Podzimní Blogotip

10. října 2013

To to letí. Už nějakou dobu si v hlavě sumíruju kandidáty do dalšího postu o tom, jaký blog mě v poslední době zaujal (a myslím si, že by mohl zaujmout i vás), a pořád si u toho říkám, že ještě ne, že jsem přece poslední takový článek dělala docela nedávno. Jó, nedávno - včera jsem na to mrkla a už je to pomalu 2,5 měsíce! Tywe. Ten čas se poslední dobou nějak nebezpečně zrychluje, protestuju.



1) I Love Make-up
- jako uznejte, že někoho, kdo je schopnej stvořit takovej make-up, vám nemůžu nedoporučit :D
Ale pokud by to byl na někoho moc hárdkór, tak dodám, že jinak tam má ILM v podstatě jen samé použitelné líčení (tj. takové, po jehož aplikaci se vám občani nebudou s hrůzou klidit z cesty)

http://www.ilovemakeup.cz








2) Luxy Lady
- víte (nebo možná nevíte, ale je to tak), že já na videa obecně nejsem a nemám trpělivost je sledovat, pokud mají dejme tomu víc než tři minuty, to je taková magická hranice (týká se jakýchkoli YT videí, nejen o make-upu). Ale Luxy Lady jsem si už párkrát pustila - což značí, že to musí být fakt něco extra! .)) Krom toho, že je nadprůměrně sympatická, tak lajkuju, že konečně alespoň nějaká blogerka má hnědý oči.

http://luxylady2.blogspot.cz








3) 50 shades of Anna
- se dost pěkně čte. A jako bonus - kolik znáte blogerek, co se na demo polévaly umělou krví? Plusko! .)

http://50shadesofanna.blogspot.cz








4) Můj dům, můj squat
- blog převážně o bytovém dyzajnu, ale najdete i módu, jídlo a různé akce. Mně baví hlavně ty tipy do domu, konečně někdo, kdo není na blogu vyzbrojen plechovkou s bílým balakrylem a neutápí se v českém a la prováááns pekle a skládačkách s nápisem Home.

http://mujdummujsquat.blogspot.cz







4) Everyday runway
- výjimečně se mi někdo téměř trefil do vkusu, o to se s váma musím podělit. Dobrý kombinace a hlavně - převládá černá! 

http://www.everyday-runway.com







Jaký blog/web v poslední době zaujal vás? Směle tipujte ;)


Jo a btw. když jsme u těch blogů (sice jsem to psala už na FB, ale ten sdílený odkazy nenávidí, takže je otázka, kdo si všiml ;), tak akci s názvem Blogerka roku jste asi nepřehlídli - taky jsem na to nominovaná (asi jako každej, kdo má blog, co jsem se tak dívala :D) a samozřejmě děkuju moc všem, co jim to za ten čas stálo, případně i hlasujou, ale na rovinu říkám, že mě tenhle počin vůbec nezajímá a pokud jde o kvalitu toho kterýho blogu, má pro mě nulovou vypovídací hodnotu - páč různý FB soutěže, kde se taky hraje na počet palců, nám dost jasně ukazujou, že vyhraje nikoli nejlepší, ale ten, kdo dokáže co nejvíc svejch pubertálních kámošů uotravovat, aby mu ten hlas poslali. A tohle bude to samý v bledě modrým. Tož tak ;) 

Jo a ještě bych k tomu dodala, že hlasování, pro který je nutný zadávat číslo mobilu, považuju teda za dooost velkej opruz, to bych snad neudělala ani pro nejlepší kámošku (aneb tenhle údaj je mi svatý, což se mi vyplací a vůbec nikdo marketingově neotravuje).

Takže prostě se na to fakt vyprdněte ;) hlasujícím sice moc děkuju, ale opravdu mě mnohem víc potěší, když mi pod článkem necháte koment, než když v mým zájmu budete zbytečně dávat všanc svý osobní údaje.

31 comments

10. října 2013 v 12:29

Jé, Mooro, díkes! Zrovna mám dneska narozeniny a zatím jsi mi dala nejhezčí dárek! :)

10. října 2013 v 12:56

Ach jo, tyhle články bych už asi měla vynechávat, protože si vždy vyberu minimálně dva nové blogy, které přidám do svého seznamu a kdo to má pak všechno sledovat, že jo :) Nehledě na to, že všechny produkty, které někdo pochválí hned musím mít a vyzkoušet :)

10. října 2013 v 13:03

Annu mám hodně ráda :-)
jen škoda, že není už tolik času na to, abych všechny články všech dobrých blogů stíhala číst :-(

10. října 2013 v 13:22

Já bych si tyhle články měla zakázat :D protože už tak čtu dost zajímavých blogů a v tomhle si vždycky najdu další :D a to se prostě nedá stíhat a pak jsem naštvaná, že nestíhám číst :D.

