, přijde mi to celkem jako ztráta času, takže mám jen pár na ty chvíle, kdy nic lepšího zrovna dělat nejde.

Angry Birds Seasons
Angy Birds jsem zkusila všechny a jednoznačně nejvíc mě baví Seasons a z nich ... Halloweenský díl (to by jeden netipl, co :D). Ten je tak kjůůt ... ty dýničky a lebčičky a kostřičky a doušci. Muck.









Jewels Legend
Přesouvání kamenů je super na koncentraci, podobné přesouvačky všeho možného občas dám i na PC. V záchvatu megalomanství jsem si dokonce nainstalovala celkem čtyři, ale vzhledem k mý hrací frekvenci jsem nakonec provedla selekci a nechala si jen tu, která mi přišla nejpovedenější. Tuhle.






Hrál asi každý, kdo měl kdy Windows, klasika. Coby appku jsem ji ovšem odkoukala od Caleba, který ji měl otevřenou v jednom díle Pretty Little Liars. Dokonce je k tomu i malá konspirační teorie ;) (btw. já je tak nesnáším za ty přestávky! jako do ledna?! se posrali ne ..)









Prší
Nejspíš netřeba představovat. Multiplayer je super, jednu dobu jsem ji hrála dokonce i tehdy, když jsem se zrovna nenudila ;)






Moon 3D
Doporučuju 10 z 10 vlkodlaků a upírů.
Taková blbinka, ale občas mrknu. Kromě fází měsíce a znamení ve kterém se zrovna nachází, vidíte i východ a západ Slunce a další údaje vlevo dole (který jsou mi osobně teda volný). Od nedávna je i v češtině. Další úplněk nás čeká 19.9.






Meteoradar
Stáhněte si tohle, kupte bednu zapalovačů a odjeďte si do Afriky svým mocným šamanstvím ovládnout pralesní kmen.
Aneb s Meteoradarem už nezmoknete. Na Play je ještě jedna od CHMI, která taky není špatná, ale nemá předpověď, jak bude déšť postupovat, tahle ano.






Aladin
Od stejného vývojáře jako Meteoradar. Velmi přesná předpoveď všech aspektů počasí (teplota, srážky, rychlost větru, oblačnost, tlak, vlhkost) na následující 3 dny.





Sky Map
Hvězdná mapa. Namiřte telefon na oblohu a už nikdy nebudete pochybovat o tom, na jaké souhvězdí se zrovna díváte. Aby vás telefon neoslňoval, má i noční režim.






Pubtran
Mobilový IDOS, k nezaplacení ;) Mám ji tak v oblibě, že než bych se na zastávce třeba došla podívat na jízdní řád, tak se radši podívám do Pubtranu, je tak perfektně rychlý a přehledný, že to víc asi ani nejde.






CardioTrainer
Vypočítá, kolik kalorií jste spálili při zvolené pohybové aktivitě. Což je nejspíš hlavní funkce, ale já ji používám spíš na měření ušlé vzdálenosti a rychlosti a tak, na procházky je to fajn.






PicsArt - Photo Studio
Instagram nemám, tak i appky na úpravu fotek a efekty u mě zastupuju pouze jeden kousek. Ale těch možností má opravdu nepřeberně a můžete si hodně vyhrát.





O Printic už jsem vám psala.






gReader
Jak číst oblíbené blogy v mobilu. Podporuje hned několik RSS čteček - já ji původně měla na OldReader, ale nedávno mě dost našvali hned několika výpadky a nefunkčností (to jako u čtečky fakt nelze akceptovat), takže jsem plynule přešla na Feedly (o obou jsem psala tady).





Dolphin Browser
Prohlížečů jsem měla nainstalováno několik, ale nakonec jsem zůstala u Delfína, přijde mi nejrychlejší a nepřehlednější.






DM
Appka DM drogerie. Není špatná, ale mohla by být lepší, hlavně pokud jde o aktuální nabídky ...






ROSSMANN
... třeba jako to mají u Rossmanna, na nákupy je užitečnější.






O2 Extra výhody
Fakt bych neřekla, že nějaké vnucené výhody od operátora můžou vůbec k něčemu být - ale překvapivě jsou, pár kuponů jsem už ráda využila ;) - klasicky 20 % do Sephory, 25 % do C&A nebo Dr.Maxe, lístek do kina atp.






