Ladybox (září 2013) ... a MUA ... hmm

3. října 2013

Ladybox mi tentokrát dorazil trochu se zpožděním, takže i recenze má prodlevu. Se zpožděním znamená, že ten den, kdy mi do čtečky začaly skákat první články o jeho obsahu, tak mi teprve odpoledne přišla smska, že ČP přijala balík k přepravě. To mě vcelku nepotěšilo, protože to samozřejmě znamenalo se všem článkům ještě celý víkend a pondělí vyhýbat, protože ho chci mít jako překvapení. No a takové vyhýbaní je dost opruz, když to na člověka skáče ze všech stran (ignorovat newsfeed a blogy komplet kvůli tomu zase nemíním). Každopádně jsem teda více či méně úspěšně dělala, že nic nevidím a neslyším, a včera se konečně dočkala.


Vzhledem k tomu, že obal jste už viděli asi x-krát jinde, tak jen tak bodově.

Víko nenechá nikoho na pochybách, jaké je tentokrát téma. Obecně jsou podle mě tématické boxy dobrý nápad a oživuje to celý koncept ... leč subjektivně ... MUA? Nó :D Svůj názor na tuhle značku jsem tady myslím už v minulosti vyjádřila dostatečně a ne, v mezidobí se nic nezměnilo. Tím pádem mě při pohledu na větu, že MUA přichází do ČR, napadá leda tak něco ve smyslu, že to zase klidně může otočit.



No ale nebudu předbíhat. Zpět k obalu.
Dost se mi líbí ornamentální potisk na spodní části krabice i na dopisu.



Vůbec se mi nelíbí vnitřní potisk. Překvapivě.



Karta svůj styl od spojení trochu hledá a tahle verze je určitě krok dobrým směrem. Nevím, jestli je to dost vidět, ale šedá část je matná a růžová lesklá, baví.





A teď už k obsahu.
- MUA
(dlouho nic)
- báze od Fashionista
- micelárka Dermacol
- pasta Colgate
- miniatura tělového mléka Palmer´s 

Poměr plných balení je tady naopak než normálně, v plném balení je totiž všechno kromě Palmer´s.





To bylo tak - šla jsem si do Rossmanna pro Elmex, protože je zase za babku. Očividně si tam pro něj šlo ale víc lidí, protože neměli ani jeden. Což mě kapánek rozladilo. No a pak po neúšpěšné elmexí misi otevřu Ladybox - a jako první vidím pastu :D Takže mě fakt nevadí, naopak vyloženě se mi hodila ;) Zvlášť když to je novinka a stejně bych ji časem zkusila.





Palmer´s už v boxu bylo. Jak jsem i tehdá psala, nakoupila jsem si ho už dřív sama, vůně se mi líbí, a další do zásoby? - proč ne ...





Micelárka od Dermacolu mě potěšila, protože ji chci zkusit už delší dobu. Resp. nebyla jsem si úplně jistá, jestli fakt chci, protože recenze jsem na ni četla rozporuplné, ale teď to mám vyřešený ;)

Po přečtení některých zkazek jsem čekala téměř kyselinu, ale v očích mě naštěstí vůbec nepálí. Na druhou stranu, za 10 z 10 to nebude, protože mám pocit, že dost tahá a vysušuje. A voní ... no ... ono je to docela pěkné, objektivně. Akorát, že přesně takhle nám voní sprej na záchod, subjektivně mám tedy výhrady. 
A nejdůležitější věc - odličování - nemám námitky, odlíčila bez problémů.






Podkladová báze pod make-up od Fashionista.
Značku (asi) neznám, báze nepoužívám.
Nicméně, beztak je to u bází akorát samej silikon, tahle není výjimkou, takže značka je v jejich případě nejspíš dost fuk. Věnuju okolí.







A dostáváme se k celebritě zářijové krabky. Makeup Academy.



