Slavná růžovka

21. října 2013

Jé, nska se mi možná konečně povede krátká recenze! :))

Myslím, že o BB obecně už tady bylo řečeno až dost, takže se rovnou vrhnu na stručné zhodnocení tohohle kousku, a to nejslavnějšího počinu od Skin79: Hot Pink Super Plus BB krému, u nějž se Skin79 chlubí, že se každých 10 s prodá na světě jeden kus.

Ačkoli se u mě čas od času objevuje bíbíčková posedlost a v tu chvíli mám chuť si koupit úplně všechny verze, co Skin79 momentálně nabízí (a ne, nemůže to počkat už ani minutu!), tak racionální já zatím pokaždý zvítězilo a novej si kupuju až ve chvíli, kdy tak nějak dodělám ten předchozí. 

Můj poslední předchozí byl The Oriental Gold, ale protože mi ne úplně vyhovoval, s objednáním nového jsem ani moc nevyčkávala.

Dle očekávání, Růžovka je pro mě o dost lepší než Oriental - mnohem lépe se roztírá a vsakuje, nemá tendence zalézat do pórů a taky je víc hydratační. A má i lepší barvu, méně tělovou a více neutrální. Kryje tak nějak stejně - i když jsem kolikrát četla, že Oriental kryje o dost víc než jiné BB krémy, já si toho teda nevšimla. Verdikt prostě je, že krycí schopnost je stejná (což u BB znamená spíš menší).








Složení dlouhé, jak jinak.







Blbě zachycenej vnitřek krabičky pro ty, kteří by si chtěli ověřit, jestli mají doma originál: na bocích je 3x rozsypanej čaj, 1x angličtina a na dně loga.






Růřovka je víc neutrální, šedivá. Já jsem radši.






Co vy, jak jste na tom momentálně s BB krémy, když už šílenství trochu opadlo (a značky svou pozornost pro změnu houfně přesunuly do výroben svých verzí Chubbek) - baví vás BB ještě, nebo už jste se zase nasměrovali zpátky k make-upům? Mně tedy pořád baví ;)


Jo, kupovala jsem tradičně na Ebay, cena nějakých těch 250 Kč.

36 comments

21. října 2013 v 8:11

Růžovku jsem měla, ale pro mě nic moc. Téměř nekryla, teda snad vůbec a tak nač si pak na obličej zbytečně dávat tunu silikonů..:) Jinak BB mě baví, ale nemůžu pořád najít ten ideální :/

21. října 2013 v 8:23

Vypadá to dobře. Růžová barva u mě vždy vede, jen ta BB mánie mě trochu míjí, takže zase nic :-)

21. října 2013 v 8:34

Já používám už jen BB krémy, moc mi vyhovují a vypadají opravdu přirozeně...Nejraději mám od Missha :-)

Anonymní
21. října 2013 v 8:56

Tak ja som vďaka trb objavila bb krémy, tie pravé. A používam ich dvoma spôsobmi: 1. ako prvé krytie na pigmentové škvrny a pehy - má to ochranný faktor, trochu kryje a krásne sa vpije do pokožky, na to si dám svoj regulérny make-up a pigmenťáky sú preč; 2. - cez víkend - moja kúpeľňa má strešné okno, situované na východ, a také prenikavé ranno-dopoludňajšie slniečko dokáže zničiť všetky ilúzie o kráse pleti, a tak si ho na seba nacapkám, akože nič, ja som bezchybná od prírody. Vlastním len dva - Skin 79 Oriental gold super plus (pretože to balenie, to balenie) a Misha Perfect cover polovičné balenie. A keď sa na ebay objaví polovičné balenie cho bo yang v tej tmavšej verzii, tak si ho kúpim. Trb vraví, že je fajn, a tej verím. viktoria
p. s. teraz ma napadlo, že to, čo sa mi najviac pozdáva na bb krémoch, je ich vysoký ochranný faktor.

21. října 2013 v 8:59

já si teď od června frčím na minerálním makeupu, takže BB šla tak trošek stranou, ale hádám, že v zimě mě bude ten minerál možný vysušovat a navrátím se k BB, proto jsem si taky nedávno pořídila nový kousek, ze kterého jsem úplně vyplesknutá!

21. října 2013 v 9:17

Já jsem konečně našla svůj ideální BB, takže baví baví! Ale na druhou stranu jej pěkně střídám s make-upem :)

21. října 2013 v 9:28

@FairyChain a fakt ti přijde, že tam ty silikony nějak extra cítíš? protože já třeba nenávidím silikonový make-upy, takový ty všechny vyhlazující, který si člověk nanese a hned má pod rukama mastnej film hladkej jak zrcadlo ... no a tohle u BB vůbec nepozoruju, žádnej film, tkž si je zařazuju mezi matladla, kde to se silikonama není zas tak hrozný (jasně, ve složení jsou, ale to jsou i v MU)

21. října 2013 v 9:30

@Anonymní to mě Cho-Bo dost zklamal, efekt jak nic moc make-up ... špatně se roztíral, nijak extra nehydratoval ... a přitom jsem do něj vkládala fakt naděje, taky po nějaký chválící recenzi

21. října 2013 v 9:37

růžovka mi dost pokazila pleť, tak jsem se radši vrátila k osvědčené (a taky silikonů plné) Evropě, mám už svoje oblíbené, které opravdu kryjou a i když tam ty silikony jsou, tak asi jich tam je míň nebo tam k nim není tisíc dalších věcí, ale pleť nekazí.
ale momentálně testuju Misshu a ty vypadají mnohem líp!

