O zelené partě a zelených koulích (Mozartových)

9. prosince 2013

O víkendu jsem si trochu probrala fotko-složky a zjistila, že mám spoustu nevyřízených restů ... které bych ráda odpráskla co nejdřív a svobodně se pak věnovala něčemu aktuálnějšímu, aniž by na mě tyhle výrobky při každém otevření složky vyčítavě pomrkávaly, že už přece čekaj dlouho. 
Tenhle tejden tedy asi bude článků víc, než je zvykem, protože když už si něco usmyslím, tak jsem pak děsně netrpělivá a nejradši bych, aby to bylo všechno hned-hned (ale nebojte, nakonec jsem se přemluvila, že publikovat pět článků v jednom dni není dobrý nápad :D ačkoli tímhle stylem by to celé odsýpalo přímo ukázkově, no co už).

Pokud jde o pozadí, sníh mi závidět nemusíte, tohle jsou totiž fotky někdy z února. Nebo tak nějak. Rychlík mno. 

O pistáciovém sprcháči od Dermacolu jsem už určitě četli stokrát. Já taky. Původně jsem ho nechtěla, páč prostě ten Dermacol obecně nějak nemusím, ale vzhledem k tomu, že na pistácie ve všech formách jsem silně zatížená, tak nakonec jsem se přemluvila k němu aspoň čuchnout ... a musela jsem ho mít. Pokud jste taky pistácioví fetišisti, tak vězte, že tohle potřebujete.
Kdybych se mazala, tak na nic nečekám a kupuju i mléko.











Další na řadě je téměř přírodní šampon (dle obalu meruňka a nějaký zrní) od Alterry. Zbytečné nějak víc rozebírat, tyhle šampony jsou prostě jistota, když potřebujete něco bez silikonů a SLS a jste líný jít někam jinam než do nejbližšího Rossmanna (nebo DM pro Alverde). Alterra narozdíl od Alverde nemá certifikát (resp. min. tenhle ho nemá), ale to tak nějak není na překážku, já mezi nima nějak nevidím rozdíl, fajn jsou obě značky.








Pistáciový fetiš strikes back.
V Yves Rocher jsem nic nekoupila už léta, ale když jsem viděla recenzi na vánoční pistáciovou řadu a ještě k nákupu nad 250 Kč dávali dárek ve formě toaletky, pevná vůle nic nenakoupit byla utlučena (zeleným) klackem. Proč jsem z té řady nakonec vzala jen sprcháč, to se mě neptejte sím vás :D Asi jsem se bála, jak to bude nakonec s parfemací, protože čokoláda a pistácie je přece jen trochu odvážná kombinace, pokud jde o možnou míru nepovedenosti. 
Výsledek ovšem předčil očekávání, voní úžasně - nicméně jinak než Dermacol - u něj to jsou čisté pistácie, ovšem tady jsem po přivonění dostala akorát šílenou chuť na Mozartovy koule (a ještě mě to nepustilo, další kroky tedy budou jasné; se vyplatilo). Parfemace je věrný pistáciový marcipán s čokoládou. Obávám se, že mu budu muset pořídit příbuzný.
Protože byly zrovna slevy (a já potřebovala těch 250+), vzala jsem ještě šampon a kondiš bez silikonů a sprcháč s vůní kávy. Který teda taky voní parádně, kafový soliflor ;) (kafe sice nepiju, ale jeho vůni mám v pičifukách a spol. ráda).






Takže to by byla dnešní zelená partička. Zkoušeli jste z ní něco?


tl;dr: celkem jistě potřebujete dva sprcháče a koule

26 comments

9. prosince 2013 v 9:35

ten sprcháč už mám přes rok ve skříni, ale zatím se na něj nějak nedostalo...holt mě ta vůně neuchvátila tolik...:D

9. prosince 2013 v 11:39

Tak k tomu pistáciovému Dermacolu bych si teda měla jít čuchnout, jsem taky pistáciový maniak, ale spíš v jedlé formě, tak si to moc nedokážu představit. Ale jestli voní jako pistáciová zmrzlina, beru :oD. I když teda po těch vánočních nákupech teda každá ušetřená koruna dobrá...