Stíny.
Vypadají pěkně. Jak odstínem, tak texturou. Bohužel zůstalo u vypadání, protože jsou celkem na nic.




Pigmentace je horší než horší. V podstatě je to taková obarvená mouka (takže nedrží, nebarví).
Nejhorší je rozhodně ten nejsvětlejší. Na ruce jsem všechny musela šmrdlat tak 5x, než to hodilo alespoň trochu odstín, ale i tak vidíte, že nic moc. Setřít šly kompletně dvěma jemnými tahy ubrousku.

Pokud byste je navhčili, tak se to o něco zlepší, téměř už se dají použít jako stíny.





Lip stain ve fixu.
Podobnou věc mám od Rimmelu. Sice obarví, ale docela vysušuje. I MUA vysušuje (takže pokud v popisu tvrdí, že hydratuje, tak se tvůrce nejspíš vrátil zrovna ze Sahary a ještě se neaklimatizoval). Barva je naivně růžová, spíš mi nesedla.










Gelové linky.
Gelky používám běžně, můžu fundovaně zhodnotit.



Balení má ve víčku štěteček, o který se tím pádem nemusíte starat, kde se zase valí a jestli něco neumaže. Je navíc i docela použitelný. Potud dobrý. Až teda na detail, kterým je nesloupnutelná nálepka.



Linky jsou hodně měkké.



A špatně zasychají. Nechala jsem tak minutu (kvalitní linky zaschnou okamžitě).



A pak to stejně takhle lehce setřela. Co dodat.





Konečný verdikt poroty:

Pokud bych se na zářijový Ladybox podívala očima kosmetické začátečnice, tak bych byla nejvíc nadšená. Spousta plných balení a dekorativka v použitelných odstínech.

Svejma očima ovšem vyloženě kladně hodnotím pouze pastu a micelárku. Palmer´s upotřebím. Bázi věnuju. MUA budu dělat, že jsem neviděla. Fakt jako ne. Krom toho, co jsem zkoušela už dřív sama, mě tahle trojka ubezpečila, že MUA jsou vyhozený peníze z okna, to prostě není vážně míněná kosmetika ... pokud se k něčemu hodí, tak leda na vyzkoušení odstínů pro ty, co zatím zcela tápou, co jim sluší, a nechtěj na masovým zkoušení finančně vykrvácet u kvalitních značek.



No, a dost mě zajímá, jak se tenhle box líbil vám - upřímně říkám, že u většiny vydání popularitu odhadnu bez problémů, ale tady teda fakt nevím ... pasta bude určitě některým trnem v oku, u Palmer´s bude vadit, že už bylo, a Dermacol jde zase sehnat v drogerce (což je všechno opak toho, jak se na to dívám já). Proti bázi asi nikdo nic mít nebude. A zbývá MUA, ehm. Ne, prostě fakt nevím ;) Dejte vědět do komentářů ;)




52 comments

3. října 2013 v 8:16

Diky za konecne realisticky nazor v tej zaplave nadsenia. K tomu zaveru . vseobecne sa tento box asi skor paci, lebo este stale su poniektori z MUA uplne odvareni (hlavne taki, ktori jue ste nemaju naskusanu).

3. října 2013 v 8:37

Fashionista je řada MUA - http://www.muastore.co.uk/index.php/fashionista-1

Já LB nemám a po tomhle vydání jsem ráda. Ač k MUA mám takový neutrální vztah (něco super, třebas rozjasňovač, něco průměr, něco tragédie - právě ty linky, měla jsem je a naprostá hrůza), tak box těchto produktů bych neužila.