21. října 2013 v 9:45

Taky kupuju na Ebay kolem 250Kč - už třetí Pink a spokojenost. Je lehoučký jako krém, kryje tak nějak akorát jak se na BB sluší a je fajn. Předtím jsem měla taky Oriental Gold, ale na mě byl moc světlý. Zdá se mi, že kryl určitě víc. BB si dávám klasicky na den, večer pokud někam razím - zkombinuji s make-upem.

21. října 2013 v 10:18

Mě BB ani nezačalo bavit :D Já nevím, prostě se cítím líp,když nanesu krém a makeup nejen 1 produkt :D

21. října 2013 v 10:44

@Nikol M. no však, vždyť já pod ně taky používám normální krém ;) bez něj si to nedovedu představit
ale výhoda je, že se mnohem lépe roztírají než make-upy

Anonymní
21. října 2013 v 12:50

Já musím říct, že u mě BB stále vede a používám ho denně, ale mám Misshu - Signature real. Nalákalo mě, že se vyrábí ve třech odstínech. Já jsem celoročně běloba bělostná a ten nejsvětlejší je tak parádně bílý, že mi sedí. K drogerkovým make-upům bych se nerada vracela už proto, že světlý je fakt nesehnatelný. U tohohle BB, co recenzuješ, předpokládám, že vyrábějí jeden odstín a toho se teda bojím. Jak ti připadá v tomhle ohledu - přizpůsobí se barvě obličeje nebo je spíš použitelný jen na normální nemrtvolný obličej?

21. října 2013 v 12:55

já to tak nějak střídám. mám doma Revloňácký ColorStay make-up a od Skin 79 diamantový BB krém, a jednou sáhnu po tom, po druhé zase po tom :) tenhle růžový jsem měla také ráda!

21. října 2013 v 13:01

@Černá Moora
Já to tam cítím dost, připadám si jako s gumovým potahem na obličeji. A zrovna tenhle jsem měla - sice jen tři vzorkové pytlíčky, ale na týdenní nošení a hromadu nových beďarů to stačilo. :/

21. října 2013 v 13:40

Když se nad tím zamyslím, tak vlastně nechápu, co je na BB dobrého...? Přeci dobrý a správně vybraný MU zastane mnohem lepší funkci než BB. Já používám lokálně na červená místa Revlon ColorStay a jsem úplně spokojená :-) Nemám masku na celém obličeji. Teoreticky by stačil korektor, ale nesehnala jsem tolik krycí jako ColorStay. BB mám odlitek, jako je fajn, ale prostě nedostačuje mi.

21. října 2013 v 14:19

@Anna Ananasová mně na tom přijde nejdivnější, že když jsem BB začala zkoušet, tak mi po chvíli taky přišlo, že mi nějak víc ucpávají póry - jenže jsem se na to vyprdla (ten efekt se mi prostě líbil až moc), používala dál, a najednou to samo přestalo, od tý doby už žádnej problém ... no záhada :D

21. října 2013 v 14:25

@Anonymní jj, jen jeden odstín

mrkla jsem na swatche a ta Missha v jedničce se mi zdá o dost bělejší, takže bych to možná nepokoušela :D
(ale jako, je dobře bílá! si ji budu muset sehnat, sakra :D)

21. října 2013 v 14:29

@Veronika - Cosmetic Jam to se můžeš ptát, co je dobrýho na MU ;) ten princip je stejnej
jen BB je pro mě o dost lepší než MU, protože se o dost lépe vsakuje a vypadá to přirozeněji, ne jako vrstva něčeho barevnýho

samozřejmě kdo má pěknou pleť, tak nemusí používat ani jedno, jenomže na druhou stranu, když by se nějak výrazněji maloval (rudý rty apod.), tak to chce mít i dokonale sjednocenej podklad m-upem, jakákoli jiná varianta vypadá tak nějak ušmudlaně .. (leda by měl pleť fakt alabastrovou)

21. října 2013 v 16:50

@Veronika - Cosmetic Jam

No pokud vím, tak BB krémy mají mnohem víc funkcí než jenom krytí. To je většinou spíš upozaděno a pokud ho potřebuješ, tak to je opravdu lepší koupit si make-up, ale najdou se i super krycí BBčka.