Co vy - používáte něco stejného? Jakou appku byste mi doporučili na oplátku? A je tu nějaký vlkodlak? (zůstane to jen mezi náma, čestný upírský!)



32 comments

7. září 2013 v 23:46

Používám Pubtran:)
jinak já osobně nejčastěji využívám Instagram a když se nudím tak Poua :D:)

8. září 2013 v 0:06

jee ty drogérkové appky si musím stáhnout, díky za tip! já furt hraju Poua, občas ptáky (ale jen na tabletu, mobil mi moc náročné věci nezvládá :D) nebo Tap the frog. z produktových mám ještě Tchibo.
mně by zajímalo, jak moc ti lidi musí být pozorní, aby pak ty konspirační teorie vytvářeli - postřehy typu Emily má tričko s potiskem áček nebo Aria má A na hrníčku prostě nedávám :D ale někde jsem četla, že to dělají tvůrci schválně

8. září 2013 v 0:44

OMG, nutně potřebuju, aby se mi můj mobil vrátil z reklamace! :D

Instagram tě vůbec nebere? Ani šmírovat ostatní? (Čistě ze zvědavosti, sama ho taky nemám.)

8. září 2013 v 1:26

Hmm, aplikace sice hezký, ale nějak mi chybí mobil, do kterého bych je mohla dát.:-D

8. září 2013 v 1:54

@Caroline na Poua jsem při psaní článku zrovna narazila, alekdyž jsem si vzpomněla, jak dopadlo mý real tamagoči, tak jsem ho radši ani nestahovala :D

8. září 2013 v 1:55

@Natálka - Little Gem nejspíš si to pouštěj záběr po záběru a zkoumaj s lupou, jinak nevím :D

8. září 2013 v 1:57

@Sabina nějak ne no ... jako já ho stáhnlej mám, ale k registraci jsem se za celou dobu zatím nějak nedostala ... pokud bych měla říct důvod, tak to bude asi hlavně tím, že se mi moc nechce sledovat zase další socsíť, už takhle mám blog a FB a twitter a nyx, a řekla bych, že čas ńa nich strávenej je už i tak moc

8. září 2013 v 8:06

Mám obě drogerie, samozřejmě naštvané ptáčky :), jízdní řády a ted nově díky tobě Sky map :)))

8. září 2013 v 8:41

Angry birds jasně!, Solitaire, Aladin, O2 Extra, drogérky, takže vlastně to samé :)

8. září 2013 v 11:34

Angry birds jsme s pritelem prehrali snad vsechny, karty take obcas hraju (souhlasim s tou silenou pauzou!) a tu hvezdnou mapu si budu muset stahnout!!

8. září 2013 v 11:59

uz stahuju 02 vyhody:)) Taky cardio trainer! super tipy
http://sienastyle.blogspot.it

8. září 2013 v 12:11

jůů super aplikace ! Díky za tipy :)

Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

8. září 2013 v 12:17

Kde mas sociální sítě? A ebay a banku?

8. září 2013 v 12:25

Ja sa momentalne staram o Poua a z hier mam skor take ako "4 images 1 mot" , Sudoku Master, a mojou oblubenou je aj Draw Free (kde si vyberies slovo, musis ho nakreslit a druhy clovek hada co si nakreslila a opacne).PicsArt mam tiez. Rada si tiez citam VieDeMerde. A pre dievcata urcite odporucam staihnut si nejaky menstruacny kalendar, je to prakticke, vypocita vam to kedy budete mat dalsiu menstruaciu, robi vam to vseliake tabulky, plodne dni, ovulaciu, atd.

8. září 2013 v 12:32

@Anna Schlindenbuch Aplikaci na FB upřímně nenávidím, nechápu, jak takovej IT moloch jako FB může vytvořit něco tak debilního a nepoužitelnýho, jako je ofiko FB appka. Takže na něj lezu přes prohlížeč. Twitter zase tak neprožívám, abych tam musela i na mobilu. Banku v mobilu mít nechci. Ebay potřebuju ve vysokém rozlišení a s klávesnicí + to není denní nutnost.
Takže tak :)

8. září 2013 v 12:56

@Berylka na VDM jsem mrkla a chápu to správně, že to je jakýsi druh mikroblogu, kam návštěvníci píšou svý denní příhody (začíná to vždy dnes a končí VDM) a čtenáři jim ty storky hodnotí, jestli to bylo fakt na hovno, nebo ne? :D je to většinou spíš vtipný nebo depresivní?

