Jak z jedný krabky byly nakonec dvě

23. listopadu 2013

Vzhledem k tomu, že foto říjnovýho německýho Brandnooz jsem vám ukazovala už v prvním článku, tak jsem o něm, až dorazí, už psát nechtěla, ale protože to nakonec dopadlo trochu jinak, tak jsem si řekla, že by byla škoda to úplně přejít ;)

Podmínky byly jasný - kdo z blogerů měl chuť se zapojit do zkoušení Brandnooz, měl původně dostat jen tak na ukázku jedno německé vydání boxu a pak jedno vydání toho už českého (v prosinci). Jenže předevčírem přišel email, že nakonec nebude ten německý jeden, ale dva - druhý bude speciální edice s věcmi na pečení - před Vánocema určitě dobrej nápad..

Včera nadílka dorazila a velikostí teda trochu předčila očekávání :D (pro lepší představu jsem tam přistrčila krabici Ladyboxu).
Co bylo ne úplně user friendly, dorazila přímo z Německa a úplně v ní chybí české texty - a protože slovy klasika, neumím německy ani fň, musel někde zaúřadovat slovník (hlavně pokud jde o návody na přípravu).




Každej box potřebuje průvodní leták.
Říjnové vydání.


Listopadové pečící vydání.




Kromě letáků tam byl Nooz magazín (něco takového bude i v českém) a nějaká obdoba Ženy a život. Časopisy se tam asi občas objevovat budou, protože prvním českém vydání bude dle posledních info Apetit.







A teď už k obsahu říjnové edice.

Jahodový shake a nějaká kola - oboje bez cukru. Šejk je pěkně hnusnej (jak prášek na jahodovej pudink rozmíchanej ve vodě :D), u koly taky moc očekávání nemám. Obecně posedlost "bez cukru" nechápu, imo jsou všechny ty sladidla akorát podezřelý chemky, a pokud jde někomu o kalorie, tak je lepší do sebe cukru prostě neládovat moc, a kde to půjde, tak ho radši vynechat (aneb nepiju kolu, ani žádný sladký pitíčka).




Olivový olej se hodí asi každému.





Polotovary. Kelímek do mikrovlnky (dle slovníku - sedlácká bašta) a hotová omáčka na lasagne. Ani u jednoho není složení žádná hrůza, takže ačkoli si na podobný věci nepotrpím, jako záloha na období nechce se mi vařit ale fakt vůbec nic se hodí. 






Zobání. Mix kešu, mandlí, brusinek a čokolády je moc dobrej, klidně bych si ho koupila i u nás. Bonbony opět bez cukru, zvláštní.





Mini čočka. Mini kupuju jen červenou, takže jsem docela zvědavá, jaká bude tahle.







A teď už k boxu pečícímu.

Kjůt směs na muffiny s Milka čokoládou. Naposled jsem si nějakou takovou pečící směs koupila před xx lety - výsledek tehdy ani trochu nevypadal jako na obalu, špaténka :D 
Obsahem je základ do těsta, Milka pecičky a nejroztomilejší košíčky ;)

Mimochodem, víte, že Milka má tuhle fialovou barvu registrovanou jako ochrannou známku? Běžně se pouze barva sama o sobě jako ochranná známka registruje dost špatně a je téměř jistý, že takovej návrh Úřad průmyslového vlastnictví zamítne, a to proto, že ochranná známka má na první pohled mít rozlišovací schopnost, kdy si každej hned řekne, že to je tahle a tahle značka a žádná jiná - což jen barva sama o sobě běžně nemívá. Ovšem u Milky je to pěkná výjimka a právě příklad, kdy i pouhá barva (bez jakýchkoli log apod.) hned každýmu řekne, o jakou značku se jedná (tím pádem v regálu nikdy nic jinýho v téhle fialové neuvidíte - v opačným případě by Milka takovýho narušitele nejspíš nechala udupat stádem fialovejch krav .))





Software na pečení. Hotovej krém a barevný sypání - asi proč ne, nějakejch nechutnej donutek si občas ráda dám :D Tekutý umělý sladidlo opět nechápu.






Mouka. Zatím akorát nevím jaká.





Keksíky s čokoládou ve tvaru lajků (lol) a sušené brusinky.





Karamelový lotusky si občas koupím, pomazánka z nich je teda něco, co vidím dost ráda :D





Tohle bude asi nějaká obdoba Hery, prostě tuk na pečení. Sice preferuju máslo, ale je fakt, že v nějakým receptu jsem nějakej požadavek vyloženě na podobnej tuk měla (asi kvůli konzistenci), tak proč ne.