3. října 2013 v 8:44

Me ty stiny naopak prijdou super, co se pigmentace tedy tyce. Jsou fakt vyrazny, to jsem ani necekala. A micelarku od Dermacolu uz mam jednu a je paradni, takze za novou jsem rada:)

3. října 2013 v 8:50

@lučiak
nie su z nej nadseni ani ti, ktorí ju este nemaju vyskusanu, raz sa mi schylovalo k objednavke, ale asi osud (alebo co) zariadilo, ze s aobjednavka neuskutocnila, teraz to beriem, ako ako boziu prozretelnost (a ziadnu inu :D) bo by som pravdepodobne hromzila. Inak ma nezaujalo z boxu vlastne nic, MUA tiene su mi komicke, lebo uz som na ne citala chvalu ... a už na ruke je vidiet, ze to bude asi na dve veci :) Zubne pasty v BB nechápem, ani nebudem, ale Palmers by som venovala tehotnej svagrinej, mal avzorku a bola spokojna.

Anonymní
3. října 2013 v 8:59

Ty stíny opravdu nejsou zas tak hrozné :-D Na štětec se dají nanést vcelku dobře a na očích mi držely celý den v původním stavu. Pasta se upotřebí vždy a na černé linky se teprve chystám a konečný verdikt nad nimi vynesu až potom. Ostatní ani nebudu zkoušet, házím na exchange.

3. října 2013 v 9:12

jj na tyto MUA linky slyším a vidím jen a jen kritiku.. já si nemůžu pomoct, ale mě přijde, jakoby do těch krabiček cpali hodně produkty, které se neprodávají, o které zájem není, kterým brzy vyprší datum spotřeby..možná se pletu, ale i proto mě to asi neláká. No a pasta asi hodně lidí taky potěší:-D Ale tak dobře, že tebe fakt potěšila:)

3. října 2013 v 9:17

Ja som tusila,ze to takto nejak dopadne a som rada,ze som neobjednavala.Mna by dokonca nepotesila asi ani ta Dermacol micelarka,lebo mam dost dalsich a zatial ma tato nejak nelaka. Z Mua by som rada vyskusala akurat nejaku paletku,cisto zo zvedavosti.Recenzie i fotky vyzeraju snad vsade pekne...a vlastne este tu verziu ich chubby stick

3. října 2013 v 9:59

Mě by se líbilo, kdyby boxík měl jen logo MUA , bez jakéhokoliv textu a data :) Box ze září nevlastním, ani mě nějak nevytrhl, že bych po něm toužila. Akorát mě zaujala podkladová báze a linky. Přemýšlím o říjnovém boxu, zda objednat či nechat... Četla jsem, že bude obsahovat nějakou novinku na vlasy, tak to mě opravdu uchvátilo, ale zas aby to nebyly nějaké zbytečnosti a tak. Co si o tom myslíš ty? :) Jinak jsi to všechno krásně vyfotila a napsala.:)))

Blog Book of beauty

3. října 2013 v 10:06

Z těhle výrobků MUA bych teda asi taky moc nadšená nebyla, MUA linky jsem doma měla a taky mi moc nevyhohovali a jejich trio oční stíny taky chválený nejsou, naopak mam dvě jejich normální paletky a s bází drží a drží, tam si stěžovat nemůžu. Fixu mam taky, taky mi přijde ze trochu vysušuje, ale má slušnou výdrž a co bych od MUA mohla odporoučet jsou štětce :)

3. října 2013 v 10:19

Myslím si to samé.. Vlastně nemyslím =) Dermacol by mě dožral, Palmers nemá takové složení, abych ho opakovaně v boxech kvitovala s nadšením. Zas pro holky, které v ruce nikdy dekorativku neměly a chtějí začít, je pravda, že to je box snů - až na řasenku a pudr tam najdou naprosto všechno - od báze až po linky a fix na rty. pro mě propadák, ve speciálech LB se zřejmě nikdy neobjeví značka, u které bych skákala nadšením.. už jsme se s tím smířila. Proto jsem si udělala radost prvním Missha boxem - pro překvapení a psovi radost box4petem, pro jeho radost a moje nadšení, které následovalo po vybrakování a dlouhém žvýkání obsahu krabice =)

