Vánoční nevánoční Ladybox (prosinec 2013)

17. prosince 2013

Vánočně vám dneska nadělím ještě jeden článek ;)

Na tuhle sezónní krabku jsem byla fakt zvědavá, zvláště na obal, kde jsem doufala v nějaký roztomilý kýč se sněhem, sobem a Santou, spoustu červené a zelené a možná i nějaké třpytky. Takže z tohohle hlediska musím říct, že mě dyzajn dost zklamal :D Je to takové geometricky elegantní a červená je navíc docela do oranžova .. no prostě nic pro člověka, co mu xmas jumpers přijdou jako úžasná věc a nosil by je celej advent.





 





Alespoň, že kartička se drží tématu a zadní strana je poslušně zelená.






A jak vánočně zabodoval obsah?

Na rovinu si hned v úvodu řekneme, že nijak zvlášť ... nebo já nevím - čekali jste něco vyloženě vánočního, nebo jen vánoční krabku a obsah klasicky kosmeticky neutrální?








Jako první vykoukla štědrá hrst vzorků. 
Které mě zrovna nepotěšily. 
Všechno od Mixy a Palmer´s mám v plném balení, takže je neupotřebím (navíc Palmer´s je v boxech už pomalu stálice, jak se zdá, což začíná být trochu nuda). Natura Siberica vypadala líp, nic jsem od ní ještě nezkoušela a samozřejmě me po blogo masáži láká, ale to bych tam nesměla mít zrovna krém na ruce a masku (na druhou stranu to mohlo být i horší, to kdybych místo masky měla čistící mléko).
 






Oční stíny od Cosm´etika mi také přijdou jako jistý druh vzorku, když běžný obal schází. 
Mám hnědé. Což je teda pěkně ... ... hnědé. Hnědou nemám ráda. Kulantně řečeno.








Palmer´s once again.
Mini balení tělového mléka, které má kůži dodávat jas díky třpytivým částečkám. Zkoušela jsem na ruku, třpytky vidět nejsou (bohužel), jen to vytváří takový jemný glow ... ale nic moc patrného. Vůně mi navíc přijde divná (ačkoli normálně se mi u téhle značky líbí).







Pískový lak Jordana.
Nápad dobrý (i když jak pro koho, rozčarování z pískových laků si dáme někdy příště), barva na mě ovšem vyšla pekelná. Aneb fuchsiovou nesnáším nejen na rtěnkách.
Na fotku jsem přistrčila kartičku, kde jsou vidět další možné odstíny - brala bych pouze ten šedý.






Sprcháč Ziaja.
I v případě, že sprcháč pěkně voní, nejde o nic, z čeho bych nadsakovala nadšením. Ziaja ale ani tuhle jednu podmínku nesplňuje, parfemace je na můj vkus dost uměle chemická, pronikavá a nepříjemná.






Štetec na oční stíny od Ladybox.
Uvidíme po vyzkoušení, ale na dotek je příjemně jemný.








Desinfekční gel od Anatomicals
Noooooo .... :DD Z hlediska vánočnosti mi tohle přijde asi jako největši disproporce :D
Sice praktická věc, o tom žádná, ale vlnu nadšení ve mě taky nevyvolal.
Aspoň, že obal je tradičně vtipný (a zahrnuje i Karla).









A jedlý bonus v podobě ovocných sušenek Racio.






Pokud jde o hodnocení, sice bych moc ráda dala pozitivní, zvlášť když jsou ty Vánoce, ale v mé variantě se bohužel jedná snad o nejméně povedený box za celý rok. Což u vánoční krabky zamrzí o to víc.

Skóre je takové, že nejsem vyloženě odvařená ani z jedné věci. Resp. upotřebím štetec (pokud bude funkční), někdy možná gel, když už ho mám, a sušenky, samozřejmě. Vzozor Sibericy je také ok. Ostatní rozdám.



Co vy - jak se vám líbí vánoční krabka?