A šampíčko. Resp. mini ovocné šumivé víno (ale toho mohli dát i víc, proč se žinýrovat :D). Špunt vypadá jako u šampusu, ale je šroubovací.
Dávat tam jen tak alkohol mi přišlo trochu zvláštní, ale na letáku je k tomu právě něco psáno, a i když jsem to z lenosti nepřekládála, tak to od pohledu chápu tak, že jestli chcete v boxech alkohol, si měníte někde v možnostech - kdo ho nechce, prostě ho nedostane.

 





Jak se vám obsah zamlouvá? Objednáte si českou verzi?

34 comments

23. listopadu 2013 v 12:37

Uzasny obsah♡ Ne, ceskou verzi si neobjednam, protoze tusim, ze obsah nebude tak super jak u nem. boxu.. Pokud me prekvapi, tak pak ano, mozna to zkusim, protoze jidlo, to ja milujuuu:)))

23. listopadu 2013 v 12:40

Náhodou, perfektní :) Sice bych asi 3/4 boxů nevyužila, protože jsou zkrátka věci, které nepozřu ani kdyby já nevim co, ale co mě nejvíc dostalo, jsou ty Milka Muffiny :D Mohly by se dostat i k nám :D

23. listopadu 2013 v 12:44

Joo, tak tohle je pořádnej box! :-D Lotuska pomazánka je nejvíc boží věc na světě. Kdyby nestála 90 Kč, tak ji kupuju každej tejden.

Anonymní
23. listopadu 2013 v 13:03

uplná paráda :-)

23. listopadu 2013 v 13:05

No teda, až mám z toho hlad! Ten pečící box by mi určitě udělal veeeeeeeeeeelkou radost :D

23. listopadu 2013 v 13:10

Ja nevim, mně se obsah moc nelíbí,na mě je tam až příliš polotovarů, u kterých stejně očekávám mizerenou chuť. Trochu jsem to tušila, proto jsem ani na kampaň nereagovala. Nechi být vyloženě pruďas, současná módnost jíst všechno bio a echt přírodní v tom není. Podepsalo se ne mě, že už docela drahnou dobu tak cca 6 let vyvařuju fakt malým dětem a tam jednoznačně přemýšlím nad tím, co do nich láduju a jaké stravovacím vzorcům je naučím. A nakonec taky mám ráda své tělo a polotovarama ho míním páskovat minimálně. Co se mi v balíku líbí je Beluga čočka, ta je výborná, občas kupuju od Alnatury, olivový olej a ten čokooříškový mix.

23. listopadu 2013 v 13:12

Hehe, trochu, ale jenom trochu závidím =D nojo, mě prostě nakrkla ta jejich podmínka, že dřív než něco dosatneš k otestování, musíš o nich napsat. Takže jsem od toho dala ruce pryč. Teď je mi to líto, páč jsme o víkendu doma a před chvilkou mi došel poslední rohlík =/ takhle musím buď do toho sychravýho marastu vyrazit, nebo se naučit čarovat a vidina dobrovolně zahozených dvou krabic plných jídla mě docela naštvává.. =D

23. listopadu 2013 v 13:41

Obávám se, že já bych z těchto boxů nic nevyužila. Resp. zkusila bych asi akorát tu čočku, zbytek bych rozdala :-) Ale chápu, že pro někoho je to fajn překvapení, co využije. S.

23. listopadu 2013 v 13:57

Ty Milka muffiny vypadají úžasně ^___^ A polomáčené lajky, awww :D

23. listopadu 2013 v 14:22

ja bych využila všechno ... :D asi bych se měla stim jidlem krotit

23. listopadu 2013 v 14:56

Mě se hrozně líbí věci na pečení :)

23. listopadu 2013 v 15:25

Pečící box rozhodně není špatný:)

23. listopadu 2013 v 17:25

Velmi sa mi toto pozdava, v kuchyni rada skusam vsetko mozne, na smolu mojho manzela, on nerad skusa nove veci :D A tesim sa na cesky, uvidim, aky bude a podla toho mozno objednam dalsi :)

23. listopadu 2013 v 17:42

@tuttobene a tu čočku používáš na co třeba? Pokud teda na něco jinýho, než nakyselo;)

Anonymní
23. listopadu 2013 v 18:24

Moc se mi to líbí! strašně jsi mě navnadila, já jsem jeden z případů, kdy tahle komerce na spotřebitele funguje ;-) A co se jídla týče, fakt mi nevadí na kosmetickým blogu, takže super. Akorát teda budem objednávat ten německý, českému nevěřím, že bude tak dobrý.
(Žijeme částečně v Německu, aby mi tu někdo nepsal, že se "k nám" objednat nedá)

Heli

23. listopadu 2013 v 18:44

Já jsem z toho byla úplně nadšená a mamina taky. Ta hned chtěla objednat další, takže možná odběhneme a budeme si pár metrů za hranice nechávat posílat ten německej:D
Jo a jinak k tý mouce, Němci prý nerozlišují hladkou/(polo)hrubou, takže je taková univerzální a je asi o hubu s tim něco píct:D Známá z Německa si pro mouky jezdí zásadně do Čech, protože ty jejich jsou prý k ničemu:D
The Huge Lover