3. října 2013 v 10:26

Já jsem věčnej rejpal, takže asi nepřekvapím:-D Za mě katastrofa od začátku do konce. MUA stíny na houby a ještě k tomu teplej odstín, fujky! Lip stain tak nějak není po nanesení vidět, ale i tak zvládne hezky vysušit. Linky často nenosím, ale tak dala jsem jim šanci a vyzkoušela a já tím štětečkem teda nebyla schopná udělat hezky tenkou linku, bylo to hodně mazlavé a pak asi za 5 minut, když jsem to šla odlíčit to naopak drželo jako helvétská víra, docela se Bioderma zapotila..navíc to odpadávalo jakoby v takových cuckokousíčkách, které mi padaly do očí:-/ Za micelárku bych asi byla docela ráda, pokud už bych jí neměla vyzkoušenou, ale protože mám, tak budu brblat, že je normálně dostupná v drogerce:-D Pasta..no, když byla ta Marvis, tak mi to nevadilo, páč to je něco co si všude nekoupím a navíc cestovní balení se hodí. Když byly pak někde cestovní už nevim jaké pasty jako bonus, tak taky dobrý, já prostě malá balení můžu téměř čehokoli, ale dát tam normálně dostupnou krávu velikou, to mi evokuje akorát zaplácnutí místa v krabiččce a tohle fakt nepotřebuju dostávat v kosmetickým boxu. A poslední Palmers, jak si předpokládala, ano, naštavlo mě, že to samé už bylo.

3. října 2013 v 10:39

@Monica In essence ochraňuje tě očividně bůh kvalitní kosmetiky :D

3. října 2013 v 10:39

Zrovna na Tvůj názor na tuhle krabičku jsem byla docela zvědavá (a dostala přesně to, co čekala...).
Já jsem si krabičku naštěstí prozřetelně neobjednala a nelituju, stínů na nic mám doma až moc, báze nepoužívám, gelové linky mi bohatě stačí ty, které doma mám a nové plánuju až přestanou pěkně fungovat, fixy moc ne, báze vůbec nemám ráda. Palmer's mi smrdí a odličovače od Dermacolu mě pálí v očích (žádná kyselina, ale zase ten pocit pálení vydrží i hodinu). Jo, a pastu jsem si koupila před měsícem. Takže celkově vzato, tenhle LB by mi neudělal ani tu nejmenší radost. Uf. :D

3. října 2013 v 10:39

@Sabina aha, tak tomu se ani nedivím, čekala jsem, že to bude něco podobně prestižního, když ji neznám ;)

3. října 2013 v 10:41

@Charmedka tak to nechápu, použít "fakt výrazný" u tohohle ... vždyť to vůbec nebarví a nedrží :D leda, že by to bylo kvalitativně kus od kusu, jako u elfu ;)

3. října 2013 v 10:42

@ILoveMakeUp no ono teoreticky, neutrální stíny, gelové linky a fix na pusu, je něco, co upotřebí skoro každý, nepřijde mi to špatný výběr ... ale to by to muselo být i funkční, s čímž bude mít MUA problém obecně

3. října 2013 v 10:44

@Ela paletu jednu mám, recenzi jsem ani nedělala, nepřijde mi zajímavá .. ale pigmentace stínů je u ní bez problémů, konzistence taky (sice moc nevydrží a je jich tam málo, ale jak píšu, na zkoušení odstínů to klidně stačí)

3. října 2013 v 10:45

@Nikol Káchová já bych ho zkusila ... co víme určitě, ta značka nebude MUA :D takže to může být jen lepší ;)

3. října 2013 v 10:46

@Katthrin jj, ty paletky jsou OK - i oproti nim jsou tyhle stíny tragédie

3. října 2013 v 10:48

@Mitsuuko de Ak nad Misshou jsem taky uvažovala, ale já té nečekané dekorativky zas tolik neupotřebím, tak jsem do ní nakonec nešla
ale westíkovi bych mohla zkusit taky pořídit krabku ;)

