Box, co se trefil

13. prosince 2013

O Brandnooz krabkách už jsem psala‎ - německé vydání mi přišlo fakt good, ale o to víc jsem se obávala, jak se povede první české. 
No, co myslíte?
Chvíle napětí ...
...se nekoná, páč z nadpisu je to jasný, žejo ...
... povedlo se.

 
První zásilka patří do zmiňovaných produkttestů - tedy nic se neplatí, jen se přihlásíte přes jejich web k momentálně nabízenému testování - když vás vyberou, přijde vám box. Tenhle byl s tématem Knorr a italská kuchyně - z čehož tedy mnozí už jen dle názvu nebyli moc nadšení a čekali zásobu instantů s glutamátem. Ne, že by mě to taky nenapadlo, ale byl u toho i Ridi (jako v té upoutávce na testování, ne v boxu), u kterého jsem si říkala, že by se k něčemu úplně mimo určitě nezapůjčil. 

Výsledek můžete vidět na fotce. 

Bujon hlásí účast (to bylo koneckonců jasné dle fotek), ale jak už jsem zmiňovala, já žádnými bujon-issues netrpím, takže tenhle sulcík bez glutamátu fakt nemám problém zužitkovat (i když těch 15 kusů po dvou mi vydrží tak na rok ... ale zas, jestli nastane zombie apokalypsa 2014, jen o horké vodě nezůstanu, to už vím).
Do party k němu byly už jen věci zcela nekontroverzní - aneb arborio rýže není nikdy dost, a to samé platí koneckonců i pro oliváč a těstoviny.
Takže ne, nemůžu si vůbec stěžovat






Druhá zásilka je už samotný Brandnooz box, který vychází měsíčně (podrobnosti o předplatném jsou v prvním článku).






První dojem? Jééé, medvídcíííí! :D Tenhle snack vyloženě miluju (ne teda tenhle šněhuláčí, což je novinka, ale ten klasickej v červeným obalu - akorát mě vždycky mrzí, že jich tam je tak málo :D normální pytlík chipsů má totiž nějakých 80g, méďové jen 55 g - a je to znát). Takže sněhuláci zásah.

Vanilková kofola byla vánoční limitka už loni - akorá měla nějakou úplně mimózní distribuci, páč jsem ji za celý svátky nepotkala. Tím pádem potěšila velmi a můžu si odšktrnout, že ochutnáno (hodnocením si zatím nejsem jistá, ale přijde mi asik lepší než vanilková cola ... která mi teda přijde divná, aby nevznikly pochyby).






Rajčatový základ na boloňskou omáčku
Česnek ani petržel bych do ní sice nedávala, a naopak mrkev a celer tam chybí, ale složení je 100 % přírodní, tkž i kdybych ji měla nakonec použít jako základ do jiných těstovin (příp. na pizzu, i když to by se vidělo podle množství česneku), tak je to opět něco, co se mi v kuchyni hodí.








40 kusů Mentos žvýkaček a Chupa Chubs bonbony.
Chupa někomu dám, na podobný sladkosti mě neužije, ale Mentos nemůžu nic vytknout.







Nestlé Fitness kupuju, další trefa.






Čokoládové cappuccino. Káfe stále nepiju, ale neva, máti mi ho už zabavila .)





A nejlepší na konec :D Likér Stock s vlašskými ořechy.
Ořechový pití oblibuju. Je super do čaje, krásně ho ovoní + ho úplně vidím v ořechových košíčkách (kam se pro konzervaci dává rum, ale tohle bude lepší). 
Samozřejmě jsem ho zběžně koštla a voní fakt báječně, jako kdybyste měli ve skleničce tekuté vlašáky, žádná chemka se nekoná.





Jako bonus byl vánoční Apetit. I ten mě potěšil, páč to je jediný časopis o jídle, který jsem si pravidelně kupovala a opravdu podle něj vařila (a s úspěchem).




Box se tedy dle mě velmi povedl, dokonce mi přijde i lepší, než ten německý, kde na můj vkus bylo přece jen až příliš sugar free věcí. Využiju vlastně všechno - a to se mi tedy u boxu už dlouho nestalo.))


Co na něj říkáte vy? Objednávali jste? - příp. plánujete další vydání?