45 comments

17. prosince 2013 v 12:48

já teda neobjednávám a jsem docela ráda, přijde mi to furt na jedno brdo a dost nuda, žádné zkoušení novinek nebo tak. kdybych otevřela krabičku a vykouklo na mě jako první Palmer's, tak s ní asi mrsknu o zeď, já tu značku prostě z duše nesnáším :D a na to, že NS byla avizovaná v mailu jako lákadlo, jsem čekala něco víc než dva pytlíčky. jinak ji doporučuju, nějaké věci jsem už od nich zkoušela a jsou dobré, mám o nich u sebe kdyžtak článek + teď ještě zkouším čisticí černé mýdlo, taky super

17. prosince 2013 v 12:50

Já si vždycky ráda přečtu recenzi, že už tam třeba konečně bude něco co by mě zaujalo a nalákalo k vyzkoušení a zase nic :/ Zajímalo by mě jestli tvé články čtou nebo jak mají tu personalizaci, hnědá tužka, hnědé stíny ..ještě řasenka chybí ;)

17. prosince 2013 v 13:07

Já nevím, z některých věcí mám pocit, že už fakt neví, co by tam dali... Štětec vypadá hezky, ale o kvalitě trošku pochybuji, tak to pak dej vědět... Hnědá je o ničem, to říkám pořád:-D A ty sušenky jsem si kdysi nadšeně koupila a jsou odporné, teda pro mě. Tož tak:) To zdobení by se mi na krabičce líbilo, kdyby byla černá a ne červeno oranžová.. A souhlasím, že zdobení když už, tak mohli alespoň trošku zvolit tradiční..

17. prosince 2013 v 13:08

Já nevím, jestli to tak mám jen já, ale vždycky mě docela pobaví, když velice avizují, jak tam bude Natura Siberica (nebo v listopadu Steamcream) a pak jsou tam dva pidivzorky... :) Neříkám, že tam má být plné balení, ale klidně třeba víc vzorků všeho možného, nebo ať to teda nezmiňují a je to jako překvapení...
No, každopádně je mi to asi jedno. Ten malý racionální hlásek v mé hlavě měl zase jednou pravdu, když našeptával, že to nechci a nepotřebuju. Tak jsem se opět vyhnula náloži kosmetiky, kterou nechci... :))

17. prosince 2013 v 13:35

Snad ve všem s tebou naprosto souhlasím. Box jsem objednala jak sobě tak i mamce, ale vzhledem k nepřebernému množství vzorečků a sušenek, které se jako Vánoční dárek moc nehodí, využiji jen krabičku, a naplním ji věcmi, které se jí skutečně budou hodit. Ty vzorečky Sibericy mě teda moc zklamaly, objednávala jsem hlavně kvůli tomu, máme s ní jen ty nejlepší zkušenosti. S tím lakem jsi ještě vyšla dobře, ten fuchsiový by se mi docela líbil. Žlutý mě opravdu nenadchl a červených mám mraky! Hezký den! :)

Anonymní
17. prosince 2013 v 13:37

No to je hrůza...ale upřímně jsem to čekala. Když vidím tu edici gold a hero je jasné, že tak dobré produkty nerozdají firmy tolika lidem, kteří obejdnávají lady box. Z pošty vyzvedávat ani nebudu. Jedině štěteček na oči by se mi líbil. Nikdy jsem neremcala, ale toto je úplná katastrofa:-((( sprchový jarní gel, vzorky, gel na ruce- dělají si srandu??? Těším se na svůj lednový missha box v limitované edice-6 plných produktů. Sara

Anonymní
17. prosince 2013 v 13:45

Za mě je nejlepší krabka - tu bych si jako jedinou přála :) Jinak dost katastrofa.