3. října 2013 v 10:55

@Dejnicka nepřekvapíš :D přesně takovej závěr bych u největších kritiků čekala no ;)

pokud jde o pastu, tak já se tomu ani nedivím, ono když tam jsou spíš menší kusy, tak se brblá, že je box prázdnej, když je plnej, tak zas, že to je pasta, lidem se holt jeden nezavděčí :D leda krabku zmenšit, protože velký věci jsou právě spíš ty levnější, kdyby tam dali třeba parfém, tak ten by se taky půlce nelíbil :D

3. října 2013 v 10:55

@An. tak to ses očividně vyhnula zásahu nepoužitelný kosmetiky :D

Anonymní
3. října 2013 v 11:14

Mno, já jakožto člen množiny kosmetických začátečníků jsem za obsah celkem ráda. Za tři kila si vyzkoušet plus-mínus průřez mně neznámou značkou? Fajn, rozhodně lepší, než kdybych objednávala na blind z eshopu. Takhle aspoň vím, že do MUA nemusím investovat žádné další peníze :)
Ty stíny se líp nanášejí prsty (=jsou na oku aspoň vidět) narozdíl od štětců, kterými to nabrat vůbec nejde, nemluvě o přiloženém aplikátoru.
Co mě nasralo je ta fixa, bo jednak vysušuje, jednak není vůůůbec vidět! (já teda dostala tu světlejší, Fabulicious)
Za odličovač/micelárku jsem ze začátku byla ráda, no po vyzkoušení jsem se zase pokorně vrátila k Biodermě. Dermacol štípe v očích, a stejně mám pak nutkání to ještě smýt z gesichtu, takže nakonec je jednodušší použít jen Biodermu, která odlíčí vcelku stejně, ale nemusím jí pak ještě umývat. :)

3. října 2013 v 11:18

@Anonymní stíny jsem právě na ruku zkoušela prsty, a jako špatný, špatný

tahle fixa vidět je, ale ničemu to moc nepomohlo :D

3. října 2013 v 11:28

Ahojda, tak konečně pořádnej názor. Na tom pitomym fb jsem četla chválu, jak se box vyvedl a blá blá.
Tááákže za mne -> box mi vyloženě nas*al! Stál za xxx.
Pastu na zuby, tu si koupim v každý drogérce, já si vyčistím zuby čimkoliv, co obsahuje fluor... micelárku opět seženu v drogérce, takže jsem ohromena!

MUA? Tenkrát tady byl MUA boom, frčelo to, tak jsem objednala řasenku, linky a nějaký stíny. A? Řasenka nenalíčila řasy, linky mi po obědě praskly a prostě mi to upadlo a uprostřed očního víčka jsem měla "díru" a stíny mi ohromily tak, že už ani nevím, kde je mám. Tím jsem se s MUA rozloučila...
Box jsem měla předplacenej a když jsem se dočetla, že to tam bude, tak jsem málem spadla ze židle! Oukej, dám tomu šanci říkala jsem si... Po rozbalení tomu šanci NEdám!

Černý linky? Ou jééé, mám dvoje echt kvalitní, tyhle nechci...
Fix? Dobře, vyzkoušela jsem a měla jsem rty vysušený, nepomohl ani balzám, takže to také ne...
Stíny? Ehm, každá (předpokládám) teenage má doma takovýhle klasický hnědý stíny sakra... to je prostě takovej základ líčení, kterej nikoho neohromí! Takže já z nich mám skutečně velikánskou radost...
Co tam vlastně bylo dál?
Jooo, byla to silikonová bomba... fuj... a bylo to tělový máslo a já strašně nesnáším čokoládu, takže pro mne vhodná vůně...
Konečnej verdikt?

Milej Lejdyboxe, pokud mi hodláte ohromovat tímto způsobem i nadále, tak na váš s.

Ještě bych dodala, že jsem četla, že ceny maj bejt srovnatelný s UK shopem, tak jsem si to prověřila a NENÍ to tak... jako řasenka za libru neřasenkuje, což se dá očekávat... ale tady to stojí ke stovce...