8. září 2013 v 13:56

@Černá Moora

Ano presne tak :D Je to vtipne a niekedy depresivne ;D Ale vo Francuzsku strasne popularne.

8. září 2013 v 15:03

My s manželem využíváme nejvíc Avocado (to je takovej soukromej facebook jen pro dva, sharujeme si tam nakupy, udalosti a tak) a přesouvání kamenů hraju taky a konkrétně Jewels Star :-)

8. září 2013 v 18:24

Mooro, nevíš, kde a jestli se dá stáhnout ta Halloweenská verze i to tabletu? :) Se mi hrozně líbí :D

8. září 2013 v 18:38

@Nikol M. tabletem nevládnu, takže ti bohužel neporadím :( ale třeba se ozve někdo jiný ..

8. září 2013 v 18:39

@Berylka tak já si to stáhnu a uvidím :) potřebovala bych trochu oživit fráninu a takový mini-storky by mohly být dobrej začátek .. ;)

8. září 2013 v 22:13

Ovu wiev, na počasí je super YR.NO (jeden z nejpřesnějších) , SoundHound, csfd.cz a miláček Pou :-)

9. září 2013 v 8:59

Haloweenske Angry Birds jdu hned stahnout a Pubtran je klasika...a mam to uplne stejne, na zastavce jedine do aplikace=) Ja jeste doporucim Flipboard, kde jsou skvele vybrane zpravy a novinky ze vsech moznych oblasti a uzivatelsky je to moc povedene udelane. Potom taky Reddit (popis je The front page of the internet=)- moje nova zavislost, hlavne sekce WTF=) Z tech nudnejsich MyShopi - nejlepsi nakupni seznam a nove i DOTS - navykove spojovani barevnych tecek.

Anonymní
9. září 2013 v 12:55

Děkuju za inspiraci, mám podobný článek rozepsaný i pro svůj blog, pak mě ale napadlo, že lidi, co tam chodí, asi nebudou zrovna aplikační nadšenci :_) Tak ho asi ani nepublikuju. Nicméně.... mě poslední dobou hodně bere Pinterest a Instagram - teď je NY fashion week, tak asi i proto. Dokážu hodinu koukat... :_) Aspoň neutratím za tištěné Elle a jiné ptákoviny. Taky na mobilu miluju všechno spojené s blogem - wordpress appku, FCB pages, propojení všeho s Instagramem a Pinterestem. Další žrout času je Bloglovin, ten mě ale akorát tak naštve, že nemůžu komentovat. To si musím nechat až z compu - a to až malý spí... snad to jednou někdo opraví. Jinak hry začínám milovat ty dětské - mluvící a krkající pejsek a jiná zvířátka Talking Ben atd. :-D Tchibo appka je skvělá, udělala jsem tam minulý týden objednávku i s platbou kartou a funguje božsky, měli zrovna dopravu zdarma a 20% slevu na nákup. jinak Whatsapp a Viber, Birell na kole a mapy.cz. Jízdní řády sleduju na idnes aplikaci Jizdní řády. překvapivě :-) Meteoradar jsem odinstalovala a mám MeteoMapy.

Anonymní
9. září 2013 v 13:06

Chci vědět víc o tý konspirační teorii v PLL :D :)

9. září 2013 v 21:37

@Nikol M. jdou do tabletu, je to klasicky Angry Birds seasons a tam to najdeš:)

10. září 2013 v 22:15

@Talka ani jedno neznám, dík :) reddit teda jo, ale jen na netu

10. září 2013 v 22:16

@ohmybeautifullife bych ho udělala, určitě se najde někdo, komu se hodí :)

10. září 2013 v 22:18

@Anonymní je to děsně promakaný, bacha! :D jak je tam ta fotka jo, jak Caleb zrovna hraje, tak u esa je vidět jedno A - no a to má znamenat, že Caleb je A
jistě jsi šokovaná :D

16. září 2013 v 13:43

@Černá Mooraasi jo :D no ale bude přece ještě halloweenský díl teď! sice mám po nich vždycky ještě víc otázek, ale aspoň něco. a začne Ravenswood, budeš se dívat?

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...