17. prosince 2013 v 14:08

Po loňském nadupaném pytlíku LB jsem čekala něco víc, sice jsem letošní původně chtěla objednat, ale vyprodali se dřív než jsem to zjistila, DÍKY BOHU! Kromě Jordany, což považuju za horší drogerku, tu všechny značky byly, vlastně krom Siberiky, ale ten vzorek fakt nepočítám jako produkt. Jejich vánoční box mi přijde, jako nejhorší za celou dobu, Ziaja WTF, zase? C´osmetica WTF, zase? Palmers, WTF, jako taky zase. A Anatomicals, ne už nebudu sprostá :D Jestli s touhle kvalitou budou pokračovat dál, tak to nebude nikdo kupovat a můžou to rovnou zabalit.

17. prosince 2013 v 14:10

Mně by absolutně nepotěšil a přijde mi hooodně slabý. Ale tyhle sušenky mám ráda :D

17. prosince 2013 v 14:39

Eech. Za odměnu, že už jsem ušetřila tolik peněz za Lejdyboxy, jsem si pořídila Naked 3. :D

17. prosince 2013 v 14:42

Mne sa dizajn krabicky naopak paci, obsah, to uz je druha vec. Velmi slabe...este ten stetec vyzera byt fajn, susienky tiez mozu byt, Palmer´s mi nevnia a ni nesedi, takze by ma ani vo vzorkach nepotesil a dalej uy nie je prilis o co stat.

17. prosince 2013 v 14:54

Box od boxu mi to přijde horší. A nechápu, co s tím Palmer's furt maj:D

17. prosince 2013 v 14:57

Po této prosincové pohromě LB už nikdy více! Chápu, že sprchový gel nastrčili „exkluzivně“ jen do LB, protože normální člověk by si ho v životě nekoupil, jelikož vůně Jaru asi nepatří mezi top twenty. Ale ještě, že to zachránili oční stíny, jen škoda že jsem je neměla, když jsem si ve 12ti hrála na princeznu, protože tehdy naposled jsem modré stíny použila. A to ostatní jako dezinfekční pěna?? Wtf? Co tam dají příště? Olej na promazání pantů u dveří??

Anonymní
17. prosince 2013 v 15:23

Já jsem tak ráda, že v krabičkách nejedu! :-D Po přečtení recenze mám hned o něco lepší den :-D

17. prosince 2013 v 15:54

Tak tohle vánoční vydání, ale ale OPRAVDU NEPOVEDLO! Já bych za to nedala ani korunu. Mě naposledy opravdu potěšilo to zlaté vydání s výrobky L'oreal. Ten obsah se mi opravdu trefil do noty, ale co tak koukám tak ten obsah je v 80% skoro stále totožný ....
http://angellovely-things.blogspot.cz

17. prosince 2013 v 16:10

Článek jsem nečetla a doma s napětím otvírala. Palmer´s už díky boxům nenávidí a strašně ale strašně mi smrdí (poznala jsem ho hned po otevření). Mám teda vzorek na suchou kůži či co a netuším komu se s ním pomstím. Natura - na tu jsem se těšila ve větším balení, ale na zkoušku stačí. Stín mám fialovo-modrý (opět) ten co jsem dostala před rokem od Ingoltu mám stále neotevřený protože stín bez krabičky si nemám kde uložit a pixlu si kvůli něj odmítám kupovat. Ziaja mi nevoní a jelikož dbám na složení sprchových gelů (a proto už používám jen oleje), ji ani nebudu zkoušet. Anatomical mají pekný obal, ale ta pěna děsně lepí, takže taky mimo. Lak na nehty mám v šílené fialové barvě, kterou absolutně nenosím. Za mě tentokrát prošel štěteček (vypadá fajn- i když takových mám doma dost), vzorky Natury a Mixy, které ráda vyzkouším. Jako vánoční překvapení jsem letos dost zklamaná :(

17. prosince 2013 v 16:15

Mě by teda nejspíš nejvíce potěšil lak a štětec, ikdyž hnědých stínů taky není nikdy dost:)

17. prosince 2013 v 16:35

teda jsem ráda, že jsem neobjednala...byla bych pěkně zklamaná :-P

17. prosince 2013 v 16:55

Nudaaa :-D NESNÁŠÍM "vůni" čokolády, kakaa, tfuj! Palmers jde okamžitě z domu!
Zbytek boxu nooo, nic moc. Přemýšlím, zda ho budu i nadále objednávat.

