Pomóc, nějaká blondýna má můj box! (aneb Ladybox listopad 2013)

22. listopadu 2013

Boxing Day je tu.

Nebudeme to natahovat a jedeme popořadě od nejlepšího:

Tentokrát trochu vítězí forma nad obsahem a nejlepší je jednoznačně krabka samotná. Podzimní dyzajn se vyvedl, vnitřní potisk lístků je pěkný detail a obecně působí celé balení moc příjemně, včetně letáku, který se i docela dobře čte. 
Dojem mi nezkazila ani skutečnost, že u vyobrazené fauny jsem nejdřív trochu váhala kam ji zařadit, na první pohled křeček s liščím ocáskem držící hnědou hroudu (nebo?) ... logickou úvahou veverka, ale furt si teda nejsem úplně jistá :D (každopádně, mně to neva, mám ráda chlupaté obludky).








S obsahem je to u mě konkrétně bohužel už trochu horší.






Peeling se mi vyloženě sešel, byla jsem zrovna jednu návštěvu od drogerky si nějakej pořídit. O Himalaya jsem četla zatím pozitiva, takže proč ne.





Steam Cream mám v plánu už delší dobu, tkž záměr super, nicméně 2 ml vzorek zklamal, to je tak na tři namazání obličeje nebo dvě rukou.





Gelový antiperspirant Lady Speed Stick už je o příčku níž. Gely zrovna nemusím, antiperspiranty taky ne a ještě to tak nějak mainstreamově ovocně voní ... no jako uvidíme, ale v krámě bych po něm teda sama nesáhla.





Krém na ruce od L´Ambre. Tahle značka je mi kosmeticky příjemná zhruba jako jehovisti. Má divnej web, divný obaly a divný produkty (a zároveň to není divný tím správným směrem). Tady se teda zrovna krotili a obal vypadá trochu jak z archivu Avonu. Adept na poslání dál.





MeMeMe a tužka na oči. H N Ě D Á tužka na oči! Proč proboha? Ta personalizace je teda u boxu na co? Druhá varianta byla černá a tohle teda naštvalo celkem dost, páč MeMeMe jako značku jo.
Hnědou tužku nikdy nepoužiju (a to ani na obočí, páč je klasicky do červena) a celkem tipuju, že ani nikdo jinej, krom blondýn možná.
Obecně by bylo asi lepší, aby se tužky na oči dávaly plošně jen černý, nic jinýho.





V boxu byl jako bonus ještě "mystery produkt" což mohlo bejt cokoli. Na mě vyšel růžovej gel na zpěvněníá poprsí. Bo tak něco. Horší varianta imo asi není.




A dva letáky. Aneb Špulda od Lámbre strikes back. Už tam jednou byla a strašila stejně (divná značka, já to říkám furt).





Závěrem hodnotím jako super nápad s krabkou, ale obsah se tentokrát teda moc nepovedl. Alespoň v mnou obdržený verzi. Kdyby ta tužka byla černá, bylo by hned o plus víc.



Co vy, objednali jste? Dojmy? Co jste měli jako mystery produkt?

65 comments

22. listopadu 2013 v 16:46

No třeba já na oči nepoužívám jinou tužku než hnědou a to jsem prosím bruneta.. ;) černá je na mě hrozně tvrdá..

22. listopadu 2013 v 16:50

Neobjednávám a jsem ráda, tohle je podle mě jedno z nejhorších vydání... Btw jsme bruneta a hnědý tužky mám zrovna ráda :D

22. listopadu 2013 v 16:51

Krabička fakt krásná.
Ovšem mystery věc, aneb "pořád se těch blbých miniatur nemůžeme zbavit" mě hodně pobavil.
Jsem ráda, že ho nemám. Krabičku asi oželím... :))

22. listopadu 2013 v 16:52

Box mi dojde v pondělí, jestli ta tužka nebude černá, tak je žaluju za urážku na cti

22. listopadu 2013 v 16:52

Tohle balení mě moc nezaujalo, přece jen minulé bylo lepší, ale některé produkty by mě i tak potěšily :)

22. listopadu 2013 v 16:53

Na krabičku máme asi stejný názor. A recenze takhle při pátku ohromně pobavila. Díky za vyplavení endorfinů

22. listopadu 2013 v 16:53

Já nemůžu používat černou, vypadá na mě moc děsně a naopak hnědou používám furt. Jsem brunetka a nedla bych jí z ruky :D

