Vysoce aktuální recenze na GS ve sněhu

3. září 2013

Jak vidíte, trochu se nám ochladilo.

Faktem je, že když už jsem se na ty fotky dívala od ledna, nebo kdy jsem je to fotila, mohla jsem se dívat dál a v prosinci je pak nahodit jakože aktuálně pořízený, tádadá, ale nakonec přece jen zvítězila touha je už KONEČNĚ smazat.






Takže dnes si dáme recenzi na dva make-upy od Gabriella Salvete, které jednu dobu byly díky PR a soutěžím na každém (ani snad ne druhém) blogu, ale teď jsem je už delší dobu nikde neviděla, tkž by vás to nemuselo nudit tak moc, jako asi nudilo v době jejich blogo-boomu.

I já jsem je vyhrála - jeden u Trb a jeden u Lady.

A dojmy budou dost krátký, výjimečně ;)


Gabriella Salvete Hydrating Foundation
 - mi vůbec nevyhovoval. 

Byl strašně vodový (to asi má znamenat to hydrating), ale zároveň se i jako voda choval = na obličeji vysušoval (hydrating teda zůstalo jen v rovině teorie), vůbec se nevsakoval, špatně se roztíral, zalézal do pórů, no prostě jedním slovem hrůza. Někomu jsem ho po pár nasraných pokusech o aplikaci nakonec věnovala na hraní.
Jeho obarveně-vodovou konzistenci koneckonců vidíte i na fotce, nekrémovost je jasně patrná (doprčic, když se teď koukám na předchozí odstavec, tak si trochu říkám, jestli nezačínám mluvit vymyšlenou řečí, některý ty slova jsem předtím určitě nikde neviděla ... bych mohla udělat Mooří slovník pomalu).

Jediné pozitivum u něj byl odstín, protože světlý byl tak akorát.



Gabriella Salvete Matte Skin Balancing Foudation
- vlastně jsem měla pocit, že se jim ty obsahy snad popletly

Od Matte jsem moc nečekala, o tenhle efekt jsem totiž neměla dvakrát zájem a chtěla ho vyloženě jen zkusit s tím, že ho pak pošlu o dům dál. Nakonec mi ale vyhovoval mnohem lépe, protože narozdíl od vodnatého kolegy byl paradoxně mnohem krémovější, takže se dalo říct, že celkem i hydratoval, dobře se roztíral a nakonec jsem si ho vlastně i vcelku oblíbila a tak půl lahvičky určitě spotřebovala.

Mínus byl odstín. Na ruce vypadá docela tmavě (je to ten světlý, 01), ale na obličeji se do jisté míry přizpůsobil. Ale jen do jisté, i tak prostě nebyl DOST světlý a po té cca půl lahvičce mě to už přestalo bavit a tak byl vylifrován k nové a barevně neortodoxní majitelce.

Můžu konstatovat, že kdyby doladili odstín, byl by to docela ucházející počin, zvlášť za cenu, co stojí (což nevím, kolik je, ale mám pocit, že nějak dost málo ... jsem královna užitečných recenzí, těší mě).






Na závěr se vás samozřejmě zeptám, jestli jste některý zkoušeli (většina určitě jo) a jaké jste měli dojmy, ale při pohledu na fotky mě spíš napadlo, jak se těšíte na podzim/zimu?

Já musím říct, že moc moc. Aneb období barevně nepsychotického oblečení, vrstvení, dekadentních zimních kolekcí, nových limitovaných Guerlainích kulí, Fashion weeku, dýní a Vánoc se blíží! :) Fashion week (New York 5 - 12.9., Londýn 13 - 17.9., Miláno 18 - 23.9., Paříž 24.9. - 2.10.) bude samozřejmě jarně/letní, to je jako jasný, ale o to mi zas tak nejde, já se těším spíš na záběry z ulice - které budou pochopitelně podzimní. A ačkoli jsem tady ten odkaz už určitě dávala, tak mi to nedá se neopáknout, protože já jsem na těch FW-street videích od Antoine Mangenota prostě závislá ;) Teď už nějaký týden nic nepřidal, tak alespoň na Youtube brousím v těch starších, je to pohodlnější na vyhledávání než na blogu.







23 comments

3. září 2013 v 8:49

Hm, tak vlastnosti toho Hydrating jsou na prd, ale barevně se mi teda zamlouvá víc i konzistenci, než ten tmavší.. Já se na podzim netěším, málo slunka = málo energie = málo chuť do práce:-)

3. září 2013 v 8:55

Tak to je pro mě vážně překvapení. Já mám hydratační a považuji ho za objev roku! Na mojí přesušené " a bohužel stárnoucí" pleti vypadá fakt dobře, nedělá efekt masky, tak akorát kryje, vyhovuje mi odstín a za tu cenu mi přijde prostě výborný :)

3. září 2013 v 8:55

Co jsem objevila korejské BB krémy a makeupy na bázi přírodních olejů, nemám potřebu v téhle oblasti zkoušet nic nového. Jinak na podzim se po létě vždycky těším, protože se dá víc vyhrát s oblečením a po dvou měsících v minisukních a topech už mi to zoufale chybí.

3. září 2013 v 8:56

Já měla ten hydratační a právě, že mi vyhovoval, líbil se mi, že je lehkej. Ale pak jsem usoudila, že je přecejenom moc tmavej (měla jsem druhej odstín), tak putoval dál.

