Pravidelná dávka ušisek

8. prosince 2013

Kdopak nám to tady vykukuje?





Správná odpověď: 2 superzajoši.

Tak se na tyhle dvě ušaté novinky mrkneme (k recenzi jsem je dostala od zaječího PR; nechť pod stromkem najde hodně mrkvičky).

Na obě běží v TV reklamy se superženou a superplayboyem se superschopnostmi na superparty - sice pochybuju, že jste takovou koncentraci super vůbec mohli přehlédnout, ale tak pro jistotu dodávám, kdybyste chtěli vidět, jak super po jejich použití budete .)) Nebo?



Super Playboy pro ženy
- typ vůně s označením cukrová vata. Hodně sladká, lepivá a růžová. Nic pro mě. Sice mám ráda sladké vůně, ale tady je sladkost až příliš prvoplánovitá. Nicméně věřím, že vaše (o dost) mladší ségra by z ní mohla být celkem nadšená - a za Queen B třídy .) (takže taková superžena se superschopnostmi beta verze).







Super Playboy pro muže
- se povedl znatelně víc a upřímně říkám, že se mému nosu zamlouvá. Zařazením je to hořká vůně spíše svěžího typu. Na začátku je patrný pepř a spousta ovoce, po rozležení je pak cítit cedr v poli levandule. Ta levandule mě v ní hodně baví a narozdíl od růžové verze bych po ní v drogerii klidně sáhla coby po vánočním dárku.






Na konec cenový exkurz, zajímalo mě, za kolik se dají pořídit.
- Rossmann je má momentálně ve vánočním letáku (se slevou) - 100 ml modrého vyjde na 260 Kč, 50 ml růžovky na 360 Kč
- Oproti tomu na El Ninu seženete 100 ml modrého za 148 Kč a 50 ml růžovky za 178 Kč

Musím říct, že takový rozdíl jsem u neparfumerkových vůní nečekala a myslela jsem si, že eshop se oproti kamence moc lišit nebude ...



Co vy, zkoušeli jste? A odárkujete k letošním Vánocům někoho vůní? (pokud se nebojíte, že si to přečte, tak se klidně pochlubte, co jste vybrali ;)

9 comments

8. prosince 2013 v 10:47

Zkoušela jsem a modrý už čeká ve skříni jako dárek pro otce. Na zkoušku růžovek v drogeriích už ale nemám odvahu. :D

8. prosince 2013 v 14:44

Mě nikdy playboy vůně nelákaly. Netuším proč :)
Sweet nothing by B.

Anonymní
9. prosince 2013 v 0:18

jeee, čtu dva kosmetické blogy a v jednu chvíli stejná recenze... navíc produkty, které nepůjdu ani očichat. sorry

9. prosince 2013 v 0:58

Že jsi to Ty Mooro, tak jsem si článek i přečetla (a ocenila úvodní fotku vykukujících oušek, ta se povedla), jinak mě už Playboy začíná pomalu ale jistě prudit. :-D Ty cenové rozdíly jsou zajímavé teda. Příteli bych nějakou vůni nadělit chtěla, zatím vybírám.

9. prosince 2013 v 1:11

Playboy kosmetika patří vůbec k tomu nejhoršímu, co můj nos zažil O.o Nikdy více, růžového deo spreje jsem se strašně dlouho nemohla zbavit a to jsem ho dostala štědře hned ve dvojnásobném množství... Budu věřit, že letošní Vánoce mě mine, ale už teď se bojím, že ne :-D

9. prosince 2013 v 1:32

@ohmybeautifullife povidej mi o tom :D rozladilo docela dost, zvlast kdyz jsem si to tak peclive naplanovala, aby delsi dobu nikde nebyly .. Kazdopadne, ta modra je pekna, fakt! :)

Anonymní
9. prosince 2013 v 12:26

Pokud má někdo rád sladké vůně, doporučuji CHerry od Escady,Zamilovala jsem se do té vůně.Voní jako ležet v létě v třešňovém sadu a jíst maršmelouny:)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...