22. listopadu 2013 v 16:56

No krabička za bůhvíkolik stovek? Čekala bych víc než jen hezkej obal. Mě tohle jenom utvrzuje v tom, že je to akorát tahač na peníze. Protože přiznejme si, co z těch věci bychom si opravdu pořídily i v reálu. No, ale to už jsem někde rozebírala, takže se nebudu opakovat. maximálně řeknu, že i v tomto případě jsem ráda, že kabičkové "šílenství" jde mimo mě :)

SIMPLE LIFE

22. listopadu 2013 v 16:58

Himalayu masku jsem si dnes koupila v Tescu za 70 kč a peeling ani nechci zkoušet. Jediné co by se mi z té krabky hodilo je ta tužka, mám ráda hnědé a zbytek rozdat tetičkám na vánoce ;) Deptá me, že nemůžu přijít na to co drží ta zmutovaná veverka v tlapkách :(

22. listopadu 2013 v 16:58

Já jsem věděla že si teď neám objednávat:D

22. listopadu 2013 v 17:02

Tak já jsem za hnědou tužku moc ráda a krém na ruce vyzkoušej, vůbec není špatný:-)

22. listopadu 2013 v 17:13

vidíš a já radši hnědé tužky, protože černá někdy působí strašně tvrdě. ale celkově na mne balík působí tak .. nijace
Once Upon a Time

22. listopadu 2013 v 17:25

:DDDD Moora rulez :D. Křeček s liscim ocaskem! Ale máš pravdu :). A Špulda a jehovisti tomu dodavaj :).
jo a nejlepsi je seda tuzka :D.

Anonymní
22. listopadu 2013 v 17:54

Nahodou ja jsem spokojena :) hnedou matnou tuzku jeste nemam, takze super. Peeling pouziju na telo, coz je taky fajn, zrovna mi jeden dosel. Na oblicej pouzivam vyhradne od St. Ives. Krem na ruce se hodi, mam velkou spotrebu. Jine nez gelove deodoranty nepouzivam, takze taky fajn, ikdyz popravde sama bych si ho nekoupila. No a ten mystery darek jsem mela dva spreje od Salcura, ten ruzovy a modry :)

22. listopadu 2013 v 18:03

Ha, tuhle jsem měla nutkání objednat, odolala jsem a díky bohyni (té kosmetické samozřejmě) jsem za to ráda. Obsah mě tedy vůbec nenadchnul, ale prosincové vydání objednám, to zas jo, když budou ty Vánoce, hehe. Každopádně, na mé malé oči jinou než hnědou tužku nepoužívám - na horní linku - a jsem též bruneta. Černá je moc tvrdá a ještě mi už tak malé oči zmenší...

22. listopadu 2013 v 18:11

špulda :D :D jinak obávám se, že horší než kozokrém jsou ještě zbytky Duck Island, které tam taky někdo měl (ale teď nevím, jestli jako mystery product nebo jako dárek pro předplatitelky - pro oboje mi to každopádně připadá dost nedůstojné). snad v prosinci, Goldu a Hero rozdají všechny zbytky a do nového roku už nebudou žádné Lambre stíny atd. :D
no jsem celkem ráda, že už v boxech nejedu, i když zrovna ta krabka se jim výjimečně dost povedla... a tu tužku zkus vyměnit na exchange ;)

22. listopadu 2013 v 18:23

Jediné, co by mě zaujalo, byla ta akce 1+1. Jenže Steamcream jsem strašně jednu dobu chtěla, došel mi... a smrděl mi :D Takže v konečném výsledku 0. Snad bude prosincový (vánoční) lepší :) Jinak mám taky pocit, že se spousty věcí potřebují nějak zbavit :D

22. listopadu 2013 v 18:23

Moc se mi líbí krabička s tou prapodivnou liško- veverkou :) Ale to je asi tak všechno, použila bych maximálně tužku na oči, kdyby byla černá.. Přijde mi, že personalizace vůbec nefunguje, minule mi přišla maska pro suchou pleť, když jí mám mastnou, a zářivá rtěnka, když preferuju nude barvy. Takže smůla, box si už opravdu NIKDY nekoupím..
Horší, než ten krém na poprsí, je Duck Island. Kvůli těm hezkým kachnám jsem ho chtěla mít ráda, ale po osobním kontaktu ty výrobky už nechci ani zadarmo!
Wonderfull Today

22. listopadu 2013 v 18:33

Ta krabička je boží, tu bych chtěla! Obsah už bych ani nepotřebovala, nic mi neučarovalo - až na ten boží název pro krámy, kterých se nedá zbavit... Mystery produkt, hohou!