24 comments

13. prosince 2013 v 8:32

Boxy s jídlem mě vůbec nelákají.. Bojím se, že tam bude až moc věcí, které bych si nekoupila kvůli složení nebo kvůli toho, že mi prostě nejedou.. :) Navíc mě pořád dokáže více potěšit překvapení ve formě krému na ruce více, než v boloňské omáčce:D Ale ty medvídkové lupínky miluju, ani jsem si nevšimla, že jsou nějací sněhuláci :)

13. prosince 2013 v 8:41

Je uzasnej, kofola je dobea, ale cola mi prijde lepsi. Ze snehulaku jsem nadsena:D

13. prosince 2013 v 8:46

Ty fitness lupínky mám moc ráda....no a taková lahvinka....ta neurazí nikdy:D

13. prosince 2013 v 8:51

Upřímně - jsem ráda, že jsem si ho nakonec neobjednala. Z ničeho co je v boxu bych nejásala, ale stejně mě ten box pořád láká a jednou to snad risknu a objednám si ho.

13. prosince 2013 v 9:16

Prosincový box mám, je super, taky budu psát:) Bujónů jsem se bála, protože je nepoužívám, ale škoda, rýži, olivový olej a těstoviny bych brala.

13. prosince 2013 v 9:21

Mě ten německý přišel lepší, ale tento je v těsném závěsu, myslím, že za ty peníze je bezvadný.

13. prosince 2013 v 9:58

super, plánujeme si dát předplatné k vánocům a už ted vím, že stopro jo, vypadá to vážně dobře :D dobrou chut!

13. prosince 2013 v 10:58

To by mě moc nenadchlo, ale hlavně asi proto, že s bujony moc nevařím (fakt mi to nevadí, jen mě to s nimi moc nebaví), ten druhý už je lepší, ale asi bych se stejně nadchla leda pro flašku. :D

13. prosince 2013 v 11:06

Boxík by mě nijak extra nepotěšil, ale ani bych nebyla zklamaná, takže vypadá fajn, ale stále mě to nepřesvědčilo k tomu, nějaký ten box si koupit....:)

13. prosince 2013 v 11:19

včera jsem psala pozitivní článek na blog :) docela jsem se toho českého obávala, ale byla jsem příjemně překvapena :) největší radost jsem měla z těch Nestlé cereálií (ty miluju), té omáčky a Nescafé :) alkohol nepiju, ale plánuji ho dát také do košíčků, to bude mňamka :) žvýkačky se u nás doma neztratí, sněhuláčci jsou dobrá mlska k telce a o ty bonbony se postará přítel :D už teď jsem zvědavá, co bude v tom lednovém :)

13. prosince 2013 v 11:25

Těch 30 bujonů jsem nepochopila :-D

Anonymní
13. prosince 2013 v 12:42

Nechci být hnidopich, ale pokud je toto video pravda, tak ty bujonky tak úplně bez glutamátu nejsou.
http://www.stream.cz/adost/10000618-dobre-utajene-glutamaty
Hezký den, Dominika

13. prosince 2013 v 13:05

překvapil mě příjemně, bála jsem se toho, po tom, co Němci nasadili vysokou laťku, ale super:)
Jenn

13. prosince 2013 v 15:30

Já z toho italského testu měla taky radost a ty těstoviny jsme zpráskali hend o víkendu a byly skvělé (i když by se italové asi zhrozili, když jsem je dala na sladko s kysanou smetanou =D). Ten box se mi fakt i líbí, není tam jediná věc, kterou bych nechtěla a naopak mě mile potěšily limitky od křupek, nebo těch corflakeů.. takže super, další položka, nad kterou dumám, zda ji zařadit do rozpočtu =D

13. prosince 2013 v 15:31

jo ale k těm bujonum - zkoušela jsme s tím zeleninovým dělat kus kus a nejenže to docela divně smrdí,a le vůbec mi to nechutná =/

13. prosince 2013 v 16:06

to vůbec nevypadá špatně...že bych ho ještě doobjednala? :D

13. prosince 2013 v 16:50

Kdyby mi přišlo 15 balení bujónu, tak bych ho asi musela někomu omlátit o hlavu :) Nejsem sice hrdina, taky ten bujón mám doma v záloze a když je nouze, tak ho použiju, ale nejsem naivní, abych výrobci věřila, že je bez glutamátu...spíš mě vytáčí klamání spotřebitele na obalu zboží. Navíc vydávání bujónu za pravou Itálii bych docela chápala za urážku italské kuchyně, která si zakládá na pravých a přírodních ingrediencích. :) Český box není tak tragický, ale vůbec mě nepřesvědčil, to raději zkusím ty zajíce: http://www.zajicivkrabici.cz/ Ti mě zaujali podstatně víc, tak uvidím, jestli to bude stát za to..

13. prosince 2013 v 16:55

Tak tohle se tedy opravdu povedlo! Výborné produkty zaslali :)
Sweet nothing by B.