9. prosince 2013 v 11:58

Mozartkugeln potřebuji každou chvíli, to mě netíží :) Ale ten rocherovský sprcháč musím mít určitě a to jsem původně chtěla ten malinový :D

9. prosince 2013 v 13:51

kafáč jsem koupila loni švagrový (kterou tedy mám již 8 let, ale odmítá se se mnou seznámit) k Vánocům, bo jsem slyšela , že ráda kafe, voní to fakt věrohodně... na pistácie já nejsem, ale Pilot jej kupovat teď sestře, že prej je to super truper! Já jsem spíš na ten pomeranč s čokoládou :)

9. prosince 2013 v 16:47

Sprcháč musí přenádherně vonět, pistácii miluji, takže tohle půjde do mého seznamu věcí!:D:)

9. prosince 2013 v 16:47

Já si koupila tenhle pistáciový sprcháč od Dermacolu minulý týden, nemůžu se ho nabažit:)

9. prosince 2013 v 17:13

Ten sprcháč mám a nemůžu ho spotřebovat, už jsem i přemýšlela, že ho vyhodím a to pistácie miluju :) Zajímalo by mě jak je to s tou Alterou, protože mám teď senstiv šampon a ten má BDHI, ale zase ten meruňkový mi přišel lepší. Tady ty šampony mám ráda, daleko víc než třeba Baleu nebo i to Alverde, ale teď se posouvám k Urtekramu.

9. prosince 2013 v 18:13

Máš nrjlepší články ever!!! Tě žeru

9. prosince 2013 v 19:29

Ten sprcháč včera mamka koupila domů a jak jsem si k němu četla, nechtěla jsem ho opustit :D :D
Sweet nothing by B.

9. prosince 2013 v 20:44

Zrovna jsem vymetla balík pistácií, ikdyž já je mám radší na talíři než v kosmetice. Mně zatím njvíce chutnaly tyto koule http://www.original-mozartkugel.com/. Až někdo zavýletníte do Salzburgu, tak je určitě vyzkoušejte. Prodávají i na kusy. Nedopručuju kupovat více kusů s ohledem na výčitky svědomí!!! Vždycky jsme jich koupili víc, že přivezem ochutnávku, ale nikdy se koule nedostaly za hranici Salzburgu:(

9. prosince 2013 v 21:33

Pistácie? Val to sem! VŠECKO!! :-))
Ten sprcháček jsem načla je to asi týden a půl a užívám si každou vteřinu sprchování, je to slast <3 A šampon jsem shodou okolností dva týdny nazpět zakoupila taky, Alterru mám ráda, jj stejné jak Alverde, jen ještě o chlup levnější. Ke spokojenosti víc nepotřebuju. A na YR se zajdu podívat/očichat - že jsou tam ty pistácie, jinak by mě ani nehnulo... :D
Verunka

9. prosince 2013 v 22:13

já jsem dostala na Mikuláše zase ten Yves Rocher malinový kulatý sprcháč s třpytkama z vánoční limitky a ten voní absolutně jako malinové Pim's čokopiškoty! zatím jsem ho nezkoušela, jen ho furt čmuchám :) a ty jejich přírodní šampóny jsou super!

9. prosince 2013 v 22:54

@Meduňka-B odmita se seznamit? Bych ji koupila tak leda tradicni smes:DDD

9. prosince 2013 v 22:56

@Agnes rozdil to imo nejak nebude, bych ty certifikaty moc neresila v jejich pripade a pouzivala, co mi prijde lepsi:)

9. prosince 2013 v 22:57

@tuttobene jo, presne tyhle puvodni bych vyzkousela moc rada, skoda, ze se nedaj sehnat jinde ..:/

9. prosince 2013 v 22:59

@Natálka - Little Gem ty trpytivy jsou super, ale ja na sebe byla nakonec lakoma, pac ta cena byla dvojnasobna a trpytky se neudrzej .. ;))

9. prosince 2013 v 23:45

OT - hodně mě potěšilo, že i někdo jiný než naše divná rodina používá výraz pičifuk :-DDDD

10. prosince 2013 v 9:45

já mám ten dermacol čokoládovej a voní prostě nádherně, normálně bych po něm nesáhla, ale ve slevě za 49 korun tuším jsem to prostě riskla a rozhodně nelituju!

Anonymní
10. prosince 2013 v 9:48

a ja sa zas bojím opýtať sa, že čo to vlastne je ten/tá/ ......prepytujem .........pičifuk/pičifuka. viktoria

10. prosince 2013 v 9:53

@luckapucka jj, ty ceny jsou teď fajn, v DM to mají myslím v "trvale sníženo" skupině (ale nechci kecat :)

10. prosince 2013 v 9:56

@Anonymní ten pičifuk :) aneb univerzální slovo označující veškeré vonné prostředky (takže parfémy, deo, toaletky atp.)
nicméně uznávám, že u někoho, kdo ho nezná, může vyvolávat zajímavé představy :DD

10. prosince 2013 v 10:14

@Černá Moora Takže DM, jo? Já jsem viděla myslím teď za 69 v Tescu to tělové mléko, tak abych neprohloupila :o)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...