10. října 2013 v 13:56

Veľmi pekne ďakujem za tipy. Rozhodne všetky blogy navštívim :)

10. října 2013 v 14:02

:)) Zrovna se léčím z bacila, vstala jsem, abych si udělala čaj, mrkla na net a hledím, na facebooku mi přibylo asi 6 slečen, se usměju a jdu si zase lehnout.. Pak mi to začalo vrtat hlavou, během chvíle tolik holek, hmm.. Tak si dál ležím, ale vzpomenu si na ty parádní kabáty, co jsi měla v minulém postu, vezmu mobil a žhavím Mooru! A helemese vybafne na mě moje pravé já, díky, že se ti moje "tvoření" líbí!:)
Můj dům, můj squat je fakt originålní blog, něco jiného, taky moc råda sleduju..
Poslední neznám, mrknu! Černou mám taky ráda, dokonce jsem uvažovala o černé koupelně, no neprošlo to:))

10. října 2013 v 14:50

Na tvoje tipy jsem vždycky zvědavá, takže to určitě proklikám. Annu už sleduju delší dobu, píše skvěle a když nad tím tak přemýšlím, tak vy dvě jste moje nejmilejší blogerky ;) Ale hlasovat v soutěži pro vás nebudu ;), ty podmínky hlasování jsou fakt vopruz.

10. října 2013 v 16:27

@Veronika - Cosmetic Jam no je to strašný, těch fajn je čím dál tím víc :D

10. října 2013 v 16:29

@ILoveMakeUp :)))
ale teda černou koupelnu, to bych nedala ani já ;), na zdech mi to přijde moc klaustrofobní .. leda tak nějaký pěkný tmavý brokátový tapety

10. října 2013 v 17:40

Děkuji, že jsi mě zařadila mezi své oblíbené blogy:) vážím si toho a doufám, že se ti mé outfity budou líbit i nadále:)

10. října 2013 v 18:29

Znám jen ty první 3 a ty jsou opravdu skvělé... :))

Jane´s colours

10. října 2013 v 21:43

Annu čtu moc ráda, a teda I love makeup mě tím líčením fakt dostala, jdu jí prostalkovat blog!

Kiss a Bee

10. října 2013 v 22:22

@Černá Moora
No mas pravdu a ty kapky vody jak by sly videt.. nakonec to nedopadlo a zustala jsem jen u tmaveho nabytku, coz je trochu na prd, kdyz se mi ted hrozne libi bilej nabytek:))

Anonymní
10. října 2013 v 23:40

Annu mám taky ráda, Luxy Lady je sice opravdu hezká, ale svým projevem mi nesedí, vlastně mi tak trochu až leze na nervy. Nedokážu říct přesně proč, ale ne každýmu sedí každý! I když občas se na její video kouknu i tak (a zjistím, že se můj pocit z ní nezměnil). Ale já jsem zjistila, že podobný problém nemám jen s ní, zjistila jsem, že mi většina hodně známých českých youtuberek, které pravidelně sleduji, začala časem lézt svým vyjadřováním a projevem tak trochu na nervy! Terka

11. října 2013 v 9:45

@ilovemakeup to jsem vyřešila tak, že mám bílej i černej :D nedokážu se prostě rozhodnout a kdyby to byl jen jeden, tak by mě to furt pronásledovalo :D

11. října 2013 v 10:00

@Anonymní to není nic divnýho, každýmu sedí někdo jinej ;) - mně třeba nesedí žádná z těch, co jsou u nás na YT nejpopulárnější (a vlastně ani cizinky, většinou jsou to děsně afektovaný krávy, co se u těch recenzí tvářej, jak kdyby vysvětlovaly minimálně štěpení jádra, což mi přijde děsně směšný ;))) - tkž Luxy a IYF jsou docela výjimky .)

11. října 2013 v 10:51

@Černá Moora Máš u mě v dalším článku kytičku. :) http://bit.ly/1asroKg Ještě jednou díky, málem se mi strhlo počítadlo návštěv, jsi fakt dobrá. :)

11. října 2013 v 12:23

Dobrý sumář, na většinu těch blogů chodím pravidelně...

11. října 2013 v 16:12

@Černá Moora
Je jasný, že nesednu každému a ani se o to nepokouším:) Chápu, že pro někoho je můj hlas nebo projev dokonce až nepříjemný, ale s tím asi nic neudělám :)

11. října 2013 v 16:15

Sedla jsem si na zadek. Už po několikátý v tomhle týdnu. Ale dnes vyjímečně příjemně!:) Mooro, moc děkuju, ani jsem si toho v první chvíli nevšimla až teď a chci ti moc poděkovat. Vážím si toho, ani nevíš jak. Je úžasné když někdo ocení aspoň kousek práce, kterou dělám. A ještě víc to potěší, když je to od někoho tak super a vyjímečného (samozřejmě v dobrym :D) jako od tebe :)

12. října 2013 v 9:23

Můj dům můj squat má jednak geniální název a jednak je fakt použitelný na všemožné tipy, které tam čtu. Díky Iri, která ho píše, už jsem si i pár doporučovaných věcí koupila a taky našla spoustu zajímavých designerů. To se mi běžně u Lifestyle a Home decor blogů nestává.

13. října 2013 v 12:02

@LuxyLady to mě těší :) já se zas ráda konečně podívám na někoho, u jehož projevu se mi po minutě nezačnou kroutit palce :D

14. října 2013 v 9:40

Blogerky s hnědýma očima jsou vácný, jo? Tak super.) Jinak děkuju, že jsem se ocitla v tak skvělé beauty a fashion společnosti, a taky za tu poznámku o "la prováááns pekle".) Můj dyzajn blog totiž tak trochu vznikl jako nenápadný protest proti téhle mánii.)

14. října 2013 v 9:42

Děkuju Myyno, to je radost číst.)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...