22. listopadu 2013 v 18:39

Dostala jsem Dusk Island. To pasuju na nejhorší Mystery Product :o) poprsí alespoň využiješ na zadek!
Prostě se, až na krabičku, nepovedlo ... alespoň jsem ale dostala černou tužku.

22. listopadu 2013 v 18:44

Po spokojenosti s minulým boxem jsem nakonec neodolala a objednala si i listopadový. Ale pro mě taky žádná hitparáda. Bohužel mi jako "mystery produkt" došla pěna do koupele Duck Island. Nemůžu si pomoct, ale už při prvním přičichnutí mi silně připomíná JAR na nádobí. :D

22. listopadu 2013 v 18:53

Ta krabička je skvělá, zbytek už ne. :D

22. listopadu 2013 v 19:03

Kozokrém jsem schytala taky......:/ Jinak já jsme celkem spokojená až na ten deodorant a mystery produkt.

22. listopadu 2013 v 19:19

Horsi varianta nez Eveline zpevnovak poprsi je muj mystery produkt - Duck island Body lotion aneb vune cisticiho prostredku na nadobi.

22. listopadu 2013 v 19:31

Taky HNĚDÁ!!!! tužka! Lady Speed s. nepoužívám,nikdy bych si ho nekoupila!Ten Lambre krem na ruce není špatný..Peeling? Zrovna když mám 2 cruby od rituals včera koupený!!! A mystery na mě vyšlo smradlavé olivové mýdlo kiss my face. co víc si přát! Poprvý koupený a naposled!

22. listopadu 2013 v 19:33

@Lucie Simurdova
navíc musím říct,že produkty velmi podprůměrné,až hanba

22. listopadu 2013 v 19:43

Konečně někomu L'Ambre příjde taky divný, přesně, co píšeš. :) Jsem ráda, že už nějakou dobu nekupuji box, protože každý měsíc si říkám- koupím, už by tam po tolika bordelu mohlo být něco dobrého, a pak vyjde a já si říkám- ještě, žes ho nekoupila.Zahraniční boxy jsou nějak lepší.

22. listopadu 2013 v 20:14

Ježíš, to je hrůza děs tragédie... Já už to neobjednávám...

22. listopadu 2013 v 20:22

spulda od Lámbre strikes back :D Odpadla som :))))
K boxu - podla mna jedno z najslabsich vydani vobec.

22. listopadu 2013 v 20:24

Ještě že jsem si ho neobjednala...byla bych akorát zklamaná :( Snad ten vánoční bude lepší, ten si totiž chci objednat :D

22. listopadu 2013 v 20:32

Taky se hlasim k hnedym tuzkam. Ale obsah celkove je takovy ... neatraktivni ...
Libi se mi krecek s ocasem ^_^

22. listopadu 2013 v 21:11

LB už neobjednávám, jde to s kvalitou boxíku z kopce, o čemž svědčí i ty jejich "kosmetické zbytečky" Aneb, co nám zbylo na skladu, šoupneme do krabiček a kdyby si někdo stěžoval, dlabem na to, jsme přece jediný beauty box v ČR...

22. listopadu 2013 v 22:10

Ja by som tiez brala radsej hnedu a co som dostala ja? Ciernu. Myslim ze to mali viac personalizovat. Suhlasim. Ja mam namiesto toho kremu sprchac, tak myslim ze aj ten krem je lepsi. Vydanie asi najhosie ake som mala.
Zuzana

22. listopadu 2013 v 22:19

@FairyChain tak to mě tedy překvapilo, fakt :) já třeba vůbec neznám někoho, kdo by ji používal ...

22. listopadu 2013 v 22:21

@wesulle já klidně peeling, tužku v černý a steam cream ... Což je trohu málo, to je fakt

22. listopadu 2013 v 22:22

@Agnes no mě něco napadlo, ale neni to vůbec sluníčkový :D

22. listopadu 2013 v 22:24

@Natálka - Little Gem nooo, já myslím, že tohle je horší :D s duck se člověk aspoň umeje, ale kozokrém je fakt k hovnu :D

22. listopadu 2013 v 22:26

@Wonderfull Today já u tý personalizace ještě chápu, když maj jen jeden odstín ve všech, tak prostě části to nesedne ... Ale když jsou dva a jeden by odpovídal a přitom pošlou druhej? Ne, to moc omluvu nemá ..