21. října 2013 v 17:56

Já teprv nyní začínám přicházet BB na chuť, jak toho bylo všude plno, tak mě BB vůbec nelákaly...
No, ale momentálně nevím který si vybrat, čtu recenze, ale stejně nemám tucha co nakonec koupit:(
Co bys poradila Mooro? Čekám tak střední krytí, světlý odstín...

21. října 2013 v 18:24

Ahojky Mooro, chtěla jsem se jen zeptat, jestli ti přišla růžovka s hologramem? Mně totiž nedávno přišel malý zlaťoch bez hologramu a trochu mě to zarazilo.

Díky za odpověď,
Anna :)

21. října 2013 v 19:51

Mňa BBčka chytili až teraz a intenzívne vzorkujem, testujem a vyberám :)
vyskúšané mám zatiaľ Snail Nutrition, VIP Gold Super Plus, teraz používam Orange Vital a Hot Pink je v poradí. Zatiaľ mi najviac vyhovoval slimák :)

21. října 2013 v 21:10

Tenhle BB je podle mě ten nejlepší :) Měla jsem ho a byla jsem moc zpokojená :)

Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

21. října 2013 v 22:00

@agostyna
To by mělo být v pořádku (myslím, že od 12/2012, u většiny výrobků to proběhlo mezi 01-05/2013) tam Skin79 ty hologramy nedává a uváděli to i na svých oficiálních stránkách.

21. října 2013 v 23:10

@Noogeta ja bych brala asi Vip Gold, prišlo mi, ze kryl o neco viče nez tenhle, ale jinak jsou stejne

21. října 2013 v 23:17

@agostyna tohle je uz letosni verze, nalepky uz nemaji (vice o tom zde: http://cernamoora.blogspot.cz/2013/05/kde-nejlepe-koupit-asijsky-bb-krem.html)
Urcite budes mit uz taky tu novou ;)

21. října 2013 v 23:23

No mě teda přišel Oriental s touhle růžovku o poznání víc krycí, tak nevím..

21. října 2013 v 23:55

Já jsem zpátky na Affinitonu od Maybelline, bohužel. Mám doma Misshu Perfect Cover, ale večer mám obličej plný pupínků a šíleně ucpané póry, takže mi tu leží nevyužitý. Prostě ty silikony nesnesu :(

22. října 2013 v 11:02

Ahoj. Miluju korejské BB krémy, pořád objednávám nějaké vzorky a pár jich mám i ve větším balení :) Skin79 Pink se mi moc líbil, dělal krásné krytí, nebyl do šeda jako Gold - jenže na mě příliš málo hydratační, i Gold je na mě málo hydratační. Teď dopatlávám od Etude House Magic BB cream - moisture verzi (ale ten je dost oranžový) a netrpělivě vyčkávám balíček z eBay s Missha M Vita - verzi pro suchou pleť :) jinak Missha Cho Bo Yang mi sedl úžasně, stejně jako BRTC Jasmine Water, ale neviděla jsem je v menším balení a velké jsou na mě moc drahé :-/ V.

Anonymní
22. října 2013 v 13:38

Jo, můžu potvrdit, že bělost je zaručena :D Díky za info, zůstanu u své Misshy :-)

Anonymní
22. října 2013 v 13:48

@�ern� Moora
Jo, můžu potvrdit, že bělost je zaručena :D Díky za info, zůstanu u své Misshy :-)

Anonymní
22. října 2013 v 13:51

@Anonymn�
Pardon, to sem nepatří :-) Odpověděla jsem na blbém místě :-)

22. října 2013 v 15:11

Proti mě je stěna odporně tmavá, evropské make-upy mě tedy neberou už jen z toho důvodu, že jsou na mě moc tmavé. Asijská BB umí můj tón pleti daleko lépe, takže už jen proto BBčka. Kdyby "normální" značky uměly můj tón pleti, asi by to bylo fuk, protože toho na pleti nějak moc nemám (pokud se neohážu z brambůrek a tuny soli:-) ).

23. října 2013 v 13:49

To jsi mě moc nepotěšila, protože mě láká už dlouho Oriental GOld, hlavně kvůli té tvářence, ale teď nevím, jestli nebude lepší tenhle, především proto, že podle tebe asi víc hydratuje? Mám totiž spíš sušší pokožku. Jinak chci taky vyzkoušet nějaký BB krém od Skinfood, moc to ale neumím s ebayem, tak sem konečně objevila web, kde to jde objednat i v ČR (www.skin-food.cz kdyby to někoho třeba zajímalo :)

24. října 2013 v 23:20

Mám, ale tenhle bb krém mě tolik neuchvátil, přijde mi, že se jakoby málo "vsakuje" do kůže jako tomu je například u bb krémů od Misshy - ty jsou mé nejoblíbenější. Jinak jsem teď přešla na cc krémy, konkrétně na značku Hera a vypadá to, že u toho nějaký pátek zůstanu. :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...