3. října 2013 v 12:54

Vůči MUA boxu jsem byla skeptická, a po omrknutí obsahu a přečtení několik recenzi rozhodně nelituju, že jsem neobjednávala :)

3. října 2013 v 13:18

@Mikinka téda, ty jsi řádně nespokojená :D - a já se bála, že budu nejvíc :D

na ten eshop jsem ani nekoukala, ale jestli ty ceny ještě takhle napálili, tak to už definitivně ztrácí smyslu kupovat

3. října 2013 v 13:46

linky jsou super a schnou mi teda hned nevim kdeje u tebe problem každopádne ty stíny sou příšerný dnes sem je chtěla zkusit a hrozně prášej takže sem od nich měla pul obličeje pigmentace taky nic moc , ale moje čtrnáctiletá sestra je z nich nadšená :D

3. října 2013 v 13:46

Neobjednala jsem. Od doby spojení boxů se tomu dost bráním, protože ten svatební už imho asi nic nepřekoná. Navíc právě krabičky mě nutí nepodléhat impulzivnímu chování (na něčem se to učit musím). Nejdřív to totiž bylo "Ha, MUA to si musím objednat", ale poté "No co, undressed paletku tam stejně nedaj a už ji mám, na ostatní produkty MUA jsem chválu vlastně nečetla", takže jsem se včas zarazila a neobjednala... Byla bych hodně naštvaná.

3. října 2013 v 13:56

Mě se teda nejmíň líbí zrovna ta báze. Zbytek nějak upotřebím, něco radši, něco míň. Vyloženě potěšila asi ta pasta a linky.

3. října 2013 v 14:03

Jsem nadšená! Z toho, že ho NEMÁM! :-D Na MUA mě reklamou fakt nenalákali....

Anonymní
3. října 2013 v 15:52

Mně bylo teda zase líto, že mi fix vůbec nefixoval... i tak jsem ho zkoušela použít s tím, že budu doufat, že se rozmaluje... a ono nic, navíc mi ještě extrémně vysušil rty!

3. října 2013 v 16:46

ja mam radost z te pasty a Palmer's. uvidim co baze, jestli mi sedne a nebude to stejna hruza co Dermacol. linky nepouzivam, fix neni nejhorsi, kdyz si ho dam lehce pres balzam, tak to je akorat tak takova mira barvy, kterou jsem schopna snest, no a stiny nepouzivam. maximalne vyuziju ten kremovy, ale to si radsi koupim nejaky skladnejsi mono a tohle nekomu daruju :) no a micelarka... ja jsem tedka premicelarkovana, takze asi poputuje k mamine :)

3. října 2013 v 17:15

Tiez nechapem co kazdy na tej MUA vidi...je to sice lacne ale...aj to tak posobi :D Mna to vobec nelaka

macabre-moon.blogspot.com

3. října 2013 v 17:16

@Černá Moora

Fakt je mám dobře pigmetovaný, ale poprvé, když jsem je zkusila jen na prsty, tak mi taky přišlo že nicmoc. Dnes je mám celý den, i tu linku, zvládla jsem si v tom i schrupnout a vše drží :D

3. října 2013 v 19:17

Pasta dobrá, jednu takovou jsem vypotřebovala a mám výrazně bělejší zuby(to jen na okraj). Jinak MUA je skutečně fajn na stíny, vyzkoušet si, co mi sedí a co ne a pak koupit dražší :) Mě by balíček asi nepotěšil, je málo nápaditý. Žádná inovace, vše staré známé.

Jinak mě hrozně baví objednávat z ebay, mám na cestě khaki třpytivé gelové linky a králičí chubby značky Holika Holika_to je balíček, na který se fakt těším.

3. října 2013 v 21:29

MUA box jsem si neobjednala a jsem ráda. Za ušetřené tři stovky jsem si na Jahodě koupila stíny Shiseido.

