Tak čau ...

11. září 2013

... poškozené vlasy?

Něco, co proklamuje, jak po jednom týdnu používání odvrátí jeden rok poškození vlasů, jsem nakonec musela zkusit. Bez ohledu na to, jak moc jsem reklamě na Garnier fructis Goodbye damage nevěřila.






V droge bylo nicméně zrovna dost vybráno (reklama zabrala, očividně) a zbýval jen jeden kondicionér - tak jsem vzala ten, no. Původně jsem chtěla i sérum na konce, ale zas na druhou stranu, co když to bude úplně k ničemu, že, takže jinam jsem ho už lovit nešla. Šampon jsem naopak od začátku vyloučila, obsahuje silikony, a ty, jak pravidelní čtenáři vědí, ke své vlasové pokožce odmítám připouštět na méně než 10 cm. Navíc pokud jde o šampony od Fructis, kdysi jsem díky jednomu měla řádně hororovej zážitek, páč místo super zdravých pružných vlasů mi na hlavě vytvořil takovej nerozčesatelnej dred, že by se za něj nemusel stydět ani zasloužitel indickej asketa (od tý doby jsem si už žádnej Fructis nekoupila).









Výsledek? Reklama naplnila očekávání = kecala. 

Žádný rok poškození neodvrátil, žádný zázrak se nestal, prostě normální kondicionér. Nezaznamenala jsem ani žádnou jinou vlastnost, která by ho od ostatních odlišovala tak, že bych měla touhu ho koupit znovu. Takže pokud bych měla volit nej drogerkový kondiš, stále u mě vede péče od Elseve.

Sérum možná někdy v budoucnu zkusím (ideálně až bude v nějaké přijatelné akci), ale na kosmetickém kupseznamu momentálně zabírá spíš dolní pozice.



Co vy, zkoušeli jste něco z téhle "Goodbye damage" řady? Dojmy?


22 comments

11. září 2013 v 9:01

S šamponem Fructis mám stejnou zkušenost. Jednou a konečná. Od té doby jsem z téhle řady už nic nezkoušela. Každopádně jsem ráda, že doporučuješ Elséve. Koupila jsem si nedávno ten Full repair šampon a láká mě i ta péče. Je fakt, že mám místo kondiše raději masku, ale je čas prubnout něco nového :)

11. září 2013 v 9:18

Šampony Fructis u mě nikdy nepochodily...mým vlasům taktéž nesednou...

11. září 2013 v 10:13

Nezkoušela jsem a asi ani nebudu. O šamponech taky neuvažuju, jsem na tom stejně jako Ty. Nicméně mi dochází půl litrový kondicionér od Welly, takže budu muset taky okouknout co kde je. Vůbec se mi do toho nechce:( Veronika

11. září 2013 v 10:20

nemám ráda drogerkové šampony a hlavně mi tedy nesedí Elseve, to byla tragédie v přímém přenosu!

11. září 2013 v 10:57

Tiež ma veľmi reklama láka a neverila som jej, teraz aspoň aj viem prečo :D

11. září 2013 v 11:21

Nevěřím žádné reklamě :-) A vůbec, s vlasovkou z drogerie nemám žádnou dobru zkušenost. Jediné, na co nedám dopustit (kromě Redkenu), je obyčejný, nejlevnější Palmolive 2v1 :-)

11. září 2013 v 12:55

Garnier mi nikdy nerobil dobre, neviem ale ja už tomu nejak neverím :) väčšinou iba pozmenia obal :)

pozývam ťa ku mne na GA o luxusnu paletku
http://mimslady.blogspot.sk/2013/09/giveaway-begins.html

11. září 2013 v 14:39

Po prvním použití krásné, hladké a lesklé vlasy, po dalších už vlasy jako roští. Tak nevím, kde se stala chyba.

11. září 2013 v 17:18

Už už jsem chtěla výrobek koupit. :D Po týhle recenzi si aspoň ušetřim peníze na něco jiného :)

Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

11. září 2013 v 18:40

Drogerkový věci na vlasy už nějakou dobu nekupuju, odrazuje mě od toho spousta faktorů. U mě vede lee stafford :)

11. září 2013 v 19:20

Zatím jsem od téhle značky nevyzkoušela ani jeden šampon a asi i zůstanu u svého oblíbence:)

11. září 2013 v 19:55

Lovely Blog! xoxo from Rome

www.rockandfrock.com

11. září 2013 v 21:19

ne ze bych z tehle rady byla unesena, ale zase nemuzu rict, ze by byla vylozene spatna :) zkratka takovy prumer.

11. září 2013 v 22:54

@M. no ona ta OZP je vlastně maska ;) ještě mají i klasický kondicionér, ale OZP mi přijde lepší

Anonymní
11. září 2013 v 23:02

Mně na poškozené a roztřepené vlasy nejvíce zabírá nůžkový obřad.
Tak obecně si o reklamaách, a na kosmetiku obzvášť, myslím svoje. Jeden z favoritů "kreativni erupce" jsou reflektory světla. :D
http://www.lorealparis.cz/pece-o-vlasy/sampony-a-pece-pro-zeny/elseve-vziva-et-zarivost.aspx
Kala

Anonymní
12. září 2013 v 0:16

Já jsem zkoušela kondicionér a sérum a ze začátku jsem výsledky viděla. Ta nejponičenější část vlasů, který si prošla pěti lety nešetrného odbarvování, se zlepšila. Do té míry, že vlasy vypadaly je jako když jsem se o ně pár let prostě nestarala. Asi po měsíci to ale úplně přestalo působit a oboje fungovalo spíš jako urychlivač maštění vlasů. Tak to letělo do koše. Reklamy jsou k ničemu a normální člověk už těm kecům okolo šamponů a kondicionérů nemůže nikdy věřit.

12. září 2013 v 10:47

A já jsem zkoušela ten žlutý, něco s olejem, prý. Vlasy jdou sice dobře rozčesat a hezky to voní, ale potom, co jsem zkusila všechnu tu přírodní kosmetiku už to nějak...není ono. :/

14. září 2013 v 16:46

Od GARNIER FRUCTIS som skúšala len taký zwlený ale to bolo asi pre polrok k nie viac a už si ano nepmätám na čo bol :D Dreamsarerealandbeautiful

Anonymní
16. září 2013 v 16:02

Já používám garnier fructis na objem, šampon a kondicionér, jsou oba bez silionů a fakt mi vyhovují. Z téhle řady jsem chtěla zkusit jen to sérum na konečky. No uvidíme. BTW jeden silikon jsem ve složení nakonec přece jen zahlédla, ale je až v druhé polovině.
Markéta

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...