Tipy, slevy, akce

18. prosince 2013

Tyhle tipovací články jsou docela oblíbené, tak plynule pokračujeme ;)






1) Dárek sem!
Pokud se vám při dárkování pravidelně nedostává fantazie, CO vybrat, budete na tom nejspíš podobně jako zakladatel webu 

http://dejmidarek.cz/ (klik)

který si jednoho dne řekl A dost! (ztráty času vymýšlením dárků) a založil právě projekt dejmidarek.cz, jehož uživatelé si na seznam přidávají věci, které by si přáli dostat jako dárek. Seznam vidí jejich zaregistrovaní přátelé, kteří je tak můžou obdarovat tím, co si skutečně přejí. Není přitom jisté, jaký konkrétní dárek vyberou, a i když si dárek někdo zarezervuje, obdarovaný netuší, od koho jej dostane. Moment překvapení tak zůstává. 
Letos už službu asi moc využít nestihnete, to si nebudeme nic nalhávat, ale doporučuji ji vaší pozornosti alespoň pro příští rok ;)






2) 4Home
S kupónem c3tl3 získáte slevu 15 % a při nákupu nad 1000 Kč i poštovné zdarma. Platí do 31.12.2013.


Moje dilema s povlečením od minule dopadlo nakonec takhle. Jako pokaždé u nákupu povlečení přes net jsem se trochu bála materiálu a barev (občas totiž zkusím někde něco objednat a úspěch je cca 1 ze 3 :D, protože ve dvou případech je to, co přijde, buď katastrofálně nepříjemné, nebo vypadá hnusně).
U 4Home jsem ovšem zaznamenala úspěch (dyzajn odpovídá a materiál je příjemně měkoučký), takže jsem určitě neobjednávala naposled.





3) Inglot
- stejně jako minulý rok , i letos Inglot připravil vánoční sety produktů za zvýhodněné ceny. Resp. letos mi to přijde lepší, protože možnosti jsou více variabilní. 

Coby dárek k setům navíc můžete získat kosmetické přenášedlo (nesnáším slovo taštička, jak víme :D), které můžete vidět na fotce níže - buď ve zlaté či stříbrné; u dražších setů je zdarma, u levnějších setů za 50 % ceny.
Na podrobné fotky setů můžete mrknout u IYF, Lucifrid nebo Jáji.











4) Marks and Spencer
- tohle se hodí, pokud u M&S rádi nakupujete jídlo, protože na něj slevy moc nebývají ;) k nákupu teď totiž dostanete sadu slevových kuponů platných v průběhu ledna, díky kterým můžete využít slevu 100 Kč při nákupu nad 400+, což se docela vyplatí (jsou tam teda i kupony na oblečení, koho by to zajímalo).
- krom toho mají docela dost akcí na alkohol, což se před svátkama určitě hodí .)) např. u mých oblíbených plechovkových koktejlů je každý druhý za půlku ceny, takže celková sleva cca 30 %, na portské a sherry je to ještě o něco víc .. stejné je to i u mražených dortů a zmrzlin






5) DM

- na terminálu si můžete vytisknout poukázku na slevu na vánoční balíčky 25 % a kombinovat ji i s 15% slevou na celý nákup, tím pádem 40 % off - ideální pro doplňkové nákupy dárků na poslední chvíli



6) V rychlosti jsem obešla už někde avizované vánoční slevy (H&M, Mango, Lindex, Reserved  atd.) a zatím to teda vůbec nemá cenu, všude maj prd ;))) (prd budiž definován jako tři čtyři stojany s věcmi povětšinou diskutabilního vzhledu i velikostí).




Co vy, narazili jste v poslední době na nějakou zajímavou akci?

15 comments

18. prosince 2013 v 21:19

Se slevami souhlasím, nachomýtla jsem se u výprodejových stojanů náhodou /v H&M a Reserved/ a nestačila se divit, co to prodávají za hrůzy..
Jdu mrknout na dejmidarek, to vypadá zajímavě!

18. prosince 2013 v 22:31

no hmko, reserved a další, jsem teď taky prošla a teda souhlas. všude mají pěkný prdlajz a většinou v dost ošidném stavu :D
Vánoční giveaway

Anonymní
18. prosince 2013 v 22:40

Tip na DMko dobrý, jen to sčítání slev ti nevyšlo, ve výsledku to není o 40% méně. Ale to je jen matematické rýpnutí, nic ve zlém ;)

18. prosince 2013 v 23:21

Souhlasím, taky jsem se byla mrknout na předvánoční hadrové slevy a teda jako nic moc! Koupila jsem akorát jedno tričko, ale za plnou cenu :D Jinak žádné tipy nemám. Maximálně, že v knihkupectvích mají také slevy na vybrané tituly. Je to poslední dobou můj nenavštěvovanější obchod :)

SIMPLE LIFE

18. prosince 2013 v 23:29

@Anonymní jestli nejakejch 36 nebo 40, to uz je fuk, proste je to dost :D

18. prosince 2013 v 23:30

@wesulle jj, do luxoru je vlastne 25 % s o2extra, totaky mozna stalo za zminku ...
A s hadrama at se koukaj pochlapit, lakomci:D

19. prosince 2013 v 7:18

Týjo dejmidarek je fajnovej nápad =o)
Nooo v Inglotu jsem byla minulej tejden a byl tam cápek, kterej byl fakt hnusnej, tak jsem se jala jít do MAC a tam byl takovej podobnej blonďatej přihřátek a byl obdobně nepříjemnej...

19. prosince 2013 v 8:52

jj... kuponky z m&s už mám samozřejmě doma ve dvojitým vydání. už aby byl leden. to tam to jídelní oddělení úplně vybrakuji... sice budu muset jít osmkrát, ale tak neber to.

19. prosince 2013 v 10:40

Kupony k M&S máme taky vzhledme k tomu, že tam na jídlo chodíme každý den, tak je určitě uplatníme. Zasa vykoupím to jejich malinové želé :D

19. prosince 2013 v 10:43

@Mademoiselle M
tedy každý týden, každý den, to by se sakra prodražilo :D

19. prosince 2013 v 12:25

@Mikinka já zas takovýho potkala v Lindexu, se snad někde líhnou :D

19. prosince 2013 v 12:26

@trb :D si ten nákup pokaždý rozděl a budeš muset jen 4x :D

19. prosince 2013 v 12:27

@Mademoiselle M a já si říkala, každý den, to seou fandové:D a jaky želé?

19. prosince 2013 v 15:39

ten první typ se mi líbí, to asi příští rok vyzkouším :D co se týče slev, tak jsem zatím nikde nějaké pořádné nezahlédla, snad jen v New Yorkeru menší, Tally Weijl a CCC mají asi 30%?

19. prosince 2013 v 17:21

Jo, ty kuponky od M&S mi udelaly radost, uz si planuju nakupy na leden :D. Konecne na jidlo!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...