3. října 2013 v 21:51

Skvela recenze. Jsem rada, ze to nekdo napsal naplno a taky, ze jsem si box nakonec neobjednala. Mam doma 2 MUA paletky a poridila jsem si je presne z tech duvodu, ktere uvadis - abych zjistila, jake barvy muzu pouzit a jestli si vubec zvladnu ty oci nalicit. Na zacatecnicke zkouseni to ujde.

3. října 2013 v 22:30

@Honzina R. zkus ho protrepat, jako když se sklepava teploměr, mne to u Rimmelu vždycky pomůže

4. října 2013 v 8:40

Mě ae tento recyklační box moc nelíbil.... MUA docela dobrý, ale ten zbytek co už tam byl, to mě opravdu dostalo...

Anonymní
4. října 2013 v 9:36

Bohužel jsem měla LB předplacený, když jsem zjistila, že tam bude MUA, málem mi švihlo. Naštěstí se mi povedlo na exchange vyměnit úplně všechny výrobky, ale říjnový LB si nekupuju. Mýtické tajemství, péče o vlasy - ďakujem, neprosím. Vlastně s LB končím úplně.
Jana

4. října 2013 v 11:59

Já jsem měla radost když jsem to rozbalila - micelárka se mi hodila, pasta taky, krém na ruce bezva, máslo mi moc nevoní - dám ho maman ALE na stíny jsem se těšila ale bohužel nejsou hnědý jak jsme čekala ale mají takový naružovělý odstín, fix na rty vysušuje a bázi nepoužívám:/

4. října 2013 v 14:22

No to je des, aby uz aj clovek pri sledovani kozmetickych blogov musel chodit s klapkami na ociach a usiach a vykrikoval Spoiler Alert!!! :) ja som si precitala par postov a obsah tohto ladyboxu sa mi zdal byt celkom fajn, ale MUA dekorativku som neotestovala a ani nejako velmi nemam zaujem...navyse tie tiene mi na 100% pripominaju Smokey eyes od Boujois a tie su tiez na nic odtiene maju pekne, ale len na pozeranie...na viecko clovek nedostane z nich ani kusocek farby...tieto od MUA su na tom zrejme velmi podobne

4. října 2013 v 14:48

Tož jako vím, Mooro, že jsi nikdy nikde svou fotku nepublikovala, ale předpokládám, že nejsi člověk, který by chodil s linkou od řas po obočí (správně?). Takže se musím zeptat - jak si TAKHLE TLUSTÝM štětečkem děláš ouzkou linku? Jako já relativně ouzkou linku zvládám jen fixem či pidi mini štětečkem tekutých linek a ještě to není taková ta echt ouzká linka. Dostat do ruky tohle, tak jsem jak panda:-D

4. října 2013 v 15:04

@Dejnicka mám pocit, že to byl nějaký dárek (pro předplatitelky?), v jedné recenzi jsem ho viděla, od kiss my face

4. října 2013 v 15:06

@Lucie van Koten jak tlustým? vždyť je tenoučkej ;) zvlášť když se namočí do linek, otře o hrany a máš už úplně úzkej štětec s ostrou špičkou ..
jo a kus Moory tady na fotce nedávno bylo, možná byly vidět i linky ;)

4. října 2013 v 15:21

@Černá Moora

Je tam víc jak 20 chlupů? Pak je to tlustý:-D
A teď jdu pátrat po Mooře:-D

4. října 2013 v 18:21

Já jsem nekoupila a jsem za to ráda. Říkala jsem si: dekorativka, ještě k tomu MUA, to nepoužiju.. a taky že jo:) Dát tři stovky na zubní pastu, micelárku, kterou nepoužiju, a tělové máslo mi přijde trochu moc..
Wonderfull Today

7. prosince 2013 v 15:14

Pokud by si chtěla stíny,bázi nebo fix prodat,ráda odkoupím :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...