23. listopadu 2013 v 20:26

@Jenn aha, tak to je s tou moukou trochu blbý:D

Anonymní
23. listopadu 2013 v 20:44

Boxů už mám plné zuby jak o nich pořád někdo píše a toto je další z nich. Výrobky tedy nic moc. Navíc kvůli "mediální masáži" mi blogerky opět balíček znechutili, takže objednávat nehodlám a články o něm číst již nebudu, to toje první a poslední. Zajímalo by mě, vzdělání člověka z marketingu tipuji sotva dokončená ZŠ...

23. listopadu 2013 v 21:48

Mně se balíčky moc líbí. Vzhledem k tomu, že denně vařím, často nevím co, hledám novinky k inspiraci, tohle vypadá dobře. Asi si to koupím místo ladyboxu :-) S moukou je to pravda co píše Jenn, v ČR je snad nejvíc druhů mouky (otec dělal v pekárnách, tak proto). Jana

23. listopadu 2013 v 21:54

Mě se obsah moc líbí, nicméně přes vaření, hokusy pokusy v kuchyni a podobné věci moc nejsem, takže bych to tolik nevyužila, ale nápad je to fajn :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/famous-beauties-jitka-valkova.html

23. listopadu 2013 v 22:03

@Anonymní znechutilY, když už se tady hází tou ZŠ .))

24. listopadu 2013 v 14:01

Milka muffiny a pomázánku z Lotusek bych brala všema deseti! Nejsem žádný velký kuchtík a vlastně mám kuchyň jen proto, žese tak byty prodávají. Mě by bohatě stačila rychlovarná konvice, mikrovlnka a lednička:-)

24. listopadu 2013 v 14:59

Vypadá to skvěle, ještě aby tak vypadaly i ty naše boxy. To bych i přemýšlela o objednávání.

24. listopadu 2013 v 15:44

Vypadá to zajímavě! Mně taky nabídli spolupráci, ale nešla jsem do toho, protože mi to přišlo trochu mimo zaměření mýho blogu. Jako vypadá to dobře, zadáčo bych to brala, ale svou verzi si neobjednám, já jídlo moc neřeším, mám k němu hodn divnej love-hate vztah :D.

24. listopadu 2013 v 20:18

Vypadá to docela dobře, ale stejně se bojím, že českej box bude vypadat vedle těchto jako... českej příbuznej prostě :D Jsem zvědavá a pokud mě box překvapí, občas ho možná koupím :)

24. listopadu 2013 v 20:34

No musím říct, že mi brada padla až někam na podlahu. Vypadá to naprosto skvěle... :O :)

24. listopadu 2013 v 20:52

s tou ochrannou známkou jsem zase slyšela historku o T-Mobile, že mají zaregistrovanou tu svou Magentu ;) a Milka by si měla zaregistrovat už i ty krávy mi přijde :D některé děti si totiž fakt myslí, že kráva je fialová, protože nikdy žádnou jinou neviděly :( což je docela smutné :(

žrádlobox se mi líbí moc, ale docela se bojím, že české vydání bude o hodně horší než německé ... nechám se překvapit, ale objednávat zatím nebudu ;)

PMSka
26. listopadu 2013 v 3:23

Obsah se mi zamlouvá velmi, včetně toho sladidla, proti sukralóze fakt nic nemám, jen houšť (je z přírodního cukru, nerozkládá se v trávícím traktu, je vhodná i pro těhotné, bla bla, googlit umíme všichni (teda někteří ne, podle stížností blogerek, ale většina :) ).
Českou verzi si neobjednám, ale kdyby šla ta německá, tak s chutí.

26. listopadu 2013 v 11:44

No týýýbrďo!!! Závist! Takové smaé super věci!! chci takyyy:D

26. listopadu 2013 v 23:07

Asi by mě to moc nechytlo, ty polotovary a hotové věci nebo směsi :-) Ale keksíky ve tvarů likeů??? Hustý :-D
Btw jsem teda ještě moc nepochopila, proč dávali k dispozici německé boxy, ty naše budou asi jiné, spíše s produkty, které pro nás třeba tak atraktivní nebudou....což tyto německé nahání body právě tím svým původem, když to tu nekoupíme. Snad jsem to napsala srozumitelně. Pokud by box měl přinášet sem k nám i tyhle věci z NDR :-D tak tím líp.

26. listopadu 2013 v 23:11

@Černá Moora
Obecně bych řekla, že tu čočku třeba do hrstkový polívky? Ještě s nějakou podobnou miniluštěninou, občas kupuju v DM už hotové směsi téhle různé zeleniny jakože polívky.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...