13. prosince 2013 v 16:59

@Anonymní nejsem chemik a to video nechápu - ta baba tvrdí, že glutamát tam je, ale jmenuje se jinak, protože to není glutamát, ale nějaké jeho deriváty, které vznikají štěpením bílkovin - problém je, že glutamát je úplně přirozenou sočástí např. masa nebo luštěnin a štěpením bílkovin pak při jejich trávení stejně vzniká
takže co nám tvrdí? - tvrdí, že glutamát obecně je škodlivej, i ten přírodní, co nám vniká v těle, a proto bysme se měli vyhýbat nadměrný konzumaci bílkovin obecně?

nebo tvrdí, že škodlivej je pouze ten, kterej se štěpí při výrobě? a tohle má pak podložený čím?

nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že to je trochu hysterie, kdy baba nemluví jasně a ti dva nejsou chemici, aby to pochopili a jediný jejích východisko z temnoty je to, že glutamát je glutamát, když se tak jmenuje - a když se tak nejmenuje, tak je to stejně glutamát a zároveň děsnej zlej podvod

(pokud je tady nějakej chemik, tak budu ráda, když mi vysvětlí, o čem to tam vlastně mluví a co má být sdělení)

13. prosince 2013 v 17:00

@Ladush to vidím prvně, taky zajímavý :) ale objednávat zatím nebudu a počkám si někde na recenzi :D

13. prosince 2013 v 21:40

Opravdu se povedl. Nečekala jsem od toho moc, ale fakt příjemné překvapení :) Příště objednávám určitě znovu :)
http://angellovely-things.blogspot.cz

Verča Fili
14. prosince 2013 v 11:46

Děkujeme za podrobné zhodnocení! Nalákala jsem se - se mi ten koncept líbí, ale pak jsem trochu pátrala a bohužel jsem uvízla na mrtvém bodě - prosím můžete někdo zkouknout, jestli jsem pochopila dobře ten systém?

Studovaly jste prosím některá kromě objednání Brandnooz taky jak je možno zrušit "členství" u nich?

Zřejmě to není kdovíjak jiné než to mají jinde (třeba úplně stejně je to u st. spoření - jenže zrovna st.spoření mi přijde tak závažný, že si to prostě lidi líp ohlídají), ale mě osobně to přijde pěkně o hubu (pardon) - u toho předplatného na určitý počet měsíců (3, 6 měs., rok), tak pokud se to nevypoví v přesně danou dobu (navíc písemně - jakože psát doporučený dopis?? WTF) tak se členství AUTOMATICKY prodlužuje o tu samou dobu - tedy předplatíte na 1 rok, zapomenete vypovědět v těch pár dnech a pak budete MUSET platit další 1 rok.

Příznivěji se tváří sjednání odběru "na dobu neurčitou" (od předešlého se liší hl. platbou - zde lze platit jen kartou, ne převodem; a taky možností odběr zrušit v každém měsíci) - tam ale vidím (jsem prostě osoba nedůvěřivá) - taky možný zádrhelííííček - a to ten, že podmínky vypovězení se JAKSI LIŠÍ (záměr či JEN nedopatření?!) přímo na těch jejich stránkách:
1) ve VOP odst. 5.2. píší "Výpověď musí mít písemnou podobu a musí být doručena na adresu sídla Dodavatele, na e-mail info@brandnooz.cz či na adresu jeho závodu či provozovny na území České republiky, byly-li zřízeny."
2) ve FAQ je odpověď na otázku "jak mohu ukončit své časově neomezené členství" uvedeno toto: "Předplatné brandnooz boxu můžete ukončit kdykoli přímo ve svém profilu nebo písemně na naši adresu či e-mail info@brandnooz.cz".
Pokud ukončím něco na nějakém svém profilu (splnění podmínky z FAQ) tak se to SOTVA dá považovat za "písemnou podobu, která musí být doručena na adresu BLA bla".

Proto se ptám - zabývala jste se tímhle některá? Jak se vyvázat, když se třeba zhorší?
Samozřejmě mě NIKDO nenutí se u nich vůbec registrovat. Ale jak jsem psala, ten koncept se mi líbí.
Ptám se proto, že NEJSEM právník.
Dík

14. prosince 2013 v 15:37

@Verča Fili na tohle asi líp, když se zeptáš u nich na FB ..
Ale ukončení členství prostě dle toho můžeš ukončit buď v profilu, nebo písemně emailem, nebo klasicky poštou na adresu .. Žádnou čertovinu bych v tom nehledala;)

17. prosince 2013 v 12:47

@Černá Moora
Sdělení je "éčka jsou špatná, áno".
Tj. do jisté míry demagogie.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...