17. prosince 2013 v 16:56

jsem ráda, že si už LB neobjednávám, chtělo by to nějakou pořádnou změnu :)

17. prosince 2013 v 16:57

No, jsem ráda, že už neobjednávám. Tebe to pořád bere? Minulá verze ti taky moc nesedla, pokud si pamatuju.

17. prosince 2013 v 17:03

No nic moc věci... Poslední dobou se mi jejich obsahy nějak nelíbí.
Sweet nothing by B.

17. prosince 2013 v 18:14

@An.
Já se taky nechala, naivní husa, nalákat na naturu...hehe, jak jsem stará, tak jsem blbá:(
Já už nějaký čas boxy nekupovala, dobře jsem udělala, ale tohle byl ten pomyslný hřebík do rakve...fakt už never more

17. prosince 2013 v 18:16

@Anna Ananasová
Dobře jsi udělala:))) Já husa, ale tak nic, spravím si chuť Missaboxem a ještě si u Tebe hodlám koupit BB pudr, ale pořád nevím který!!!!!!!

17. prosince 2013 v 18:30

tak tohle je největší vtip všech vtipů! :D když to srovnám s loňskou vánoční edicí, tak nevím, jestli mám brečet nebo se smát! nejsem z těch, které by si na každou krabičku stěžovaly a hledaly pořád chyby, ale tohle nemůžou myslet vážně, že ne? :D

17. prosince 2013 v 19:28

tak ten je pěkně naprd. Ještě, že už jsem se na ty boxíky vykašlala, byla bych zklamaná.

17. prosince 2013 v 20:45

Zmínila jsem se, že bych vánoční edici chtěla a bylo to vyslyšeno. Doma ho ještě nemám. Bude záležet, jaké barvy dostanu. Ta desinfekční věc mi přijde v poho, ale uvidíme, protože věřím že i na ní se dá něco podělat. Cosmetika je mi sympatická, takže nemám nic proti. Laky Jordana....no. Uvidíme dle barvy a tak. Palmers+Mixa zbavuji se rovnou. Jo a teda to s Sibericou už je trochu moc, avizovali to a hlavně kvůli tomu jsem box chtěla. Hm příště si raději nakoupím rovnou na e-shopu. Tak si myslím, že když to sečtu, pomalu už je to na hraně s klamáním spotřebitele, i když jim to nikdy nikdo neprokáže, protože je to přeci překvapení (ale nebudeme si nalhávat, že na ilustračním vánočním promu byl obrázek laku OPI čistě náhodou že)

17. prosince 2013 v 21:34

Dávám si od LB nějaký ten měsíc už pauzu a jak tak koukám, dělám jedině dobře. Z tohoto boxu by mě nepotěšilo vůbec, ale vůbec nic.

17. prosince 2013 v 23:11

Ladybox jsem si ještě nikdy neobjednala a ještě nikdy jsem toho nelitovala. Tento je teda fakt slabý hodně. Jedině ten popisek Anatomicals gelu mě bavilo přečíst si. A krabička se mi teda taky líbí, ale to je tak všechno. Palec dolů teda, zrovna od vánočního vydání bych takový propadák nečekala.

18. prosince 2013 v 9:00

Já jsem ráda, že jsem ho neobjednala, po minulém vydání jsem předpoládala, že bude nic moc... Box s jídlem mě tedy nadchnul víc :)

18. prosince 2013 v 9:15

Každý měsíc, když mi přijde e-mail s upozorněním, že si už můžu objednat nový Ladybox, sedím a přemýšlím, jestli mu ještě nedám šanci .. a pak si přečtu recenze a jsem ráda, že jsem si za ty prachy radši došla na něco dobrýho k jídlu.