22. listopadu 2013 v 22:26

jehovisti, hahaha :) asi tak... já vím,proč boxy neobjednávám

22. listopadu 2013 v 22:27

@Simone hm, lotion je asi na stjný úrovni s tímhle ... :D

22. listopadu 2013 v 22:30

To, že tolika víc vyhovuje hnědá tužka, mě fakt překvapilo ;) tak ok, ne plošně černý, ale teda dodržovat tu personalizaci, vždyť na tom u vou odstínů nemůže být nic těžkýho ...

Anonymní
22. listopadu 2013 v 22:51

Měla jsem Neem masku...no vypotřebovala jsem ji, ale vyhozený peníze. Jediný plus bylo, že jsem se po ní neosypala. Já zas neznám nikoho, kdo by používal tužku černou :D
Jsem si myslela, že lady sp. už existuje jen v mých dětských vzpomínkách...

22. listopadu 2013 v 22:56

Tole dostat, tak mě šlehne (ale asi jako každý měsíc). Jehovisti pobavili. Od Lambre jsem získala výměnou stíny a teda musím říct že jsou luxusní. Jinak ale neprahnu po ničem dalším, stejně tak nějak podobně MeMeMe, od kterého mám tekuté rozjasňovače, kameny a tvářenku - už stačí.
A Mystery produkt celému tomu obsahu jen dává korunku - aneb potřebujeme se zbavit přebytků. OMG.

23. listopadu 2013 v 10:00

Box se mi vůbec nelíbí, já měla jako překvapení tělový mlíko Duck Island, takže jsi určitě nejhorší verzi neměla :-/

Anonymní
23. listopadu 2013 v 12:15

Tak já jsem taky bruneta, mám hnědozelené oči a nevidím na hnědé lince nic pohoršujícího. Snad linku vybírám podle barvy stínů a líčení...jako promiň, ale černá se rozhodně nehodí ke všemu... Jako dám si třeba zlatohnědé stíny a do toho prdnu černou linku? No to teda rozhodně neeeee!

23. listopadu 2013 v 12:40

Noo tak já měla nutkání, proč ho tento měsíc neobjednat ... A hnědou tužku leda tak na obočí .... :)

23. listopadu 2013 v 13:45

@Agnes Asi stejně zmutovaný oříšek, ne? :)
Mějte se, holky, fajn.

23. listopadu 2013 v 13:47

@Černá Moora já vím o jediným člověku, co používá hnědou tužku, a to je moje máma, kterážto je zrzka

23. listopadu 2013 v 14:58

Já teda vydím těhotnou lišku... :D :D
Jinak peeling bych ocenila, tužka na oči O.K., krémů na ruce se zbavuj, pytlíkové vzorečky mě v krabičce štvou, deodoranty/antiperspiranty taky a mystery produkt netřeba komentovat.... Ani ta krabička se mi nelíbí.
Doporučuji odhlásit maily a FB Ladyboxu a člověk aspoň pak není tak nalomený, mně se to osvědčilo :) :)

23. listopadu 2013 v 14:59

Ehm, samozřejmě vidím... nějak mě oslnila :D

23. listopadu 2013 v 19:59

Koukám, že jsme na tom úplně stejně:) Steamcream je na mě strašně aromatickej díky levanduli, tužka na oči je docela tvrdá a ořezaná do takový jehlice, že jsem se málem propíchla oko. A krém na kozy...WTF?!

23. listopadu 2013 v 20:13

@Anonymní ty možná ne, ale já jo:D ale jinak záleží, kam si tu linku dáváš, protože já jen na waterline a tam hnědá není skoro vidět + akorát dodává unavenej vzhled ... Tož tak ;)

23. listopadu 2013 v 23:16

No tak vůbec mi nevadí, že jsem neobjednala...

25. listopadu 2013 v 13:50

jak se spekulovalo, tak se stalo, po mystic boxu obrovský propad...
mě ale zaujala ta 1+1 na steamcream... platí to na 2 různé designy?

26. listopadu 2013 v 9:45

hnědý tužtičky- boží. nic jinýho na svůj něžně vyhlížející ksicht dát nemůžu. kreslí alespoň pěkně? :)
ještě, že jsem si tenhle měsíc neobjednala :D

26. listopadu 2013 v 16:15

Prijde mi, ze ten box je mesic od mesice horsi.

26. listopadu 2013 v 18:50

Tak můj první Ladybox a dost zklamání :(. Tužka sice černá, ale mystery product taky ten krém na prsa a to fakt nepotřebuju, antiperspirant je mi k nepotřebuju, parfémované nepoužívám.

6. ledna 2014 v 11:18

@Černá Moora já používám všechny barvy...nejsem žádná konzerva a střídám všechno možný...aspoň mám každý den jiný :o)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...