3. září 2013 v 9:03

Cara je vážně držka, to se ve světě modelingu jen tak nevidí :D
P. S. Ten Matte nebyl zas tak špatnej, ale vadilo mi, že je trochu do oranžova a moc nevydrží. Jinak nebyl špatný za ty peníze :)

3. září 2013 v 9:04

Tak teda ta barva u Matte se mi zdá hodně tmavá, rozhodně ne jako 01 :-/
Na zimu se moc neteším, protože pořád mrznu! :-D
Jinak se ale těším na punčochy a sukně, na pálení svíček večer, taky na ty Guerlainí koule :-) a na předvánoční výlet do Londýna. A samosebou taky na ty Vánoce :-) Vlastně to tak děsné není, tak dík, že jsi mi ukázala jiný úhel tohohle divnýho období :-D

3. září 2013 v 9:11

vyzkoušela jsem ten matující a taky mě celkem překvapil:) mě tedy odstín seděl.. a vlastně jsem na něm nenašla nic, co by mi vadilo:) používala jsem ho ale jen v zimě, tak jsem zvědavá, až ho zase vytáhnu, jestli bude ještě k použití.. trochu se bojím, že ne..

3. září 2013 v 9:41

já měla oba a ten hydratační mi vyhovoval více. ten matující byl strašně suchý, neroztíral se mi nejlépe a vyadal na mě tak jako divně...

3. září 2013 v 10:19

@ILoveMakeUp když to mi přijde, že nechuť do práce se dá aplikovat na celej rok, v létě je zase "hezky teplo" a všichni by nejradši byli venku :D

3. září 2013 v 10:20

@Anna Ananasová jj, proto recenze taky trvala tak dlouho, jak to člověk už nepoužívá, sejde z mysli :D

3. září 2013 v 10:22

@Natálje to fakt skoro zní, že mi prohodili obsahy :D

3. září 2013 v 10:23

Ten hydratační jsem měla a měla jsem ho hodně ráda, kdyby byl trochu víc krycí tak bych u něj zůstala. Barva skvělá, nedělal mi šupinky, dělal hezkou sametovou pleť.

3. září 2013 v 10:51

no asi takto... oba dva mám doma rok... a zabte mě za to, ale ani jeden jsem ještě nezkoušela! takže za další rok budu asi nejspíš ještě víc aktuální.

Anonymní
3. září 2013 v 10:57

No tak ja mam uplne stejnu skusenost, ten hydratacny mi nevyhovovval a delal presne to co jsi popsala v clanku. Asi moje plet bude podobna v te tvoji, tak se zeptam jake makeupy mas rada a kt. ti vyhovovval.
Dekuju,
katy

3. září 2013 v 13:10

Jé, to jsou krásné zimní fotky. :)
Já jsem měla ten hydratační a musím říct, že jsem byla docela spokojená. Lehoučký a nedělal mi Tebou popsanou neplechu, tak nevím... :) I když odstínově je přece jen víc do žluta, než by se mi zamlouvalo. :)
Na podzim se těším... Je to moje oblíbené roční období. Na zimu až tak ne, ale aspoň konečně nebude to hnusné vedro. :)

3. září 2013 v 21:43

@Anonymní nejvíc mi tenhle rok vyhovují BB od Skin79, recenze jsou na blogu:)

a pak i make-upy od Guerlain, pokud bys trvala na MU

3. září 2013 v 22:56

S ezimníma fotkama jsi mě dostala :D Já se lekla, že už někde začalo sněžit a že to přijde i k nám :D S make-upy od GS nemám žádné zkušenosti a po téhle recenzi ani nechci. Celá mánie okolo těchto make-upů se mi vyhla velkým obloukem a jsem za to ráda :)

SIMPLE LIFE

3. září 2013 v 22:59

Ty jo, já ten hydratační miluju :) Dělá mi pěknou přirozenou pleť, to mám ráda.

5. září 2013 v 20:03

Mám ten hydratační (koupený za vlastní prachy! :-D) a moc mi vyhovuje. Blbý je, že teď ho používat nemůžu, protože mám pleť tak o 150% v horším stavu než na který jsem zvyklá, a ten make-up prostě vůbec nekryje. Ale na sjednocení mi přišel ideální. Moji pleť hydratoval dobře, nepoužívala jsem pod něj ani krém.
Matující nemám, ale četla jsem na něj snad samý negativní recenze...

7. září 2013 v 13:48

Hydratačný som kúpila predvčerom (recenzie som ale o ňom nečítala) práve kvôli odtieňu, ktorý mi fajn sadol, takmer dokonalo, čo je na drogérku super a prvé dojmy, zvýrazňuje póry, nič moc pre mastnejšiu pleť, ale krásne sa mi s nim pracovalo, pekne sa rozotieral (buffing štetcom) a finál efekt bol z drogérkových makupov jeden z tých lepších, má aj celkom pekné krytie, také mierne stredné. Pôvodne som chcela ten matujúci, len bol vypredaný, tak za cenu asi 6€ som skúsila tento.Akože na zadok nepadám, ale na drogérku veľmi slušné:)

7. prosince 2013 v 15:18

Pokud bys chtěla,klidně oba odkoupím,chtěla bych je vyzkoušet a ten pocit,že se jich dotkla má nej blogerka! :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...