18. prosince 2013 v 10:28

@Agnes řekla bych, že maj odstínů omezeně, a že když někdo zadá výrazné líčení, pošlou hnědé, což je asi výraznější než třeba růžové .. nevím no ;) navíc jsem žádnou jinou recenzi nečetla, tak ani nemám představu, co bylo ještě za odstíny ..

18. prosince 2013 v 10:31

@Natálka - Little Gem pokud byla jako speciální lákadlo, tak je to docela špatné .. resp. dva pytlíčky teda nepovažuju za něco, na co by se mělo speciálně upozorňovat ;) nemusí být hned plné balení (i když vzhledem k její ceně, hodně nízké, by to snad neměl být pro značku problém, ne?) ale pokud by byla aspoň miniatura, už by to bylo lepší

18. prosince 2013 v 10:35

@Eva Va tak já ho samozřejmě dostala (jako vždycky) ... do budoucna záleží, jak to bude bavit čtenáře no ..

18. prosince 2013 v 10:39

Tak koukám, že ani vy z obsahu nejste nijak nadšení ... je hlavně škoda, že to takhle vyšlo zrovna na vánoční edici, od které každý očekával něco extra, a dopadlo to nepříliš slavně ... přitom v průběhu roku bylo spousta boxů, jejichž náplň byla super ..

18. prosince 2013 v 12:34

@Jenn

Třeba mají kontrakt typu: koupíte jednu velkou krabici a my (Palmer´s) vám dáme další 2 toho, co nám přebývá ve skladu a nikdo to nechce ;)

18. prosince 2013 v 12:52

Já jsem Ladybox niky neobjednala a nikdy mě to nemrzelo.. Teda možná jednou - ty zlatý šampon a kondicionér. Většinou se mě líbí max jeden produkt, takže by mi to za tu cenu nestálo. A to většinou ještě tak jako že by mi nevadil, ale stejně si ho neběžím koupit. Protože zase takové žůžo to není. Tady by to byl asi ten dezinfekční gel. Těch není nikdy dost a momentálně vlastním asi různých :-D

Jen mě udivuje, jak si každý měsíc všechny blogerky stěžují na obsah Ladyboxu. Na to je jednoduché řešení - nekupovat ;)

18. prosince 2013 v 14:51

Obsah bol nanič.. Bol to môj prvý Lady Box a rovno asi aj posledný.. to si môžem všetky tie vzory a cestovné balenia kúpiť aj sama :-) ....a vydávať za plné balenie balenie sušienok, štetec a šampón -> výsmech :-)

Silvestrovský Giveaway od Papi Lapi

18. prosince 2013 v 18:10

Mně box přivezli až dneska. Po "Just married", který byl mým posledním boxem, jsem myslela, že vánoční edice bude nadupaná a houby. Zklamaly mě i odstíny (červenej lak, modrý stíny - tady hodně záleží, jak se vám zrovna trefí a pokud jo, hned je celkovej osobní dojem jinačí), sprcháč, co mi voní jako jar... Takže suma sumárum, radost mám ze štetce a krabičky jako takové, ale obojí mě teda přišlo pěkně draho. ;))) Jo, chápu, co taky pořád do boxů dávat, ale utvrdilo mě to v tom, že zase po dlouhou dobu už kupovat nebudu, pokud už vůbec někdy.

19. prosince 2013 v 20:48

Vůbec mě nezaujal jako všechny ostatní vydání, vždycky mě baví jak na fb píšou jak to nebude nejlepší vydaní a přitom je to pořád to stejné a nic zajímavé:) Nevím jak pro koho, ale já bych si ho ani zadarmo nekoupila:D

24. prosince 2013 v 20:43

Ahoj Mooro, lak mám šedý - nechceš ho vyměnit?

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...